Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

601 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:41 am

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι!!!

Κατερινούλα, δεν τα έχασα και γρήγορα, γιατί δεν έκανα βέβαια δίαιτα, αλλά σχετικά για περίοδο εγκυμοσύνης είμαι πολύ ευχαριστημένη διότι φοβομουν παρα πολυ μηπως ξεφύγω και πραγματικά δεν με παίρνει!!

Τα έχασα απο μέσα Ιουνίου που έμαθα ότι είμαι εγκυος.

Το μονο που εκανα είναι: να τρωω επιτέλους στην ώρα που πρέπει δλδ πρωί, μεσημέρι και βραδυ και το απογευμα ένα φρούτο (ως τώρα δεν το ειχα κανει ποτε). Επίσης να κοιμαμαι σαν άνθρωπος (βοηθάει τον μεταβολισμο) 6-7 ώρες αντί τις 3-4 που κοιμομουν πριν.

Ως προς το φαγητο τρωω από όλα που επιτρέπεται (δεν τρωω όσα λένε οι γιατροι να προσέχουμε, και ίσως και λίγο παραπάνω: φέτα και αλλα ασπρα απαστεριωτα τυρια, αλλαντικα, μαρούλια, τονο και κονσέρβες, αβγα ωμα) αλλά μικρυνα αρκετά τις μερίδες. Για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον. Αρχικά λογω ναυτιας και τωρα πλεον διότι αισθάνομαι φουσκωμα κατευθειαν. Επισης μειωσα καπως τη ζαχαρη, ακομη όμως δεν την εχω κοψει τελειως. Και σχεδον καθολου απ' εξω.

Τωρα με τα 5,5 κιλά δεν θα έπρεπε και να πανηγυρίζω, γιατι αναλογικα πανε αυτά .. ωστοσο χαιρομαι διότι πρωτον ειναι η 1η φορα που χάνω, απο το 2008!!! και δεύτερον, διότι ειλικρινα λόγω του ότι ολο εβαζα εβαζα τα τελευταια χρονια.. φοβομουν μηπως με την εγκυμοσυνη ξεφυγω και βαλω καμια 20αριά, είναι και δίδυμα.... και γινει το ελα να δεις. Βεβαια ειναι νωρις ακομη - ειμαι σημερα 18+3 - αλλα πριν απο 1 μηνα η γιατρος μου ειπε ότι τωρα θα αρχισω να βαζω αλλά αυτον τον μηνα έχασα 1,5.

Στο εξης αν προχωρησουμε θα κανω ό,τι κανω ως τωρα, με διαβεβαιωσε οτι τα μωρα ο,τι βαρος ειναι να βαλουνε θα το βαλουνε

σόρι για το μεγαλο ποστ!!!!

602 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 12:37 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σήμερα φάγαμε κουνουπίδι γιαχνί.
το φτιάχνει καμία? εγώ του βάζω και κανέλα είναι τέλειο! είναι κρητική συνταγή.

κορίτσια, μιας και μιλάτε για δίαιτες, σκεφτομαι να αρχίσω τη δίαιτα ντουκάν. την εχει δοκιμάσει καμία?

603 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 12:58 pm

zini

zini
JELLYFISH έγραψε:σήμερα φάγαμε κουνουπίδι γιαχνί.

κορίτσια, μιας και μιλάτε για δίαιτες, σκεφτομαι να αρχίσω τη δίαιτα ντουκάν. την εχει δοκιμάσει καμία?
προσωπικα δεν θα την επελεγα. ειμαι κατα των χημικων διαιτων. Ειδικα απο τη στιγμη που του Ντουκαν του αφερεσαν την αδεια πριν λιγους μηνες affraid

604 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:06 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλήθεια? δεν το ήξερα καλα που μου τοπεςShocked 
βασικά για δύο λόγους την σκεφτόμουνα ένα γιατί μου αρεσει παρα πολύ το κρέας και δύο έχω αναιμία και φοβάμαι μην εξαντληθώ αραπάνω με τη δίαιτα...

επίσης ακουσα για τη δίαιτα με τους πόντους, όπου περισσοτερες ακατεργαστες τροφές αντιστοιχούν σε 1 πόντο (εκτος από τα περισσότερα λαχανικά που είναι 0 πόντοι) και ετσι σε περιορίζει μόνο στους συνδιασμούς και όχι στις ποσότητες.πρέπει δηλ να φας 6 -7 ποντους καθε μερα ανεξαρτήτως ποσοτητας..
αυτήν την έχετε υπ όψιν σας? την έχει δοιμάσει καμία?

605 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:10 pm

zini

zini
οχι αυτη που λες δεν την ξερω. Δεν πολυξερω και απο διαιτες, μονο για να χασω τα κιλατης εγκυμοσυνης εκανα και αυτη με διαιτολογος. Τωρα το μονο που θα σε συμβουλευα (αν θες το κρατς αν οχι το πετας!!) ειναι οτι ειδικα εφοσον εχεις ανεμια καλο θα ηταν να μην κανεις αβερτα διαιτες αλλα ανα συμβουλευτεις ειδκο που θα σου δωσει ενα προγραμμα καταλληλο για τον οργανισμο σου. Η γνωμη μυ ειναι οτι με αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να παιζουμε και να ειμαστε επιπολαιες γιατι ειναι ορωτιστως θεμα υγειας και μετα εμφανησης. Wink

606 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:12 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σωστη είσαι μόνο που η τσέπη μου δε σηκώνει διαιτολόγο.
ειχα ακουσει καποτε σε κάποια νοσοκομεία υπήρχαν διαιτολόγοι, να υπάχουν ακόμη αραγες?

607 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:14 pm

zini

zini
JELLYFISH έγραψε:σωστη είσαι μόνο που η τσέπη μου δε σηκώνει διαιτολόγο.
ειχα ακουσει καποτε σε κάποια νοσοκομεία υπήρχαν διαιτολόγοι, να υπάχουν ακόμη αραγες?
Δεν ξερω. Αλλα δεν χανεις τιποτα να το ψαξεις. Ειχα ακουσει προσφατα οτι και καποιοι δημοι εχουν καποιες ημεριδες διατροφης και ραντεβου με διαιτολογο δωρεαν, τωρα δεν ξερω λεπτομεριες ουτε κατα ποσο ισχυει τελικα. Αλλα ψαξτο!

608 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:16 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έγινε,
σ ευχαριστώ! TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 9664  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 597524  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 334589  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 884648  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 912791 

609 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:31 pm

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:σήμερα φάγαμε κουνουπίδι γιαχνί.

Καλημέρα!
Το πρόβλημα που έχω με τη δίαιτα ντουκάν (και έχω κάνει μπαλέτο από τα 3 μου ως τα 23 μου, από τα 15 και μετά σε επαγγελματικό επίπεδο, άρα πάντα ήμουνα σε φάση "πρόσεχε τι τρως) είναι πως δεν σου αλλάζει διατροφικές συνήθειες.
Δηλαδή, έστω πως θα πειθαρχήσεις και θα χάσεις τα κιλά αυτά με τη ντουκάν (αν και εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς λαχανικά και φρούτα), έχεις αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες που σε έκαναν να πάρεις κιλά;

Δεν θα ήταν προτιμότερο να "τακτοποιήσεις" τη διατροφή σου; Να μάθεις να τρως 5 γεύματα τη μέρα; Να οργανώσεις λίγο να παίρνεις από όλες τις διατροφικές ομάδες κάθε μέρα; Να μάθεις να τρως μικρότερες ποσότητες από τις "αμαρτίες" που σου αρέσουν; (πχ γλυκά ή αμυλούχα ή αλλαντικά ή αναψυκτικά)
Δεν είναι ευκολότερη η ζωή σου αν βγεις έξω για φαγητό, όταν δεν κάνεις Ντουκάν;
Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ.

610 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 10:26 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!μπριζολες με πουρε!!

611 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 10:28 pm

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ.....

612 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 10:29 pm

margdimitra

margdimitra
Αρακά!

613 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 10:35 pm

Paramythenia

Paramythenia
Μπιφτέκια στο φούρνο με σαλάτα.

614 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 11:34 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σούπα μινεστρόνε και αλμυρο κεικ με τυρι.

615 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 11:37 pm

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τέλειο το μενού σου σήμερα!Very Happy 

616 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 11:41 pm

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ede έγραψε:σούπα μινεστρόνε  και αλμυρο κεικ με τυρι.
Καλημέρα. Αυτό το αλμυρό κεικ με τυρί κάπου είχα την συνταγή & την έχασα μπορείς όποτε έχεις χρόνο να μου την γράψεις.??Rolling Eyes Smile 

617 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 11:48 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!! κουνελάκι κρασάτο με χυλοπίτες!!

618 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 3:07 am

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!Σήμερα έκανα μπιφτέκια τηγανητά για να τα κάνω χάρμπουρκερ με τυρί και κέτσαπ.

619 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 3:30 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
Καλημέρα. Αυτό το αλμυρό κεικ με τυρί κάπου είχα την συνταγή & την έχασα μπορείς όποτε έχεις χρόνο να μου την γράψεις.??Rolling Eyes Smile 
Φτιάχνω αυτό μόνο που αντι για καλαμποκέλαιο που λεει μέσα βάζω βιταμ. http://www.sintagespareas.gr/sintages/almiro-keik-fetas.html

620 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 3:45 am

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ede έγραψε:
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
Φτιάχνω αυτό μόνο που αντι για καλαμποκέλαιο που λεει μέσα βάζω βιταμ. [url=http://www.sintagespareas.gr/sintages/almiro-keik-

fetas.html]http://www.sintagespareas.gr/s

ntages/almiro-keik-fetas.html[/url]
Φαίνεται πολύ ωραίο!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

621 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 3:51 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
ede έγραψε:
κοκκινοσκουφιτσα έγραψε:
Φτιάχνω αυτό μόνο που αντι για καλαμποκέλαιο που λεει μέσα βάζω βιταμ. http://www.sintagespareas.gr/s

ntages/almiro-keik-fetas.html
Φαίνεται πολύ ωραίο!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
τιποτα ειναι πολυ ευκολο ,μπορεις να ριξεις και κομματακια ζαμπον και να τα βαλεις στο ταψακι για τα μαφινς . Τα ακνω ετσι αρκετες φορες για το σχολειο του μικρου.

622 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 5:33 am

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα! σήμερα φάγαμε φακές, βραστά χόρτα και βραστά καβούρια...
και για επιδόρπιο σοκολατίτσα.

623 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 7:47 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
IoliAtore έγραψε:demaki σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι!!!

Κατερινούλα, δεν τα έχασα και γρήγορα, γιατί δεν έκανα βέβαια δίαιτα, αλλά σχετικά για περίοδο εγκυμοσύνης είμαι πολύ ευχαριστημένη διότι φοβομουν παρα πολυ μηπως ξεφύγω και πραγματικά δεν με παίρνει!!

Τα έχασα απο μέσα Ιουνίου που έμαθα ότι είμαι εγκυος.

Το μονο που εκανα είναι: να τρωω επιτέλους στην ώρα που πρέπει δλδ πρωί, μεσημέρι και βραδυ και το απογευμα ένα φρούτο (ως τώρα δεν το ειχα κανει ποτε). Επίσης να κοιμαμαι σαν άνθρωπος (βοηθάει τον μεταβολισμο) 6-7 ώρες αντί τις 3-4 που κοιμομουν πριν.

Ως προς το φαγητο τρωω από όλα που επιτρέπεται (δεν τρωω όσα λένε οι γιατροι να προσέχουμε, και ίσως και λίγο παραπάνω: φέτα και αλλα ασπρα απαστεριωτα τυρια, αλλαντικα, μαρούλια, τονο και κονσέρβες, αβγα ωμα) αλλά μικρυνα αρκετά τις μερίδες. Για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον. Αρχικά λογω ναυτιας και τωρα πλεον διότι αισθάνομαι φουσκωμα κατευθειαν. Επισης μειωσα καπως τη ζαχαρη, ακομη όμως δεν την εχω κοψει τελειως. Και σχεδον καθολου απ' εξω.

Τωρα με τα 5,5 κιλά δεν θα έπρεπε και να πανηγυρίζω, γιατι αναλογικα πανε αυτά .. ωστοσο χαιρομαι διότι πρωτον ειναι η 1η φορα που χάνω, απο το 2008!!! και δεύτερον, διότι ειλικρινα λόγω του ότι ολο εβαζα εβαζα τα τελευταια χρονια.. φοβομουν μηπως με την εγκυμοσυνη ξεφυγω και βαλω καμια 20αριά, είναι και δίδυμα.... και γινει το ελα να δεις. Βεβαια ειναι νωρις ακομη - ειμαι σημερα 18+3 - αλλα πριν απο 1 μηνα η γιατρος μου ειπε ότι τωρα θα αρχισω να βαζω αλλά αυτον τον μηνα έχασα 1,5.

Στο εξης αν προχωρησουμε θα κανω ό,τι κανω ως τωρα, με διαβεβαιωσε οτι τα μωρα ο,τι βαρος ειναι να βαλουνε θα το βαλουνε

σόρι για το μεγαλο ποστ!!!!
Συγγνώμη για την ερώτηση που σου έκανα αλλά προσπαθώ να κάνω δίαιτα και όλο από αύριο σε αύριο το πάω. στο τέλος δεν κάνω τίποτα και έχει παραγίνει το κακό μου......

624 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 7:49 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Εμείς σήμερα φάγαμε πατατούλες τηγανιτές με σουτζουκάκια

625 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 25 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 24, 2013 7:50 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Κατερινούλα έγραψε:Εμείς σήμερα φάγαμε πατατούλες τηγανιτές με σουτζουκάκια,ξύγαλο δικό μας και σαλατιτσα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις