Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
676 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 676 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λαμαρα εχουμε μονο 10 μερες διαφορα απο τωρα σου ειπε καμπυλη;κ εγω νομιζω εχω καιρο, εχω τρομοκρατηθει με ολα αυτα που λενε τα κοριτσια για την καμπυλη κ την τρεμω

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Μαρία πολύ καλά ο μπεμπάκος σου αλλά κ με τα κιλά  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 585182  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 585182 οκ εγώ έφτασα τα 10....ουφφ....είσαι πολύ τυχερή!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lamara έγραψε:Κορίτσια μου τι μου κάνετε?  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 215994 Βλεπω πάλι πιάσαμε το θέμα της βάφτισής? Very Happy
Κ εγώ λέω για το Μάιο ή Ιούνιο... θα έχω χάσει τα κιλά μου, θα έχει ζεστούλα κ αμέσως μετά τη γέννα δεν θέλω να μας φορτώσω με την διαδικασία της βάφτισης. Θέλω να έχω μπόλικο χρόνο για να την κανονίσω όπως θέλω.
Για το ονοματάκι είπαμε με τον αντρα μου αν είναι αγόρι θα βάλει αυτός ότι θέλει κ αν είναι κορίτσι εγω.. οπότε κέρδισα. Σκέφτομαι για Αιμιλία, Μελίνα, Νεφέλη κλπ. θα δούμε.
Happy M. νομίζω ρωτησες ποιες εργαζόμαστε ακόμα? είμαι μια απο αυτές  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 534787 κ αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφείο.
Σήμερα εχουμε έναν απλο υπέρηχο κ αυριο την καμπύλη... για να δουμε...

αντε να πας στο γιατρο να μας πεις τα νεα της μικρης

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω δεν δουλευω.Τελος Αυγουστου απολυθηκα αλλα ευτυχως ηρθε ο μπεμπουλης μου λιγο μετα κ ετσι δεν το πηρα κ τοσο κατακαρδα.Βεβαια σκεφτομαι πως οταν το μωρο με το καλο θα φτασει 4-5 μηνων να ξεκινησω ψαχνω για καμια δουλιτσα.
Γιαννα εμενα στην 27 εβδομαδα που ειχαμε παει στο γιατρο ηταν 1060 γραμμαρια κ ολο λεω πως θα κανω ενα μεγαλο κ χοντρο μωρακι αλλα κ ο αντρας μου κ ο γιατρος με κοροιδευουν

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lamara καλα αποτελεσματα για αυριο

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΥΙΑΝΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 56 ΕΧΑΣΑ ΤΑ 6 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 58.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 654316 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΗΤΑΝ 700ΓΡ (690 ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)...ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΟΡΤΙΣΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....YIANNA ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ???ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 25Η ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ 28+1ΗΜΕΡΑΣ...

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δημητρα παντως ισχυει αυτο που σου ειπαν κ ειναι πολυ καλο θα εχεις πιο ευκολη γεννα αφου ειναι ηδη χαμηλα απλως στο τελος θα τρεχεις για πιπι νομιζω ειναι καλυτερα απο το να σου κοβει την αναπνοη κ να μην μπορεις να φας..εμενα εσπασαν τα νερα κ αυτο ακομη πανω ηταν κ αντε να κατεβει εισαι απο τις τυχερες νομιζω σε ζηλευω, γιατι απο οτι καταλαβα κ αυτο ψηλα ειναι

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:δημητρα παντως ισχυει αυτο που σου ειπαν κ ειναι πολυ καλο θα εχεις πιο ευκολη γεννα αφου ειναι ηδη χαμηλα απλως στο τελος θα τρεχεις για πιπι νομιζω ειναι καλυτερα απο το να σου κοβει την αναπνοη κ να μην μπορεις να φας..εμενα εσπασαν τα νερα κ αυτο ακομη πανω ηταν κ αντε να κατεβει εισαι απο τις τυχερες νομιζω σε ζηλευω, γιατι απο οτι καταλαβα κ αυτο ψηλα ειναι
Τρέχω ανά μισή ώρα εδώ κ 3 μήνες μην πω κ παραπάνω...Όλο κάτω στη μήτρα μου είναι κ μου πειράζει την κύστη...Που να έρθει η ώρα που θα κοντεύει ο καιρός αγκαλιά με την ΄τουαλέτα...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασε θα σου ξεφευγουν κ λιγα σαν τις γιαγιαδες χαχαχαχα στο φτερνισμα ή οταν γελας εγω το ειχα μετα την γεννα λιγο καιρο οταν μου ερχοταν δεν επρεπε να αργησω λεπτο

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:οταν ειχα παει στο γιατρο ηταν 770 και του ειπα μικρο ειναι και μου ειπε μια χαρα ειναι.Εγω κοριτσια νιωθω οτι θα το κανω μικρο

Και εμένα 790 ήταν ... μην ανησυχείς απλά τώρα παίρνουν γρήγορα βάρος Very Happy

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:ασε θα σου ξεφευγουν κ λιγα σαν τις γιαγιαδες χαχαχαχα στο φτερνισμα ή οταν γελας εγω το ειχα μετα την γεννα λιγο καιρο οταν μου ερχοταν δεν επρεπε να αργησω λεπτο
Καλέ κ τώρα το παθαίνω.... χαχαχα

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι μια χαρά το μπεμπάκι σου Very Happy
Καλά για τα κιλά δεν συζητάω Embarassed Embarassed ( έχω παρει πολλάααααα )

Θέλω να φτιάξω το παιδικό και ο άντρας μου λέει είναι νωρίς Crying or Very sad

Δεν τον πείθω με τπτ, με κάτι να ασχολούμαι γιατί τα νεύρα μου δεν πανε καλά ορμόνες.... Twisted Evil

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art25kar έγραψε:Μαράκι μια χαρά το μπεμπάκι σου Very Happy

Δεν τον πείθω με τπτ, με κάτι να ασχολούμαι γιατί τα νεύρα μου δεν πανε καλά ορμόνες.... Twisted Evil
τα εχεις ψωνισει ολα αυτα που θες?πλυνε τα ρουχαλακια του μωρου κ βαλτα στην ντουλαπα η κανε ψωνια....εγω κανω δουλειες συνεχεια κ ξεχνιεμαι..

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασχετο νυχια και μαλλια βαφετε?τι σας εχει πει ο γιατρος?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα ο γιατρος εξ'αρχης μου ειχε πει οτι μπορω να βαφω κ νυχια κ μαλλια.Και μαλιστα οταν οηγα στο γιατρο πρωτη φορα ημουν 6,5 εβδομαδων και μετα απο 3-4 μερες εβαψα τα μαλλια μου.Καλα περιττο να σου πω αντιδρασεις που ειχα απο πολλους γνωστους-''δεν κανει'' ''κατσε να περασει το πρωτο τριμηνο'' κ τετοια-δεν πτοηθηκα φυσικα κ η απαντηση μου ηταν οτι αφου μου ειπε ο γιατρος μου οτι μπορω δεν ακουω κανεναν αλλον

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:
maria-eva έγραψε:ασε θα σου ξεφευγουν κ λιγα σαν τις γιαγιαδες χαχαχαχα στο φτερνισμα ή οταν γελας εγω το ειχα μετα την γεννα λιγο καιρο οταν μου ερχοταν δεν επρεπε να αργησω λεπτο
Καλέ κ τώρα το παθαίνω.... χαχαχα

ασε και εμενα μου φευγουνε οτα φτερνιζομαι

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΥΙΑΝΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 56 ΕΧΑΣΑ ΤΑ 6 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 58.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 36 654316 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΗΤΑΝ 700ΓΡ (690 ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)...ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΟΡΤΙΣΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....YIANNA ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ???ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 25Η ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ 28+1ΗΜΕΡΑΣ...

26 εβδ ημουνα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ασχετο νυχια και μαλλια βαφετε?τι σας εχει πει ο γιατρος?

εμενα δεν με αφησε στο 1ο τριμηνο οταν μπηκα στο 5ο τα εβαψα

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια και παλι. Εφτιαξα φαγακι εκανα δουλειες και ξανακαθομαι στο pc. Ουτε εγω δουλευω ειμαι ολη μερα σπιτι μονη μου. Ο αντρας μου δουλευει απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ καποιες φορες και εχουν σπασει τα νευρα μου. Ευτυχως εχω και εσας και λεω καμια κουβεντα να περναει η ωρα.
Εμενα ο γιατρος μου ειπε καλυντικα να χρησιμοποιω αφοβα και νυχια και προσωπο και σωμα βαζω ενα σορο κρεμες. Τα μαλλια ομως μου ειπε να μην τα βαψω, στην αρχη που ειχα ρωτησει. Απο τοτε δεν ξαναρωτησα, δεν τα εχω βαψει και οπως φανταζεστε η ριζα εφτασε στα αυτια και ειμαι αφανερωτη!!!

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
art25kar έγραψε:Μαράκι μια χαρά το μπεμπάκι σου Very Happy

τα εχεις ψωνισει ολα αυτα που θες?πλυνε τα ρουχαλακια του μωρου κ βαλτα στην ντουλαπα η κανε ψωνια....εγω κανω δουλειες συνεχεια κ ξεχνιεμαι..

Είναι το δεύτερο και δεν είναι πολλά να πάρω... θα μου δώσουν κιόλας.

Άσε να πλύνω δεν αφήνει η μαμά μου Mad
Λέει είναι νωρίς και θα σκονιστούν
( έχει και δικιο αφού θα φτιάξω δωμάτιο μετά)

Και εγώ κάνω δουλειές του σπιτιού συνέχεια αλλά δεν πιάνει,,,

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στα μαλλιά κάνω ανταύγειες άρα μου είπε δεν υπάρχει θέμα αφού δεν είναι ρίζα
Νύχια βάζω gel και επίσης είπε κανένα πρόβλημα.... Θα τα έχω και όταν γεννήσω ( με διάφανη βάση)

Από καλλυντικά ότι έβαζα ( αν και βάζω φυτικά με αλόη)

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μενα μου πε αφοβα βεβαια τα μαλλια μ δεν τα χω βαψει ποτε οσο γιια τα νυχια πρπει να ναι στην πεννα λογω δουλειας.τωρα ομως εβγαλα ακρυλικα και τετοια και θα τα χω με μανο μονο...στο μαιευτηριο νομιζω δεν επιτρεπεται να τα χεις βαμμενα τα νυχια...ραγαδες κανατε η οχι.εγω οχι ακομα αλλα μ λενε στο τελος βγαινουν τον τελευαταιο μηνα πφφφφφφφφφ Rolling Eyes

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον φιλεναδες αν θελετε καουρες εγγυηση σαλτσα ντοματα σπιτικη...την ετρωγα κ εκεινη την στιγμη με εκαιγε αλλα μ' αρεσει η ατιμη μαλλον για βιτσιωζα με κοβο..χαχαχα

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΦΟΒΑ,ΠΡΟΣΩΠΟ,ΧΕΡΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΒΑΦΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ Η ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...YIANNA ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαράκι και εμένα στις 11 Απρίλη μου είπε να πάω ( και πήγα την πέμπτη) άρα ακόμα δεν έιναι για τόσο νωρίς,,,

Τα νύχια αν έχεις διάφανη βάση ( και δεν πέσεις σε στριμμένη νοσηλεύτρια) μπορείς να τα έχεις βαμμένα, Το θέλουν για την οξυμετρία ( οξυγόνο )

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις