Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 37]

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δώρα δεν ξέρω ακόμα.Έχουμε κάτι θείες εκεί.Αν δεν έρθουν αυτοί θα έρθουμε.Βέβαια θα είμαι και πολλές μέρες πάνω ίσως κατέβουμε για βόλτα. Δεν ξέρω!

Έχεις π.μ.

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
filitsaki έγραψε:
XARA6971 έγραψε:Δείτε τα p.m. σας. Razz Razz Razz Razz

ΟΛΕς!τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα!ειναι διαταγη!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

και όποια δεν έχει λάβει να μου πει.......!!!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nancy T. έγραψε:Δώρα δεν ξέρω ακόμα.Έχουμε κάτι θείες εκεί.Αν δεν έρθουν αυτοί θα έρθουμε.Βέβαια θα είμαι και πολλές μέρες πάνω ίσως κατέβουμε για βόλτα. Δεν ξέρω!

Έχεις π.μ.

ε καπως θα το βολεψουμε!γιατι να ερθουμε εμεις κατω χλωμο...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!!!

το ποσο απολαμβανω να κοιμαται η μικρη μου.. Embarassed (βεβαια στις σπανιες αυτες περιπτωσεις που κοιμαται κανα 3ωρακι μου λειπει τοοοοοοσο πολυ..διπολικη διαταραχη ε??? Shocked Shocked Razz Razz Razz )αραξα, διαβασα τα νεα σας κ περιμενω τον Χρηστο να φαμε!!!δεν ξερω αν το χω αναφερει αλλα πειναω σαν λυκος ΑΚΟΜΑ..χαθηκαν τα κιλα αλλα κατι μου λεει οτι παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι!!! Laughing Laughing

απο χτες το απογευματακι η αληθεια ειναι οτι ηρεμησε καπως το καμαρι μου!!!μακαρι..σημερα μου εσκασε και 2 απανωτα χαμογελα!!!!!!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 654316 φωτιστηκε το προσωπο μου της μανουλας!!!!!!και δεν ξερω τι λενε..περι ασυναισθητων εκφρασεων..αλλα εγω ειμαι πεπεισμενη οτι γελασε στην μανουλα του το κοριτσι μου!!!ναι, ναι!!ηξερε τι εκανε κ μου χαμογελασε επειδη Μ ΑΓΑΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχα!!!εχω καει τελειως!!!

Φαιη μου πολυ χαρηκα που το μικρακι σου ειναι καλα μετα το εμβολιο..ενα αγχος ομολογουμενως δημιουργειται παντα μετα απο αυτα τα παλιοτσιμπηματακια.. Crying or Very sad Νατασα μου ειχατε κι εσεις εμβολιακι???θυμαμαι καλα???(Φαιη μου μετα απο αυτο το 2ημερο αυπνιας ο τυφωνας που κρυβω μεσα μου εχασε καθε ιχνος καλης μνημης..ελεφαντας η δικια σου!!)

Δωρα μου μην ανησυχεις για την μικρη σου..τιποτα δεν θα ειναι, θα το δεις..ετσι ετρεχε κ η αδερφη μου με εξετασεις για ουρολοιμωξεις τον μικρο της..τσαμπα η ταλαιπωρια..τιποτα δεν ειχε ο πασακος μου, απλα ηταν το καλουπακι του τετοιο..πως να το κανουμε..καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης..ομοιως κ της κολλητης μου..η παιδιατρος της τους ειπε οτι μπορει απλα να βγει πιο μικροκαμωμενη η μπεμπουλα..(δεν ξερω βεβαια αν στεκει αυτο..)

Νανσυ μου τι καλα!!!!φανταζομαι ποσο θα ανυπομονεις για το ταξιδακι σας!!!ποιος την χαρη του του μικρου!!!ιπταμενος..κ τζεντλμαν ελπιζω!!!χαχα!!!χαρα που θα κανει κ η γιαγια ε???Εχει να το δει απο νεογεννητο το καμαρι σας!!!σουπερ!!!

Φιλιτσα μου και Χαρα μην ασχολειστε με τον λολοστεφανη(ετσι δεν το λενε???)!!!!!ο ανθρωπος-ο Θεος να τον κανει-ειναι τελειως καμενος..ειπαμε..ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ κ μονο..

Αστρελιτα καλως ορισες στο παρεακι!!!να σου ζησει το μικρακι σου!!!!και η μεγαλη σου η κορουλα φυσικα!!!!λιγες μερες μεγαλυτεροι μας ειστε ε??? Laughing

Τενια μου, μετακομιση απο τωρα ε???η αληθεια ειναι οτι εγω κανω ηδη οσα σου προτεινε η Φαιη..την παω με την καλαθουνα της στο δωματιο της την μερα..κ μη σου πω της αρεσει κ καλυτερα εκει..παρατηρημενο-μπορει να ναι τυχαιο φυσικα-αλλα τα 3ωρακια της παντα εκει τα κοιμαται!!!εμεις ειμαστε μικρουλες βεβαια ακομα αλλα εκει στο 3μηνο το αργοτερο θα ηθελα να την μεταφερω στην κουνια της..δεν ξερω αν πρεπει ή οχι..οι αποψεις επι του θεματος διιστανται.. Rolling Eyes

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι πάλι!

Δώρα περαστικά στη μικρούλα σας οτι και να ναι να περάσει γρήγοραααα! Γαλακτοκομικά και μοσχάρι και εγώ έχω κόψει εδώ και ένα μήνα λόγω ΓΟΠ και μπορέι και απο αυτό να είναι η βελτίωση!

Χαρά σου έστειλα και εγώ!

Νάνσυ ταξιδάκι βλέπω σούπερ!!Θα καμαρώσουν και οι παππούδες το θαυματάκι σου!! Καλά να περάσετε! Θα κάτσεις καιρό;

Λουκία καλή σας όρεξη! Η μικρούλα σου ακόμα και αν τώρα το έκανε ασυναίσθητα στο 2ο μήνα θα σε τρελάνει τελείως που θα το κάνει συνειδητα και θα σου κάνει και φωνούλες!!! Λιώσιμο λέμε Very Happy Very Happy

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
XARA6971 έγραψε:
filitsaki έγραψε:

ΟΛΕς!τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα!ειναι διαταγη!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

εγώ Δεν εχω!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sad Sad Sad Sad Sad
εγραφα ποση ωρα και σβηστηκαν....
και δε προλαβαινω να τα γραψω παλι ολα!! Mad Mad Mad Mad Mad
αρχικα γεια σας ομορφες!!!!
Χαρα μου το καλο πραγμα αργει να γινει !!! φεεεεεεεεετα η μπουμπουκα μας!!!
δωρακι μου περαστικα οτι και αν ειναι!! αν και πιστευω δε θα ειναι τιποτα!!
Φαιακι μου τελεια τα νεα σου , κυριως με την κωλοοισοφαγιτιδα!! μπραβο σας!! καναμε και μεις εμβολια, 3 κιολας !! ηταν λιγο ανησυχος το βραδυ αλλα σημερα μια χαρα ειναι το μαναρι μου! απο κιλα 5400 και υψος 58 εκ!!
Φιλιτσακι μου δεν εχω φεις μωρο μου ..
Νανσυ τελεια τα νεα σου !! και γω θελω να παω Σαλονικα να δω τους δικους μου αλλα μαλλον θα ρθουν αυτοι για πασχα!
Λουκακι μου , μπραβο κουκλιτσα μου που το παλευεις τοσο καλα με το θηλασμο!! οταν θα σου χαμογελασει συνειδητα θα χεστεις Embarassed Embarassed απο την χαρα σου!!!
δε θυμαμαι τι αλλο εγραφα πριν... ειμαι και απο τις 3 τα ξημερωματα ξυπνια...
α!! πηγαμε και στο γυναικολογο σημερα για τεστ παπ και ελεγχο, μια χαρα ολα! αλλα μου λειπει ρε κοριτσια, πολυ τον αγαπαω αυτον τον ανθρωπο!!! μου σταθηκε παρα πολυ στα δυσκολα!!!
αυτα τα νεα μας.. παω να αποστειρωσω μπουκαλια, να βαλω στεγνωτηριο και να σιδερωσω κανα ρουχαλακι...να μαγειρεψω πρασσα και αν προλαβω να κοιμηθω λιγακι..... Rolling Eyes Rolling Eyes
φιλακια προς το παρον!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια μου!κ εγω θελω να πιστευω πως δεν εχουμε κατι αλλα πρεπει να το κοιταξουμε.γυναικολογο ειδα κ εγω σημερα.πηγα βολτα με τη μπουμπου!οχι για να με εξετασει!περπατουσαμε στη γειτονια κ ειπαμε να πουμε ενα γεια!παπ σε κανενα μηνα θα παω να κανω.κ εμενα μου λειπουν οι εξετασεις στο γιατρο...ετσι μου'ρχεται να πηγαινω με την κουμπαρα να βλεπω το δικο της μωρο!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Δωρακι μου τα ιδια ακριβως! Και μενα η κουμπαρα μου ειναι 4 μηνων και παει στον δικο μου τον γιατρο!!! και θελω να πηγαινω και γω στους υπερηχους.... πολυ κοιμαται το μωρο μου σημερα λετε να ειναι απο το εμβολιο ή απο τη βολτα? ανησυχω λιγακι....

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελπίζω να είναι κύριος γιατί αγχώνομαι λίγο καθότι θα ταξιδέψω μόνη!Να δω πως θα κρατάω μωρό, καρότσι και βαλίτσες!Άμα κλαίει κι αυτός όλη την ώρα την κάτσαμε!Ο άντρας μου δυστυχώς δε μπορεί να πάρει άδεια Sad

Φαίη μου ναι θα κάτσουμε καιρό σίγουρα μέχρι τις 12/5 που βαφτίζει η κολλητή μου το μωρό μιας φίλης μας!

Η μαμά να το δεί ξανά, ο μπαμπάς και τα αδέρια μου που δεν ήρθαν καθώς και οι λοιποί συγγενείς!Βάλε και τις φίλες!Επίδειξη θα έχουμε όλη μέρα κάθε μέρα...

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Teniaa έγραψε:
XARA6971 έγραψε:
filitsaki έγραψε:

εγώ Δεν εχω!

Μην κλαις..... τώρα έχεις!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αστρελιτα να σου ζησει!Και μπραβο σου που θηλαζεις.Τελικα κοριτσια θα γινουμε ο κανονας και οχι εξαιρεση!Να μπεις να μας πεις νεα απο το γιατρο.Αληθεια το ονομα σου;

ελενη με λενε....πηραμε 4 ποντους και 600 γραμ σε 17 μερες και εγω νομιζα πως δεν ειχα γαλα...με το θυλαστρο δεν βγαινει σταγονα...τα πηγαμε πολυ καλα!!!τωρα ειμαστε 4.200 και συνεχιζουμε...τρωμε καθε 3 ωρες και γενικα ειμαστε υσηχα κοριτσια,δεν κλαιμε ποτε,μονο καμμια φορα στα μεγαλα ζορια νιαουριζουμε λιγακι!!!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Teniaa έγραψε:
XARA6971 έγραψε:
filitsaki έγραψε:

εγώ Δεν εχω!

ουτε εγω

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Teniaa έγραψε:
XARA6971 έγραψε:
filitsaki έγραψε:

εγώ Δεν εχω!

ουτε εγω

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eκανα φεις! Ποια θα με κανει invite?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Teniaa έγραψε:Eκανα φεις! Ποια θα με κανει invite?
egw!!!!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
Teniaa έγραψε:Eκανα φεις! Ποια θα με κανει invite?
egw!!!!!!
αστρελιτα εχεις πμ!

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχεις πμ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Teniaa έγραψε:εχεις πμ
τενια και εσυ!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τενια σε βρηκα?

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας αγαπες μου!!!

Με γεια μας το καινουριο θεματακι, επιτελους εφυγε αυτο το εγκυουλες και καθολου δεν μου λειπει για να πω την αληθεια!! Προτιμω το μανουλες!!

Χαρα μου λιγο εμεινε να ξαναμπεις κ εσυ στο κλαμπ των μωρομαμαδων! Τελειωνεις κοπελα μου, η αυρα εμεινε!!

Δεν προλαβαινω καθολου να μπαινω συχνα, τρεις μερες ειχα να μπω παλι, αλλα εχω την πεθερα μου, εχω και τον αδερφο μου που ηρθε με την κοπελα του "εκδρομουλα" απο Κυπρο να δουνε τον μικρο, οποτε ειμαστε στο ποδι.

Ο αδρρφος μου μενουν και στο σπιτι μου, θα ηταν λιγο σουρεαλ να μεινει στην μαμα μου η αληθεια ειναι Razz Razz

Ο Αλεξ μ περναει δυσκολες μερες με τους κολικους, ποναει πολυ το μαναρακι μου και στενοχωριεμαι. Το βραδυ δν ηθελε ουτε στο στηθος μου να κατσει για να φαει, αντιδραση και κακο, εκλαιγε ζοριζοταν, και αναγκαστικα του εδωσε ο μπαμπας του απο το μπουκαλι γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να κατσει. Εχασα κ εγω την ψυχραιμια μου κ εκνευριστηκα.

Τωρα σε λιγο που θα ξυπνησει ΕΛΠΙΖΩ να κατσει να φαει απο μενα και να μην μας μεινει κουσουρι το μπιμπερο. Τι καινουρια κολπα ειναι αυτα; Συνηθισε φαινεται απ'οταν ελειπα, τι να πω δεν ξερω.

Νατασα κ Φαιη ολα καλα με το εμβολιο ε; Κ ο δικος μ δεν ειχε κανενα συμπτωμα, μονο την νυστα, που ειναι και λογικο αλλωστε!

Νανσυ μου ταξιδακι βλεπω θα κανετε. Σουπερ, καλα να περασετε, μακαρι να ειναι ησυχο τοπαιδακι σου να το ευχαριστηθειτε!!!

Εληνη(αστρελιτα) καλως ηρθες!!

parhs

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μανουλες κ απο μενα.ειμαι νεα μαμα ενος αγοριου.σας παρακολουθω καιρο κ διαβαζω τα νεα σας...εμεις σαραντησαμε σημερα...κ θα συμφωνησω με την φιλιτσα ως προς αυτα που γραφονται σε αυτο το φορουμ κατα καιρους.

Mirantzela!

Mirantzela!
Πω πω, δυσκολο ξενυχτι ειχαμε σημερα. Ξυπνησε πριν ο μικρος μου και δεν προλαβα να τελειωσω αυτα που εγραφα.

Παλι δεν ηθελε να φαει απο το στηθος ρε γαμωτο. Τι του φταιει δεν ξερω, ειμαι να σκασω σημερα μ'αυτο το θεμα που μου εσκασε ξαφνικα...

Τεσπα, συνεχιζω...

parhs, καλωσηρθες κι εσυ στο παρεακι μας! Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Λουκια μου, τυφωνα οπως πολυ καλα ειπε κ η Φαιη, υπομονη αγαπη, ο πρωτος καιρος ειναι πολυ δυσκολος, και μετα συνεχιζει βεβαια να ειναι δυσκολος, αλλα καποτε θα μας γινει πιο ευκολο, που θα παει;; Razz Μεχρι τοτε, συνηθισε την κατασταση ζομπι, ολες λιγο πολυ ετσι ειμαστε, οποτε εχεις παρεα σ'αυτο Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 328109
Και μην ακους κανεναν, αγκαλιαζε το μικρακι σου οποτε εσυ θελεις, δεν υπαρχει μετρο σ'αυτα τα πραγματα!!!

Φαιη μου η Φαιδρα σου μεγαλωσε παρα πολυ! Ολα καλα θα πανε και με την ΓΟΠ, γιατι την προσεχεις πολυ καλα και μπραβο σου!! Very Happy

Δωρακι μου περαστικα στην μικρουλα σου! μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι, τιποτα δεν θα εχει το κοριτσακι σου, αλλα καλα κανετε που το ψαχνετε οπωςε και να'χει! Καλυτερα, για σιγουρια!

Τενια μου, μεγαλη αποφαση να βαλεις απο τωρα την μικρη σου στο δωματιο της! Δυσκολο μου φαινεται εμενα, θελει τον τροπο του!
Εγω θα το καθυστερησω ακομη, μεχρι να μπουμε στον τριτο μηνα σιγουρα θα τον εχω στο δωματιο μας στο λικνο.

Α, οσο για τον 6ωρο υπνο..... τι ειναι αυτο;;;; Δεν ξερω ουτε κι εγω. Καναδυο φορες μονο εχει κανει σερι 4ωρο το αγορακι μου, αλλα και παλι αυτο δεν εγινε καν στον βραδινο υπνο, αλλα το πρωι. Οποτε, καταλαβαινεις, ζοριζομαστε κ εμεις στο θεμα υπνος.

Νανσυ μ επισης τωρα π το θυμηθηκα θελω να μ πεις εντυπωσεις απο το πως ηταν να ταξιδευεις με τον γιο σου τοσο μικρουλη, γιατι σκεφτομαστε να παμε για Πασχα στην Κερκυρα, και φοβαμαι λιγακι μην ταλαιπωρηθει ο Αλεξανδρος απο το ταξιδι κλπ.
Κριμα ειναι, εχουμε π εχουμε τα λατρεμενα πεθερικαι στο νησι, ειναι και τελεια το Πασχα εκει, γτ να μην παμε; Αλλα μηπως ειναι κ δυσκολο; Δεν ξερω, το σκεφτομαι ακομα.

Το Κατερινακι και η Ελενιτσα που ειναι; Μερες εχουν να φανουν, θα απολαμβανουν τα παιδακια τους οι αγορομανες!!!

Κατεβατο σας ετοιμασα παλι τρομαρα μου Razz !!

Παω να αρμεχτω, γιατι τελειωνουν και τα αποθεματα γαλατος μου που εχω μαζεψει, και φοβαμαι μην δεν θελει κ αυριο να θηλασει και δεν εχω να του δωσω δικο μου γαλα.
Εεεεε ρε μες στα νευρα κ την στενοχωρια ειμαι που δεν θελει την μανουλα και να θηλασει. Mad Mad Mad
Αχ το αγορι μου το πεισματαρικο ιδιο η μανουλα του ειναι Razz

Φιλακια και καλη σας μερα ομορφιες μου Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 2 417472

parhs

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλως σας βρηκα! Σε ευχαριστω Μιραντζελα κ εσυ να χαιρεσαι το δικο σου!
α να σας πω οτι την ξερω την ελενιτσα απο εκεινη σας εμαθα. Εχει προβληματακια με το μωρακι της ξερω κ αυτη για αυτο δεν μπαινει. Μου χε πει οτι σας διαβαζε αλλα δεν εγραφε πλεον γιατι ηταν πολυ στεναχωρημενη. Αλλα αν θελει θα σας γραψει η ιδια...δεν κανει να γραφω εγω για εκεινη.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την!να χαιρεσαι το αγορι σου!
μην με τρομαζεις τι εγινε με την Ελενη?πας μου σε παρακαλω ειναι καλα στην υγεια τους?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις