26 Απ: κοριτσια αγνοηστε!!μπορειτε?? Κυρ Μαρ 17, 2013 4:30 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
αννα μου ασε τον τρελο στην τρελα του αυτο το μηνυμα δεν περναμε μεσα απο αυτο το θεμα? κ ευχομαι να πετυχει!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Alexandra23 έγραψε:αννα μου ασε τον τρελο στην τρελα του αυτο το μηνυμα δεν περναμε μεσα απο αυτο το θεμα? κ ευχομαι να πετυχει!!!!
gatoula30 έγραψε:αλεξανδρα κακως ασχολεισαι υπαρχουν πολλες κατινες εδω μεσα προσεχε με ποιες μιλας εδω μεσα
gatoula30 έγραψε:υπαρχει καποια που το παιζει καλη με ολες και κανει πηγαδακια απο πισω
Elenisig έγραψε:Πάει το φορουμάκι μας, ας μην πώ πως έχει γίνει, ειδικά μετά το αγγελουδάκι που χάθηκε...
Η πλάκα είναι οτι τρολλ ρωτάει, τρολλ απαντάει. Πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον (στη ψυχολογία) να ρωτάς κ να σου απαντάει ο ...εαυτός σου!
κρίμα...
elisa87 έγραψε:Για αλλη μια φορα, σωστη η Αλεξανδρα...
ria έγραψε:Elenisig έγραψε:Πάει το φορουμάκι μας, ας μην πώ πως έχει γίνει, ειδικά μετά το αγγελουδάκι που χάθηκε...
Η πλάκα είναι οτι τρολλ ρωτάει, τρολλ απαντάει. Πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον (στη ψυχολογία) να ρωτάς κ να σου απαντάει ο ...εαυτός σου!
κρίμα...
γιατί λές αυτό δεν το έχεις ακούσει γιαννης πίνει γιάννης κερνάει!!!! αφού το καημένο δεν το παιζουμε ε παιδί είναι και αυτό ζηλεύει.
βρε αλεξάνδρα μου ο τύπος δεν νιώθει τίποτα προφανως δεν έχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον στην ζωή του και είναι όλη μέρα εδώ το θέμα είναι να μην βρίσκει πάτημα.
Alexandra23 έγραψε:ρια τι γλυκο αγορακι που εχεις κ ομορφο ασχετο!κοριτσια εγω πραγματικα δεν ασχολουμαι αλλο με αυτον ας κανει ο,τι θελει!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης