401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Παρ Μαρ 15, 2013 1:56 am
eirini.pav
Η ψυχή της παρέας!
μακάρι Ντίνα να είναι αυτό που ειπε ο γιατρός σου και να εχεις μια θετική χοριακή!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kalhmera sofakiΣοφία83 έγραψε:Να μαι πάλι!!Πλάκωσε δουλίτσα!
Αλεξάνδρα μου τι κάνεις; !!Μια χαρά κοιμήθηκες και σήμερα ακούω!!!!!!5 και σήμερα;;;;
Καλημέρα Ντίνα!
Αναστασία μου ....θεάααα !!!!!!!!
makari makari...ola kala nomizo 8a paneeirini.pav έγραψε:μακάρι Ντίνα να είναι αυτό που ειπε ο γιατρός σου και να εχεις μια θετική χοριακή!!
eirini.pav έγραψε:οχι ευτυχως γιατι ειμαι μεγαλο χεστρονι!! το δικο μου το λειπει πηγαινε στο ξενυχτι! οταν θα βγει και θα ξενυχτησει! καταλαβες??? αιωνας μου φαινεται από το φόβο μου!!
asteraki mou έγραψε:makari makari...ola kala nomizo 8a paneeirini.pav έγραψε:μακάρι Ντίνα να είναι αυτό που ειπε ο γιατρός σου και να εχεις μια θετική χοριακή!!
nai kano 8erapeia edo kai 10 xronia pou to exo....eytixos ekei ola kala....panta prospa8o na skeftomai 8etikaeirini.pav έγραψε:asteraki mou έγραψε:makari makari...ola kala nomizo 8a paneeirini.pav έγραψε:μακάρι Ντίνα να είναι αυτό που ειπε ο γιατρός σου και να εχεις μια θετική χοριακή!!
ετσι να σκέφτεσαι!! μπραβο !! με την υγεια σου σε τη φαση βρισκεσαι? κανεις θεραπεία?
eirini.pav έγραψε:εγω παλι δεν μπορω το ξενυχτι αν και δουλευα χρονια βραδυ. και ετσι τον αφηνω μονο του γιατι δεν χαλάω τη βολή μου!!! αλλα με το κόστος του φοβου!!!!
Alexandra23 έγραψε:eirini.pav έγραψε:εγω παλι δεν μπορω το ξενυχτι αν και δουλευα χρονια βραδυ. και ετσι τον αφηνω μονο του γιατι δεν χαλάω τη βολή μου!!! αλλα με το κόστος του φοβου!!!!
εμεις οταν ημασταν ελλαδα δουλευε σεκιουριτι κ φιλουσε σχεδον παντα τα βραδια!!!πω εκεινο ητανε πραγματικα μαρτυριο..
eirini.pav έγραψε:μπραβο , μπραβο!!! εισαι από τους "τυχερους" τοτε, ετσι?? σε βολεψε η θεραπεια και εισαι καλά! μπραβό!! με το καλό λοιπόν να σου ερθει και ενα μωρο λειαν συντόμως και να γινεις η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κόσμου!
an to les gia mena toulaxiston eimai kala apo ayto to 8ema,,,,eytixos....eyxaristo eirini.....asteraki mou έγραψε:eirini.pav έγραψε:μπραβο , μπραβο!!! εισαι από τους "τυχερους" τοτε, ετσι?? σε βολεψε η θεραπεια και εισαι καλά! μπραβό!! με το καλό λοιπόν να σου ερθει και ενα μωρο λειαν συντόμως και να γινεις η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κόσμου!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης