Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
668 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 668 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μεχρι που μπηκα στον 9ο μια φορα τον μηνα μετα καθε εβδομαδα κ τελος καθε τρεις ημερες

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΦΟΒΑ,ΠΡΟΣΩΠΟ,ΧΕΡΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΒΑΦΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ Η ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...YIANNA ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

με οξυζενε δεν κανει αλλα με φυτικες βαφες κανει και μια χαρα βγαινει το χρωμα.

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια τωρα πηρα χαμπαρι τι γινετε στο φορουμ τοσο καιρο το ανοιγω κ μπαινω κατευθειαν στην ομαδα μας...τι ανθρωποι υπαρχουν τα ματια μας 14 τι γραφουμε..ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα αλλα θελει κ πολυ προσοχη

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι καλο θα φατε σημερα;εγω εκανα μπιφτεκια

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια τωρα πηρα χαμπαρι τι γινετε στο φορουμ τοσο καιρο το ανοιγω κ μπαινω κατευθειαν στην ομαδα μας...τι ανθρωποι υπαρχουν τα ματια μας 14 τι γραφουμε..ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα αλλα θελει κ πολυ προσοχη

τι πραγμα εννοεις;

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εκει που κανανε θεμα για την ολιβ λενε διαφορα κ υπαρχει κ καποιος ψυχακιας που ασχολειται συνεχεια τον βγαζουν κ ξανα μπαινει τους γραφει διαφορα δεν ξερεις σε ποιο θεμα θα γινει η αναστατωση τεσπα απλα θελει προσοχη εγω ημουν πολυ ανεμελη σχετικα με αυτα που γραφω στοιχεια δλδ για την οικογενεια μου κλπ.αυτο

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 9ο?????? Shocked  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 37 534787 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ??? pale affraid affraid affraid ΑΣΤΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.....ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΑΡΑΜΑ ΕΛΙΤΣΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ..ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ....

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια τωρα πηρα χαμπαρι τι γινετε στο φορουμ τοσο καιρο το ανοιγω κ μπαινω κατευθειαν στην ομαδα μας...τι ανθρωποι υπαρχουν τα ματια μας 14 τι γραφουμε..ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα αλλα θελει κ πολυ προσοχη

κι εγώ έχω πάθει πλάκα με αυτά που διαβάζω... πρέπει να είμαστε επιφυλάκτικές Shocked
εγώ δεν έχω ρωτήσει την γιατρό μου για τα νύχια αλλά απο επιλογή δεν τα έχω βάψει καθόλου, για τα μαλλιά είχα ανταύγειες αλλά ούτε αυτά τα έβαψα ξανά(δεν φαίνονται άσχημα) ότι μπορώ να αποφύγω τ'αποφεύγω

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 9ο?????? Shocked  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 37 534787 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ??? pale affraid affraid affraid ΑΣΤΑ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.....ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΑΡΑΜΑ ΕΛΙΤΣΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ..ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ....

οταν μπουμε στον 8ο μηνα θα μας πει να πηγαινουμε πιο συχνα μην ανχωνεσαι θα σου πει ο γιατρος

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ, έχω δουλίτσα σήμερα και δεν σας προλαβαίνω καθόλου! αρα είμαστε 3 που δουλεύουμε.. ζηλεύω τις υπόλοιπες!!!!!
τυχερούλες!

Εμένα δεν με άφησε κανένας απ' τους δύο γιατρούς να βάψω μαλλί, μάλιστα όταν γέννησα και θήλαζα, είπα για αντάυγειες στον παλιό μου κι έπεσε να με φάει.
Τελικά τις έκανα το καλοκαίρι, φλασάκια με φυτική.
Τι βαφή χρησιμοποιείτε ακριβώς βρε κορίτσια; θέλω μια ανανέωση. Τι να κάνω;

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!

σε αυτο πιστευω οτι εφταιγε ο γιατρος

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συγνωμη που θα πεταχτω σε αλλο θεμα αλλα ψαχνω ολη μερα παντα για το κρεβατακι μιας κ η προηγουμενη ειναι ροζ αλλα πανακριβες βρε κοριτσια μου 80-100 ευρω βρισκω συνεχεια πιο χαμηλη τιμη μηπως ειδατε καπου;εννοειτε με κουνουπιερα

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λαθος οχι μονο παντα, σετ προικα μωρου

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Αχ, έχω δουλίτσα σήμερα και δεν σας προλαβαίνω καθόλου! αρα είμαστε 3 που δουλεύουμε.. ζηλεύω τις υπόλοιπες!!!!!
τυχερούλες!

Εμένα δεν με άφησε κανένας απ' τους δύο γιατρούς να βάψω μαλλί, μάλιστα όταν γέννησα και θήλαζα, είπα για αντάυγειες στον παλιό μου κι έπεσε να με φάει.
Τελικά τις έκανα το καλοκαίρι, φλασάκια με φυτική.
Τι βαφή χρησιμοποιείτε ακριβώς βρε κορίτσια; θέλω μια ανανέωση. Τι να κάνω;

υπαρχουν στα φαρμακεια της κορε φυτικια αλλα εχει σε διαφορα μαγαζια που πουλανε βαφες και να λετε οτι ειστε εγκυος

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΑΝΤΕΣ ΜΟΝΟΧΡΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ JUMBO...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ...HAPPY MAMA ΕΓΩ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΤΕ....ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΑΣΤΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΑΦΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:συγνωμη που θα πεταχτω σε αλλο θεμα αλλα ψαχνω ολη μερα παντα για το κρεβατακι μιας κ η προηγουμενη ειναι ροζ αλλα πανακριβες βρε κοριτσια μου 80-100 ευρω βρισκω συνεχεια πιο χαμηλη τιμη μηπως ειδατε καπου;εννοειτε με κουνουπιερα

μπες στο www.motherbaby.gr έχει κάποια φθηνά

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολις μου εστειλε η babylino μειλ,εχουν λεει δειγματα αλλα μου ειπε να τους ξανα ειδοποιησω 20 μερες πριν τον τοκετο,εμενα τοτε θα εχει παρει φωτια ο κ... μου αυτο θα σκεφτομαι,τωρα δλδ τι θα γινει αν τα στειλουν..θα τα φαω κ δεν θα τα δοκιμασω

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:μολις μου εστειλε η babylino μειλ,εχουν λεει δειγματα αλλα μου ειπε να τους ξανα ειδοποιησω 20 μερες πριν τον τοκετο,εμενα τοτε θα εχει παρει φωτια ο κ... μου αυτο θα σκεφτομαι,τωρα δλδ τι θα γινει αν τα στειλουν..θα τα φαω κ δεν θα τα δοκιμασω

έλα ντε.. και μένα έτσι μου είπαν Twisted Evil

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:μολις μου εστειλε η babylino μειλ,εχουν λεει δειγματα αλλα μου ειπε να τους ξανα ειδοποιησω 20 μερες πριν τον τοκετο,εμενα τοτε θα εχει παρει φωτια ο κ... μου αυτο θα σκεφτομαι,τωρα δλδ τι θα γινει αν τα στειλουν..θα τα φαω κ δεν θα τα δοκιμασω

και εμενα ετι μου εγραψαν οτι ειναι νωρις και να επικοινωνησουμε 20 μερες πριν γεννησουμε για να τους πουμε την ακριβη ημερομηνια.
και σας ρωταω εγω αφου ο γιατρος μας εχει πει μια ημερομινια και αμα γεννησουμε πιο νωρις;

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι 20 μερες πιο πριν θα ξερουμε την ακριβη ημερομηνια πλακα εχουν...να μου την πουν κ εμενα για να καλεσω τον αντρα μου να ερθει...χαχαχα ουτε ο γιατρος ξερει το ποτε τι ειναι θεος θελουν κ ακριβη

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:
HappyMama έγραψε:Κορίτσια, προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ! απ' τον 7ο και μετά επιμένετε να σας βλέπει συχνά, κάθε 2-3 εβδ. τουλάχιστον! εγώ την πάτησα στην πρώτη!!! είπαμε, είχα διαστολή και δεν το ήξερα!

οχι! η μαια έφταιγε. Ο γιατρός της είπε να μου κλείσει θυμάμαι σε 3 εβδομάδες (7ος μήνας, τράχηλος 4,3 εκατοστά, σκληρός!), βγήκαμε έξω κι αυτή μου έκλεισε σε 6 (5 εβδομάδες αργότερα είχα τέλεια διαστολή!). Της είπα "αφού ο γιατρός είπε..." και μου είπε "ξέρω εγώ τι κάνω, τι σε νοιάζει". Μετά θυμήθηκα πως μου έλεγε πως ήθελε να "καθαρίσει" ένα 10ήμερο μέσα στον Νοέμβρη για να πάει εξωτερικό διακοπές.
Τα είπα εκ των υστέρων στον γιατρό, γιατί η ίδια ξέχασε ρε παιδιά να μου πει για θήλαστρο που δεν είχα το μωράκι μου (ήταν στην ΜΕΝΝ)και πέτρωσαν τα στήθη μου... τι τράβηξα, ήταν απούσα στην γέννα μου, ξέχασε να πει στον όροφο για αλλαγές και έπαθα μόλυνση στην τομή... ο γιατρός μου την μάλωσε την 5η ημέρα που έκλαψα πια αφού μου λειπε κρέας ρε απ' τις γάζες! αυτή μου είπε να μην θηλάσω γιατί είμαι μεγάλη και πολλά πολλά ακόμη. Ο γιατρός δεν με πίστευε και έλεγε πως δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Γιαυτό και εγώ τον έστειλα και τώρα πάω αλλού.

Σας έπρηξα...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
yianna76 έγραψε:

οχι! η μαια έφταιγε. Ο γιατρός της είπε να μου κλείσει θυμάμαι σε 3 εβδομάδες (7ος μήνας, τράχηλος 4,3 εκατοστά, σκληρός!), βγήκαμε έξω κι αυτή μου έκλεισε σε 6 (5 εβδομάδες αργότερα είχα τέλεια διαστολή!). Της είπα "αφού ο γιατρός είπε..." και μου είπε "ξέρω εγώ τι κάνω, τι σε νοιάζει". Μετά θυμήθηκα πως μου έλεγε πως ήθελε να "καθαρίσει" ένα 10ήμερο μέσα στον Νοέμβρη για να πάει εξωτερικό διακοπές.
Τα είπα εκ των υστέρων στον γιατρό, γιατί η ίδια ξέχασε ρε παιδιά να μου πει για θήλαστρο που δεν είχα το μωράκι μου (ήταν στην ΜΕΝΝ)και πέτρωσαν τα στήθη μου... τι τράβηξα, ήταν απούσα στην γέννα μου, ξέχασε να πει στον όροφο για αλλαγές και έπαθα μόλυνση στην τομή... ο γιατρός μου την μάλωσε την 5η ημέρα που έκλαψα πια αφού μου λειπε κρέας ρε απ' τις γάζες! αυτή μου είπε να μην θηλάσω γιατί είμαι μεγάλη και πολλά πολλά ακόμη. Ο γιατρός δεν με πίστευε και έλεγε πως δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Γιαυτό και εγώ τον έστειλα και τώρα πάω αλλού.

Σας έπρηξα...

τελικα ηταν χασαπης ο γιατρος και καλα εκανες και πας αλλου.Εμενα οτι μου λεει ο γιατρος η κοπελα που εχει εξω βοηθος ειναι το κανει και με ρωταει παντα ποτε σου ειπε να ξανα ερθεις και της λεω και το γραφει

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ.ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 9ο ΑΛΛΑ ΕΧΑΝΕ ΥΓΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΡΟΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΟΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ.....ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ..ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ......

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ......ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις