Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....1)ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ 2)ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΩΡΕΣ 3)ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΩΣΗ ΑΟΡΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ 4)ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ 5)ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ........... Laughing Laughing Laughing ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 534787

σου ειπε ο γιατρος επειδη εχεις κανει εξωσωματικη θα πρεπε να κανεις καισαρικη περα απο παρα πανω που λες

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:lamara εσυ ρωτησες για φαγητα αν δεν κανω λαθος ακου τι εχω σκοπο να βαλω εγω.γεμιστα,φακες,φασολαδα,γιγαντες,λαχανοντολμαδες,λαχανορυζο,κοκκινιστο μοσχαρι,κιμα για μακαρονια ,πλασμενα κεφτεδακια μονο ψησιμο θα θελουν,μπιφτεκια το ιδιο,πιτσα θα κανω μονο ψησιμο θα θελει,αρακα,φασολακια,και σκεφτομαι κανα δυο ακομα και τελος.χχχχχχχχχχ.πρπει να εχεις και καταψυχτη για ολα αυτα Razz Razz Razz

κ απ'οτι καταλαβα εχεις εσυ! Very Happy
κατι απ'αυτα που ειπες θα κανω.
δεν εχω οχι αλλα θα κανω χωρο για 5-6 για ωρα αναγκης

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Μαρακι να κατι τετοια διαβαζω και λεω τι χαζη που ειμαι που ανχωνομαι για βλακειες ενω η εγκυμοσυνη μου παει παρα πολυ καλα(χτυπαω κ ξυλο!!!)Μπραβο βρε κοριτσι σου ευχομαι να σου πανε ολα τελεια (και στις υπολοιπες κοπελες φυσικα)

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια ωρα διαβαζα πωπω ....λοιπον εχω ακουσει απ ολες σχεδον οτι η επισκληριδιος δεν τους επιασε ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και τωρα το ξανα διαβαζω και εδω(απ αυτες που εχουν γεννησει λεω)καλα μαλακες ειναι οι αναισθησιολογοι δεν ξερουν ποσο να κανουν????????????εγω θα του κοψω κλωτσια ετσι και δεν με πιασει πραγματικα.δεν υπαρχει ουτε μια που να μ πει οτι την επιασε η ενεση ουτε μια ελεος.... τι θα κανουμε τωρα?????εισης και κατι που δεν ξερετε οσες γεννησετε φ.τ να ξερετε οτι η επισκληριδιος γινεται σε λιγοτερη δοση απο οτι στην καισαρικη γτ πρεπει να εχεις λιγο τις αισθησεις σου κατω για να σπρωξειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.δεδομενο αυτο....αρα ΠΟΝΟΣΣΣΣΣΣ.αγχωθηκα γμτ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω καισαρικη σκεφτομουνα αλλα δεν ξερω κιολας γμτ κι αν ειναι ετοιμο να βγει φυσιολογθκα?δε ξερω καθολου Embarassed Embarassed .  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 534787 φοβαμαι.επισης πας προγραμμτισμενα με καισαρικη ταδε του μηνα γεννας τελος.τωρα αντε περιμενε ποτε θα σπασουν τα νερα,τους πενταλεπτους πονους,και ολα αυτα που περναμε τελος παντων.εγω αγχωνομαι θελω να ξερω.κι αν μου παρει δεκα ωρες να γεννησω και ναποναωωωωωωωω.ενω καισαρικη τακα τακα ουτε ταλαιπωρησε εσυ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.εχει αλλα αρνητικα αλλα τι να κανουμε.και γω το δα το βιντεο ασχημο αλλα τι να κανουμε καπως πρεπει να γεννησουμε.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μια ωρα διαβαζα πωπω ....λοιπον εχω ακουσει απ ολες σχεδον οτι η επισκληριδιος δεν τους επιασε ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και τωρα το ξανα διαβαζω και εδω(απ αυτες που εχουν γεννησει λεω)καλα μαλακες ειναι οι αναισθησιολογοι δεν ξερουν ποσο να κανουν????????????εγω θα του κοψω κλωτσια ετσι και δεν με πιασει πραγματικα.δεν υπαρχει ουτε μια που να μ πει οτι την επιασε η ενεση ουτε μια ελεος.... τι θα κανουμε τωρα?????εισης και κατι που δεν ξερετε οσες γεννησετε φ.τ να ξερετε οτι η επισκληριδιος γινεται σε λιγοτερη δοση απο οτι στην καισαρικη γτ πρεπει να εχεις λιγο τις αισθησεις σου κατω για να σπρωξειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.δεδομενο αυτο....αρα ΠΟΝΟΣΣΣΣΣΣ.αγχωθηκα γμτ

γιαυτο λεω εγω οτι θελω ολικη το μωρο θα το δω οταν ξυπνησω σιγα.Η ξαδλφη μου που εκανε καισαρικη με επισκληριδιο μου ειπε οτι νιωθεις τα τραβιγματα αλλα δεν πονας μονο απο το φωβο μου θα λυποθημισω εγω  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 534787

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΣΩΜ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΜΕ Φ.Τ. ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ DORTO ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΧΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..... Wink Wink Wink

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μια ωρα διαβαζα πωπω ....λοιπον εχω ακουσει απ ολες σχεδον οτι η επισκληριδιος δεν τους επιασε ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και τωρα το ξανα διαβαζω και εδω(απ αυτες που εχουν γεννησει λεω)καλα μαλακες ειναι οι αναισθησιολογοι δεν ξερουν ποσο να κανουν????????????εγω θα του κοψω κλωτσια ετσι και δεν με πιασει πραγματικα.δεν υπαρχει ουτε μια που να μ πει οτι την επιασε η ενεση ουτε μια ελεος.... τι θα κανουμε τωρα?????εισης και κατι που δεν ξερετε οσες γεννησετε φ.τ να ξερετε οτι η επισκληριδιος γινεται σε λιγοτερη δοση απο οτι στην καισαρικη γτ πρεπει να εχεις λιγο τις αισθησεις σου κατω για να σπρωξειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.δεδομενο αυτο....αρα ΠΟΝΟΣΣΣΣΣΣ.αγχωθηκα γμτ

γιαυτο λεω εγω οτι θελω ολικη το μωρο θα το δω οταν ξυπνησω σιγα.Η ξαδλφη μου που εκανε καισαρικη με επισκληριδιο μου ειπε οτι νιωθεις τα τραβιγματα αλλα δεν πονας μονο απο το φωβο μου θα λυποθημισω εγω  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 534787
ναι ρε συ οκ αλλα ολικη????/εγω την φοβαμαι την ολικη

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι οσο το σκεφτομαστε ανχωνομαστε και δεν κανει καλο

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.......ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ...............Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ Η ΟΛΙΚΗ......

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.......ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ...............Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ Η ΟΛΙΚΗ......
kai γω αυτο κερω οτι δεν ειναι καλη ο γιατρος και μενα το ιδιο μου ειπε.και γω ειμαι κατα γνωμη μου ε?ποια θελει μαφιν σοκολατας μολις εφτιαξααααααα

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ Η ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.......ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ...............Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ Η ΟΛΙΚΗ......
kai γω αυτο κερω οτι δεν ειναι καλη ο γιατρος και μενα το ιδιο μου ειπε.και γω ειμαι κατα γνωμη μου ε?ποια θελει μαφιν σοκολατας μολις εφτιαξααααααα

εγώ θέλωωωωωωωω  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 654316
πω πω μου βάζεις ιδέες... Wink

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myAngels έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

εγώ θέλωωωωωωωω  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 654316  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 654316
πω πω μου βάζεις ιδέες... Wink
ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕ  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 17 215994

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγω θελω μαφιν και ο αντρας μου εχει φαγωθει μνα του φτιαξω γλυκο περιμενω να παει να μου παρει τα υλικα φτιαχνω ενα σαν σοκολατοπιτα και η σοκολατα ρεει απο μεσα.Κι εγω που μιλαγα προχτες με μια κοπελα μου ειπε οτι δεν την επιασε η επισκληριδιος στο δευτερο γιατι ειηξερε τι την περιμενει και ειχε τρομοκρατηθει παρα πολυ σε σχεση με τη πρωτη φορα...Εγω μεχρι τωρα δεν αγχωνομουν καθολου για τη γεννα ενοιωθα οτι δε φοβαμαι και θα τα καταφερω, τωρα σιγα σιγα αρχιζω να αγχωνομαι και να φοβαμαι,αλλα θα παω φυσιολογικα δε θα επιλεξω απο μονη μου καισαρικη, αν δεν το απαιτουν οι συνθηκες εκεινη την ωρα εννοω,αλλα εχω καταφερει να μη παθω εμμονη με το φυσιολογικο τοκετο ντε και καλα,αν κινδυνευει το παιδι εννοειται καισαρικη δαγκωτο.Σημασια εχει να μη ρισκαρουμε τη ζωη του μωρου και τη δικια μας φυσικα,σημαντικοτερο απολα ειναι ο θηλασμος και η φροντιδα του μωρου,για μενα...Πω πω Μαρακι,εχεις ενα σωρο θεματα να προσεχεις,μακαρι να πανε ολα καλα με το μωρακι και τη μαμα πανω απολα...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εψαξα στο ιντερντ να δω τι γλυκο ειναι γιατι πρωτη φορα το ακουσα το μαφιν σοκολατας και το βρηκα τελειο!!! θα παρω τα υλικα και θα το φτιαξω

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειμαστε πολλες κ προχωρανε οι σελιδες στο αψε σβησε...το κυριοτερο κοριτσια ειναι να πατε ηρεμες οταν ερθει εκεινη η ωρα εγω δεν ηθελα να ακουσω πως γεννησε η μια κ η αλλη ειχα ενα μονιμο φοβο κ οταν εσπασαν τα νερα επαθα πανικο γεννησα μετα απο 18 ωρες με μεγαλη ταλαιπωρια στο τελος κοντευα να λυποθημησω κ με ειχαν με οξυγονο μπας κ τα καταφερω κ οντως τα καταφερα..ηταν το μωρο συνεχεια ψηλα κ δεν κατεβαινε ενω ειχαν σπασει τα νερα κ περιμεναμε αλλα εγω ολες αυτες τις ωρες πονουσα..σε αυτο θελω να παω ψυχραιμη ηρεμια κ τιποτα αλλο ολα θα γινουν...

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το σωστο ειναι να μην εχεις ανχος αλλα βρε κοριτσια ποσο ευκολο ειναι να διατηρεις την ηρεμια σου κ την ψυχραιμια σου σε μια τετοια κατασταση.Αυτες που το εχουν περασει ξερουν τι θα συμβει κ ανχωνονται με αυτο κ τις υπολοιπες που δεν το εχουμε ξαναζησει μας ανχωνει το αγνωστο.
Τελοσπαντων νομιζω οτι κι εγω θα ετρωγα ενα μαφιν τωρα ή και αυτη την σοκολατοπιτα ή και οτιδηποτε εχει σοκολατα pig pig pig
Κοριτσακια το αλλο Σαββατο γιορταζω(θεοδωρα) και συνηθως φτιαχνω μια τουρτα με σαβαγιαρ(τη γνωστη με το κακαο κ την σαντιγυ) αλλα τωρα λεω να κανω κατι διαφορετικο.Πειτε καμια ιδεα-θα προτιμουσα κατι ευκολο και σοκολατενιο

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα γιορταζει η κορη μου 25 μαρτη κ λεω να κανω ατομικα προφιτερολ κατω φρυγανια συροπιασμενη μεσα κρεμουλα κ πανω σοκολατα

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω φτιαχνω και αυτες που ειναι ολα τα υλικα μαζι σε ενα κουτι της Γιωτης νομιζω ειναι,εχω φτιαξει σοκολατινα και ειναι τελεια.

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλλα επισης ειδα σημερα τον πετρετζικη που εκανε γαλακτομπουρεκο κ μ'αρεσε ειναι πολυ ευκολο γλυκο κ πεντανοστιμο ειχα κανει 2 ταψια στην γεννα κ κερνουσα στο σπιτι

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτες οι τουρτες της Γιωτης ναι μεν ειναι πανευκολες αλλα ειναι μικρες κ θε πρεπει να φτιαξω 2-3 για να φτασουν.Καπου ειχα φαει μια φορα μια τουρτιτσα με στρωσεις απο πτι μπερ και κρεμα σοκολατα-αλλο να σας λεω κι αλλο να την τρωτε αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι που για να ζητησω την συνταγη.
Ωραια κ η ιδεα με τα ατομικα προφιτερολ.Που τα βαζεις σε μπολακια?Σε ποτηρια?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:αλλα επισης ειδα σημερα τον πετρετζικη που εκανε γαλακτομπουρεκο κ μ'αρεσε ειναι πολυ ευκολο γλυκο κ πεντανοστιμο ειχα κανει 2 ταψια στην γεννα κ κερνουσα στο σπιτι

μου εδωσες ιδεα οταν γεννηω να κανω γαλακτομπουρεκο που ειναι ωραιο και οικονομικο

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω γλυκακια μιαμ.μπορεις να δεις και στον συνταγουλη εχει πολλες συνταγες..

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
Anna_K έγραψε:Μηπως ξερετε αν τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο δινουμε ξενο γαλα μεχρι να κατεβει το δικο μας?Η το καλυπτει το μωρο αυτο που βγαινει στην αρχη?

Καλύπτεται 100%!! Τα ζαχαρόνερα τα έδιναν προ δεκαετίας. Τώρα απαγορεύονται αυτά στα μαιευτήρια.

Το μωράκι με το που θα γεννηθεί πρέπει να μπεί στο στήθος της μαμάς για να πιεί το πρωτόγαλα το οποίο είναι αρκετό για τις πρώτες μέρες της ζωής του. Μην κάνετε το λάθος να δωθεί στο παιδάκι σας οτιδήποτε άλλο εκτός από το γαλατάκι σας.... Και μην σας πει κανείς οτι δεν φτάνει και τέτοια....

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Στον φυσιολογικό τοκετό κάνουν την μισή δόση...
γέννησα με καισαρική και επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τπτ και σου αφήνουν και το φάρμακο και το πατούσα και έβγαζε για 12 ώρες ακόμα

Δεν θα γεννούσα με ολική με τπτ θέλω να δώ το μωράκι μου αμέσως....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις