301 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Παρ Σεπ 06, 2013 11:29 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Προσέξτε τα λόγια σας γιατί έχει και γνωστούς στη Δ.Η.Ε. Θα βρείτε τον μπελά σας.......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μη μου λες τέτοια και με τρομάζεις! Σκιάζομαι σου λέω!roodie έγραψε:Προσέξτε τα λόγια σας γιατί έχει και γνωστούς στη Δ.Η.Ε. Θα βρείτε τον μπελά σας.......
Σόνια από τα σοσόνια που φοράει μάλλον. Γιατί ως γνωστόν (βλ. τσόκερ στο λαιμό) είναι και μοντέρνος.Dori έγραψε:Ενταξει θα ρωτήσω κάτι άσχετο με τον τίτλο του θέματος αλλα θα σκάσω.γιατι το έκανε Σονια το όνομα αφού απο το Αντώνης βγαίνει το Τονια;
Και συ θα με ακολουθήσεις στην κατσαρόλα αν θες να ξέρεις αγαπητή.roodie έγραψε:Εσύ συνέχισε να μιλάς και θα καταλήξεις σε μια κατσαρόλα, κοκκινιστή και με χοντρό μακαρονάκι να σου κάνει παρέα...Για να είσαι και μέσα στο θέμα!!!!!!!
margdimitra έγραψε:Και συ θα με ακολουθήσεις στην κατσαρόλα αν θες να ξέρεις αγαπητή.roodie έγραψε:Εσύ συνέχισε να μιλάς και θα καταλήξεις σε μια κατσαρόλα, κοκκινιστή και με χοντρό μακαρονάκι να σου κάνει παρέα...Για να είσαι και μέσα στο θέμα!!!!!!!
Κοτόσουπα ε? Η αγαπημένη μου. Εντωμεταξύ δεν την αυγοκόβω αλλά την κάνω με γιαούρτι.
Αραιώνω μια μεγάλη κουταλιά με γιαούρτι και την ενώνω μετά με τη σούπα μου και λίγο σχοινόπρασο με λέμόνι... και είναι γιαμ γιαμ.
Αύριο αυτό θα κάνω... πάει και τέλος που λέει και ο σπόρος μου.
Γ@μ@το πότε θα συντονιστείς επιτέλους? Ποιος σου είπε για σούπα? Για κότα κοκκινιστή μίλησα σβησμένη με κόκκινο κρασάκι και χοντρό μακαρονάκι. Μάζεψε τα μυαλά σου που θα με πεις εμένα μπας κλάς, που με βάραγε η μάνα μου στα 5 αν δεν έτρωγα σούσι!!!!Άντε από δω όλες....Μάθατε ένα σχοινόπρασο απ' τον Πετρετζίκη και το τσαμπουνάτε συνέχεια....margdimitra έγραψε:Εμένα το γιαούρτι μου αρέσει έτσι και αλλιώς. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική όσον αφορά τη γεύση αν είναι έντονη ή όχι.
Μαρή roodie τη ντεμοντέ σούπα είναι αυτή που μας προτείνεις??? Μπας και να βράσω και κανέναν τράγο με τραχανά?
Μπασκλασαρία... Έβαλες και αυτή τη φωτό να μας παραπλανήσεις.... Μαντάμ σουσού...
roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!
Το ' ξερα οτι με ζηλεύετε όλες!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!! Και την Κυριακή θα του πώ να πάμε για φαγητό έξω γιατί μ' έφαγε η κλεισούρα του Σαββάτου που έλειπε!!! Μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!iouliana έγραψε:roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχωνευτη, καλα σε καταλαβε η Σονιαroodie έγραψε:Το ' ξερα οτι με ζηλεύετε όλες!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!! Και την Κυριακή θα του πώ να πάμε για φαγητό έξω γιατί μ' έφαγε η κλεισούρα του Σαββάτου που έλειπε!!! Μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!iouliana έγραψε:roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όποτε θές μπορώ να σου μάθω τα κόλπα. Κι αν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή εγώ είμαι εδώ. Τι νόμιζες κοριτσάκι? Ίσα κι όμοια όλες μας? Γατάκια... ε γατάκια....iouliana έγραψε:αχωνευτη, καλα σε καταλαβε η Σονιαroodie έγραψε:Το ' ξερα οτι με ζηλεύετε όλες!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!! Και την Κυριακή θα του πώ να πάμε για φαγητό έξω γιατί μ' έφαγε η κλεισούρα του Σαββάτου που έλειπε!!! Μπουχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!iouliana έγραψε:roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην πραγματικοτητα οχι. Οι σαρδελες και γενικα τα μικρα ψαρια που τρωγονται με το κοκαλο ειναι πλουσια πηγη ασεβεστίου και αυτο κανει πολυ δύσκολη την απορρόφηση σιδήρου. επισης στην πραγματικοτητα οι φακες ειναι τοσο χαμηλη η περιεκτικοτητα τους σε σιδηρο που ειναι σχεδον αδυνατο να απορροφηθει απο τον οργανισμο. για την μεγαλητερη δυνατον προσληψη σιδήρου θα πρεπει να συνδιάζεται με βιταμινη c. λεμόνι, φρουτα μετα, πορτοκαλι.halla έγραψε:Σήμερα είχαμε φακές κοκκινιστές με τηγανητές σαρδέλες. Κάπου διάβασα πως ο συνδιασμός αυτός στον οργανισμό έχει ως αποτέλεσμα να αποροφάται καλύτερα ο σίδηρος. Οχι πως το κάνω γι αυτό, γενικά μου αρέσουν οι φακές με τηγανητό ψαράκι.
sorry που πεταγομαι αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι, οι φακες περιεχουν αρκετο σιδηρο αλλα διαφορετικης μορφης απο το κρεας που περιεχουν τον heme σιδηρο (δε θυμαμαι την μεταφραση ) που εχει μεγαληede έγραψε:Στην πραγματικοτητα οχι. Οι σαρδελες και γενικα τα μικρα ψαρια που τρωγονται με το κοκαλο ειναι πλουσια πηγη ασεβεστίου και αυτο κανει πολυ δύσκολη την απορρόφηση σιδήρου. επισης στην πραγματικοτητα οι φακες ειναι τοσο χαμηλη η περιεκτικοτητα τους σε σιδηρο που ειναι σχεδον αδυνατο να απορροφηθει απο τον οργανισμο. για την μεγαλητερη δυνατον προσληψη σιδήρου θα πρεπει να συνδιάζεται με βιταμινη c. λεμόνι, φρουτα μετα, πορτοκαλι.halla έγραψε:Σήμερα είχαμε φακές κοκκινιστές με τηγανητές σαρδέλες. Κάπου διάβασα πως ο συνδιασμός αυτός στον οργανισμό έχει ως αποτέλεσμα να αποροφάται καλύτερα ο σίδηρος. Οχι πως το κάνω γι αυτό, γενικά μου αρέσουν οι φακές με τηγανητό ψαράκι.
ουτε και εγω μαγειρευω σημερα!!απεργω!!roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα και εμενα ο αντρας μου θα δουλευει ολη την ημερα και τη νυχτα σημερα οποτε δεν θα κανω τιποτεdemaki88 έγραψε:ουτε και εγω μαγειρευω σημερα!!απεργω!!roodie έγραψε:Εμένα αύριο θα λείπει ο άντρας μου και δεν θα μαγειρέψωωωωωω ωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης