626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Σαβ Μαρ 16, 2013 4:09 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι ακομη εδω για λιγο!!θελω να κανω καμια δουλιτσα στο σπιτι!καλα εισαι ειρηνη μου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου??????καλησπερα!!δεν ειναι καμια εδω????
JELLYFISH έγραψε:Καλημέρααααα
Τι κάνεις???
Alexandra23 έγραψε:μμμμμμ τι νοστιμααααα!!τα θελω ολα εγω κοιμηθηκα παλι πολυ κ ειμαι φρεσκια φρεσκια πολυ ησυχια εχει σημερα λειπουν ολα τα κοριτσακια...
eirini.pav έγραψε:Καλημερα κορίτσια! τι κανετε! ζηλευω αυτα που φτιαχνεις Ποππακι! τα λατρευω αλλα δυτυχως τα τελευταια χρόνια με επιασε αλλεργια στα θαλλασινα! ευτυχως δεν πειραζουν οι γαριδες!!!! Αυριο εμεις δουλευουμε οποτε απλα θα παω να παρω σαρακοστιανα από τη μου!! εγω βεβαια μονο γαριδες και ταραμα της μανουλας μου αλλα δεν πειραζει!!! εσεις πως θα τα περασετε??
Alexandra23 έγραψε:χαρηκα πελαγια μου καλησπερα ειρηνη μου!καλα λες ποππακη μου ο αντρουλης μου θα τα φαει τα σαρακοστιανα του προλαβαινει!!
Alexandra23 έγραψε:οχι ποππακη μου σε εμας εδω εγιναν οι αποκριες πολυ νωριτερα!
Alexandra23 έγραψε:ναι ποππακη μου κανονικοτατη!!!με πηρε κ τηλ ο αντρουλης μου τωρα εγω θελω να μαγειρεψω σημερα μπακαλιαρο με πατατοκροκετες
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης