476 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Παρ Μαρ 15, 2013 4:49 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
μολις εφαγα ρεβιθια κ αγγουρακια τουρσι κ το μωρο αρχισε να κλωτσαει για πρωτη φορα σημερα κατι παθαινει οταν τρωω,το ξυπναω μαλλον!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:μολις εφαγα ρεβιθια κ αγγουρακια τουρσι κ το μωρο αρχισε να κλωτσαει για πρωτη φορα σημερα κατι παθαινει οταν τρωω,το ξυπναω μαλλον!
eirini.pav έγραψε:γυρισα να δω πισω μου και και μολις συνηλθα!!!
eirini.pav έγραψε:ασε Κάλλια σκιάχτηκα!!! κοριτσια παω να και ευχομαι να μη δω κανα φαντασμα στο μπαλκονι
Alexandra23 έγραψε:αχαχαχα ειρηνη μου κοριτσια γλαρωσα μου φαινεται θα παρω εναν μεσημεριατικο υπνακο
Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου σας φιλω κλεινουν τα ματια μου σοφακι μου καλο σαβ.κο να εχεις!!!!θα τα πουμε την δευτερα με τις αλλες τσουπρες θα μιλησουμε αργοτρεα παλι μακιααααααα
eirini.pav έγραψε:ντροπη και αισχος που με κοροιδευετε!!!! γι'αυτο και εγω αποσυρομαι και παω για υπνο ή για !!!!θα τα πουμε πιο μετα!!
Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αχαχαχα ειρηνη μου κοριτσια γλαρωσα μου φαινεται θα παρω εναν μεσημεριατικο υπνακο
Ήτανε να μην πάρεις φόρα εσύ Αλεξανδρούκο με τον ύπνο ε;;;!!!!!!!
Καλή ξεκούραση και καλό τριήμερο!!!Θα τα πούμε την Τρίτη εμείς πάλι!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης