826 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Δευ Ιουν 03, 2013 11:50 am
theanw
Πανταχού παρούσα!
Εμεις θα τα λεμε απο δω γιατι face γιοκ.Οχι και να ειχα θα ειχα χρονο να ασχολειθω αλλα λεμε τωρα.Τα μωρα μας πανω απο ολα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nanakaboubou έγραψε:ναι τα κοθκλακια μας μεγαλωνουν τρομερα γρηγορα!! εχω και προβλημα με τα δοντακια της ανοιξα ενα θεμα πριν που εξηγω αν καποια μαμακα ξερει κατι ασ με απαντησει εχω στεναχωρηθει πολυ!!!
nanakaboubou έγραψε:Πότε λέτε να βαφτίσετε τα νινάκια σας?? Έχετε σκεφτεί θέμα??
nanakaboubou έγραψε:λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.
και οσο για βαφτιση επειδη εγω ειμαι παντα της τελυεταιασ στιγμης ειπα να μην το κανω και στη βαφτιση χαχαχ και εχω κλεισει απο τωρα για 1η του σεπτεμβρη που εχω και γιορτη εγω...
οσο για θεμα, κοινοτυπο μεν, γραφτο μας δε..πριγκηπισσα!!!με κυνηγαει απο την μερα που γεννηθηκε η μικρη..τι να κανω???!!!
για αυτο που λες δεν καταλαβα θεσ να κανεις πριγγιπισα??? αν ναι σε λεω οτι εγω εχω ηδη κλεισει και μπομπο και ολα με πριγκιπισσες απο πριν μεινω εγκυος ελεγα οτι αυτο θελω κατι με ετρωγε..!!
Mimine έγραψε:Γεια σας!
Καινούργια εδώ και είπα να χαιρετήσω. Ο μπέμπης ήταν για Φλεβάρη αλλά αναγκάστηκα να πάω να μου τον πάρουν 26 Ιανουαρίου. Είναι πολύ καλό παιδάκι, το πρώτο μου. Αυτόν τον καιρό έχει βγάλει μια φοβερή ακμή και στεναχωριέμαι γιατί με τις κρέμες κι αυτά του είχε περάσει. Ευελπιστώ να του φύγει πάλι και για την ώρα προσέχω όσο γίνεται τη διατροφή μου μην του πηγαίνει με το γάλα τίποτε στο οποίο είναι αλλεργικός.
Mimine έγραψε:Γεια σου Νανά!
Είχε και πριν ο μικρούλης, τον Μάρτιο ήταν χάλια τα μούτρα του και ρώταγα την παιδίατρο που είχα τότε και μου έλεγε ότι και καλά θα φύγει μόνο του και απλά να του πλένω το πρόσωπο με λίγο φυσιολογικό ορό. Μετά αλλάξαμε παιδίατρο και συφιλιάστηκε όταν το είδε το παιδί. Τον πλάκωσα στην Aderma Exomega και έγινε άνθρωπος. Ξαφνικά όμως την Τρίτη έβγαλε παντού σπυριά και χθες (Τετάρτη) το πρωί ξύπνησε και έκλαιγε απαρηγόρητος και προσπαθούσε να ξυστεί. Ήμουν έτοιμη να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο Παίδων αλλά βρήκαμε την παιδίατρο και της έστειλα και μια φωτό στο κινητό με τα χάλια μας (τι σου είναι η τεχνολογία). Καθώς δεν είχε πυρετό δεν ανησύχησε πολύ και μου είπε να του δώσω Atarax. Το οποίο φυσικά ήταν σε έλλειψη, όπως τα πάντα αυτόν τον καιρό. Το εμβόλιο το Infanrix κόντεψα να κάνω τάμα στην Παναγία για να βρεθεί κάπου. Παρεπιπτόντως, το είχαμε κάνει τη Δευτέρα αυτό το εμβόλιο οπότε δεν ξέρω... μήπως να φταίει κι αυτό; Αλλή ήταν η δεύτερη δόση, στο πρώτο δεν είχε καμία αντίδραση.
Με λίγα λόγια, ο μικρός έκανε έντονη ακμή την Τρίτη και είχε κατακόκκινο πρόσωπο και κνησμό χθες. Και σήμερα δεν τον λες και καλά αλλά είναι καλύτερα στα κέφια του και θα του δώσω άλλη μια δόση Atarax κι αν αύριο δεν γίνει λίγο καλύτερα πάμε πάλι στη γιατρό... Δεν μας βλέπω να τις γλυτώνουμε τις κορτιζόνες.
NEKTY έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια νεα και παλια και παλι να μας ζησουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα και καλοτυχα. Δυστυχως σημειωσα μεγαλη απουσια εξαιτίας ενος γερου κρυωματος κοντα πενυμονια (που ειχα ξαναπαθει πριν λιγα χρονια) με αποτελεσμα να ειμαι χαλια και να ειμαι μεσα στην αντιβιωση και τα σιροπια, με το αγχος μην κολλησει η μπεμπα ημασταν πολυ τυχεροι, εχω λιγες μερες που συνηλθα και προσπαθουμε τωρα με την πνευμονολογο να καμψουμε ενα βηχαλακι που μου εχει μεινει. Λουκια μου δεν ειχα το κουραγιο να μπω στον υπολογιστη ποσο μαλλον φεις ...που δεν εχω!!! Με εχει ταραξει και η παλιουγρασια,,,,αλλα τεσπα τελος καλο ολα καλα, δεν τοπαθα μες το χειμωνα και την πατησα την ανοιξη,
Η μηλενιτσα μου μεγαλωνει μπηκαμε και στην κρεμα σιγα σιγα με λιγο ζορι φτασαμε τα 50μλ και βλεπουμε και τη μαμα την εχει πιασει απελπισια που θα πρεπει να γυρισει στη δουλια , δεν με επιασε μετα τη γεννα και ,,,,θα με πιασει τωρα!!! κατα τα αλλα οι φωνουλες και τα ζουζουνισματα δεν εχουν τελος!!!φιλακια σε ολες σας δεν μπορεσα να διαβασω προηγ σελιδες αλλα ,,,,εφεξης,,,, θα ειμαι καλη μαθητρια!!!! καλο βραδυ
loukia_84 έγραψε:Mimine έγραψε:Γεια σου Νανά!
Είχε και πριν ο μικρούλης, τον Μάρτιο ήταν χάλια τα μούτρα του και ρώταγα την παιδίατρο που είχα τότε και μου έλεγε ότι και καλά θα φύγει μόνο του και απλά να του πλένω το πρόσωπο με λίγο φυσιολογικό ορό. Μετά αλλάξαμε παιδίατρο και συφιλιάστηκε όταν το είδε το παιδί. Τον πλάκωσα στην Aderma Exomega και έγινε άνθρωπος. Ξαφνικά όμως την Τρίτη έβγαλε παντού σπυριά και χθες (Τετάρτη) το πρωί ξύπνησε και έκλαιγε απαρηγόρητος και προσπαθούσε να ξυστεί. Ήμουν έτοιμη να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο Παίδων αλλά βρήκαμε την παιδίατρο και της έστειλα και μια φωτό στο κινητό με τα χάλια μας (τι σου είναι η τεχνολογία). Καθώς δεν είχε πυρετό δεν ανησύχησε πολύ και μου είπε να του δώσω Atarax. Το οποίο φυσικά ήταν σε έλλειψη, όπως τα πάντα αυτόν τον καιρό. Το εμβόλιο το Infanrix κόντεψα να κάνω τάμα στην Παναγία για να βρεθεί κάπου. Παρεπιπτόντως, το είχαμε κάνει τη Δευτέρα αυτό το εμβόλιο οπότε δεν ξέρω... μήπως να φταίει κι αυτό; Αλλή ήταν η δεύτερη δόση, στο πρώτο δεν είχε καμία αντίδραση.
Με λίγα λόγια, ο μικρός έκανε έντονη ακμή την Τρίτη και είχε κατακόκκινο πρόσωπο και κνησμό χθες. Και σήμερα δεν τον λες και καλά αλλά είναι καλύτερα στα κέφια του και θα του δώσω άλλη μια δόση Atarax κι αν αύριο δεν γίνει λίγο καλύτερα πάμε πάλι στη γιατρό... Δεν μας βλέπω να τις γλυτώνουμε τις κορτιζόνες.
θεε μου το παιδακι ταλαιπωρια..τι εγινε τελικα???
loukia_84 έγραψε:nanakaboubou έγραψε:λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.
και οσο για βαφτιση επειδη εγω ειμαι παντα της τελυεταιασ στιγμης ειπα να μην το κανω και στη βαφτιση χαχαχ και εχω κλεισει απο τωρα για 1η του σεπτεμβρη που εχω και γιορτη εγω...
οσο για θεμα, κοινοτυπο μεν, γραφτο μας δε..πριγκηπισσα!!!με κυνηγαει απο την μερα που γεννηθηκε η μικρη..τι να κανω???!!!
για αυτο που λες δεν καταλαβα θεσ να κανεις πριγγιπισα??? αν ναι σε λεω οτι εγω εχω ηδη κλεισει και μπομπο και ολα με πριγκιπισσες απο πριν μεινω εγκυος ελεγα οτι αυτο θελω κατι με ετρωγε..!!
ωχ μωρε, υπομονη...τι να κανουμε απο εδω και περα ολο και κατι καινουργιο θα μας απασχολει..
1η σεπτεμβρη ε???μια χαρα!!!!εγω λιγο αργοτερα!!!!
πριγκηπισσα κι εσυ ε???ναι μωρε ειναι αρκετα δημοφιλες..αλλα ταιριαζει στα μικρακια μας!!\
!χαχα!!!
Mimine έγραψε:loukia_84 έγραψε:Mimine έγραψε:Γεια σου Νανά!
Τον πήγα πάλι στην παιδίατρο το πρωί και μου έγραψε κορτιζονούχα κρέμα. Λέει ότι με σμηγματορροϊκή ακμή μοιάζει και αν δεν βελτιωθεί ούτε με την κορτιζόνη πρέπει να πάω σε δερματολόγο που να εξετάζει και παιδιά. Το καημένο πάντως με όλη την ταλαιπωρία όλο μου γελάει!
Mimine έγραψε:loukia_84 έγραψε:Mimine έγραψε:Γεια σου Νανά!
Τον πήγα πάλι στην παιδίατρο το πρωί και μου έγραψε κορτιζονούχα κρέμα. Λέει ότι με σμηγματορροϊκή ακμή μοιάζει και αν δεν βελτιωθεί ούτε με την κορτιζόνη πρέπει να πάω σε δερματολόγο που να εξετάζει και παιδιά. Το καημένο πάντως με όλη την ταλαιπωρία όλο μου γελάει!
nanakaboubou έγραψε:
ωχ μωρε κορτιζονες στο μωρο... ελεος... ουφφφ στεναχωρηθηκα... δεν γινοταν τιποτα αλλο?? δεν το πας κατευθειαν σε δερματολογο??? μηπως σε πει τιποτα πιο ελαφρυ???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mimine στις Παρ Ιουν 07, 2013 4:55 am, 1 φορά
nanakaboubou έγραψε:loukia_84 έγραψε:nanakaboubou έγραψε:λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.
ωχ μωρε, υπομονη...τι να κανουμε απο εδω και περα ολο και κατι καινουργιο θα μας απασχολει..
1η σεπτεμβρη ε???μια χαρα!!!!εγω λιγο αργοτερα!!!!
πριγκηπισσα κι εσυ ε???ναι μωρε ειναι αρκετα δημοφιλες..αλλα ταιριαζει στα μικρακια μας!!\
!χαχα!!!
ναι λουκια μου πριγκιπισουλα... οταν την κοιταω αυτο αισθανομαι οτι ειναι η μμικρη πριγκιπεσσα μου.. ειναι η αληθεια δημοφιλες αλλα το σκεφτομαι οτι ειναι κατι που φανταζομαι εγω στο μικρακι μου οποτε δε με πειραζει αν ειναι και σουπα που λεει ο λογος..
Mimine έγραψε:nanakaboubou έγραψε:
ωχ μωρε κορτιζονες στο μωρο... ελεος... ουφφφ στεναχωρηθηκα... δεν γινοταν τιποτα αλλο?? δεν το πας κατευθειαν σε δερματολογο??? μηπως σε πει τιποτα πιο ελαφρυ???
Μακάρι να υπήρχε κάτι, είναι μια σκέψη. Αλλά είναι χάλια ο φτωχούλης και πρέπει να βάλουμε κάτι να δράσει γρήγορα γιατί τον τρώνε τα βλέφαρά του και από το ξύσιμο πάει να κάνει καμιά μόλυνση στο μάτι και να έχουμε άλλα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης