601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Σαβ Μαρ 16, 2013 3:19 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλλια μου να περασεις υπεροχα!!!θα μου λειψεις χαζουλι μου φιλακια πολλα πολλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ τρελοεγκυουλα μας!!!asteraki1989 έγραψε:καλα να περασεις ομορφουλαkallia24 έγραψε:κοριτσια μου εγω πρεπει να βγω!!εχω να κανω ετοιμασιες!!! θα μου λειψετε πολυ αυτες τις μερες που θα λειπω! να προσεχετε τα μωρακια σας οι εγκυουλες και τους εαυτους σας και οι υπολοιπες μν σταματησετε το καλη συνεχεια κοριτσακια μου!!!
και εμενα πολυ!!!φιλακια πολλα σε σενα και το ομορφο μωρακι σου!!!Alexandra23 έγραψε:καλλια μου να περασεις υπεροχα!!!θα μου λειψεις χαζουλι μου φιλακια πολλα πολλα
kallia24 έγραψε:και εμενα πολυ!!!φιλακια πολλα σε σενα και το ομορφο μωρακι σου!!!Alexandra23 έγραψε:καλλια μου να περασεις υπεροχα!!!θα μου λειψεις χαζουλι μου φιλακια πολλα πολλα
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑΑΑΑ!
asteraki1989 έγραψε:και εγω θα σας αφησω κοριτσακια μου,παω να παρω δωρακι του αντρουλη μου αλλα δεν ξερω ακομα τι να παρω χιχιχιχι
μανταμμμμμμμ τι εχεις παθει???καλεεε κλεινουμε 8 χρονια σημερα χαχαχαAlexandra23 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:και εγω θα σας αφησω κοριτσακια μου,παω να παρω δωρακι του αντρουλη μου αλλα δεν ξερω ακομα τι να παρω χιχιχιχι
αχουυυυ εχει γενεθλια σημερα ειπες ε?να τον χαιρεσαι το αντρουλη σου!!!αχ τι να του παρεις οντως...δεν ξερω κ τα γουστα του τι του αρεσει...
asteraki1989 έγραψε:μανταμμμμμμμ τι εχεις παθει???καλεεε κλεινουμε 8 χρονια σημερα χαχαχαAlexandra23 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:και εγω θα σας αφησω κοριτσακια μου,παω να παρω δωρακι του αντρουλη μου αλλα δεν ξερω ακομα τι να παρω χιχιχιχι
αχουυυυ εχει γενεθλια σημερα ειπες ε?να τον χαιρεσαι το αντρουλη σου!!!αχ τι να του παρεις οντως...δεν ξερω κ τα γουστα του τι του αρεσει...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΓΩ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ Κ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑAlexandra23 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:μανταμμμμμμμ τι εχεις παθει???καλεεε κλεινουμε 8 χρονια σημερα χαχαχαAlexandra23 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:και εγω θα σας αφησω κοριτσακια μου,παω να παρω δωρακι του αντρουλη μου αλλα δεν ξερω ακομα τι να παρω χιχιχιχι
μανταμ αχαχαχα ωχ μη μου δινεις σημασια ειμαι στον κοσμο μου χρονια σας πολλα λοιπον να ζησετε κ να ειστε για παντααααα μαζι ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι!!!!!
Alexandra23 έγραψε:ποππακη τι θα κανετε εσεις σημερα με τον αντρουλη σου?ειναι κ σαββατο..βγαινετε γενικα?
Alexandra23 έγραψε:φιλακια πολλα ποππακη μου!καλο μαθημα κ καλα να περασεις ο,τι κ αν κανεις σημερα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης