226 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 04, 2013 1:32 am
Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Αααα το αγαπημένο μου!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αααα το αγαπημένο μου!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!
αυριο παστιτσιο γτ ζηλεψα ! η μουσακα?kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!
νομιζω οτι το παστιτσιο ειναι πιο ευκολο απο τον μουσακα..ο μουσακας ειναι μπελαλιδικος..να τηγανησεις μελιτζανες,κολοκυθακια,πατατες...ουυυ ολοκληρη ιστορια αλλα ειναι νοστιμος ο ατιμος!!vasoulagal έγραψε:φακες σημερα !αυριο παστιτσιο γτ ζηλεψα ! η μουσακα?kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!
ενδιαφέρον! δεν το εχω ξανακουσει, ομως μου αρεσει σαν ιδεα. που βρισκω συνταγη?ede έγραψε:Λυσάξατε με τα παστιτσια και τους μουσακαδες. παπουτσακια αυριο αλλα με γιαουρτι (που ειναι και ο κανονικος μουσακας με γιαουρτι και οχι μπεσαμελ) και κλασικα μια σαλταουλα απο διπλα.
Το ίδιο είχαμε σήμερα!demaki88 έγραψε:εμεις σημερα κεφτεδακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια
μου μυρισαν κεφτεδακιαmhtsaina έγραψε:Το ίδιο είχαμε σήμερα!demaki88 έγραψε:εμεις σημερα κεφτεδακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια
πες το στον αντρα σου!!!!τρεξε γρηγορα πες του!!!!iouliana έγραψε:μου μυρισαν κεφτεδακιαmhtsaina έγραψε:Το ίδιο είχαμε σήμερα!demaki88 έγραψε:εμεις σημερα κεφτεδακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια
mhtsaina έγραψε:Για καθίστε τώρα που σας βρήκα εδώ και το θυμήθηκα! Άσχετο βέβαια ... Λοιπόν, εγώ περιμένω περίοδο γύρω στις 8-10 Σεπτεμβρίου, έχω κύκλο περίπου 30 ημερών. Όμως εδώ και μερικές μέρες έχω αρχίσει να νιώθω μικρά πονάκια και τραβήγματα στο ύψος των ωοθηκών, το στήθος μου πρήστηκε και πονάει και η όσφρησή μου οξύνθηκε πολύ, με αποτέλεσμα να μπορώ επακριβώς να σας περιγράψω τι μαγειρεύει ο κάθε γείτονας σε ακτίνα χιλιομέτρου. Συνήθως συμπτώματα περιόδου έχω δυο τρεις μέρες πριν, όχι νωρίτερα. Πότε μπορώ να κάνω ένα τεστ να βεβαιωθώ, μπορώ και από τώρα λέτε;
θα παω σελιγο σε μια φιλη μου που θακανει το κρεβατι καθως παντρευεται το σαββατο οποτεdemaki88 έγραψε:πες το στον αντρα σου!!!!τρεξε γρηγορα πες του!!!!iouliana έγραψε:μου μυρισαν κεφτεδακιαmhtsaina έγραψε:Το ίδιο είχαμε σήμερα!demaki88 έγραψε:εμεις σημερα κεφτεδακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια
ε ολο και κατι μεζεδακι θα εχει....αντε καλη ορεξη!!iouliana έγραψε:θα παω σελιγο σε μια φιλη μου που θακανει το κρεβατι καθως παντρευεται το σαββατο οποτεdemaki88 έγραψε:πες το στον αντρα σου!!!!τρεξε γρηγορα πες του!!!!iouliana έγραψε:μου μυρισαν κεφτεδακιαmhtsaina έγραψε:Το ίδιο είχαμε σήμερα!demaki88 έγραψε:εμεις σημερα κεφτεδακια με κοκκινη σαλτσα και μακαρονια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης