Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Βρε Γιαννα τι ειπες τωρα!Δεν ειχα σκεφτει οτι και το κοκορετσι εχει συκωτι Shocked Shocked Shocked
Μα πως Πασχα χωρις κοκορετσι δεν γινεται Very Happy Very Happy Very Happy .
Και μιας κ ανεφερες το Πασχα,την δευτερη μερα θα μπαινω στο μηνα μου sunny sunny sunny
Μαζί κ εγώ κορίτσι!!!  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 16 215994

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε να περασει ο καιρος.Βεβαια η αγωνια θα χτυπαει κοκκινα και το ανχος θα ειναι στο φουλ αλλα θελω τοσο πολυ να αγκαλιασω το αγορακι μου I love you I love you I love you

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:και μαρεσει παρα πολυ το συκωτι αλλα αφου δεν κανει δεν τρωω αλλα βρε κοριτσια το πασχα να μην φαμε κοκορετσι; Rolling Eyes εγω θα φαω παντως

εμένα η γιατρός μου μου είπε να τρωω που και που συκώτι γιατί εχω χαμηλό αιματοκρίτη(και το τρώω με το ζόρι κιόλας γιατί δεν τρελαίνομαι...)

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

dorto99 έγραψε:Βρε Γιαννα τι ειπες τωρα!Δεν ειχα σκεφτει οτι και το κοκορετσι εχει συκωτι Shocked Shocked Shocked
Μα πως Πασχα χωρις κοκορετσι δεν γινεται Very Happy Very Happy Very Happy .
Και μιας κ ανεφερες το Πασχα,την δευτερη μερα θα μπαινω στο μηνα μου sunny sunny sunny

μπραβο μπραβο να περνουμε σειρα Very Happy
εγω στης 18 πωπω και φοβαμαι  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 16 534787  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 16 534787

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:
yianna76 έγραψε:και μαρεσει παρα πολυ το συκωτι αλλα αφου δεν κανει δεν τρωω αλλα βρε κοριτσια το πασχα να μην φαμε κοκορετσι; Rolling Eyes εγω θα φαω παντως

εμένα η γιατρός μου μου είπε να τρωω που και που συκώτι γιατί εχω χαμηλό αιματοκρίτη(και το τρώω με το ζόρι κιόλας γιατί δεν τρελαίνομαι...)

εγω το αντιθετο μαρεσει

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό να έρθουν τα μπουμπούκια μας!!!Αχ τι χαρά...Δεν το πιστεύω ακόμη πως σε λίγο καιρό θα έχω ένα μωρό στο σπίτι κ γενικά στη ζωή μου!! Very Happy

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παλι τις τελευταιες μερες κ μετα την τελευταια επισκεψη στο γιατρο αρχιζω κ σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο της καισαρικης-με επισκληριδιο φυσικα-και να σου πω την αληθεια η ιδεα οτι δεν θα ταλαιπωρηθω τοσο με ηρεμει

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω πως και πως το περιμενω αλλα φοβαμαι την γεννα Crying or Very sad

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Εγω παλι τις τελευταιες μερες κ μετα την τελευταια επισκεψη στο γιατρο αρχιζω κ σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο της καισαρικης-με επισκληριδιο φυσικα-και να σου πω την αληθεια η ιδεα οτι δεν θα ταλαιπωρηθω τοσο με ηρεμει
Γιατί καισαρική??Υπάρχει σοβαρός λόγος?Αν όχι καλύτερα φυσιολογικά πιστεύω..Γνώμη μου!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ το μόνο που με τρελαίνει είναι το κόψιμο κ το ράψιμο τίποτε άλλο...Δεν με νοιάζει ο πόνος για 1 μέρα θα τα τραβήξουμε μετά θα το ξεχάσουμε..Αλλά τα άλλα είναι που με τρελαίνουν(πιο πάνω που έγραψα..)

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Εγω παλι τις τελευταιες μερες κ μετα την τελευταια επισκεψη στο γιατρο αρχιζω κ σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο της καισαρικης-με επισκληριδιο φυσικα-και να σου πω την αληθεια η ιδεα οτι δεν θα ταλαιπωρηθω τοσο με ηρεμει

αν δεν παει καλα η γεννα και μου πει για καισαρικη θα του πω να μου κανει ολικη γιατι μονο με την ιδεα Shocked θα λυποθημησω.Εκανα την βλακεια ειδα ενα βιντεο με καισαρικη καιδεν μου φευγει απο το μυαλο μου Crying or Very sad

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο πλακουντας ειναι χαμηλα(δεν εχει ανεβει ουτε χιλιοστο),βεβαια μεσα στον επομενο μηνα ειναι πολυ πιθανο να ανεβει.Απλα περισσοτερο σκεφτομαι την ταλαιπωρια που ενδεχομενως θα γλυτωσω(απο πονους-διαστολες κλπ.)Και ενας λογος ακομα ειναι οτι θα γεννησω στην Πατρα-απεχει μια ωρα απο το Αγρινιο και φοβαμαι παρα πολυ το δρομο που θα πρεπει να κανουμε

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι εγώ μάλλον για καισαρική θα πάω λόγω διδύμων και υψηλής μυωπίας.. κι εγώ φοβάμαι πολύ αλλά εύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά χωρίς προβλήματα

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
yianna76 έγραψε:

αν δεν παει καλα η γεννα και μου πει για καισαρικη θα του πω να μου κανει ολικη γιατι μονο με την ιδεα Shocked θα λυποθημησω.Εκανα την βλακεια ειδα ενα βιντεο με καισαρικη καιδεν μου φευγει απο το μυαλο μου Crying or Very sad

κι εγώ είδα βίντεο με καισαρική αλλά εντάξει προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.... Shocked άμα κάνεις οική όμως δεν θα δεις το μωράκι σου αμέσως , δεν θα καταλάβεις τίποτα εγώ θα προτιμήσω την επισκληρίδιο

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμειςχτες ειχαμε φακες,βεβαια ο αντρας μου προτιμησε να μη φαει,εφαγα με την αδερφη μου,σημερα εχουμε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα.Για το συκωτι εχω διαβασει κι εγω οτι δεν κανει,τρωω μια στο τοσο,η μαμα μου οταν ηταν εγκυος την αδερφη μου που δεν ειχαν τοση ενημερωση,θυμαμαι ετρωγε τονους συκωτι και σπληνα,ειχε μεγαλο προβλημα με την αναιμια.Εγω θα ηθλα να γεννησω στο νερο,αλλα δε ξερω,εχει κια αυτο μερικα μειονεκτηματα,θα ηθελα να το παω χωρις επισκληριδιο αν αντεξω φυσικα(σε περιπτωση φυσιολογικου παντα)

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγω οπως κι αν γεννησω θα προτιμησω επισκληρηδιο.
Myangels εχετε ορισει ημερομηνια?

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dorto99 έγραψε:Κι εγω οπως κι αν γεννησω θα προτιμησω επισκληρηδιο.
Myangels εχετε ορισει ημερομηνια?

όχι δεν μου έχει πει ακόμα τίποτα η γιατρός, εχω διαβάσει άλλες κοπέλες που το έχουν κλείσει απο τώρα, δεν ξέρω.... scratch

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Προφανως ειναι τετοια η εγκυμοσυνη που ο γιατρος ξερει τις ημερομηνιες.
Τελος του μηνα που εχω παλι ραντεβου με τον γιατρο σκεφτομαι να του αναφερω τις σκεψεις μου για την καισαρικη να δω κι εκεινος τι θα μου πει.Ξερω πως δεν ειναι απο αυτους που το προτεινουν κ θα μου πει αν σκεφτομαι καλα ή οχι.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μηπως ξερετε αν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο δινουμε ξενο γαλα μεχρι να κατεβει το δικο μας?Η το καλυπτει το μωρο αυτο που βγαινει στην αρχη?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλη ερωτηση Αννα.Κατι ακουσα οτι με το που γεννιουνται τους δινουν ζαχαρονερο για ενεργεια-δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Anna_K έγραψε:Μηπως ξερετε αν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο δινουμε ξενο γαλα μεχρι να κατεβει το δικο μας?Η το καλυπτει το μωρο αυτο που βγαινει στην αρχη?

Καλύπτεται 100%!! Τα ζαχαρόνερα τα έδιναν προ δεκαετίας. Τώρα απαγορεύονται αυτά στα μαιευτήρια.

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΚΩΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΙΤΑΜΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΛΟΓΩ ΘΕΡΜΙΔΩΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ..... Rolling Eyes

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι εσυ γιατι θα κανεις καισαρικη,υπαρχει καποιο θεμα?
Οσον αφορα στην επισκληρηδιο θεωρω πραγματικα οτι ειναι σωτηρια και στον φυσιολογικο τοκετο(γιατι γλυτωνεις πολυ πονο) κ στην καισαρικη(γιατι εισαι ξυπνια κ βλεπεις κατευθειαν το μωρο σου).

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια κι εγώ φοβάμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που θα είμαι ξύπνια και θα με κόβουν. Αλλά εκείνη την ώρα είναι αλλιώς.
Στην 1η μου καισαρική ξεκίνησα με επισκληρίδιο αλλά επειδή δεν με έπιασε αναγκαστικά μου έκαναν ολική. Παρόλο τον φόβο μου ήθελα ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΑ να δω το μωρό μου και πρόλαβα μόνο να στενοχωρηθώ όταν μου έκαναν ξαφνικά την ένεση της ολικής.
Αυτός ο γιατρός που έχω τώρα, μου είπε πως θα είναι όλα τόσο φυσικά και όμορφα που δεν θα έχει διαφορά απ' το να γεννούσα φυσιολογικά.
Μακάρι...

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....1)ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ 2)ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΕΣ 3)ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΑΟΡΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ 4)ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ 5)ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ........... Laughing Laughing Laughing ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 16 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις