751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Δευ Μαρ 18, 2013 11:30 am
AnastasiaMM
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τί έχεις γλυκιά μου ?
Ναί όντως κάτι πήρε το μάτι μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
AnastasiaMM έγραψε:Τί έχεις γλυκιά μου ?
Alexandra23 έγραψε:ενταξει αναστασια μου!! τα λεμε σε λιγακι!
Alexandra23 έγραψε:αν σου πω οτι δεν τρελαθηκα αλλα εσκασα στα γελια με την επιμονη του μωρου να μην θελει να δειξει τι εχει αναμεσα στα ποδια του? μου φανηκε πολυ αστειο ολο αυτο κ επειδη σημερα δεν ειχα υπολογισει οτι θα το δω κ ποσο μαλλον θα κανουμε κ αυτη την τοσο σημαντικη εξεταση,δεν με πειραξε που δεν ειδα φυλλο!χαρηκα τοσο πολυ που ειναι ολα καλα κ που το ειδα μετα απο τοσο καιρο...αλλα την επομενη φορα θελω να μας κανει την χαρη κ να μαθουμε τι ειναι!!στον 5ο μηνα εφτασα!!αλλες το ξερουν απο τον τριτο!
Alexandra23 έγραψε:εγω ακομη κ οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν ειχα τιποτα το διαφορετικο.στον τριτο μηνα ειχα ναυτιες ομως δεν εκανα εμετο ουτε μια φορα!μου μυριζαν ομως ολα κ δεν ειχα ορεξη να φαω...μολις περασε το πρωτο τριμηνο μου εφυγαν κ αυτα
Alexandra23 έγραψε:μακαρι να της μοιασεις τοτε!!!εγω ευτυχως δεν εμοιασα στη δικια μου γιατι 4 μηνες ηταν στα πατωματα κ στις 2 εγκυμοσυνες..εμετους ζαλαδες,δεν ειχε ορεξη για τιποτα χαλια....
Alexandra23 έγραψε:πωπω ειναι πραγματι δυσκολο ετσι αλλα κ τι να κανεις...κ παντα οι εγκυμοσυνες ειναι διαφορετικες ακομη κ στο ιδιο ατομο.μπορει εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη να ειμαι μια χαρα κ στην επομενη να ειμαι στα πατωματα...
Alexandra23 έγραψε:αστα να πανε!!!εσεις δεν μου ειπες πως περασατε το τριημερο?
poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:αστα να πανε!!!εσεις δεν μου ειπες πως περασατε το τριημερο?
Το σαββατο και την κυριακη ειχαμε κοσμο στο σπιτι και σημερα πηγαμε στην πεθερα μου, φαγαμε και μετα περασαμε μια απο τον αδερφο μου και τα ανηψια μου. Ηταν busy weekend!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ! ΩΡΑΙΑ!!!
ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ!!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ! ΠΟΝΟΥΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 3η ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης