851 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Παρ Ιουν 07, 2013 5:16 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι mimine ρωτα πριν ξεκινησεις... οπως και να το κανουμε αυτος ειναι πιο ειδικος μηπως σε πει τιποτα αλλο...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mimine έγραψε:Θα ψάξω για δερματολόγο με ειδίκευση στα παιδιά μήπως μπορέσει κάποιος να τον εξετάσει και να μου πει κάτι καλύτερο. Τι να πω, τουλάχιστον είναι αγόρι, αν είναι να είναι σαν το Σημαδεμένο αργότερα μπορεί να αφήσει μούσι.
Mimine έγραψε:Αυτό το "γαμοβάφτιση" πάντα με τη δεύτερη το διαβάζω σωστά, ακόμη έχω την εντύπωση ότι είναι βρισιά...
Ο μπουζούκος μου είναι πολύ καλύτερα με τα δερματικά του. Μίλησα και με 2 δερματολόγους στο τηλέφωνο αλλά μου είπαν το συγκεκριμένο σκεύασμα που μου είχαν γράψει να το χρησιμοποιήσω. Να μην ταλαιπωρείται άλλο το παιδί.
nanakaboubou έγραψε:
αντε ωραια βρε κοπελα μου.. αφου στο ειπαν και τοσοι καντο εννοειτε να ανακουφιστει το παιδι... και ειδικα αν ειναι και καλυτερα ουτε συζητηση?
ειναι κατι περαστικο η θα το εχει αυτο το θεμα??
Mimine έγραψε:nanakaboubou έγραψε:
αντε ωραια βρε κοπελα μου.. αφου στο ειπαν και τοσοι καντο εννοειτε να ανακουφιστει το παιδι... και ειδικα αν ειναι και καλυτερα ουτε συζητηση?
Θενκς, θα δείξει αν είναι περαστικό. Την κορτιζόνη θα τη βάζω 3 μέρες. Εάν τη σταματήσω και επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση, τη βάψαμε. Αλλά ελπίζω πραγματικά να περάσει τώρα και να μην έχουμε κι άλλα.
nanakaboubou έγραψε:Mimine έγραψε:nanakaboubou έγραψε:
Θενκς, θα δείξει αν είναι περαστικό. Την κορτιζόνη θα τη βάζω 3 μέρες. Εάν τη σταματήσω και επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση, τη βάψαμε. Αλλά ελπίζω πραγματικά να περάσει τώρα και να μην έχουμε κι άλλα.
μακαρι να πανε ολα καλα και ποτε μα ποτε μη σου ξαναβγει αυτη η βλακεια... αμαν τα πουλακια μου.. ταλαιπωρουντε φανταζομαι ισως φαγουριζετε κιολας ε? μακαρι να περασει γρηγορα
Mimine έγραψε:Ευχαριστώ κοπελιές. Του έβαλα 3 μέρες κορτιζόνη αλλά από χθες (4η μέρα χωρίς) το κεφάλι του έχει αρχίσει να γίνεται χάλια πάλι, μου έβγαλε σπυριά και έχει σπυριά στα μπρατσάκια του και στις γάμπες καθώς και κάπως κόκκινα μάτια, σαν επεφυκίτιδα ένα πράγμα. θα τρέχουμε πάλι στη γιατρό αν και το κόβω ότι χρειάζεται ειδικός.
ppfffffffffff κριμα μωρε το ψυχουλη μου!!! αχχ δεν ξερω τι να πω... ευχομαι να ησυχασει γρηγορα το καημενουλι!!
τι εχει ξερουμε?γιατι βγαζει σπυρακια?καποια αλλεργια ή δερματοπαθεια?τι σου εχει πει η παιδιατρος?δεν εχω διαβασει κ τα προηγουμενα ποστ κ δεν ξερω...οπως κ να'χει μαλλον πρεπει να σας δει κ καποιος αλλος γιατρος αν χωρις κορτιζονη φουντωνουν παλι!Mimine έγραψε:Ευχαριστώ κοπελιές. Του έβαλα 3 μέρες κορτιζόνη αλλά από χθες (4η μέρα χωρίς) το κεφάλι του έχει αρχίσει να γίνεται χάλια πάλι, μου έβγαλε σπυριά και έχει σπυριά στα μπρατσάκια του και στις γάμπες καθώς και κάπως κόκκινα μάτια, σαν επεφυκίτιδα ένα πράγμα. θα τρέχουμε πάλι στη γιατρό αν και το κόβω ότι χρειάζεται ειδικός.
louloudaki mou έγραψε:κοριτσια καλησπερα!εχω πολυ καιρο να μπω οποτε ας καλωσορισω τα καινουρια κοριτσια.
οσον αφορα τα μικρα μας κι εμενα την τελευταια βδομαδα εβγαλε πολλα σπυρακια σε μασχαλες,κορμο και λαιμο.
η παιδιατρος ειπε ατοπικη δερματιτιδα η οποια ειχε μολυνθει απο καποιο εντομο.μας εδωσε αντιβιωση, κρεμα, πολλα μπανια και ενυδατωση συνεχως.
σημερα ηρεμησε καπως αλλα τα σπυρια εχουν μεινει.αυριο θα ξαναπαμε γιατι μας ειπε οτι η αντιβιωση θελει 4 μερες για να δρασει.
mimine δεν ξερω αν μοιαζει καθολου η δικη σας περιπτωση. μην το αφηνεις μονο γιατι τετοιο καιρο ολα ειναι σε εξαρση.
Ευχαριστώ πολύ! Περαστικά στο μικράκι σου.
Έχω ραντεβού με δερματολόγο απόψε. Πάνε άλλα 60 ευρώ αλλά τι να κάνω, να το αφήσω να υποφέρει; Είναι ένα χάλι το κεφαλάκι του. Κοίταξα για ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο και το συντομότερο που μπορούν να μας δουν είναι κάπου τον Οκτώβριο (!) Ρε δεν πάμε καλά...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης