Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
678 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 678 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπορεί Ρια μου να ήταν. Πάντως και εγω εχω κατι ανακατοσούρες τωρα άλλο πράγμα.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όλοι οι γιατροί το ίδιο θέλουν, το μωρό να έχει κλείσει τις 38 εβδομάδες. Μια ακόμη εβδομάδα μπορώ να κάνω υπομονή Wink

Κι εγώ τα χαλιά τα δίνω για καθάρισμα, γιατί έχουμε και τον σκύλο και όσο να'ναι θέλουν πιο καλό καθάρισμα από αυτό που θα τους κάναμε εμείς. Βέβαια, κι εγώ φέτος μόνο 2 χαλιά έστρωσα.

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ρινουλα μου και διαρροια.. η μεση μια με ποναει και μια με αφηνει.. δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο αλλα παντα οταν αδιαθετουσα πονουσα υπερβολικα και εκανα διαρροια γτ εχω οπισθια κλιση μητρασ λεει ο γιατροσ.. πως θα καταλαβω αν ειναι εντερο η συσπασεισ?? μηπως ξερετε??

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α και εσυ Βανα μου ανακατοσουρεσ? ολεσ λιγο πολυ τα ιδια εχουμε βλεπω....

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απόψε εδω με βλέπω μεχρι το πρωι Very Happy Very Happy

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι δεν νυσταζεισ Βανα ή δουλευει ο αντρας σου?

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυριο είναι νύχτα!!! Σήμερα κοιμάται κιολας!! Ανακατευομαι και εχω και αυπνίες!! Μη μου πεις ότι ειμαι η μονη που εχω τις αυπνίες του τελευταιου τριμήνου?!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εμενα αυριο ειναι νυχτα!! χαχα!! λεσ και συνεννοουνται!! αποψε και εγω εχω αυπνιες και λιγη ανησυχια.... διψαω συνεχειαααααα και κανω τσισακια συνεχεια.... για γελια ειμαι!! μια τουαλετα , μια ψυγειο και μια υπολογιστη! χαχαχαχαχα!! στο τελοσ θα ξυπνησει και ο αντρασ μου !

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ειναι και στην ίδια δουλεια να σου πω!!!Εμενα δουλευει κυλιομενο οποτε σημερα ηταν απογευμα, αυριο βράδυ κ.ο.κ!! Κλαιωωω!!! Και γω μολις γυρισα απο την τουαλέτα!!! Το ίδιο δρομολογιο κάνω εκτος του ψυγείου!! Να ξυπνήσει ο άντρας μου δεν με νοιαζει τόσο όσο μη μου ξυπνήσει ο γιος μου!! Wink

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχχαχαχα!!! λεσ ναναι και στην ιδια δουλεια??!!! εμενα δουλευει πρωινα μεσα γραφειο αλλα και εξω βραδυνα.....
ο μικρουλης σου τι λεει που θαχει αδερφακι?? τον εχετε προετοιμασει?? ποσο ετων ειναι?? παω παλι ψυγειο,τουαλετα και τα λεμε σε λιγα λεπτα..χαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχα!!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ετσι οπως το παμε εμεις δεν μου κανει εντύπωση!! Εμενα ευτυχως εδω και κατι χρόνια κανει μόνο γραφειο!!!Πάνε οι εποχες που ξενυχτούσα μαζί του πανω απο ένα τηλ να δω αν είναι καλα Wink
Ο μικρός εχει χαρά διοτι περιμενει το δωρο του που θα του φερει!! Δεν νομίζω όμως ότι εχει αντιληφθεί ακριβως τι γίνει!! Ειναι 2 1/2 περίπου. Αλλά ξεκίνησα να τον προετοιμάζω σιγα σιγα απο τον Νοέμβριο.

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α,πολυ ωραια βανα μου του το εχετε ΄΄περασει΄΄ να περιμενει το αδερφακι του!! πολυ γλυκουλι!! 2μιση ειναι?? αχουτοοοοο!!!! στη μανουλα μοιαζει η το μπαμπακα του? λεει λεξουλεσ περιεργεσ ε?? πρεπει ναναι πολυ ωραια ηλικια!!!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντικειμενικα?? Εννοειται οτι μοιαζει σε μενα!! Ο άντρας μου είχε φιλικη συμμετοχή!!
Λεει μερικες καθαρά αλλα όχι τις περισσότερες αλλά καθε μέρα όλο και βλέπεις πόσο προοδευει!! Το τελευταιο του ειναι να με λεει μαμακα και εγω λιωνω!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια μου κινήσατε την περιέργεια τώρα...τι δουλειά κάνουν τελικά οι άντρες σας; Μου φαίνεται ότι στο τέλος όλοι οι σύζυγοι εδώ μέσα θα βγουν συνάδελφοι!

Πάντως, αν και χωρίς ενοχλήσεις και αυπνία, σας κάνω κι εγώ παρέα - ο ξενύχτης της ομάδας!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαχαχ!!! φιλικη συμμετοχη?? χαχαχαχ!! σταματα θα κατουρηθω απο τα γελια...!! σε λεει μαμακα ε??? πρεπει ναναι μοναδικο συναισθημα...... EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 9 35468

ελευθερια και εσυ ξενυχτισσα??? χιχιχι!! τελεια!!! ολεσ μαζι!!! και εσυ πηγαινεισ συνεχεια τουαλετα??

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε μπορώ να πω ότι πάω συνέχεια τουαλέτα....Απλά μου αρέσει να ξενυχτάω Smile

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως ήρθες στη παρέα μας Ελευθερία!! Ποιος είπε ότι οι εγκυες δεν ξενυχτούν? Wink
Αντε να δουμε ποια θα αντεξει περισσότερο!!
Για να αποφευγουμε την απαντηση καλλιτεχνικα EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 9 4872 μάλλον κάνουν την ίδια δουλειά!!
Ειδες βρε Ρια? Μαμάκα και μπαμπακα μας έχει!! Πανεξυπνα παιδί μου τα ατιμα!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα κανεισ ελευθερια!! EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 9 328109 παντα ετσι ησουν η τωρα με την εγκυμοσυνη??
εγω πριν κοιμομουν με τισ κοτεσ και τωρα ξενυχταωωω!! μαλλον ο μπεμπησ μου θα βγει ξενυχτησ! χιχιχιχ!!

Βανα μου ναι σιγουρα κανουν την ιδια δουλεια τελικα!! χαχαχαχαχ!!! τσουπ ξεφυγαμε την απαντηση... χιχιχιχιχιχι EΓΚΥΟΥΛΕΣ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ Νο 9 !!!!! - Σελίδα 9 215994

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα με κάνατε και γέλασα βρε κορίτσια!

Μάλλον λοιπόν κάνουν την ίδια δουλειά και με το δικό μας μπαμπά, και με της Τόνιας Smile

Εμένα μου άρεσε πάντα να κάθομαι μέχρι αργά, και δεν είμαι καθόλου του πρωινού ξυπνήματος. Με τη δουλειά βέβαια τα έβρισκα σκούρα, γιατί κοιμόμουν τελικά πολύ λίγες ώρες την ημέρα. Τώρα που είμαι αδειούχα δεν έχω θέμα - ξυπνάω ότι ώρα έχω χορτάσει ύπνο!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχα!!! Μου αρεσει που είμαστε πολλές αλλά καμια δεν τολμαει να το πει!!!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα βανα οντως καμια δεν το λεει!!!!! σοβαρα ελευθερια???και ο δικοσ σου της τονιασ??? χαχαχαχχα!!! ωραια! και εσεισ βανα και ελευθερια την ιδια δουλεια κανετε η οχι??

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στον πρωτο μου γιο που δουλευα ειχα τετοια θεματα και εγω. Τωρα που δεν δουλευω ειμαι τυχερή σε αυτο το τομεα!! Ειδικα αυριο που θα έχω και μαμα και αντρα σπιτι θα ξυπνήσω ότι ωρα θελω μιας και θα κρατήσουν τον μικρό. Αν και δεν κοιμαμαι πανω απο 5 συνεχόμενες ωρες.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχω ρίξει εγώ ξενύχτια 10 χρόνια τώρα....άστα! Έρχεται το πρωί και με βρίσκει ξύπνια Smile

Εγώ είμαι σε παρεμφερές επάγγελμα, στο Δήμο - έτσι για ποικιλία!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α,μια χαρουλα βανουλα!! θα ξεκουραστεισ αυριο!! δεν κοιμασαι πανω απο 5 ωρεσ??? Shocked Shocked ουαου!! εγω δεν κοιμαμαι πανω απο 10 ωριτσεσ!! μου φτανουν!! χιχιχιχιχι!!!!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μόλις γύρισα απο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ξαφνικα εκει που πήγα τουαλέτα κ σκουπιστικα αίμα αίμα αίμα κ κομμάτια σορυ λες κ είχα περίοδο να μου πήγε .... Παίρνω το γιατρο κ μου λέει πήγαινε κλινικη ... Πάω με κοιτάνε όλα Καλαμάτα το μωρο διαστολη ένα κ ούτε κ μπήκα καρδιοτογραφο κ έχω συσπασεις εχει ξεκινήσει ο τοκετους αλλα οχι για σημερα επειδη ειναι το πρώτο .
Θέλανε να με κρατήσουν αλλα λέω αν δεν γενναω γιατι να κάτσω κ με συνεννοήσει του γιατρού έφυγα αλλα πρέπει να έχω το νου μου κ αν δω πάλι αίμα κόκκινο η πετρωνει συνέχεια η κοιλια κ γενικα ποναω να πάω αμέσως αλλιώς αύριο το πρωί θα πάω για εξέταση πάλι να δούμε τι γινεται ... Τι απρόοπτο ηταν αυτο ....
Τώρα προσπαθώ να χαλάρωσω ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις