Πω πω, δυσκολο ξενυχτι ειχαμε σημερα. Ξυπνησε πριν ο μικρος μου και δεν προλαβα να τελειωσω αυτα που εγραφα.
Παλι δεν ηθελε να φαει απο το στηθος ρε γαμωτο. Τι του φταιει δεν ξερω, ειμαι να σκασω σημερα μ'αυτο το θεμα που μου εσκασε ξαφνικα...
Τεσπα, συνεχιζω...
parhs, καλωσηρθες κι εσυ στο παρεακι μας! Να χαιρεσαι το παιδακι σου!
Λουκια μου, τυφωνα οπως πολυ καλα ειπε κ η Φαιη, υπομονη αγαπη, ο πρωτος καιρος ειναι πολυ δυσκολος, και μετα συνεχιζει βεβαια να ειναι δυσκολος, αλλα καποτε θα μας γινει πιο ευκολο, που θα παει;;
Μεχρι τοτε, συνηθισε την κατασταση ζομπι, ολες λιγο πολυ ετσι ειμαστε, οποτε εχεις παρεα σ'αυτο
Και μην ακους κανεναν, αγκαλιαζε το μικρακι σου οποτε εσυ θελεις, δεν υπαρχει μετρο σ'αυτα τα πραγματα!!!
Φαιη μου η Φαιδρα σου μεγαλωσε παρα πολυ! Ολα καλα θα πανε και με την ΓΟΠ, γιατι την προσεχεις πολυ καλα και μπραβο σου!!
Δωρακι μου περαστικα στην μικρουλα σου! μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι, τιποτα δεν θα εχει το κοριτσακι σου, αλλα καλα κανετε που το ψαχνετε οπωςε και να'χει! Καλυτερα, για σιγουρια!
Τενια μου, μεγαλη αποφαση να βαλεις απο τωρα την μικρη σου στο δωματιο της! Δυσκολο μου φαινεται εμενα, θελει τον τροπο του!
Εγω θα το καθυστερησω ακομη, μεχρι να μπουμε στον τριτο μηνα σιγουρα θα τον εχω στο δωματιο μας στο λικνο.
Α, οσο για τον 6ωρο υπνο..... τι ειναι αυτο;;;; Δεν ξερω ουτε κι εγω. Καναδυο φορες μονο εχει κανει σερι 4ωρο το αγορακι μου, αλλα και παλι αυτο δεν εγινε καν στον βραδινο υπνο, αλλα το πρωι. Οποτε, καταλαβαινεις, ζοριζομαστε κ εμεις στο θεμα υπνος.
Νανσυ μ επισης τωρα π το θυμηθηκα θελω να μ πεις εντυπωσεις απο το πως ηταν να ταξιδευεις με τον γιο σου τοσο μικρουλη, γιατι σκεφτομαστε να παμε για Πασχα στην Κερκυρα, και φοβαμαι λιγακι μην ταλαιπωρηθει ο Αλεξανδρος απο το ταξιδι κλπ.
Κριμα ειναι, εχουμε π εχουμε τα λατρεμενα πεθερικαι στο νησι, ειναι και τελεια το Πασχα εκει, γτ να μην παμε; Αλλα μηπως ειναι κ δυσκολο; Δεν ξερω, το σκεφτομαι ακομα.
Το Κατερινακι και η Ελενιτσα που ειναι; Μερες εχουν να φανουν, θα απολαμβανουν τα παιδακια τους οι αγορομανες!!!
Κατεβατο σας ετοιμασα παλι τρομαρα μου
!!
Παω να αρμεχτω, γιατι τελειωνουν και τα αποθεματα γαλατος μου που εχω μαζεψει, και φοβαμαι μην δεν θελει κ αυριο να θηλασει και δεν εχω να του δωσω δικο μου γαλα.
Εεεεε ρε μες στα νευρα κ την στενοχωρια ειμαι που δεν θελει την μανουλα και να θηλασει.
Αχ το αγορι μου το πεισματαρικο ιδιο η μανουλα του ειναι
Φιλακια και καλη σας μερα ομορφιες μου