526 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Πεμ Σεπ 19, 2013 2:06 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έλα να σου κάνω το τραπέζι άμα θές!!!!!!Σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμη!!!elin1 έγραψε:ψαροσουπα! ζηλεψα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έλα να σου κάνω το τραπέζι άμα θές!!!!!!Σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμη!!!elin1 έγραψε:ψαροσουπα! ζηλεψα!!!!
Σε όσους το έλεγα δεν με πιστεύανε....Κι όμως δίνει άλλη γεύση!!!Άντε καλή χώνεψη!!!trilly έγραψε:εγω σημερα εκανα τα κανελονια. και ηταν απλα υπεροχα!
και που εισαι ρουντι? η κετσαπ κανει την διαφορα!
mhtsaina έγραψε:Mοσχαράκι με αρακά σήμερα!
αααχχχ δεν ξερεις τι χανεις!!!γενικα τρελενομαι για αρακα!!trilly έγραψε:αυτο δεν το εχω φαει ποτε! κι απο μυρωδικα τι βαζεις? κλασικα τον ανιθο του αρακα?mhtsaina έγραψε:Mοσχαράκι με αρακά σήμερα!
Εγώ όταν τον φτιάχνω με μοσχαράκι, βάζω μέσα καρότο, αλάτι, πιπέρι και λιγάκι κανέλα ... Γίνεται πολύ ωραίος!trilly έγραψε:αυτο δεν το εχω φαει ποτε! κι απο μυρωδικα τι βαζεις? κλασικα τον ανιθο του αρακα?mhtsaina έγραψε:Mοσχαράκι με αρακά σήμερα!
Κι εγώ! Κι όταν είναι και ο καιρός του και βρω φρέσκο στη λαϊκή, γιαμ γιαμ!demaki88 έγραψε:αααχχχ δεν ξερεις τι χανεις!!!γενικα τρελενομαι για αρακα!!trilly έγραψε:αυτο δεν το εχω φαει ποτε! κι απο μυρωδικα τι βαζεις? κλασικα τον ανιθο του αρακα?mhtsaina έγραψε:Mοσχαράκι με αρακά σήμερα!
Τον αρακά μπορείς να τον κάνεις πουρέ στο πιάτο της πατώντας τον με το πιρούνι, σε πολλά παιδάκια αρέσει έτσιtrilly έγραψε:μπραβο ρε κοριτσια ολο ωραιες ιδεες δινετε! θα μπει στο μενου! απλα εχω την μικρη που εχει αρχισει και κοβει πολλα φαγητα ρε γμτ εκει που ετρωγε καποια τωρα τιποτα, πφφφ!
Τον αρακά μπορείς να τον κάνεις πουρέ στο πιάτο της πατώντας τον με το πιρούνι, σε πολλά παιδάκια αρέσει έτσι[/quotetrilly έγραψε:μπραβο ρε κοριτσια ολο ωραιες ιδεες δινετε! θα μπει στο μενου! απλα εχω την μικρη που εχει αρχισει και κοβει πολλα φαγητα ρε γμτ εκει που ετρωγε καποια τωρα τιποτα, πφφφ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasoulagal στις Παρ Σεπ 20, 2013 12:41 am, 1 φορά
ρολο απο κιμα ισως και γεμιστο με αυγα βρασμενα η τυρια;;esprit έγραψε:Καλημέρα σας! Βρε κορίτσια πείτε καμιά συνταγή για τραπέζι στα πεθερικά.
Σκέφτομαι να κάνω ρολό χοιρινό είτε από το πόδι είτε από κοιλιά αλλά φοβάμαι μη μου βγει στεγνό. Πείτε καμιά ιδέα και σεις... όχι πολύ περίπλοκα φαγητά κάτι απλό αλλά καλό!
καλη η ιδεα σου ! εγω ειχα κανει μπιφτεκακια στο φουρνο κοκκινιστα τυλιχτα με μελιτζανα ( αφου την ειχα τηγανισει πρωτα) απλο και πεντανοστιμο, και ειχα φτιαξει και μακαρονοσαλατα με ολα τα παχυντικα μεσα και αλλα διαφορα ορεκτικα !esprit έγραψε:Καλημέρα σας! Βρε κορίτσια πείτε καμιά συνταγή για τραπέζι στα πεθερικά.
Σκέφτομαι να κάνω ρολό χοιρινό είτε από το πόδι είτε από κοιλιά αλλά φοβάμαι μη μου βγει στεγνό. Πείτε καμιά ιδέα και σεις... όχι πολύ περίπλοκα φαγητά κάτι απλό αλλά καλό!
Καλημέρα! Πήγαινε στις μαμάδες Μαΐου και ζητα από την .catty ή την kaatrin τη συνταγή για το χοιρινό τους, οσοι το δοκίμασαν, ξετρελαθηκαν!esprit έγραψε:Καλημέρα σας! Βρε κορίτσια πείτε καμιά συνταγή για τραπέζι στα πεθερικά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης