Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 37]

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις θα τα λεμε απο δω γιατι face γιοκ.Οχι και να ειχα θα ειχα χρονο να ασχολειθω αλλα λεμε τωρα.Τα μωρα μας πανω απο ολα!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι ειλικρινης ουτε εγω ειχα..κ ημουν κ πολυ αντιθετη..τεσπα, εδω θα μαστε ναι!!!ο χρονος κακα τα ψεματα ειναι κατα κυριο λογο αφιερωμενος στα μωρακια μας πια!!!!

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι τα κοθκλακια μας μεγαλωνουν τρομερα γρηγορα!! εχω και προβλημα με τα δοντακια της ανοιξα ενα θεμα πριν που εξηγω αν καποια μαμακα ξερει κατι ασ με απαντησει Sad εχω στεναχωρηθει πολυ!!!

nanakaboubou

nanakaboubou
Πότε λέτε να βαφτίσετε τα νινάκια σας?? Έχετε σκεφτεί θέμα?? Very Happy

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:ναι τα κοθκλακια μας μεγαλωνουν τρομερα γρηγορα!! εχω και προβλημα με τα δοντακια της ανοιξα ενα θεμα πριν που εξηγω αν καποια μαμακα ξερει κατι ασ με απαντησει Sad εχω στεναχωρηθει πολυ!!!

βγαζετε δοντακια απο τωρα???
αχου μωρε..ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:Πότε λέτε να βαφτίσετε τα νινάκια σας?? Έχετε σκεφτεί θέμα?? Very Happy

απο το παρεακι εχουν ηδη βαφτιστει 2 μπεμπακια μας!!!!
επεται κ συνεχεια!!!
οι περισσοτερες Σεπτεμβρη!εχουμε κ ιουνη παλι και Αυγουστο..
εμεις σεπτεμβρη..
οσο για θεμα, κοινοτυπο μεν, γραφτο μας δε..πριγκηπισσα!!!με κυνηγαει απο την μερα που γεννηθηκε η μικρη..τι να κανω???!!!

nanakaboubou

nanakaboubou
λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.
και οσο για βαφτιση επειδη εγω ειμαι παντα της τελυεταιασ στιγμης ειπα να μην το κανω και στη βαφτιση χαχαχ και εχω κλεισει απο τωρα για 1η του σεπτεμβρη που εχω και γιορτη εγω...

οσο για θεμα, κοινοτυπο μεν, γραφτο μας δε..πριγκηπισσα!!!με κυνηγαει απο την μερα που γεννηθηκε η μικρη..τι να κανω???!!!
για αυτο που λες δεν καταλαβα θεσ να κανεις πριγγιπισα??? αν ναι σε λεω οτι εγω εχω ηδη κλεισει και μπομπο και ολα με πριγκιπισσες απο πριν μεινω εγκυος ελεγα οτι αυτο θελω κατι με ετρωγε..!! Very Happy

Mimine

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας!

Καινούργια εδώ και είπα να χαιρετήσω. Ο μπέμπης ήταν για Φλεβάρη αλλά αναγκάστηκα να πάω να μου τον πάρουν 26 Ιανουαρίου. Είναι πολύ καλό παιδάκι, το πρώτο μου. Αυτόν τον καιρό έχει βγάλει μια φοβερή ακμή και στεναχωριέμαι γιατί με τις κρέμες κι αυτά του είχε περάσει. Ευελπιστώ να του φύγει πάλι και για την ώρα προσέχω όσο γίνεται τη διατροφή μου μην του πηγαίνει με το γάλα τίποτε στο οποίο είναι αλλεργικός.

nanakaboubou

nanakaboubou
μιμινε καλημερα καλως ηρθες στη παρεα και να σε ζησει το νινακι σου.. ωχχχ μωρε εχεις αλλα εσυ με αλλεργιες και τετοια.. ακμη γιατι σου εβγαλε τι σε ειπε η γιατρος απο που προηλθε?? εχω ακουσει για την βρεφικη ακμη αλλα σε μικρεσ ποσοτητες και για λιγο καιρο..

Mimine

Γεια σου Νανά!

Είχε και πριν ο μικρούλης, τον Μάρτιο ήταν χάλια τα μούτρα του και ρώταγα την παιδίατρο που είχα τότε και μου έλεγε ότι και καλά θα φύγει μόνο του και απλά να του πλένω το πρόσωπο με λίγο φυσιολογικό ορό. Μετά αλλάξαμε παιδίατρο και συφιλιάστηκε όταν το είδε το παιδί. Τον πλάκωσα στην Aderma Exomega και έγινε άνθρωπος. Ξαφνικά όμως την Τρίτη έβγαλε παντού σπυριά και χθες (Τετάρτη) το πρωί ξύπνησε και έκλαιγε απαρηγόρητος και προσπαθούσε να ξυστεί. Ήμουν έτοιμη να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο Παίδων αλλά βρήκαμε την παιδίατρο και της έστειλα και μια φωτό στο κινητό με τα χάλια μας (τι σου είναι η τεχνολογία). Καθώς δεν είχε πυρετό δεν ανησύχησε πολύ και μου είπε να του δώσω Atarax. Το οποίο φυσικά ήταν σε έλλειψη, όπως τα πάντα αυτόν τον καιρό. Το εμβόλιο το Infanrix κόντεψα να κάνω τάμα στην Παναγία για να βρεθεί κάπου. Παρεπιπτόντως, το είχαμε κάνει τη Δευτέρα αυτό το εμβόλιο οπότε δεν ξέρω... μήπως να φταίει κι αυτό; Αλλή ήταν η δεύτερη δόση, στο πρώτο δεν είχε καμία αντίδραση.

Με λίγα λόγια, ο μικρός έκανε έντονη ακμή την Τρίτη και είχε κατακόκκινο πρόσωπο και κνησμό χθες. Και σήμερα δεν τον λες και καλά αλλά είναι καλύτερα στα κέφια του και θα του δώσω άλλη μια δόση Atarax κι αν αύριο δεν γίνει λίγο καλύτερα πάμε πάλι στη γιατρό... Δεν μας βλέπω να τις γλυτώνουμε τις κορτιζόνες.

nanakaboubou

nanakaboubou
Shocked pale ποπο αμαν μωρε.. το καημενο και αυτο ταλαιπωρητε και συ μαζι σκας.. αχχχ κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει τιποτα αλλο στο μωρο.. μακαρι να φυγει να ησυχασετε το καηεμνουλη... να εισαι δυνατη ... και περνε γνωμες και απο αλλους γιατρουσ γιατι ειλικρινα ο καθενας διαφορετικα λεει.. εγω θα το πηγενα και στο παιδων για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο ειναι η αληθεια...

Mimine

Ευχαριστώ πολύ, Νανά. Μακάρι να ηρεμήσει λίγο το καημένο να μην υποφέρει, όχι για το αισθητικό μέρος, φυσικά. Και συμφωνώ για τη δεύτερη γνώμη αλλά από την άλλη φοβόταν ο καλός μου να τον τρέχουμε στο Παίδων μην κολλήσει τίποτε άλλο εκεί. Θα δω, αν δεν δείξει σαφή βελτίωση αύριο, όλα παίζουν.

NEKTY

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια νεα και παλια και παλι να μας ζησουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα και καλοτυχα. Δυστυχως σημειωσα μεγαλη απουσια εξαιτίας ενος γερου κρυωματος κοντα πενυμονια (που ειχα ξαναπαθει πριν λιγα χρονια) με αποτελεσμα να ειμαι χαλια και να ειμαι μεσα στην αντιβιωση και τα σιροπια, με το αγχος μην κολλησει η μπεμπα ημασταν πολυ τυχεροι, εχω λιγες μερες που συνηλθα και προσπαθουμε τωρα με την πνευμονολογο να καμψουμε ενα βηχαλακι που μου εχει μεινει. Λουκια μου δεν ειχα το κουραγιο να μπω στον υπολογιστη ποσο μαλλον φεις ...που δεν εχω!!! Με εχει ταραξει και η παλιουγρασια,,,,αλλα τεσπα τελος καλο ολα καλα, δεν τοπαθα μες το χειμωνα και την πατησα την ανοιξη,
Η μηλενιτσα μου μεγαλωνει μπηκαμε και στην κρεμα σιγα σιγα με λιγο ζορι φτασαμε τα 50μλ και βλεπουμε και τη μαμα την εχει πιασει απελπισια που θα πρεπει να γυρισει στη δουλια , δεν με επιασε μετα τη γεννα και ,,,,θα με πιασει τωρα!!! κατα τα αλλα οι φωνουλες και τα ζουζουνισματα δεν εχουν τελος!!!φιλακια σε ολες σας δεν μπορεσα να διαβασω προηγ σελιδες αλλα ,,,,εφεξης,,,, θα ειμαι καλη μαθητρια!!!! καλο βραδυ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 328109

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.
και οσο για βαφτιση επειδη εγω ειμαι παντα της τελυεταιασ στιγμης ειπα να μην το κανω και στη βαφτιση χαχαχ και εχω κλεισει απο τωρα για 1η του σεπτεμβρη που εχω και γιορτη εγω...

για αυτο που λες δεν καταλαβα θεσ να κανεις πριγγιπισα??? αν ναι σε λεω οτι εγω εχω ηδη κλεισει και μπομπο και ολα με πριγκιπισσες απο πριν μεινω εγκυος ελεγα οτι αυτο θελω κατι με ετρωγε..!! Very Happy

ωχ μωρε, υπομονη...τι να κανουμε απο εδω και περα ολο και κατι καινουργιο θα μας απασχολει..

1η σεπτεμβρη ε???μια χαρα!!!!εγω λιγο αργοτερα!!!!

πριγκηπισσα κι εσυ ε???ναι μωρε ειναι αρκετα δημοφιλες..αλλα ταιριαζει στα μικρακια μας!!!χαχα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mimine έγραψε:Γεια σας!

Καινούργια εδώ και είπα να χαιρετήσω. Ο μπέμπης ήταν για Φλεβάρη αλλά αναγκάστηκα να πάω να μου τον πάρουν 26 Ιανουαρίου. Είναι πολύ καλό παιδάκι, το πρώτο μου. Αυτόν τον καιρό έχει βγάλει μια φοβερή ακμή και στεναχωριέμαι γιατί με τις κρέμες κι αυτά του είχε περάσει. Ευελπιστώ να του φύγει πάλι και για την ώρα προσέχω όσο γίνεται τη διατροφή μου μην του πηγαίνει με το γάλα τίποτε στο οποίο είναι αλλεργικός.

γεια σου κοριτσακι!!!βιαστηκε να ερθει ο μικρος ε???τελος καλο, ολα καλα..αυτο μετραει..πρωτομανουλα κι εσυ ε???οπως οι περισσοτερες μας..
να σου ζησει!!!οσο για την ακμη, μην αγχωνεσαι μωρε..πολλα μικρακια εμφανιζουν..λιγη παραπανω προσοχη οπως λες κ εσυ.. Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mimine έγραψε:Γεια σου Νανά!

Είχε και πριν ο μικρούλης, τον Μάρτιο ήταν χάλια τα μούτρα του και ρώταγα την παιδίατρο που είχα τότε και μου έλεγε ότι και καλά θα φύγει μόνο του και απλά να του πλένω το πρόσωπο με λίγο φυσιολογικό ορό. Μετά αλλάξαμε παιδίατρο και συφιλιάστηκε όταν το είδε το παιδί. Τον πλάκωσα στην Aderma Exomega και έγινε άνθρωπος. Ξαφνικά όμως την Τρίτη έβγαλε παντού σπυριά και χθες (Τετάρτη) το πρωί ξύπνησε και έκλαιγε απαρηγόρητος και προσπαθούσε να ξυστεί. Ήμουν έτοιμη να τον πάρω παραμάσχαλα και να πάω στο Παίδων αλλά βρήκαμε την παιδίατρο και της έστειλα και μια φωτό στο κινητό με τα χάλια μας (τι σου είναι η τεχνολογία). Καθώς δεν είχε πυρετό δεν ανησύχησε πολύ και μου είπε να του δώσω Atarax. Το οποίο φυσικά ήταν σε έλλειψη, όπως τα πάντα αυτόν τον καιρό. Το εμβόλιο το Infanrix κόντεψα να κάνω τάμα στην Παναγία για να βρεθεί κάπου. Παρεπιπτόντως, το είχαμε κάνει τη Δευτέρα αυτό το εμβόλιο οπότε δεν ξέρω... μήπως να φταίει κι αυτό; Αλλή ήταν η δεύτερη δόση, στο πρώτο δεν είχε καμία αντίδραση.

Με λίγα λόγια, ο μικρός έκανε έντονη ακμή την Τρίτη και είχε κατακόκκινο πρόσωπο και κνησμό χθες. Και σήμερα δεν τον λες και καλά αλλά είναι καλύτερα στα κέφια του και θα του δώσω άλλη μια δόση Atarax κι αν αύριο δεν γίνει λίγο καλύτερα πάμε πάλι στη γιατρό... Δεν μας βλέπω να τις γλυτώνουμε τις κορτιζόνες.

θεε μου το παιδακι ταλαιπωρια..τι εγινε τελικα???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NEKTY έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια νεα και παλια και παλι να μας ζησουν τα μωρακια μας και να ειναι γερα και καλοτυχα. Δυστυχως σημειωσα μεγαλη απουσια εξαιτίας ενος γερου κρυωματος κοντα πενυμονια (που ειχα ξαναπαθει πριν λιγα χρονια) με αποτελεσμα να ειμαι χαλια και να ειμαι μεσα στην αντιβιωση και τα σιροπια, με το αγχος μην κολλησει η μπεμπα ημασταν πολυ τυχεροι, εχω λιγες μερες που συνηλθα και προσπαθουμε τωρα με την πνευμονολογο να καμψουμε ενα βηχαλακι που μου εχει μεινει. Λουκια μου δεν ειχα το κουραγιο να μπω στον υπολογιστη ποσο μαλλον φεις ...που δεν εχω!!! Με εχει ταραξει και η παλιουγρασια,,,,αλλα τεσπα τελος καλο ολα καλα, δεν τοπαθα μες το χειμωνα και την πατησα την ανοιξη,
Η μηλενιτσα μου μεγαλωνει μπηκαμε και στην κρεμα σιγα σιγα με λιγο ζορι φτασαμε τα 50μλ και βλεπουμε και τη μαμα την εχει πιασει απελπισια που θα πρεπει να γυρισει στη δουλια , δεν με επιασε μετα τη γεννα και ,,,,θα με πιασει τωρα!!! κατα τα αλλα οι φωνουλες και τα ζουζουνισματα δεν εχουν τελος!!!φιλακια σε ολες σας δεν μπορεσα να διαβασω προηγ σελιδες αλλα ,,,,εφεξης,,,, θα ειμαι καλη μαθητρια!!!! καλο βραδυ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 328109

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε, χαθηκε το μηνυμα μου... Razz

Νεκτυ μουουουοουουου, μας ελειψες...η μικρουλα καλα ε???

αχ μωρε, ταλαιπωρηθηκες πολυ κι εσυ με ολο αυτο..ελπιζω να περασε πια και να μην ξαναμαναεμφανιστει!!!!!

συνεχεια σε σκεφτομαστε μωρε..το κοριτσι μας τελεια ε!!μπηκατε και στις κρεμες???ουαου!!!!!!μπραβο το μαναρι μου...

οσο για την δουλεια...αναγκαιο κακο, δυστυχως..εγω δεν δουλευω αλλα σε τετοιους καιρους καλα να λες που υπαρχει και αυτη..βεβαια σου στερει χρονο απο το μωρο αλλα...παντα ενα νομισμα εχει 2 οψεις ε...?

σου στελνω πμ

Mimine

loukia_84 έγραψε:

Τον πήγα πάλι στην παιδίατρο το πρωί και μου έγραψε κορτιζονούχα κρέμα. Λέει ότι με σμηγματορροϊκή ακμή μοιάζει και αν δεν βελτιωθεί ούτε με την κορτιζόνη πρέπει να πάω σε δερματολόγο που να εξετάζει και παιδιά. Το καημένο πάντως με όλη την ταλαιπωρία όλο μου γελάει!

nanakaboubou

nanakaboubou
loukia_84 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:λουκια μου ναι ασε αρχισαμε απο τωρα με τα δοντακια εγινε η αρχη μας! απο νωρις στα δυσκολα.

ωχ μωρε, υπομονη...τι να κανουμε απο εδω και περα ολο και κατι καινουργιο θα μας απασχολει..

πριγκηπισσα κι εσυ ε???ναι μωρε ειναι αρκετα δημοφιλες..αλλα ταιριαζει στα μικρακια μας!!\
!χαχα!!!

ναι λουκια μου πριγκιπισουλα... οταν την κοιταω αυτο αισθανομαι οτι ειναι η μμικρη πριγκιπεσσα μου.. ειναι η αληθεια δημοφιλες αλλα το σκεφτομαι οτι ειναι κατι που φανταζομαι εγω στο μικρακι μου οποτε δε με πειραζει αν ειναι και σουπα που λεει ο λογος..

nanakaboubou

nanakaboubou
Mimine έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

Τον πήγα πάλι στην παιδίατρο το πρωί και μου έγραψε κορτιζονούχα κρέμα. Λέει ότι με σμηγματορροϊκή ακμή μοιάζει και αν δεν βελτιωθεί ούτε με την κορτιζόνη πρέπει να πάω σε δερματολόγο που να εξετάζει και παιδιά. Το καημένο πάντως με όλη την ταλαιπωρία όλο μου γελάει!

ωχ μωρε κορτιζονες στο μωρο... ελεος... ουφφφ στεναχωρηθηκα... δεν γινοταν τιποτα αλλο?? δεν το πας κατευθειαν σε δερματολογο??? μηπως σε πει τιποτα πιο ελαφρυ??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 262737

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mimine έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

γ@μωτο, κορτιζονες απο τοσο μικρακι..τι να πω, μακαρι να σας περασει μωρε..εσυ συνεχισε να τον κανεις να γελαει παντως..!!!να το περασει κ πιο ανωδυνα!!!!

Mimine

nanakaboubou έγραψε:
ωχ μωρε κορτιζονες στο μωρο... ελεος... ουφφφ στεναχωρηθηκα... δεν γινοταν τιποτα αλλο?? δεν το πας κατευθειαν σε δερματολογο??? μηπως σε πει τιποτα πιο ελαφρυ??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 34 262737

Μακάρι να υπήρχε κάτι, είναι μια σκέψη. Αλλά είναι χάλια ο φτωχούλης και πρέπει να βάλουμε κάτι να δράσει γρήγορα γιατί τον τρώνε τα βλέφαρά του και από το ξύσιμο πάει να κάνει καμιά μόλυνση στο μάτι και να έχουμε άλλα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mimine στις Παρ Ιουν 07, 2013 4:55 am, 1 φορά

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

πριγκηπισσα κι εσυ ε???ναι μωρε ειναι αρκετα δημοφιλες..αλλα ταιριαζει στα μικρακια μας!!\
!χαχα!!!

ναι λουκια μου πριγκιπισουλα... οταν την κοιταω αυτο αισθανομαι οτι ειναι η μμικρη πριγκιπεσσα μου.. ειναι η αληθεια δημοφιλες αλλα το σκεφτομαι οτι ειναι κατι που φανταζομαι εγω στο μικρακι μου οποτε δε με πειραζει αν ειναι και σουπα που λεει ο λογος..

ακριβως..το θεμα ειναι πως νιωθουμε εμεις..και τι θα τους αφησουμε πισω..εγω θα κοιταξω να της κανω την πιο ομορφη βαφτιση..μια μερα να τα βλεπει και να χαιρεται!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mimine έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:

Μακάρι να υπήρχε κάτι, είναι μια σκέψη. Αλλά είναι χάλια ο φτωχούλης και πρέπει να βάλουμε κάτι να δράσει γρήγορα γιατί τον τρώνε τα βλέφαρά του και από το ξύσιμο πάει να κάνει καμιά μόλυνση στο μάτι και να έχουμε άλλα.

μηπως να ρωταγατε ομως κ εναν δερματολογο παραλληλα..ξερω κι εγω???κριμα ειναι..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις