226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Πεμ Μαρ 14, 2013 7:55 am
KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
tha pane ola kala to pisteyw k egw ayto.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το θελω παρα πολυ σε ευχαριστω πολυ και σενα σου ευχομαι ενα υγιη κ πανεμορφο μωρακιbibble1986 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ
ειμαι πολυ αισιοδοξη θα ερθουυυυνKALOKAIRI 2012 έγραψε:na eisai kala kopela moy!!! k an oxi allos enas mhnas gia trelitses...
εχω καθυστερηση...εχω να αδιαθετησω απο τις 28/1KALOKAIRI 2012 έγραψε:esy maria exeis kathisterhsh h perimeneis periodo?
ειχα και στ παρελθον μια καθυστερηση αλλα χωρις εγκυμοσυνη ομωα αυτη τη φορα ολα τα συμπτωματα ειναι πολυ εντονα ανυπομονω να ρθει η τριτη να κανω την εξετασουλα μουKALOKAIRI 2012 έγραψε:e tote esy eisai sigoyra egkyos!!! ante me to kalo s eyxome!!
καλησπερα Καλλιαkallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
οκ σε ευχαριστω πολυ παντωςkallia24 έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΩ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...
kallia24 έγραψε:αλεξανδρα μου!!!! γεια σου χαρα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης