51 Απ: ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ ΘΕΙΑ... Κυρ Μαρ 10, 2013 10:26 am
mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
trilly έγραψε:mama_t_mpempi έγραψε:kafedaki? έγραψε:Βασικά και με τους γονείς μου το ίδιο γίνεται, αλλά εκεί υπήρξε και μια προϊστόρια που δε θα ήθελα να αναφερθώ...
Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο νομίζει ότι μας τιμωρεί... Εννοείται ότι με τα αδέρφια της και τους γονείς της είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα...
Για εμένα και τους γονείς μου το παιδί έχει πάντα πρόγραμμα και δεν πρεπει να βγαίνει από αυτό (το σέβομαι και το καταλαβαίνω), οταν είναι τα ανίψια της ή τα αδέρφια της σπίτι εννοείται ότι το πρόγραμμα καταργείται...
Έχω και εγώ παρόμοιο παράπονο... αν δεν πάμε εμείς σπίτι τους δεν βλέπουμε ούτε καταλάθος την μικρή!
Όποτε τους καλούμε έχουν κανονίσει κάτι και όποτε είναι να αφήσουν κάπου την μικρή δεν είμαστε ούτε η τελευταία επιλογή τους... προτιμάνε τα αδέρφια της νύφης μου και την κουμπάρα τους... ενώ εμείς και χώρο μεγάλο έχουμε και άνεση χρόνου αλλά πάνω απόλα και διάθεση!
Είναι δύσκολο όταν είναι το παιδί του αδερφού σου και η άλλη έχει δικά της αδέρφια διότι πάντα έρχεσαι τελευταία!
Αν το σκεφτείς λίγο τα παιδιά τις περισσότερες φορές βλέπουν περισσότερο τους συγγενείς της μάνας παρά του πατέρα γιατί οι άντρες δεν καταλαβαίνουν εύκολα πόσο πονάνε οι δικοί τους συγγενείς που είναι στην απέξω
ή γιατι οι συγγενεις και οι γονεις της νυφης ειναι πιο δοτικοι και πονανε πιο πολυ και το ζευγαρι και τα παιδια του.
δλδ εμείς δεν αγαπάμε τις ανιψιές μας θες να πεις? μάλιστα...