801 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011? Κυρ Αυγ 11, 2013 6:49 am
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!! Τι κάνετε? Τα παιδάκια σας??? Εμείς σήμερα ήρθαμε Λάρισα και δεν ξέρω που να σταθώ και που να βρεθώ απ τη ζέστη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα!!!!!! Ένα θα σας πω! Στον ύπνο έβλεπα ότι είχαμε ανάψει το τζάκι!!!kaatrin έγραψε:Ωχ ωχ ! Κ μετάθεση μέσα σε όλα. Τουλάχιστον αφού είναι από εκεί θα έχει κ γνωστούς.έτοιμος κύκλος γνωριμιών.μεγάλο πράγμα.
Άντε κ καλά Χριστούγεννα
mamagoriou29 έγραψε:Γεια! Τι κάνετε?
Πού χάθηκες νατασα? όπως είπα κ ο Μάριος το έκανε αυτό όταν φορούσε πάνα κ τώρα μου λείπει οπότε μην αισθάνεσαι καθόλου τύψεις.
Καατριν κ το δικό μου έτσι ήταν μέχρι το Ιούνιο. Μετά έπαθε μετάλλαξη! Πρόσεχε μην το ματίασεις. ( χαχα που είσαι catty?)
Kat _ laz ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα να πας στην Λάρισα?
Α κατάλαβα!! Πολύ ευχάριστα σόγια .οκ το παίρνω πίσω. Απλά εγώ από την εμπειρία μετάθεσης του άντρα μου σε μέρος εντελώς άγνωστο έχω κακή εμπειρία έζησα 4 μήνες γιάτι έπρεπε να γυρίσω λόγω δουλειάς κ με είχε φάει η μοναξιά.kat_laz έγραψε:Καλημέρα!!!!!! Ένα θα σας πω! Στον ύπνο έβλεπα ότι είχαμε ανάψει το τζάκι!!!kaatrin έγραψε:Ωχ ωχ ! Κ μετάθεση μέσα σε όλα. Τουλάχιστον αφού είναι από εκεί θα έχει κ γνωστούς.έτοιμος κύκλος γνωριμιών.μεγάλο πράγμα.
Άντε κ καλά Χριστούγεννα
Κατρίν μη με κάνεις να στάξω φαρμάκι παραμονές 15Αύγουστου.....
kaatrin έγραψε:Α κατάλαβα!! Πολύ ευχάριστα σόγια .οκ το παίρνω πίσω. Απλά εγώ από την εμπειρία μετάθεσης του άντρα μου σε μέρος εντελώς άγνωστο έχω κακή εμπειρία έζησα 4 μήνες γιάτι έπρεπε να γυρίσω λόγω δουλειάς κ με είχε φάει η μοναξιά.kat_laz έγραψε:Καλημέρα!!!!!! Ένα θα σας πω! Στον ύπνο έβλεπα ότι είχαμε ανάψει το τζάκι!!!kaatrin έγραψε:Ωχ ωχ ! Κ μετάθεση μέσα σε όλα. Τουλάχιστον αφού είναι από εκεί θα έχει κ γνωστούς.έτοιμος κύκλος γνωριμιών.μεγάλο πράγμα.
Άντε κ καλά Χριστούγεννα
Κατρίν μη με κάνεις να στάξω φαρμάκι παραμονές 15Αύγουστου.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης