901 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 Τετ Μαρ 20, 2013 5:09 am
maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μεχρι που μπηκα στον 9ο μια φορα τον μηνα μετα καθε εβδομαδα κ τελος καθε τρεις ημερες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΦΟΒΑ,ΠΡΟΣΩΠΟ,ΧΕΡΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΒΑΦΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ Η ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...YIANNA ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....
maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια τωρα πηρα χαμπαρι τι γινετε στο φορουμ τοσο καιρο το ανοιγω κ μπαινω κατευθειαν στην ομαδα μας...τι ανθρωποι υπαρχουν τα ματια μας 14 τι γραφουμε..ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα αλλα θελει κ πολυ προσοχη
maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια τωρα πηρα χαμπαρι τι γινετε στο φορουμ τοσο καιρο το ανοιγω κ μπαινω κατευθειαν στην ομαδα μας...τι ανθρωποι υπαρχουν τα ματια μας 14 τι γραφουμε..ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα αλλα θελει κ πολυ προσοχη
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 9ο?????? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ??? ΑΣΤΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.....ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΑΡΑΜΑ ΕΛΙΤΣΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ..ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ....
HappyMama έγραψε:Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!
HappyMama έγραψε:Αχ, έχω δουλίτσα σήμερα και δεν σας προλαβαίνω καθόλου! αρα είμαστε 3 που δουλεύουμε.. ζηλεύω τις υπόλοιπες!!!!!
τυχερούλες!
Εμένα δεν με άφησε κανένας απ' τους δύο γιατρούς να βάψω μαλλί, μάλιστα όταν γέννησα και θήλαζα, είπα για αντάυγειες στον παλιό μου κι έπεσε να με φάει.
Τελικά τις έκανα το καλοκαίρι, φλασάκια με φυτική.
Τι βαφή χρησιμοποιείτε ακριβώς βρε κορίτσια; θέλω μια ανανέωση. Τι να κάνω;
maria-eva έγραψε:συγνωμη που θα πεταχτω σε αλλο θεμα αλλα ψαχνω ολη μερα παντα για το κρεβατακι μιας κ η προηγουμενη ειναι ροζ αλλα πανακριβες βρε κοριτσια μου 80-100 ευρω βρισκω συνεχεια πιο χαμηλη τιμη μηπως ειδατε καπου;εννοειτε με κουνουπιερα
maria-eva έγραψε:μολις μου εστειλε η babylino μειλ,εχουν λεει δειγματα αλλα μου ειπε να τους ξανα ειδοποιησω 20 μερες πριν τον τοκετο,εμενα τοτε θα εχει παρει φωτια ο κ... μου αυτο θα σκεφτομαι,τωρα δλδ τι θα γινει αν τα στειλουν..θα τα φαω κ δεν θα τα δοκιμασω
maria-eva έγραψε:μολις μου εστειλε η babylino μειλ,εχουν λεει δειγματα αλλα μου ειπε να τους ξανα ειδοποιησω 20 μερες πριν τον τοκετο,εμενα τοτε θα εχει παρει φωτια ο κ... μου αυτο θα σκεφτομαι,τωρα δλδ τι θα γινει αν τα στειλουν..θα τα φαω κ δεν θα τα δοκιμασω
yianna76 έγραψε:HappyMama έγραψε:Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!
σε αυτο πιστευω οτι εφταιγε ο γιατρος
HappyMama έγραψε:yianna76 έγραψε:HappyMama έγραψε:Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!
σε αυτο πιστευω οτι εφταιγε ο γιατρος
οχι! η μαια έφταιγε. Ο γιατρός της είπε να μου κλείσει θυμάμαι σε 3 εβδομάδες (7ος μήνας, τράχηλος 4,3 εκατοστά, σκληρός!), βγήκαμε έξω κι αυτή μου έκλεισε σε 6 (5 εβδομάδες αργότερα είχα τέλεια διαστολή!). Της είπα "αφού ο γιατρός είπε..." και μου είπε "ξέρω εγώ τι κάνω, τι σε νοιάζει". Μετά θυμήθηκα πως μου έλεγε πως ήθελε να "καθαρίσει" ένα 10ήμερο μέσα στον Νοέμβρη για να πάει εξωτερικό διακοπές.
Τα είπα εκ των υστέρων στον γιατρό, γιατί η ίδια ξέχασε ρε παιδιά να μου πει για θήλαστρο που δεν είχα το μωράκι μου (ήταν στην ΜΕΝΝ)και πέτρωσαν τα στήθη μου... τι τράβηξα, ήταν απούσα στην γέννα μου, ξέχασε να πει στον όροφο για αλλαγές και έπαθα μόλυνση στην τομή... ο γιατρός μου την μάλωσε την 5η ημέρα που έκλαψα πια αφού μου λειπε κρέας ρε απ' τις γάζες! αυτή μου είπε να μην θηλάσω γιατί είμαι μεγάλη και πολλά πολλά ακόμη. Ο γιατρός δεν με πίστευε και έλεγε πως δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Γιαυτό και εγώ τον έστειλα και τώρα πάω αλλού.
Σας έπρηξα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης