576 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 22, 2013 10:26 pm
manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
kalimera spanakorizo tha ftiaxo simera...giam giami
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.manoulita-fraoulita έγραψε:kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso kapoia stigmi...Κατερινούλα έγραψε:κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα
ok. θα περιμένω!!!!!manoulita-fraoulita έγραψε:Κατερινούλα έγραψε:Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.manoulita-fraoulita έγραψε:kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso kapoia stigmi...Κατερινούλα έγραψε:κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!
se euxaristo poli ,tha to kano kai tha sou po entiposeis...
Κατερινούλα έγραψε:ok. θα περιμένω!!!!! κατάλαβες πως το κάνω έτσι?manoulita-fraoulita έγραψε:se euxaristo poli ,tha to kano kai tha sou po entiposeis...Κατερινούλα έγραψε:Αρχικά κόβω το κεφάλι και τα πόδια. Στη συνέχεια παίρνω το συκώτι, τα πνευμόνια και την καρδιά και τα κόβω μικρά μικρά κομματάκια(όσο πιο μικρά μπορώ). βάζω το τηγάνι με λίγο λαδάκι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι που έχω ψιλοκόψει. μετά ρίχνω αυτά που έκοψα(συκώτι κ.τ.λ)Μόλις τσιγαριστούν ρίχνω το ρύζι και λίγο νεράκι. Βάζω λιγο αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο κύμινο, και το αφήνω ώσπου να ψηθεί(όταν χρειαστεί ανακατεύω για να μην κολλήσει). Αλατίζω το κουνελάκι μέσα έξω και στη συνέχεια το γεμίζω με την γέμιση που έχω κάνει και το ράβω. Μετά βάζω μια κατσαρόλα και λίγο λάδι να κάψει. Ρίχνω μέσα το γεμιστό κουνέλι, τα πόδια και το κεφάλι(εφόσον τα έχω αρτύσει) να τσιγαριστούν. Ρίχνω λιγο νεράκι(περιπου ένα κρασοπότηρο και σκεπάζω την κατσαρόλα. Το αφήνω ώσπου να ψηθεί γυρνώντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Τέλος σβήνω με κρασί.manoulita-fraoulita έγραψε:kalimera omologo pos den ton exo kanei pote sta tosa xronia pou mageirevo, thelo sintagi oposdipote na to tolmiso kapoia stigmi...Κατερινούλα έγραψε:κουνελάκι γεμιστό με πατατούλες και τυροπιτούλα,σαλατιτσα και ολα τα σχετικα
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kallia24 στις Δευ Σεπ 23, 2013 2:37 am, 1 φορά
πω!πω!τι μου θυμισες;;ετσι κανει η γιαγια μου τα γεμιστα!!zini έγραψε:Γεμιστα λαδερα με σταφιδες και κουκουναρι της γιαγιακας μου και πατατες φουρνου..
εμενα τις τελευταιες φορες τα εκανε με κιμα "για να φαει η μικρη" λες και δεν τρωει αρκετο κρεας αλλα αυτη τη φορα που θα ειναι και η τελευταια για φετος για τετοιο φαι μου εκανε τη χαρηdemaki88 έγραψε:πω!πω!τι μου θυμισες;;ετσι κανει η γιαγια μου τα γεμιστα!!zini έγραψε:Γεμιστα λαδερα με σταφιδες και κουκουναρι της γιαγιακας μου και πατατες φουρνου..
ιολη εσυ τι προβλημα εχεις με την εγκυμοσυνη και προσεεχεις τοσο πολυ οπως βλεπω να γραφεις εδω;;αν θες μου λες!!ηθελα μερες να σε ρωτησω!IoliAtore έγραψε:αχ τι ωραία πράγματα είναι αυτά που γράφετε!!
εμείς ετοιμαζουμε το αυριανό φαγητό γιατί αύριο εχω γιατρό: μπιφτέκια και μακαρόνια με κιμά. Τα μπιφτέκια για την κατάψυξη και τα μακαρόνια για άμεση κατανάλωση!
IoliAtore έγραψε:να συμπληρωσω ότι ευτυχως βεβαια λογω του ότι προσέχω με το φαγητο, εχασα ως τωρα 5,5 κιλά και το σακχαρο μου ειναι (ακομη) σχετικά καλά. Λιγο πηγε να ανεβει αλλα το πρόλαβα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης