451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Παρ Μαρ 15, 2013 4:13 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
λαθος σοφακι ηθελα να πω για το γκρουπ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία83 έγραψε:Δηλαδή κορίτσια να υποθέσω ότι μόνες σας θρίλερ δεν έχετε δει ποτέ;;;;!!!!!!
eirini.pav έγραψε:τα ειδα!!!
kallia24 έγραψε:σοφια μου μονο που το διαβασα σκιαχτηκα....
eirini.pav έγραψε:τα ειδα!!!
kallia24 έγραψε:αλεξανδρα μου ευτηχως δεν κραταμε κακιες απλα ειναι μεχρι να βρεθουμε μολις βρεθουμε δεν θα χουμε τπτ!!! ουτε εγω εχω δει ποτε μονη θριλερ...
Σοφία83 έγραψε:kallia24 έγραψε:σοφια μου μονο που το διαβασα σκιαχτηκα....
!!!!!
χαχαχαααα κοριτσάκι μου μικρό εσύ!!!!!!
Αχ κορίτσια μη με παρεξηγείται , μου την έχει βαρέσει λίγο εδώ από τη δουλειά και μ'έχει πιάσει η μ...κία!!!!!!!!!!!
Alexandra23 έγραψε:Σοφία83 έγραψε:kallia24 έγραψε:σοφια μου μονο που το διαβασα σκιαχτηκα....
!!!!!
χαχαχαααα κοριτσάκι μου μικρό εσύ!!!!!!
Αχ κορίτσια μη με παρεξηγείται , μου την έχει βαρέσει λίγο εδώ από τη δουλειά και μ'έχει πιάσει η μ...κία!!!!!!!!!!!
εγω προσωπικα παρεξηγηθηκα πολυ σοφακι.δηλαδη σου φαινεται περιεργο που φοβαμαι μηπως δαιμονιστω???
Alexandra23 έγραψε:eirini.pav έγραψε:τα ειδα!!!
τα θελει κ σενα ο κωλος σου
kallia24 έγραψε:αλεξανδρα μου αντε δεν λες τπτ θελω πολυ να τον δω και ασ εγινε οτι εγινε αυριο το βραδυ θα παω σπιτι του και θα μαστε μαζι για μια βδομαδα περιπου ελπιζω να ηρεμησουν τα πραγματα αν και ο γλυκος μου δεν κραταει κακια μετα απο 5 λεπτα τα χει ξεχασει ολα...
Alexandra23 έγραψε:α ειρηνη τι ειναι αυτο πισω σου αληθεια?????
Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:α ειρηνη τι ειναι αυτο πισω σου αληθεια?????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης