Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
yianna76 έγραψε:Καλημερα κοριτσια τι κανετε;
τωρα γυρισα ουφ Crying or Very sad απο της 8 τωρα τελειωσα καθε μια ωρα αιμα μου επερνε Mad το φαρμακο παρα πολυ γλυκο και ηπια δυο ποτηρια πλαστικα ανακατευτικα,και μετα με πιανει μια ζαλαδα για 1.5 ωρα δεν μπορουσα ευτυχως που πηγα με τον αντρα μου Το απογευμα θα βγουνε η απαντησεις αλλα τον ρωτησα πως παω και μου λεει δεν εχω ευτυχως Smile
Οταν για μεσημερι θα ξαπλωσω για καμια ωρα
ανακατευτηκες ε?χαλια ειναι?αντε ωραια τελειωσες εσυ το απογευμα θα ξερεις.με το καλο

ειναι πολυ γλυκο γιαυτο
τετοια λεγε μου Mad Mad Mad .δεν θελω να ξανα ανακτευτω και να κανω εμετο ποτε ξανα στη ζωη μουυυυυ,δεν το αντεχω Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

δεν θα κανεις εμετο αλλα μετα μην πιεις νερο αμεσως εγω δεν ηπια νερο καθολου

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν θυμάμαι καλά, βοηθάει να τη διαλύσουν σε κρύο νερό, μόνο έτσι πίνεται ευχάριστα και "δεν ανακατεύει" απ' ότι θυμάμαι.

Καλά αποτελέσματα κορίτσια!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, βοηθάει να τη διαλύσουν σε κρύο νερό, μόνο έτσι πίνεται ευχάριστα και "δεν ανακατεύει" απ' ότι θυμάμαι.

ναι σε κρυο νερο μου το ανακατεψε

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, βοηθάει να τη διαλύσουν σε κρύο νερό, μόνο έτσι πίνεται ευχάριστα και "δεν ανακατεύει" απ' ότι θυμάμαι.

ποσο εβδομαδων εισαι;

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!Δεν σας προλαβαινω με τιποτα!!!
Εγω το Σαββατο ειχα παει σε ενα γαμο κ χτες ολη μερα ημουν στο κρεβατι.Κουραστηκα πολυ κ κουρασα και το μωρακι μου και μου διαμαρτυροταν μαλλον!!!
Την καμπυλη εγω πρωτη φορα εγω την εκανα στον τεταρτο μηνα( 50 γραμ.)και ηταν πολυ καλη και τωρα θα την ξανακανω σε δυο εβδομαδες-παλι 50 γραμ.Ο γιατρος μου ειπε οτι αν ειναι καλη κ αυτη ισως να μην χρειαστει να ξανακανουμε-εχω παρει καμποσα κιλακια γι'αυτο την εκανα κ τοσο νωρις

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ YIANNA....ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
23+2 είμαι σήμερα!
Εχω ΠΗΤ 6/7 αλλά θα γεννήσω μετά τις 15/6 λόγω αναγκαστικής καισαρικής.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παντως μεσα στην ατυχια μου αναθωρησα πολλα πραγματα,ωριμασα περισσοτερο και εκτιμησα αυτο το θαυμα στο επακρο,εμαθα να εχω υπομονη για πραγματα που δεν ειναι στο χερι μου.Εκεινο το διαστημα εμεινε η κουμπαρα μου εγκυος το δευτερο και επειδη ηρθε χωρις να το περιμενουν δεν ηταν λεει ετοιμη και το εριξε,κοντεψα να τρελαθω...Τεσπα ο Θεος ξερει....Σεβη καλως ηρθες στη παρεα μας,με ενα γερο μωρακι!!!!
Γιαννα το περασες το μαρτυριο,καλα αποτελεσματα.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ YIANNA....ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???

ευχαριστω οχι δεν πηρα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ YIANNA....ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???
το χω ακουσει και γω για το λεμονι να παρω ενα κομμενο και να τι στιψω μεσα?για πες

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Anna_K έγραψε:Παντως μεσα στην ατυχια μου αναθωρησα πολλα πραγματα,ωριμασα περισσοτερο και εκτιμησα αυτο το θαυμα στο επακρο,εμαθα να εχω υπομονη για πραγματα που δεν ειναι στο χερι μου.Εκεινο το διαστημα εμεινε η κουμπαρα μου εγκυος το δευτερο και επειδη ηρθε χωρις να το περιμενουν δεν ηταν λεει ετοιμη και το εριξε,κοντεψα να τρελαθω...Τεσπα ο Θεος ξερει....Σεβη καλως ηρθες στη παρεα μας,με ενα γερο μωρακι!!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sevi88 έγραψε:
Anna_K έγραψε:Παντως μεσα στην ατυχια μου αναθωρησα πολλα πραγματα,ωριμασα περισσοτερο και εκτιμησα αυτο το θαυμα στο επακρο,εμαθα να εχω υπομονη για πραγματα που δεν ειναι στο χερι μου.Εκεινο το διαστημα εμεινε η κουμπαρα μου εγκυος το δευτερο και επειδη ηρθε χωρις να το περιμενουν δεν ηταν λεει ετοιμη και το εριξε,κοντεψα να τρελαθω...Τεσπα ο Θεος ξερει....Σεβη καλως ηρθες στη παρεα μας,με ενα γερο μωρακι!!!!

καλος ηρθες στην παρεα με το καλο Very Happy στην κωνσταντινουπολη;

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μολις μου στειλανε της mustela

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω Σεβη.Γιαννα τι δωρακια ειχε?
Εχει ο Βεροπουλος προσφορα τα pampers newborn τις 35 πανες απο 9,90=6,43.Εγω μαζευω σιγα σιγα τετοια

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Ευχαριστω Σεβη.Γιαννα τι δωρακια ειχε?
Εχει ο Βεροπουλος προσφορα τα pampers newborn τις 35 πανες απο 9,90=6,43.Εγω μαζευω σιγα σιγα τετοια

διαφορες κρεμες για το στηθος για της ραγαδες για το μωρο

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ.ΑΠΛΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΥΧΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΓΛΥΚΟΖΗ....

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ PAMPERS ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ 1 Η ΤΟ 2???ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 8ου ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ......

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ PAMPERS ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ 1 Η ΤΟ 2???ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 8ου ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ......

Πραγματικά, στο μαιευτήριο θα μας δώσουν τόσες ώστε θα περάσουμε τουλάχιστον 15 ημέρες σπίτι. Επιπλέον δίνουν και πολλά κουπόνια κι έτσι υπάρχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις - φτάνουν ως και τους 2 πρώτους μήνες.
Και στ'αλήθεια, μπορεί το μωρό εάν έχει ταχεία ανάπτυξη, στον μήνα επάνω να χρειαστεί να πας στο επόμενο νούμερο.
Οσο για τις προσφορές σε πάνες να ξέρετε πως θα βρίσκετε διαρκώς από το kill deal.

Τη βαλιτσούλα κοριτσια να έχετε έτοιμη από νωρίς, εγώ θα την έχω από τα μισά του 8ου. Την πρώτη φορά 36+1 γέννησα, ούτε 10 λεπτά δεν κάναμε να ντυθώ και να αρπάξουμε βαλίτσα και να φύγουμε απ' το σπίτι.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω δεν περνω απο τωρα παντα βαζουνε προσφορα διαφορα σουπερ γιατι μπορει να το πειραζει καποια μαρκα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ PAMPERS ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ 1 Η ΤΟ 2???ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 8ου ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ......

Πραγματικά, στο μαιευτήριο θα μας δώσουν τόσες ώστε θα περάσουμε τουλάχιστον 15 ημέρες σπίτι. Επιπλέον δίνουν και πολλά κουπόνια κι έτσι υπάρχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις - φτάνουν ως και τους 2 πρώτους μήνες.
Και στ'αλήθεια, μπορεί το μωρό εάν έχει ταχεία ανάπτυξη, στον μήνα επάνω να χρειαστεί να πας στο επόμενο νούμερο.
Οσο για τις προσφορές σε πάνες να ξέρετε πως θα βρίσκετε διαρκώς από το kill deal.

Τη βαλιτσούλα κοριτσια να έχετε έτοιμη από νωρίς, εγώ θα την έχω από τα μισά του 8ου. Την πρώτη φορά 36+1 γέννησα, ούτε 10 λεπτά δεν κάναμε να ντυθώ και να αρπάξουμε βαλίτσα και να φύγουμε απ' το σπίτι.

και εγω θα την φτιαξω νωρις περιμενω να βγουνε τα καλοκαιρινα γιατι θελω να παρω δυο μπιτζαμες.
τι ειχες βαλει στην βαλιτσα μεσα;

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:εγω δεν περνω απο τωρα παντα βαζουνε προσφορα διαφορα σουπερ γιατι μπορει να το πειραζει καποια μαρκα

Σωστό κι αυτό!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
yianna76 έγραψε:
sevi88 έγραψε:

καλος ηρθες στην παρεα με το καλο Very Happy στην κωνσταντινουπολη;
[left][center]

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:
και εγω θα την φτιαξω νωρις περιμενω να βγουνε τα καλοκαιρινα γιατι θελω να παρω δυο μπιτζαμες.
τι ειχες βαλει στην βαλιτσα μεσα;

2 σουτιέν θηλασμού (τώρα θα βάλω 3 γιατί λερώνονται), 1 κουτί επιθέματα, βρακάκια (δεν χρησιμοποίησα - σου δίνουν εκει μιας χρήσης), σερβιέτες (πάλι σου δίνουν εκεί), πιστολάκι για τα μαλλιά, καλλυντικά, οδοντόβουρτσα & οδοντόκρεμα, σαμπουάν (σου δίνουν κάτι άθλια) και πιτζάμες (3 δεν έφτασαν - αυτή τη φορά θα πάρω 1 νυχτικιά, 1 πιτζάμα και θα τα βγάζω την ημέρα, θα κυκλοφορώ με 2-3 ωραίες φορμίτσες!) και κρέμες ενυδατικές γιατί επίκειται τρομερή ξηροδερμία! κυρίως απ΄το συχνό πλύσιμο/απολύμανση και υγρομάντηλα με οινόπνευμα.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τυλιγμένα σε καθαρό νάϊλον, πλυμμένα, καλοσιδερωμένα: Πάνες τετράγωνες για το μωρό (για όσους θέλουν να το πιάσουν να τις βάζουν επάνω τους), όπως και μικρά πετσετάκια (για να σκουπίζετε απαλά το μωρό απ' το γάλα ή το στήθος σας - πάρτε 1 6άδα τουλάχιστον)! και φυσικά τα ρούχα εξόδου του μωρού. Αχ τι στιγμές.....

Να πω και για τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο σπίτι για τις πρώτες 1-2 ημέρες τουλάχιστον;;;;

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και πες τα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις