Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμας το καθισματακι ηταν μαζι με το καροτσι(μπαινει κ στο καροτσι αν θελουμε ωστε να βλεπουμε το μωρο)κ ειναι απο 0 μηνων.Εαν δεν το βαλεις εκει τι αλλο σκεφτεσαι?Πορτ μπεμπε/καλαθουνα?Αληθεια εχεις παρει καροτσι?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Εμας το καθισματακι ηταν μαζι με το καροτσι(μπαινει κ στο καροτσι αν θελουμε ωστε να βλεπουμε το μωρο)κ ειναι απο 0 μηνων.Εαν δεν το βαλεις εκει τι αλλο σκεφτεσαι?Πορτ μπεμπε/καλαθουνα?Αληθεια εχεις παρει καροτσι?

δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα απο την τριτη θα παω να δω και θα παω στα τζαμπο να παρω πραγματακια.Για καλαθουνα ελεγα αλλα οχι να αγορασω να μου δανιζανε για εκεινη την μερα γατι μου δωσανε λικνο και θα κοιματε

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εαν δεν εχεις σκοπο να μετακινεις συχνα το μωρο με το αυτοκινητο τοτε μπορεις να παρεις και αργοτερα το καθισματακι κ για αρχη να δανειστεις την καλαθουνα που λες.Εμεις δυστυχως αναγκαστηκαμε να τα αγορασουμε ολα(κουνια καροτσι κλπ)Εαν εχεις σκοπο να παρεις συρταριερα εχει πολυ ωραιες στο ΙΚΕΑ,εσυ που εισαι κοντα μπορεις να ριξεις κι εκει μια ματια

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα παω σε στοκ να παρω την κουνια και την συρταριερα θα μιυ τα παρουν τα πεθερικα μου και απο κει λεω να παρω το καροτσι

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που πηγαν οι αλλες κοπελες;Σαββατο ημερα και εχουν εξοδο;

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:θα παω σε στοκ να παρω την κουνια και την συρταριερα θα μιυ τα παρουν τα πεθερικα μου και απο κει λεω να παρω το καροτσι

yianna σε ποιο στοκ θα πας? Κι εμενα συρταριερα-αλλαξιερα θελει να μου τη κανει δωρο η γιαγια μου, εχω δει μια απτο ιντερνετ 250 ευρω στο mother baby,αλλα αν εβρισκα και κατι πιο οικονομικο καλυτερα θα ηταν.και στο ικεα ηθελα να παω αλλα αποτι εχω δει οι αλλαξιερες ειναι ανοιχτες με ραφια κι εγω θελω συρταρια

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ σήμερα στις μανούλες! Πρωινή - πρωινή εγώ. Very Happy
Δόξα τω Θεό είμαστε καλά κ σήμερα.
Σας ευχαριστώ όλες, περάσαμε όμορφα. Κουράστηκα όμως πάρα πολύ. Πάνε οι αντοχές.. μετά από κάποια ώρα με τρέλανε κ το καρπουζάκι μου με τις κλωτσιές της. Θα έφταιγε μάλλον η δυνατή μουσική Rolling Eyes . Ευτυχώ είχαμε στο τραπέζι μας μια κοπέλα που είχε γεννήσει πριν 2 μήνες… οπότε φαντάζεστε τι λέγαμε όλο το βράδυ.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 30 215994
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν της έδωσαν το μωρό για λίγο να το βάλει στην καρδιά της μόλις γεννήθηκε. Της το πήραν λέει κατευθείαν και αφού την έραψαν κ την πήγαν στο δωμάτιο τότε της το έφεραν. Έτσι πρέπει να γίνει??? Rolling Eyes

Για το δωμάτιο έχω σκεφτεί τα εξής χρώματα : πορτοκαλί ή με κίτρινο ή λαχανί ή όλα μαζί. Μου αρέσει πάρα πολύ το πορτοκαλί, φωτίζει κ ζεσταίνει αρκετά το χώρο.
Τοίχους δεν θα βάψω επειδή δεν είναι δικό μας το σπίτι, έχω δει κάτι τέλεια αυτοκόλλητα τοίχου αυτά θα πάρω. Από εκεί κ πέρα η προίκα, οι κουρτίνες, χαλάκια.. κλπ θα είναι σε αυτά τα χρώματα.
Αυταααααα! Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Μια ωραία Κυριακή σε όλες μας.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 30 654316

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!καιρος για χουζουρεμα σημερα εδω!lamara δεν το ξερω αυτο παντως εχω ακουσει οτι γινεται ισως εξαρταται απο τον γιατρο η απο το μαιευτηριο δεν ξερω.στο ζουζουνακι μας κ εμεις το ιδιο καναμε οι τοιχοι ειναι μπεζ αλλα δεν ειναι δικο μας το σπιτι οποτε βαλαμε αυτοκολλητα με τον winnie εχει στα jumbo κ ειναι επισης σε αποχρωσεις του πορτοκαλι πρασινου κ μπλε με θεμα τα ζωακια.ειναι πολυ ομορφο ανυπομονω να ερθει το ζουζουνακι μας!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα sunny sunny sunny
Εχουμε πολυ ωραια μερα σημερα στο Αγρινιο,ελπιζω κ στις πολεις σας να εχει καλο καιρο κ αν πατε καπου να περασετε τελεια.
Εγω ειμαι λιγο πιο κλασικη κ σκεφτομαι το γαλαζιο-απαλο ή εντονο δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομα.Σε εναν ομως τοιχο κ οι αλλο δυο ή ασπροι ή κατι προς το εκρου.Επισης εχω δει πως με το γαλαζιο ταιριαζει πολυ το κιτρινο κ ισως προσθεσω καμια πινελια κ απο αυτο.Βεβαια μεχρι να το βαψουμε παιζει να αλλαξω γνωμη.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο μενα...νυσταζωωωωωωωωωω.ξυπνησα 9 αλλα μεχρι να σηκωθω πηγε δεκα ετσι μ ρχεται να ξανα πεσω.χχχχ.θα ετοιμαστουμε σιγα σιγα μας εχει τραπεζι η θεια μου και θα παμε.κατα τα αλλα ησυχια.περιμενω την τιτη να τελειωνω και να παρω τον γιατρο να δουμε ποτε θα παω????αντε ενας μηνας εχει περασει απο τοτε που πηγα.ουφφφφ.και μεσα στη βδομαδα αν προλαβω να παω για τα νυχτικα διαφορετικα την αλλη τριτη με βλεπω για ψωνια Crying or Very sad .

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω δεν ξερω τι να κανω με το καροτσι θελω να παρω μονο να μην ειναι 3 σε 1 γτ το πορτ μπεμπε δεν το χρειαζομαι θα χρειαστω το καθισματακι καιι το καροτσι.θα δω μπορει να παρω ενα καροτσι και ενα καθισμα ξεχωριστα η αν βρω δυο σε ενα αν υπαρχει οικονομικο θα δω.τ ματι μου πεφτει ολο σε κατι ακριβα γμτ.βρηκα ενα peg perego μονο 375 χωρις την τσαντα εξοδου και κανα πενηνταρικο η τσαντα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .δεν ξερω τι να κανω ακριβα ολα .πφφφφφφ

ilia

ilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα και απο μενα!Οσο περναει ο καιρος μου φαινεται ο υπνος γινεται πολυ δυσκολη υποθεση...ο μικρος σταματησε να κλωτσαει γυρω στις 2:30..και μετα αρχισαν οι πονοι στη μεση και τους γοφους!αλλα η ταλαιπωρια αξιζει!εμεις στο παιδικο πηραμε αυτοκολητα με ζωακια του δασους και δεντρακια και του βαλαμε στον τοιχο πανω απο την κουνια..το ιδιο εκανε και μια φιλη μου και ο μπεμπης της καθεται τα κοιταει και τους μιλαει με τις ωρες οταν ειναι στην κουνια!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ilia έγραψε:Καλημερα και απο μενα!Οσο περναει ο καιρος μου φαινεται ο υπνος γινεται πολυ δυσκολη υποθεση...ο μικρος σταματησε να κλωτσαει γυρω στις 2:30..και μετα αρχισαν οι πονοι στη μεση και τους γοφους!αλλα η ταλαιπωρια αξιζει!εμεις στο παιδικο πηραμε αυτοκολητα με ζωακια του δασους και δεντρακια και του βαλαμε στον τοιχο πανω απο την κουνια..το ιδιο εκανε και μια φιλη μου και ο μπεμπης της καθεται τα κοιταει και τους μιλαει με τις ωρες οταν ειναι στην κουνια!
το ιδιο και μια ξεδερφη μ που γενναει σε δυο μηνες,και δεντρακια και ζωακια.χχχχχ ολες το ιδιο σκεφτεστε ωραια ιδεα εγω που το δα μαρεσε πολυ σαν ιδεα,ωραιο δωματιο..

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας τι κανετε σημερα? Εγω ξυπνησα στις 11 με το ζορι και τωρα παλι νυσταζω,φτερνιζομαι κιολας,μαλλον κρυωσα δε νοιωθω και πολυ καλα.Δε ξερω φταιει ο καιρος?Θα δειξει!Τι θα κανετε σημερα?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
yianna76 έγραψε:θα παω σε στοκ να παρω την κουνια και την συρταριερα θα μιυ τα παρουν τα πεθερικα μου και απο κει λεω να παρω το καροτσι

yianna σε ποιο στοκ θα πας? Κι εμενα συρταριερα-αλλαξιερα θελει να μου τη κανει δωρο η γιαγια μου, εχω δει μια απτο ιντερνετ 250 ευρω στο mother baby,αλλα αν εβρισκα και κατι πιο οικονομικο καλυτερα θα ηταν.και στο ικεα ηθελα να παω αλλα αποτι εχω δει οι αλλαξιερες ειναι ανοιχτες με ραφια κι εγω θελω συρταρια

καλησπερα επειδη δεν ειμαι σιγουρη που ειναι ακριβως θα ρωτησω την ξαδελφη μου που τα ειχε παρει απο κει και θα σου πω γιατι θα παω αυτην την εβδομαδα

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια.Δουλειες εκανα και εγω απο το πρωι, και με ποναει τωρα και η μεση μου και η πλατη μου...Χτες πηγα στα μαγαζια για να δω καροτσι, κουνια , καθησματακι αυτοκινητου κ.τ.λ.Λιγα πραγματα βρηκα. Στα Jumbo ειχε περισσοτερα.
Αυριο λεγαμε να παμε προς Πρεβεζα για καλαμαρακια αν ο καιρος εδω ειναι καλος. Κανει να τρωμε καλαμαρακια??? Ξερει καμια σας να μου πει ή θα τη βγαλω με πατατες τηγανητες?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κανει να φαμε καλαμαρακια μονο μυδι και κατι παρομοια δεν κανει που ρωτησα τον γιατρο μου και ταραμοσαλαττα μου ειπε λιγο καιμαρεει πολυ Mad .
εσυ που μενεις;

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω Γιαννα μου. Κανω ορεξη απο τωρα λοιπον για αυριο γιατι τα καλαμαρακια μου αρεσουν πολυ. Με επιασε πριν ενα αγχος μηπως δεν πρεπει να τρωμε. Δεν ρωτησα και το γιατρο, δεν το ειχα σκεφτει...
Γιαννενα μενω και λεμε να παμε αυριο προς Πρεβεζα αν δουμε και λιγο θαλασσα , αν ο καιρος ειναι καλος φυσικα.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα καλα να περασετε

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω και παλι!!!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που ειστε κοριτσια???ξεκουραζεστε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις πριν λιγο γυρισαμε και καθομαι η μεση και η πλατη δεν υπαρχουν.εφαγα το μεσημερι διαφορα και πειναω παλι....εντομεταξυ ηταν μια κοπελα εκει που γενναει σε δυο μερες και εχει παρει 13 μονοοοοοοοοοο.φρικαρα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου τι κανετε;εγω ευτυχως γλυτωσα το πεταγμα γιατι επιασε βροχη κουραστηκα παρα πολυ πηγαμε χθες στα καρναβαλια παγωσαμε στις 9 ημουν στο κρεβατι σημερα εκανα λαγανες φασολαδες κλπ αααα δεν μπορω τεζα μιλαμε μολις ξυπνησα τωρα υποφερω κ απο αναγουλες..ευτυχως τη μικρη μου την ξεγελασα κ δεν τρεχαμε εξω πω πω κοριτσια οι αντοχες εχουν μειωθει παρα πολυ κ εγω κ κατι ζαλαδες παλι....ααα δεν σας ειπα καλη σαρακοστη να εχουμε....

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλη σαρακοστη να εχουμε και του χρονου να μαστε καλα και με το καλο...δεν ειναι καμια εδω ε?το γλεντατε????καλα κανετε εγω γυρισα απο τηθεια μου ,εκαν μπανιο,μαγειρεψα για αυριο αρακα και τωρα αραξα γτ ποναει η μεση .ουφ.αυριο εχω καμπυλη,για να δουμε τι θα δουμε...πφΑΑΑΑΑΑΑ ξεκινησα διατροφη τελος γλυκα,αναψυχτικα και οτι μλκ ετρωγα και θα τρωω ψητα ,βραστα,λαχανικα κ.τ.λ. μου δωσε μια φιλη μια διαιατα καλη και απο αυριο ξεκιναω αντε να δω ...

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ ρε ευακι διαιτα γιατι;ναι να κοψεις αναψυκτικα κ σοκολατες αλλα βραστα λαχανικα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις