51 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Αυγ 27, 2013 5:05 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Αχ θελω και τις πατατες γιαχνι!!!εγω δεν φτιαχνω γιατι δεν τις τρωνε ουτε οι μικρες ουτε ο αντρας μου!!θελω ενα ταπερακι παρεκαλω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλο ειναι και του λογου του θα αισθανομουν καλυτερα με ενα καργιοκακι γαλακτος!!ede έγραψε:εχω εγω γρανιτα καρπουζι στην καταψυξη θελεις?demaki88 έγραψε:ρουντι σε νοιωθω!!!θελω τα λιθρινακια παρακαλω αλλα τηγανιτα θελω τα κολοκιθακια με το μοσχαρι αλλα και με τις πατατες στο ατομικο ταπερ και τα μπιφτεκια με τον πουρε και την σπανακοτυροπιτα τι αλλο ειδα και ειπα μιαμ μιαμ;;;..αυτα για ορεκτικο τελος παντων!!!!γλυκακι καμια δεν εφτιαξε;;;;εγω σημερα πηγα για καφε οποτε εκανα γρηγορη μακαροναδα κ οταν γυρισαμε τα εβαλα σε γαστρακια με σαλτσα και γκουντα και στον φουρνο.roodie έγραψε:Δεν είναι θέμα αυτό που ανοίξατε! Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο είναι. Θέλω να τα φάω ΟΛΑ!!!Μου τρέχουνε τα σάλια...
Πάντως εμείς γιουβετσάκι έχουμε σήμερα!!!!
Λυπαμαι δεν τρωμε γλυκα.demaki88 έγραψε:καλο ειναι και του λογου του θα αισθανομουν καλυτερα με ενα καργιοκακι γαλακτος!!ede έγραψε:εχω εγω γρανιτα καρπουζι στην καταψυξη θελεις?demaki88 έγραψε:ρουντι σε νοιωθω!!!θελω τα λιθρινακια παρακαλω αλλα τηγανιτα θελω τα κολοκιθακια με το μοσχαρι αλλα και με τις πατατες στο ατομικο ταπερ και τα μπιφτεκια με τον πουρε και την σπανακοτυροπιτα τι αλλο ειδα και ειπα μιαμ μιαμ;;;..αυτα για ορεκτικο τελος παντων!!!!γλυκακι καμια δεν εφτιαξε;;;;εγω σημερα πηγα για καφε οποτε εκανα γρηγορη μακαροναδα κ οταν γυρισαμε τα εβαλα σε γαστρακια με σαλτσα και γκουντα και στον φουρνο.roodie έγραψε:Δεν είναι θέμα αυτό που ανοίξατε! Β Α Σ Α Ν Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο είναι. Θέλω να τα φάω ΟΛΑ!!!Μου τρέχουνε τα σάλια...
Πάντως εμείς γιουβετσάκι έχουμε σήμερα!!!!
Καλησπέρα! Αυριο δεν είναι του Άη Γιάννη του Νηστευτή; Λάθος κάνω;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΤΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ!!!
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝ ΤΡΩΝΕ ΛΑΔΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!
ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ!ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!mhtsaina έγραψε:Καλησπέρα! Αυριο δεν είναι του Άη Γιάννη του Νηστευτή; Λάθος κάνω;kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΤΗ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ!!!
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝ ΤΡΩΝΕ ΛΑΔΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!
μετα απτο σημερινο? εννοειται. εχουμε τσακισει οτι μ@λ@κεια εχουμε στο σπιτι για να ξεγελαστουμε..roodie έγραψε:Πάρε χύτρα να σωθείς.............!!!!!!!!!!!!!!
οχι ζεστο βαζω!μαλλον ειναι μαπα το καρπουζι. απτο Lidldemaki88 έγραψε:2 ωρες???εμενα γιατι εβρασε σε μια??μηπως συμπληρωνεις συνεχεια νερο κ βαζεις κρυο???σταματαει τον βρασμο!!
παντα παιρνω απο το μασουτη ,1η φορα απτο lidl και τελευταια φυσικα.bourboulithra έγραψε:οχι ζεστο βαζω!μαλλον ειναι μαπα το καρπουζι. απτο Lidldemaki88 έγραψε:2 ωρες???εμενα γιατι εβρασε σε μια??μηπως συμπληρωνεις συνεχεια νερο κ βαζεις κρυο???σταματαει τον βρασμο!!
Αυτή ή τα βγάζει άβραστα στην εκπομπή και μας δουλεύει όλους ή έχει χύτρα. Πάντως εγώ σώθηκα με τις χύτρες μου!!!Catty έγραψε:η Νταϊάνα κοχυλα τι λέει γιαυτό;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης