Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
513 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 513 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

576 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:26 pm

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera spanakorizo tha ftiaxo simera...giam giami

577 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:28 pm

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Κατερινούλα"]κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα[/quote]

kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso kapoia stigmi...

578 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:40 pm

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακαρόνια με σαλτσούλα

579 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:46 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!! φακές κ λαχανοσαλάτα!!

580 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:48 pm

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα! εμείς σήμερα γεμιστά.. που δεν μου πολυαρέσουν κιόλας αλλά τι να γίνει! είναι οι τελευταίες ντοματοπιπεριές του κήπου - μην πανε χαμένες!!

581 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:51 pm

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ντοματοπιπεριές κήπου;!!Τι ωραία...τι γευστικές που είναι!!!!!!

582 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 11:18 pm

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!

583 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 11:25 pm

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
manoulita-fraoulita έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα
kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso  kapoia stigmi...
Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!! TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 93981 

584 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 11:43 pm

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Κατερινούλα"][quote="manoulita-fraoulita"][quote="Κατερινούλα"]κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα[/quote]kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso  kapoia stigmi...[/quote]Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!:hanging: [/quote]

se euxaristo poli ,tha to kano kai tha sou po entiposeis...

585 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:36 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Κατερινούλα έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα
kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso  kapoia stigmi...
Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.

ok. θα περιμένω!!!!!

586 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 1:44 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
Κατερινούλα έγραψε:
Κατερινούλα έγραψε:
ok. θα περιμένω!!!!! κατάλαβες πως το κάνω έτσι?

587 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 2:17 am

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΑΒΑ κ πατατες φουρνου γεμιστες με αλαντικα και τυρι!Very Happy 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kallia24 στις Δευ Σεπ 23, 2013 2:37 am, 1 φορά

588 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 2:23 am

Paramythenia

Paramythenia
Μακαρόνια ολικής με σάλτσα από πλευρώτους, ντομάτα και μυρωδικά.

589 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 2:50 am

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ πάντα μαγυρεύω Δευτέρα μακαρόνια με κυμά. Μου έφεραν τώρα κάτι μακαρόνια με καρότο...θα τα κάνω & να δούμε....Smile 

590 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 5:01 am

zini

zini
Γεμιστα λαδερα με σταφιδες και κουκουναρι της γιαγιακας μου και πατατες φουρνου..  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 328109

591 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 5:16 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:Γεμιστα λαδερα με σταφιδες και κουκουναρι της γιαγιακας μου και πατατες φουρνου..  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 328109
πω!πω!τι μου θυμισες;;ετσι κανει η γιαγια μου τα γεμιστα!!

592 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 6:40 am

κοκκινοσκουφιτσα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κάθε μέρα να διαβάζεις ....παίρνεις απίστευτες ιδέες. Είμαστε τόσο καλές μαγείρισσες??? ΜΠΡΑΒΟ μας!!! πάντα τέτοια!!!

593 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 6:41 am

zini

zini
demaki88 έγραψε:
zini έγραψε:Γεμιστα λαδερα με σταφιδες και κουκουναρι της γιαγιακας μου και πατατες φουρνου..  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 328109
πω!πω!τι μου θυμισες;;ετσι κανει η γιαγια μου τα γεμιστα!!
εμενα τις τελευταιες φορες τα εκανε με κιμα "για να φαει η μικρη" λες και δεν τρωει αρκετο κρεαςMad αλλα αυτη τη φορα που θα ειναι και η τελευταια για φετος για τετοιο φαι μου εκανε τη χαρη TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 328109

594 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 8:24 am

mhtsaina

mhtsaina
Γίγαντες με σπανάκι και λουκάνικο στο φούρνο

595 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 8:48 am

IoliAtore

IoliAtore
αχ τι ωραία πράγματα είναι αυτά που γράφετε!! Smile

εμείς ετοιμαζουμε το αυριανό φαγητό γιατί αύριο εχω γιατρό: μπιφτέκια και μακαρόνια με κιμά. Τα μπιφτέκια για την κατάψυξη και τα μακαρόνια για άμεση κατανάλωση! Wink 

596 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 8:52 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:αχ τι ωραία πράγματα είναι αυτά που γράφετε!! Smile

εμείς ετοιμαζουμε το αυριανό φαγητό γιατί αύριο εχω γιατρό: μπιφτέκια και μακαρόνια με κιμά. Τα μπιφτέκια για την κατάψυξη και τα μακαρόνια για άμεση κατανάλωση! Wink 
ιολη εσυ τι προβλημα εχεις με την εγκυμοσυνη και προσεεχεις τοσο πολυ οπως βλεπω να γραφεις εδω;;αν θες μου λες!!ηθελα μερες να σε ρωτησω!

597 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:10 am

IoliAtore

IoliAtore
demaki αν εννοείς για την διατροφή, έχω το πρόβλημα ότι έχω παραπάνω κιλά και πρέπει να προσέχω πολύ μην κάνω υπέρταση και διαβήτη κύησης (όχι αλμυρά όχι γλυκά, δλδ)

συν τοις αλλοις είχα απίστευτες ναυτίες και πολλά φαγητα με πείραζαν οποτε έτρωγα προσεκτικά και πολύ λίγο

τωρα στα γενικότερα, είναι δίδυμη κύηση απο εξωσωματικη, εχω κακό ιστορικό (με χρωμοσωμικές ανωμαλίες και τρεις προηγουμενες εγκυμοσύνες που δεν πηγαν καλά) και σε αυτήν εδώ μου ειπε ότι απο την εβδομαδα 24 και μετα (αν φτασω ως εκει) θα πρεπει να ειμαι ξαπλα.. ουτε δλδ να μαγειρεψω θα μπορω βεβαια ουτε τπτ. Και λεω ΑΝ φτασω ως εκει, γιατι ειχα στο 1 απο τα 2 λιγο μεγαλη αυχενικη που μας ανησυχει ότι μπορει και παλι να εχει προβλημα... οποτε σε 2 βδομαδες θα κανω αμνιο να δουμε..

δλδ απο προβληματα, τα 7 κακα της μοιρας μου...

εύχομαι να τη γλιτωσουμε αυτή τη φορά, επιτέλους!

αυτά, ελπίζω να απάντησα Smile

598 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:11 am

IoliAtore

IoliAtore
να συμπληρωσω ότι ευτυχως βεβαια λογω του ότι προσέχω με το φαγητο, εχασα ως τωρα 5,5 κιλά Cool και το σακχαρο μου ειναι (ακομη) σχετικά καλά. Λιγο πηγε να ανεβει αλλα το πρόλαβα Cool 

599 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:16 am

Κατερινούλα

Κατερινούλα
IoliAtore έγραψε:να συμπληρωσω ότι ευτυχως βεβαια λογω του ότι προσέχω με το φαγητο, εχασα ως τωρα 5,5 κιλά Cool και το σακχαρο μου ειναι (ακομη) σχετικά καλά. Λιγο πηγε να ανεβει αλλα το πρόλαβα Cool 

Τι ακριβώς έκανες και τα έχασες αυτά τα κιλά και σε πόσο καιρό τα έχασες?

600 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 24 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Σεπ 23, 2013 9:24 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταλαβα!!σου ευχομαιι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και να λρατησεεις στην αγκαλιτσα σου τα μωρακια σου!!!υπομονη να περασει ο καιρος..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις