Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
238 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 238 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

BABAS_ANTONIS έγραψε:Μωρά χάνονται ακόμα και την τελευταία μέρα πριν την καισαρική ή τον φ.τ. .
Κάθε εγκυμοσύνη κρύβει κινδύνους και είναι όπως έχω γράψει πολλές φορές,απρόβλεπτη.
Δεν είναι θέμα αν είναι ωραίο θέαμα ή όχι και δεν θα "κάτσω" σε αυτό .
Εγώ απλά και η γυναίκα μου ασφαλώς ακόμα περισσότερο έχουμε την άποψη ότι "Κοντά στο νου και η γνώση" !

Για όσες είναι έγκυες ας θυσιάσουν ένα Καλοκαίρι και ας κάνουν μπάνια τα επόμενα.Δεν χάθηκε ο κόσμος μέχρι να φέρουν στη ζωή το παιδάκι τους.Ασφαλώς και μπορούν να κάνουν μπάνιο ακόμα και με τη "κοιλιά στο στόμα" αλλά είτε το επιτρέπει ο γιατρός είτε όχι καλό είναι να προσέχουν .
Δηλαδή αν ο γιατρός πει ,πήγαινε και στο φεγγάρι ,θα πάει κάποια να γεννήσει εκεί ;

'Ολοι έχουμε δει έγκυες να κάνουν μπάνιο ή να περπατούν στη πλάζ.
Κατ' αρχήν ένα καυτάνι δεν βλάπτει να φοράει μια υποψήφια μαμά (γιατί έχω δει και έγκυο με string και μας έπιασαν και τα γέλια) .
Και κατά δεύτερον , μπες λίγο ρε παιδί μου,βρέξε πόδια μέχρι γόνατο μδεν είναι ανάγκη να κάνεις μακροβούτια έγκυος γυναίκα.
Το μωρό το ρώτησες ; Με τη διαφορά της θερμοκρασίας του νερού όλο και μια περίεργη αίσθηση θα έχει και το μωρό και η μαμά. Και καλά η μαμά αλλά το μωρό τι σου φταίει ;
Γι αυτό εμείς πιστεύουμε ότι ένα Καλοκαίρι χωρίς μπάνια στη θάλασσα δεν είναι τίποτα,μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα.Για τις μαμάδες πρωτίστως και μετά για όλους τους άλλους και για μένα και για τον οποιοδήποτε.

BABAS_ANTONIS έγραψε:
zini έγραψε:Θεε μου τι διαβασα εδω μεσα! Εννοειται κοριτσια να κανετε μπανιο! Αν πει οκ ο γιατρος! Απλα θελει αλλαγη μαγιο, προσοχη να ειναι καθαρη η παραλια και οχι ηλιο! Το κολυμπι ειναι εξερετικη ασκηση για την εγκυμοσυνη! Οσο για τις κοιλιες, (το εγραψα αλλου αυτο, αλλα κολλαει και εδω) οποιος εχει προβλημα να κατσει σπιτι του! Ακους εκει!Με...κοιλιτσα στην παραλια!!! - Σελίδα 4 215994 

Ζίνα, μην είσαι τόσο αυστηρή .Η φράση
" όποιος έχει πρόβλημα να κάτσει σπίτι του" εύκολα θα μπορούσε να αντιστραφεί και να γίνει " όποια είναι έγκυος ας κάτσει σπίτι της μέχρι να γεννήσει" !

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Η πλειοψηφία των λουομένων δεν κυοφορούν μωρά , η μειοψηφία κυοφορεί μωρά .Όπως σέβομαι μία κυρία ή κύριο ή νέο ή νέα που έχει κάποιο πρόβλημα αναπηρίας ,έτσι σέβομαι και την οποιαδήποτε έγκυο στη παραλία ,στο δρόμο,παντού.
Έγκυος ήταν και η γυναίκα μου ,δύο φορές παρακαλώ μέχρι στιγμής,ας μην το ξεχνούν μερικές.Όμως έρχονταν μαζί μας ,κάθονταν σε μια ξύλινη ξαπλώστρα,διάβαζε το βιβλίο της,περιοδικά ,εφημερίδες ,έπινε το χυμό της και έμπαινε και μέχρι το γόνατο στη θάλασσα .
Απλά,ήρεμα,ωραία και όχι xtream καταστάσεις.
Γέννησε και έτσι φέτος κάνεις μπάνια. Πολύ απλό.Δεν έπαθε ψυχολογικά επειδη πέρυσι δεν έκανε μπάνια.Έκανε όμως άλλα δύο παιδιά υγιέστατα και εκείνη το ίδιο υγιέστατη !

ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ .

ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ.

Και θα σε ρωτήσω και όλες δηλαδή σας ρωτάω το εξής :

Αν ο γιατρός ,σου έχει πει να κάνεις άφοβα μπάνιο και εσύ κάνεις άφοβα μπάνιο και γεμίσει αίμα η θάλασσα και χάσεις το μωρό σου τότε ποιος τα φταίει ; Ο γιατρός σου ή εσύ ; Για να ακούσω απαντήσεις εδώ....

ΕΓΩ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ .

ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.

Τι άλλο να σας πω ;

Και αν μου πείτε ότι σας τρομάζω η απάντηση μου είναι ΝΑΙ ,σας τρομάζω.

ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ .

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
sp1978 έγραψε:αν μας ενοχλεί αισθητικά η εικόνα μιας εγκύου στην παραλία προτείνω να απαγορευσουμε το μπάνιο σε υπέρβαρους και υπέρβαρες σε ηλικιωμένους άνω των 60 καθώς και στα άτομα με οποιαδήποτε αναπηρία ή με ειδικές ανάγκες! ε δεν πάμε καλά λέω εγώ........

sp1978 έγραψε:φυσικά να μην ξεχάσω και τα κατοικίδια!μεγάλο πρόβλημα και τα κατοικίδια το καλοκαίρι!να τα κυνηγήσουμε κι αυτά!

Πιθανότατα ούτε που κατάλαβες τι διάβασες σε αυτό που έγραψα...αν το διάβασες τελικά.
Μα καλά εξομοιώνεις μια έγκυο με έναν χοντρό ή με μια χοντρή ή και τα τετράποδα μας  ;

Είσαι εκτός θέματος.
Ξαναγράφω με copy/paste τι έγραψα που είναι και η θέση μας.
Από εκεί και πέρα κάντε ότι γουστάρετε,βγείτε όλες οι έγκυες,κάντε μπάνια ,ηλιοθεραπείες, κάντε ότι σας φωτίσει  Θεός.
Εγώ σας είπα την άποψη μας.
Εσείς αν θέλετε να γράφετε όλους στα παλιά σας τα παπούτσια, την εγκυμοσύνη σας,το μωρό σας να το εκθέτετε σε πιθανούς κινδύνους είναι πρόβλημα σας.
Η λογική άλλο επιτάσσει !

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ;

τι χαζομαρες ειναι αυτες.τοσες έγκυες πανε στις παραλιες κ ειναι μια χαρα.δε θα καταντησουν οι γυναικες να φοβούνται μεχρι κ τη σκιά τους.αν ειναι βα συμβει μια αποβολη, θα συμβεί ακομα κ αν προσέχεις πολυ αλλα δε θα κλείσουμε τις εγκυες σε αποστειρωμενη γυάλα. Μετρον άριστο. Το παραδειγμα σου ειναι σαν να σ εχει γραψει ο γιατρός ασπιρινη κ ξαφνικα ν πεθαινεις απο αλλεργια στο φαρμακο.οχι οτι δε μπορει να συμβει αλλα οκ δε θα τρεμουμε μπροστσ στη θεα της ασπιρινης η της θαλασσας στην προκειμενη περιπτωση

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
sp1978 έγραψε:αν μας ενοχλεί αισθητικά η εικόνα μιας εγκύου στην παραλία προτείνω να απαγορευσουμε το μπάνιο σε υπέρβαρους και υπέρβαρες σε ηλικιωμένους άνω των 60 καθώς και στα άτομα με οποιαδήποτε αναπηρία ή με ειδικές ανάγκες! ε δεν πάμε καλά λέω εγώ........

sp1978 έγραψε:φυσικά να μην ξεχάσω και τα κατοικίδια!μεγάλο πρόβλημα και τα κατοικίδια το καλοκαίρι!να τα κυνηγήσουμε κι αυτά!

Πιθανότατα ούτε που κατάλαβες τι διάβασες σε αυτό που έγραψα...αν το διάβασες τελικά.
Μα καλά εξομοιώνεις μια έγκυο με έναν χοντρό ή με μια χοντρή ή και τα τετράποδα μας ;

Είσαι εκτός θέματος.
Ξαναγράφω με copy/paste τι έγραψα που είναι και η θέση μας.
Από εκεί και πέρα κάντε ότι γουστάρετε,βγείτε όλες οι έγκυες,κάντε μπάνια ,ηλιοθεραπείες, κάντε ότι σας φωτίσει Θεός.
Εγώ σας είπα την άποψη μας.
Εσείς αν θέλετε να γράφετε όλους στα παλιά σας τα παπούτσια, την εγκυμοσύνη σας,το μωρό σας να το εκθέτετε σε πιθανούς κινδύνους είναι πρόβλημα σας.
Η λογική άλλο επιτάσσει !

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ;

προσωπικα θα εξετασω ψαξω να βρω την αιτια που θα εχανα το μωρο μου!!η θαλασσα προκαλει αποβολες;;απο ποτε;βρε αντωνη δεν ειπαμε οτι θα εκτεθουμε στον ηλιο η οτι θα παμε σε βρωμικες θαλασσες.δηλαδη ας το παρουμε λιγο διαφορετικα.αν ο γιατρος μου επιτρεπει να περπαταω θα πει οτι ξεκιναω μαραθωνιους;;η για το καλο τουμωρου θα πρεπει να σηκωνομαι μονο για κατουριμα;;μια μεση λυση αν δεν υπαρχει προβλημα στην εγκυμοσυνη δεν υπαρχει;;

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑ TOXOTINA,

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζινι αντωνη οχι ζινα Razz 

το οποιος ενοχλειται να κατσει σπιτι του το εγραψα ως απαντηση στα σχολια για την κακη αισθητικη που προκαλει σε καποιον μια εγκυος γυναικα με μαγιο.

Η γνωμη μυ για το θεμα ειναι η εξης: αν ο γιατρος εχει δωσει το οκ και η εγκυος το θελει, δεν βρισκω το λογο να μην κανει μπανιο, κατω απο τις σωστες προυποθεσεις φυσικα.

Το οτι παραθετεις το παραδειγμα της εγκυου που απεβαλε δεν μου λεει κατι γιατι α)μπορει ο γιατρος να της ειχε απαγορυεσει το μπανιο στη θαλασσα και εκεινη να παρακουσε, β) μπορει το μωρο να το εχανε ουτως η αλλως και δυστυχως αυτο να συναιβει στην θαλασσα.

Δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να σκορπισεις τον πανικο. Σεβομαι την αποψη σου, και ουτε θεωρω οτι ειναι αβασιμη, αλλα η επιμονη σου και ο τροπος που τα λες μπορει να τρομοκρτατισουν χωρις λογο καποια εγκυουλα.

Δεν ημουν εγκυος καλοκαιρι, αλλα αν ειμαι στο μελλον θα κανω αυτο που θα μου πει ο γιατρος μου γιατι η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ .
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ , ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ.

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑ TOXOTINA,

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
τότε σταματα κ τις ασπιρινες για να μην πεθάνεις. Επίσης σταματα να κυκλοφορεις στους δρόμους για να μην τυχει να σε πατήσει αμαξι η να μην εμφανιστει κανενας τρελός κ σε θερισει με το καλασνικοφ.επιπλεον καλυτερα ν μενεις κ σε τροχόσπιτο γιατι αν γινει σεισμός θα σε πλακώσουν τα μπετα.μα αν πιασει ω μη γενοιτο φωτια το τροχόσπιτο κ δε προλάβεις να βγεις?? Παναγια μ ξεχνα το τροχοσπιτο.καλυτερα ν κοιμασαι σε παγκακι.ναι αλλα αν σε σκοτωσουν τπτ αλητες??? Θεε μ κουράστηκα. Κ ολα αυτα για να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες!!!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΚ ΟΚ

ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.

ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.

zini

zini
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ .
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ , ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ.

Δεν ειπε κανεις Αντωνη οτι το λες για κακο. Οτι εισαι υπερβολικος ειπαμε. Το αν καποια προσεχει επαρκως η οχι ασε να το κρινει η ιδια, ο αντρας της και το γιατρο της.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω πως υπερβαλεις και πολυ μαλιστα!!συμφωνω ααπολυτα με την ζινι οτι το παραδειγμα με την κοπελα ειναι ατοπο!!το οτι απεβαλε δεν ειναι απολυτο οτι απεβαλε απο την θαλασσα,μπορει απλα να την βρηκε εκει η ατυχη στιγμη!!το κολυμπι κανει καλο στην εγκυμοσυνη με τις καταλληλες προυποθεσεις και αφου σου το επιτρεπει ο γιατρος!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑ TOXOTINA,

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
τότε σταματα κ τις ασπιρινες για να μην πεθάνεις. Επίσης σταματα να κυκλοφορεις στους δρόμους για να μην τυχει να σε πατήσει αμαξι η να μην εμφανιστει κανενας τρελός κ σε θερισει με το καλασνικοφ.επιπλεον καλυτερα ν μενεις κ σε τροχόσπιτο γιατι αν γινει σεισμός θα σε πλακώσουν τα μπετα.μα αν πιασει ω μη γενοιτο φωτια το τροχόσπιτο κ δε προλάβεις να βγεις?? Παναγια μ ξεχνα το τροχοσπιτο.καλυτερα ν κοιμασαι σε παγκακι.ναι αλλα αν σε σκοτωσουν τπτ αλητες??? Θεε μ κουράστηκα. Κ ολα αυτα για να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες!!!
ε μα ακριβως αυτα ειχα στο μυαλο μου!!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ότι μερικές δεν μπορούν να κάνουν διάλογο το ξέρω!στο θεμα μας τωρα εγω γέννησα Οκτώβρη και δεν έκανα μπάνια άντε δυο τρία και σε αυτα μόνο τα πόδια έβαζα!επισης είχα πολλα προβλήματα στην εγκυμοσύνη οπότε σιγουρα και αυτο έπαιξε ρόλο στο να μου απαγορεύσει ο ΓΙΑΤΡΟΣ τα μπάνια στην θάλασσα!επισης και να μου το επέτρεπε δεν θα έμπαινα βρε κορίτσια!αποψη μου!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη 25 έγραψε:Το ότι μερικές δεν μπορούν να κάνουν διάλογο το ξέρω!στο θεμα μας τωρα εγω γέννησα Οκτώβρη και δεν έκανα μπάνια άντε δυο τρία και σε αυτα μόνο τα πόδια έβαζα!επισης είχα πολλα προβλήματα στην εγκυμοσύνη οπότε σιγουρα και αυτο έπαιξε ρόλο στο να μου απαγορεύσει ο ΓΙΑΤΡΟΣ τα μπάνια στην θάλασσα!επισης και να μου το επέτρεπε δεν θα έμπαινα βρε κορίτσια!αποψη μου!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ 2-3 ΜΠΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΓΟΝΑΤΟ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

(ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ )

sp1978

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
baba antoni αν απευθύνεσαι σε εμένα κατάλαβα πολύ καλά τα όσα γράφεις και εννοείται πως εξομοιώνω μια έγκυο με έναν χοντρό ή μια χοντρή όπως εσύ τους χαρακτηρίζεις, ( εγώ προτιμώ το υπέρβαρος ή με παραπάνω κιλά) γιατί αντώνη και οι χοντροί είναι άνθρωποι και δεν υστερούν σε τπτ απο όλους μας και ειλικρινά ο ρατσισμός αυτού του ειδους μου ειναι απεχθής...από εκεί και πέρα εννοείται πως μια έγκυος που δεν νιώθει ασφαλής να κάνει μπάνιο πολύ καλα κάνει και δεν βουτάει.ειναι θέμα καθαρά προσωπικό όπως και το ιστορικό της κάθε εγκύου είναι διαφορετικο.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sp1978 έγραψε:baba antoni αν απευθύνεσαι σε εμένα κατάλαβα πολύ καλά τα όσα γράφεις και εννοείται πως εξομοιώνω μια έγκυο με έναν χοντρό ή μια χοντρή όπως εσύ τους χαρακτηρίζεις, ( εγώ προτιμώ το υπέρβαρος ή με παραπάνω κιλά) γιατί αντώνη και οι χοντροί είναι άνθρωποι και δεν υστερούν σε τπτ απο όλους μας και ειλικρινά ο ρατσισμός αυτού του ειδους μου ειναι απεχθής...από εκεί και πέρα εννοείται πως μια έγκυος που δεν νιώθει ασφαλής να κάνει μπάνιο πολύ καλα κάνει και δεν βουτάει.ειναι θέμα καθαρά προσωπικό όπως και το ιστορικό της κάθε εγκύου είναι διαφορετικο.

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ.

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥ-ΣΤΕΚΑ Ή ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ.

ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙ ΕΙΠΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΩ....

στό Κυρ Jul 07, 2013 6:04 pm
sp1978

baba antoni αν απευθύνεσαι σε εμένα κατάλαβα πολύ καλά τα όσα γράφεις και εννοείται πως εξομοιώνω μια έγκυο με έναν χοντρό ή μια χοντρή όπως εσύ τους χαρακτηρίζεις, ( εγώ προτιμώ το υπέρβαρος ή με παραπάνω κιλά)
Η ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ

γιατί αντώνη και οι χοντροί είναι άνθρωποι και δεν υστερούν σε τπτ απο όλους μας και ειλικρινά ο ρατσισμός αυτού του ειδους μου ειναι απεχθής...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ
από εκεί και πέρα εννοείται πως μια έγκυος που δεν νιώθει ασφαλής να κάνει μπάνιο πολύ καλα κάνει και δεν βουτάει
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ 101% ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ
.ειναι θέμα καθαρά προσωπικό όπως και το ιστορικό της κάθε εγκύου είναι διαφορετικο.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ .
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ Ή ΥΠΕΒΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ 1.82 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 93 ΚΙΛΑ.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ- ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ,ΧΟΝΤΡΕΣ ,ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΙΝΕΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ,ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΙΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 400 ΚΙΛΑ.

ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ,ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ......ΤΟΦΑΛΟΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΦΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ .

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ STUDIO ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η

www.yiannasfashion.com

Τώρα ευτυχώς δεν υπάρχει γιατί με άκουσε και το έκλεισε πριν τη κρίση .

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ M.SC ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.......

zini

zini
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ .
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ Ή ΥΠΕΒΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ 1.82 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 93 ΚΙΛΑ.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ- ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ,ΧΟΝΤΡΕΣ ,ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΙΝΕΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ,ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΙΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 400 ΚΙΛΑ.

ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ,ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΤΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ......ΤΟΦΑΛΟΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΦΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ .

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ STUDIO ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η

www.yiannasfashion.com

Τώρα ευτυχώς δεν υπάρχει γιατί με άκουσε και το έκλεισε πριν τη κρίση .

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ M.SC ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.......

Αμα διαφωνει καποιος μαζι σου δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινει τι λες, απλα διαφωνει. Δεν ειναι αναγκη να καταθετουμε τα πτυχια μας εδω μεσα για να εχει βαση η αποψη μας.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

http://www.screenshots.com/yiannasfashion.com/

ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ !!!!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ Ζίνι όταν λέω κάτι δεν το λέω απλά για να το πω .
Το λέω με στοιχεία και επιχειρήματα πάντα.Ναι συμφωνώ με την άποψη σου αυτή αλλά προσπαθώ να σας αποδείξω του λόγου μου το αληθές για όσους δεν πιστεύουν.....δεν είπα για σένα...

zini

zini
BABAS_ANTONIS έγραψε:Εγώ Ζίνι όταν λέω κάτι δεν το λέω απλά για να το πω .
Το λέω με στοιχεία και επιχειρήματα πάντα.Ναι συμφωνώ με την άποψη σου αυτή αλλά προσπαθώ να σας αποδείξω του λόγου μου το αληθές για όσους δεν πιστεύουν.....δεν είπα για σένα...

Φυσικα και τα λες με στοιχεια! τα παραλες με στοιχεια θα ελεγα Razz ! Στο συγκεκριμενο θεμα δεν ξερω αν εχεις δικιο η οχι, την αποψη μου την ειπα χωρις στοιχεια Razz, αλλα μονο με τη λογικη. Και η λογικη μου μου λεει οτι αν μου το επιτρεπει ο γιατρος δεν θα αρκεστω στα δικα σου στοιχεια. Επετρεψε μου ομως να σου πω οτι ενα ατυχες περιστατικο με μια εγκυο που απεβαλε στην θαλασσα δεν ειναι στοιχειο, αλλα μονο γεγονος. Το οτι οι περισσοτεροι γιατροι επιτρεπουν και προτρεπουν το μπανιο στην θαλασσα ειναι στοιχειο.

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zini έγραψε:
BABAS_ANTONIS έγραψε:Εγώ Ζίνι όταν λέω κάτι δεν το λέω απλά για να το πω .

Φυσικα και τα λες με στοιχεια! τα παραλες με στοιχεια θα ελεγα Razz ! Στο συγκεκριμενο θεμα δεν ξερω αν εχεις δικιο η οχι, την αποψη μου την ειπα χωρις στοιχεια Razz, αλλα μονο με τη λογικη. Και η λογικη μου μου λεει οτι αν μου το επιτρεπει ο γιατρος δεν θα αρκεστω στα δικα σου στοιχεια. Επετρεψε μου ομως να σου πω οτι ενα ατυχες περιστατικο με μια εγκυο που απεβαλε στην θαλασσα δεν ειναι στοιχειο, αλλα μονο γεγονος. Το οτι οι περισσοτεροι γιατροι επιτρεπουν και προτρεπουν το μπανιο στην θαλασσα ειναι στοιχειο.

Ρε παιδί μου δε λέω αν έχω δίκιο ή όχι.
Για να το λέω σημαίνει ότι πιστεύω-ουμε ότι έχω δίκιο.
Το τι πιστεύω εγώ είναι καθαρά μια υποκειμενική άποψη όπως υποκειμενική είναι και η δική σου .
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Εγώ είπα την άποψη μου και εσύ τη δική σου και η κάθε μία και ο κάθε ένας τη δική του.
Πες ότι είμαστε "χέστηδες και πορδοκλανήλες " εμείς.
Αυτή είναι η άποψη μας . Τι να κάνουμε τώρα ; Να μαδήσουμε τη μαργαρίτα ;
Η Γιάννα δεν έκανε μπάνιο όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα ,στον πρώτο δεν ήταν Καλοκαίρι αλλά στα δίδυμα δεν έκανε ενσυνείδητα .

zini

zini
ωριστε στοιχεια! η μαλλον τι λενε οι γιατροι για την εγκυμοσυνη και τη θαλασσα:

http://www.mitera.gr/default.asp?langid=1&pageid=125&siteid=1&entryID=7

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=1035

φυσικα η καθε γυναικα κανει οτι αισθανεται καλυτερο, και εφοσον η γυναικα σου δεν ηθελε να κανει μπανιο καλως και δεν εκανε!
Ομως αλλο μια υποκειμενικη αποψη ειτε δικη μου ειτε δικη σου, και αλλο στοιχεια. Τα στοιχεια δεν ειναι υποκειμενικα Αντωνη!

zini

zini
και σε χαιρετω! παω να παιξω play station με τον αντρα μου!

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zini έγραψε:και σε χαιρετω! παω να παιξω play station με τον αντρα μου!

ΚΑΛΟ PLAY STATION !

Shocked 

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
HARIBO ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.

ΤΑ ANGRY BIRDS ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ,
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΩ ΑΝ ΤΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ .

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ .....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις