76 Απ: Με...κοιλιτσα στην παραλια!!! Κυρ Ιουλ 07, 2013 5:24 am
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
BABAS_ANTONIS έγραψε:Μωρά χάνονται ακόμα και την τελευταία μέρα πριν την καισαρική ή τον φ.τ. .
Κάθε εγκυμοσύνη κρύβει κινδύνους και είναι όπως έχω γράψει πολλές φορές,απρόβλεπτη.
Δεν είναι θέμα αν είναι ωραίο θέαμα ή όχι και δεν θα "κάτσω" σε αυτό .
Εγώ απλά και η γυναίκα μου ασφαλώς ακόμα περισσότερο έχουμε την άποψη ότι "Κοντά στο νου και η γνώση" !
Για όσες είναι έγκυες ας θυσιάσουν ένα Καλοκαίρι και ας κάνουν μπάνια τα επόμενα.Δεν χάθηκε ο κόσμος μέχρι να φέρουν στη ζωή το παιδάκι τους.Ασφαλώς και μπορούν να κάνουν μπάνιο ακόμα και με τη "κοιλιά στο στόμα" αλλά είτε το επιτρέπει ο γιατρός είτε όχι καλό είναι να προσέχουν .
Δηλαδή αν ο γιατρός πει ,πήγαινε και στο φεγγάρι ,θα πάει κάποια να γεννήσει εκεί ;
'Ολοι έχουμε δει έγκυες να κάνουν μπάνιο ή να περπατούν στη πλάζ.
Κατ' αρχήν ένα καυτάνι δεν βλάπτει να φοράει μια υποψήφια μαμά (γιατί έχω δει και έγκυο με string και μας έπιασαν και τα γέλια) .
Και κατά δεύτερον , μπες λίγο ρε παιδί μου,βρέξε πόδια μέχρι γόνατο μδεν είναι ανάγκη να κάνεις μακροβούτια έγκυος γυναίκα.
Το μωρό το ρώτησες ; Με τη διαφορά της θερμοκρασίας του νερού όλο και μια περίεργη αίσθηση θα έχει και το μωρό και η μαμά. Και καλά η μαμά αλλά το μωρό τι σου φταίει ;
Γι αυτό εμείς πιστεύουμε ότι ένα Καλοκαίρι χωρίς μπάνια στη θάλασσα δεν είναι τίποτα,μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα.Για τις μαμάδες πρωτίστως και μετά για όλους τους άλλους και για μένα και για τον οποιοδήποτε.
BABAS_ANTONIS έγραψε:zini έγραψε:Θεε μου τι διαβασα εδω μεσα! Εννοειται κοριτσια να κανετε μπανιο! Αν πει οκ ο γιατρος! Απλα θελει αλλαγη μαγιο, προσοχη να ειναι καθαρη η παραλια και οχι ηλιο! Το κολυμπι ειναι εξερετικη ασκηση για την εγκυμοσυνη! Οσο για τις κοιλιες, (το εγραψα αλλου αυτο, αλλα κολλαει και εδω) οποιος εχει προβλημα να κατσει σπιτι του! Ακους εκει!
Ζίνα, μην είσαι τόσο αυστηρή .Η φράση
" όποιος έχει πρόβλημα να κάτσει σπίτι του" εύκολα θα μπορούσε να αντιστραφεί και να γίνει " όποια είναι έγκυος ας κάτσει σπίτι της μέχρι να γεννήσει" !
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Η πλειοψηφία των λουομένων δεν κυοφορούν μωρά , η μειοψηφία κυοφορεί μωρά .Όπως σέβομαι μία κυρία ή κύριο ή νέο ή νέα που έχει κάποιο πρόβλημα αναπηρίας ,έτσι σέβομαι και την οποιαδήποτε έγκυο στη παραλία ,στο δρόμο,παντού.
Έγκυος ήταν και η γυναίκα μου ,δύο φορές παρακαλώ μέχρι στιγμής,ας μην το ξεχνούν μερικές.Όμως έρχονταν μαζί μας ,κάθονταν σε μια ξύλινη ξαπλώστρα,διάβαζε το βιβλίο της,περιοδικά ,εφημερίδες ,έπινε το χυμό της και έμπαινε και μέχρι το γόνατο στη θάλασσα .
Απλά,ήρεμα,ωραία και όχι xtream καταστάσεις.
Γέννησε και έτσι φέτος κάνεις μπάνια. Πολύ απλό.Δεν έπαθε ψυχολογικά επειδη πέρυσι δεν έκανε μπάνια.Έκανε όμως άλλα δύο παιδιά υγιέστατα και εκείνη το ίδιο υγιέστατη !
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ .
ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ.
Και θα σε ρωτήσω και όλες δηλαδή σας ρωτάω το εξής :
Αν ο γιατρός ,σου έχει πει να κάνεις άφοβα μπάνιο και εσύ κάνεις άφοβα μπάνιο και γεμίσει αίμα η θάλασσα και χάσεις το μωρό σου τότε ποιος τα φταίει ; Ο γιατρός σου ή εσύ ; Για να ακούσω απαντήσεις εδώ....
ΕΓΩ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ .
ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.
Τι άλλο να σας πω ;
Και αν μου πείτε ότι σας τρομάζω η απάντηση μου είναι ΝΑΙ ,σας τρομάζω.
ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ .