Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΥΙΑΝΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΥ....ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΩΡΕΣ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ???ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΜΟΝΟ Η ΚΛΙΝΙΚΗ?

δεν θα το βαλω στο παιδικο να κοιμαται θα κοιματε μαζι μου για 5-6 μηνων

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΒΑΦΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 26 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ...ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολο το σπιτι το ειχαμε βαψει το καλοκαιρι και ειχαμε αφησει το παιδικο γιατι δεν ηξερα ακομα.Εγω θελω εστω τελος Απριλη να το βαψουμε αλλα ο αντρας μου και ο μπαμπας μου λενε τι βιαζεσε;μια μερα δουλεια ειναι αλλα εγω θα βαλω και παρασταση με αυτοκολητα

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TOTE MIA XΑΡΑ ΥΙΑΝΝΑ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ???

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARAKI1984 KRITI έγραψε:TOTE MIA XΑΡΑ ΥΙΑΝΝΑ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ???

εμενα μου ειπε 1050ε

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω βαρος στην κοιλια απο το μεσημερι οταν καθομαι και παω να σηκωθω δεν μπορω,κραταω την κοιλια και σηκωνωμαι

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΥΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΣΟΥ???ΣΟΥ ΕΙΠΕ 1050 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΧΤΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ 1700 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ 2000 ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ DOPLER...ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για την γεννα μου ειπε της επισκεψεις που κανω μια πληρωνω μια οχι.Και α' αυχενικη και την β'επιπεδου δεν μου την εκανε ο ιδιος πηγα στο μιευτηριο και μου της εκανε ενας αλλος και το DOPLER το ιδιο θα γινει

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα μου λενε οτι περνει φτηνα πραγματι σου περνει ακριβα επισκεψη σου περνει που πηγαινεις;

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ....1700Ε...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μεσα ειναι και η επισκεψης που πας αλλα δεν στο λεει.Τοτες καλα περνει

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιασατε τα λεφτα του γιατρου?εμενα παιρνει 1800 ειτε φ.τ ειτε καισαρικη +1100 το μητερα..αρα καλα σας παιρνει εσας.και τις εξετασεις τις πληρωνω καθε φορα....απο 50-70 ευρω κυμαινονται

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια τι κανετε?εγω αισθανομαι πολυ κουρασμενη κ ψυχολογικα ειμαι χαλια,ατιμες ορμονες!εμεις ετοιμασαμε το δωματιο αλλα χρειαζεται ακομα μερικες προσθηκες την βαλιτσα θα την ετοιμασω σε 3 εβδομαδες με την βοηθεια της μαμας.στο ρεα 1600 μου ειχαν πει κ τον νοεμβριο ευτυχως τα εχουμε στην ακρη να δουμε κ ποσο θα μας πει ο γιατρος!στη χειροτερη αλλα τοσα υπολογιζω!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sevi88 έγραψε:κοριτσια τι κανετε?εγω αισθανομαι πολυ κουρασμενη κ ψυχολογικα ειμαι χαλια,ατιμες ορμονες!εμεις ετοιμασαμε το δωματιο αλλα χρειαζεται ακομα μερικες προσθηκες την βαλιτσα θα την ετοιμασω σε 3 εβδομαδες με την βοηθεια της μαμας.στο ρεα 1600 μου ειχαν πει κ τον νοεμβριο ευτυχως τα εχουμε στην ακρη να δουμε κ ποσο θα μας πει ο γιατρος!στη χειροτερη αλλα τοσα υπολογιζω!
ε ναι περιπου κανενα 3000 υπολογιζα και γω..γτ δεν εχεςι ρωτησει ποσα παιρνει ο γιατρος?εγω ρωτησα απο τον 4 ο ηθελα να ξερω.αντε τα ετοιμαζεις ε?μπραβο.κουραγιο με τις ορμονες ολες ειμαστεεεεεεεεεε...μια πανω μια κατω Rolling Eyes

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:πιασατε τα λεφτα του γιατρου?εμενα παιρνει 1800 ειτε φ.τ ειτε καισαρικη +1100 το μητερα..αρα καλα σας παιρνει εσας.και τις εξετασεις τις πληρωνω καθε φορα....απο 50-70 ευρω κυμαινονται

πολλα περνει καλε Shocked και εμενα 50 αλλα μια ναι μια οχι

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μα δεν μας προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Shocked Κορίτσια σας ευχαριστώ…
Είμαι πολύ χαρούμενη Very Happy . Γυρίσαμε καμία ώρα πριν απ’τον γιατρό μας.
Όλα είναι καλά, το μωράκι μου είναι 740 γρ. κ ένα από τα καλύτερα που μου είπε?
Δεν θα κάτσω αύριο 3 ώρες για την καμπύλη αλλά 1 ώρα. Ναι-ναι 1ώρα μόνο.
Λέει σου έχω γράψει μόνο την μεγάλη.. δεν χρειάζεται να κάνεις όλες αδύνατη κοπέλα είσαι.. (αυτό δεν το πολυκατάλαβα Rolling Eyes ..αλλά καλό θα ήταν).
Απλά αν κάτι δεν πάει καλά (χτυπάω ξύλο) τότε θα κάτσω 3 ώρες…

Maria-eva μου είχε πει να πάω στις 03.04 κανονικά με τις εξετάσεις καμπύλης.. εγώ απλά σήμερα πήγα για μένα ..για να το δω το καρπουζάκι μου κ να ξέρω ότι όλα είναι οκ. Θα πάω αύριο για την καμπύλη.. γιατί η προθεσμία είναι ως τις 27.03 τις κάνω με ΕΟΠΥΥ.
Για τα μαλλιά, μου είπε καλύτερα το 1ο τριμηνο να μην τα βάψω.. αν και δεν υπάρχει κάτι αποδεδειγμένο ότι δεν κάνει…

Sevi88 υπομονή… μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε …!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω απο το 4ο ειχα ρωτησει

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ 50-100Ε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ)ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 700 ΑΚΟΜΗ...ΜΠΡΑΒΟ LAMARA ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsia kalispera!!!kali sarakosti!!!eleipa to dihmero,marathona sta petherika!twra molis katafera na diavasw ola osa eginan.kali epityxia se oses exoun kampyli aftes tis meres.emeis pigame simera giatro k o mpompos mas einai megaloutsikos,1240g(27+3meres).na sas pw twra poso tha mas paei i genna.o giatros 1000 k maieythrio(elena)se lux monoklino 500evrw.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
chrisbi έγραψε:koritsia kalispera!!!kali sarakosti!!!eleipa to dihmero,marathona sta petherika!twra molis katafera na diavasw ola osa eginan.kali epityxia se oses exoun kampyli aftes tis meres.emeis pigame simera giatro k o mpompos mas einai megaloutsikos,1240g(27+3meres).na sas pw twra poso tha mas paei i genna.o giatros 1000 k maieythrio(elena)se lux monoklino 500evrw.

μια χαρα μπραβο ο μπεμπης και η τιμη μια χαρα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σου ειπε ο γιατρος για τα κιλα του;

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mou eipe oti einai megalo alla epeidi k egw gennithika 4kg,einai efxaristimenos!genika eimai adynati k exw parei gyrw sta 9kg,mou leei merikes gynaikes gennane megala mwra k oti den exei na kanei me ta kila mou alla einai genetiko!egw xarika pantws,ithela megalo mwraki!na dw pws tha to gennisw vevaia pou thelw k fysiologiko,tromara mou!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πανε ολα καλα Very Happy

chrisbi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
k egw etsi pistevw!gia oles mas na mas pane ola kala!!!!! Very Happy

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμένα μου είπε θα μου πάρει 1000ε και σε κάθε επίσκεψη μου παίρνει 20 ή 30ε...θα πάω στις 27 να τα δω πάλι τα νινάκια μου. ¨εχω να τα δω απο την β επιπέδου και ανυπομονώ...καμπύλη θα κάνω κι εγώ αρχές Απριλίου κι όσο σκέφτομαι την γλυκόζη...μπλιαξξ No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις