26 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Μαρ 16, 2013 3:13 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα καναμε παστιτσιο μμμμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Άντε βρε με κοροιδεύεις....χαχαχαmarkella_p έγραψε:Αυριο να φτιαξεις πατατες με πατατες. Ειναι και Τεταρτη, μη φαμε κρεας/ψαρι....
Despoinaki123 έγραψε:Άντε βρε με κοροιδεύεις....χαχαχαmarkella_p έγραψε:Αυριο να φτιαξεις πατατες με πατατες. Ειναι και Τεταρτη, μη φαμε κρεας/ψαρι....
Αύριο πατατοσαλάτα...χαχαχαχαχα
ωραια τα γεμιστα αλλα τα βαριεμαι ρε γμτ..litsakos έγραψε:Αρακας και γεμιστα. Το ενα για μεσημερι και το αλλο για απογευμα κ αυριανο. Αυριο θα κανω κουρα,δεν μαγειρευω.
Ενα ψαρακι, μιας κ το αναφερατε, πολυ θα το θελα για το ΣΚ.
Σε αυτο διαβασα "Αυριο θα κανω μπαμ" και συνειρμικα μου ηρθε αυτοCatty έγραψε:Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια για το θέμα φτάνει πια η κατασπατάληση φαιας ουσίας γιαυτο το ερώτημα!!!!
Εγω σημερα εχω αρνάκι με πατάτες στο φούρνο
Αύριο θα κανω μπριαμ
Μεθαύριο μπιφτεκια με πουρε
βρε καλως τηνbell έγραψε:Σαρδέλα στο τηγάνι και λιθρίνια στο φούρνο.
σκάσανε τα μικρά μου στο φαΐ!
Nena έγραψε:Σε αυτο διαβασα "Αυριο θα κανω μπαμ" και συνειρμικα μου ηρθε αυτοCatty έγραψε:Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια για το θέμα φτάνει πια η κατασπατάληση φαιας ουσίας γιαυτο το ερώτημα!!!!
Εγω σημερα εχω αρνάκι με πατάτες στο φούρνο
Αύριο θα κανω μπριαμ
Μεθαύριο μπιφτεκια με πουρε
Παμμεγιστο σλουρπ σλουρπ και με τηγανιτη πατάτα που απο πανω πέφτει η σάλτσαmarkella_p έγραψε:Cattyyyyyyyyyyyyyyyyy με παρεσυρες και εκανα μοσχαρακι κοκκινιστο τελικα. Αλλα σε αλλη version.
καπου αλλου το εγραψα αλλα αφου επιμενεις θα το ξαναγραψω και δω... ατομικα πυρεξακια..... κατω κατω πατατουλα τηγανιτη..... απο πανω μοσχαρακι..... τυρι τριμμενι και σαλτσα ολουθε! Λιγο στο φουρνο να λιωσουν τα τυρια (εκει ειναι τωρα) και μετα πολεμος!!!!!Catty έγραψε:Παμμεγιστο σλουρπ σλουρπ και με τηγανιτη πατάτα που απο πανω πέφτει η σάλτσαmarkella_p έγραψε:Cattyyyyyyyyyyyyyyyyy με παρεσυρες και εκανα μοσχαρακι κοκκινιστο τελικα. Αλλα σε αλλη version.
ρουντι σε νοιωθω!!!θελω τα λιθρινακια παρακαλω αλλα τηγανιτα θελω τα κολοκιθακια με το μοσχαρι αλλα και με τις πατατες στο ατομικο ταπερ και τα μπιφτεκια με τον πουρε και την σπανακοτυροπιτα τι αλλο ειδα και ειπα μιαμ μιαμ;;;..αυτα για ορεκτικο τελος παντων!!!!γλυκακι καμια δεν εφτιαξε;;;;εγω σημερα πηγα για καφε οποτε εκανα γρηγορη μακαροναδα κ οταν γυρισαμε τα εβαλα σε γαστρακια με σαλτσα και γκουντα και στον φουρνο.roodie έγραψε:Δεν είναι θέμα αυτό που ανοίξατε! Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο είναι. Θέλω να τα φάω ΟΛΑ!!!Μου τρέχουνε τα σάλια...
Πάντως εμείς γιουβετσάκι έχουμε σήμερα!!!!
εχω εγω γρανιτα καρπουζι στην καταψυξη θελεις?demaki88 έγραψε:ρουντι σε νοιωθω!!!θελω τα λιθρινακια παρακαλω αλλα τηγανιτα θελω τα κολοκιθακια με το μοσχαρι αλλα και με τις πατατες στο ατομικο ταπερ και τα μπιφτεκια με τον πουρε και την σπανακοτυροπιτα τι αλλο ειδα και ειπα μιαμ μιαμ;;;..αυτα για ορεκτικο τελος παντων!!!!γλυκακι καμια δεν εφτιαξε;;;;εγω σημερα πηγα για καφε οποτε εκανα γρηγορη μακαροναδα κ οταν γυρισαμε τα εβαλα σε γαστρακια με σαλτσα και γκουντα και στον φουρνο.roodie έγραψε:Δεν είναι θέμα αυτό που ανοίξατε! Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο είναι. Θέλω να τα φάω ΟΛΑ!!!Μου τρέχουνε τα σάλια...
Πάντως εμείς γιουβετσάκι έχουμε σήμερα!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης