Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!τι μου κάνετε?περίοδος ούτε και σήμερα!έχω καταμπερδευτεί!30η μέρα σήμερα λίγα πονάκια χτες έλανα και τεστ και βγηκε αρνητικο..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια μου μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!μην λες αποκλειεται,δεν το ξερεις αυτο!!!κ οπως ειπες να κανετε οποτε θελετε τρελιτσες κ οχι αναγκαστικα για να κανετε μωρακι!
σοφια μου σε ειχα ξανα ρωτησει αλλα εχει καιρο κ δεν θυμαμαι,ποσο καιρο προσπαθειτε?

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αλεξάνδρα μου εμείς είμασταν τόσο αφοσιωμένοι στο μωρό που περιμέναμε να έρθει και στις ετοιμασίες γι΄αυτό, που ήταν σαν μία σιωπηλή συμφωνία μεταξύ μας.

Δεν φοβήθηκα στιγμή μην τον χάσω καμία φορά η επαφή που έχει το ζευγάρι συναισθηματικά είναι πολύ ισχυρότερη απο την σαρκική! Wink

Ξαπλώναμε το βράδυ και ήταν τόσο τρυφερός μαζί μου που δεν είχα ανάγκη καμία αλλη επαφή μόνο να κοιμάμαι στην αγκαλιά του !

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Βασούλα καλωσήρθες κι απο εμένα!!!!! Very Happy Very Happy

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει!
Μήπως Βασούλα μου να πας να κάνεις μία χοριακή!
Μπορεί να μην έχει αναίβει αρκετά η ορμόνη της εγκυμοσύνης και το τεστ να μην την ανιχνεύει!

Γιατί δεν κάνεις μία χοριακή για σιγουριά να δείς τί συμβαίνει ? Wink

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Αχου Αλεξάνδρα μου είσαι τόσο καλή!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472

Έχω σταματήσει ακόμα και να ελπίζω..
τελικά μου φαίνετε πολύ μακρινό το δεύτερο μωράκι!

Τώρα που μεγάλωσε και το ζουζουνάκι μου και έγινε παιδάκι μου λείπει αυτή η μωρουδίλα!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Αλλα μάλλον θα αργήσω πολύ να το ξαναζήσω αν το ξαναζήσω ποτέ ...

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα καλωσήρθες κι απο εμένα!!!!! Very Happy Very Happy

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει!
Μπορεί να μην έχει αναίβει αρκετά η ορμόνη της εγκυμοσύνης και το τεστ να μην την ανιχνεύει!

Καλησπέρα αναστασία!Να σου πω το σκέφτομαι να πάω να κάνω αν και πιστεύω ένας πολύ μεγάλος παράγοντας είναι σε μένα το άγχος μιλάμε πολύ άγχος!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια μου εχεις απολυτο δικιο!δεν πρεπει να ανησυχω αφου με τον αντρουλη μου δεν εχουμε προβληματα κ υπαρχει πραγματικη αγαπη!σας ευχαριστω τοσο πολυ που μου ανοιγετε τα ματια κ διωχνω τις αδικες φοβιες μου!!σας αγαπω τοσο πολυ!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 379767 αναστασια μου θα ερθει το δευτερο μωρακι πιστεψε με!!λιγο υπομονη ακομη!!!!
βασω μου καλησπερα!ναι κανε μια χοριακη καλυτερα που ειναι σιγουρη!!!εχεις κανενα συμπτωμα?

AnastasiaMM

AnastasiaMM
vasoula1 έγραψε:

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει!

Καλησπέρα αναστασία!Να σου πω το σκέφτομαι να πάω να κάνω αν και πιστεύω ένας πολύ μεγάλος παράγοντας είναι σε μένα το άγχος μιλάμε πολύ άγχος!

Βασούλα μου να πάς ακόμα και αρνητική να βγεί η χοριακή αν το δείς θα σου φύγει το άγχος του είμαι δεν είμαι και θα αδιεθετήσεις τουλάχιστο που να μπορείς να ξεκινήσεις νέο γύρο προσπαθειών!

Πιθανά να υπάρχει εγκυμοσύνη αλλα και καθυστέρηση λόγω άγχους!

Γνώμη μου είναι οτι με τη χοριακή θα το ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσεις αναλόγως!

Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα και το σώμα σου και τι θες να κάνεις! Wink

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει!

Βασούλα μου να πάς ακόμα και αρνητική να βγεί η χοριακή αν το δείς θα σου φύγει το άγχος του είμαι δεν είμαι και θα αδιεθετήσεις τουλάχιστο που να μπορείς να ξεκινήσεις νέο γύρο προσπαθειών!

Πιθανά να υπάρχει εγκυμοσύνη αλλα και καθυστέρηση λόγω άγχους!

Γνώμη μου είναι οτι με τη χοριακή θα το ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσεις αναλόγως!

Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα και το σώμα σου και τι θες να κάνεις! Wink

Σε ευχαριστώ πολύ λέω να περιμένω άλλες 2 μέρες και αν δεν θα μου έρθει θα ξανακάνω τεστ..από ότι είδα καθυστέρηση είναι μετά απο 32 μέρες

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Οπότε άστο λιγο ακόμα και βλέπεις!
Εύχομαι να είναι απο εγκυμοσύνη η καθυστέρηση και να έχεις να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Οπότε άστο λιγο ακόμα και βλέπεις!
Εύχομαι να είναι απο εγκυμοσύνη η καθυστέρηση και να έχεις να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!Αν και δεν νιώθω αυτή την φορά έγγυος τι να πω θα δείξει..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα θα πανε καλα βασω μου!!μακαρι να εισαι τωρα εγκυουλα ομως αν δεν εισαι δεν πειραζει προχωραμε δυναμικα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994 θα περιμενουμε νεα ε?

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Καλησπερα κοριτσια. Ειμ αι η Κλειω κι εχω ηδη ενα κοριτσακι 4 ετων. Πριν απο μερικους μηνες εχασα ενα αγορακι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη.Περασα πολυ δυσκολα, αλλα καταφερα να "σηκωθω". Και τωρα λεμε με τον συζυγο να ξαναπροσπαθησουμε, αν και φοβομαστε πολυ, κυριως για την κορη μας που ζητα ακομα τον αδερφο της...Αν και μενουμε χωριστα κατα διαστηματα,για επαγγελματικους λογους, ωστοσο οταν βρισκομαστε "προσπαθουμε" Smile. Ειστε μια ωραια παρεα και σας ανακαλυψα προσφατα. Ελπιζω να σας και να μου φερετε γουρι! Smile

καλως ηρθες στην παρεα μας κλειω μου!εχεις κ το ονομα της μαμας μου!!ωραια κ σπανιο!!!σου ευχομαι με το καλο ενα ακομη σπορακι στην κοιλιτσα σου κ αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!!!!ητανε δυσκολο αυτο που περασες ομως πιστευω οτι την επομενη φορα θα σας ανταμειψει το αδερφακι της κορουλας σου!!!

Γεια σας κοριτσια, γεια σου Αλεξανδρα κι ευχαριστω για το καλωσορισμα!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Να σου πω την αλήθεια στην εγκυμοσύνη μου με 8 μερες καθυστέρησης και μέχρι να κάνω το τεστ δεν ένιωθα καθόλου έγκυος!!!!
Έκανα το τεστ και έλεγα κρίμα τα λεφτά!!!!!

Για να βεβαιωθώ οτι αυτό που είδα ήταν ένα θετικό τεστ έκανα και το επόμενο πρωί άλλο ένα και μετά απο δύο μέρες έκανα χοριακή γιατί εγώ δεν "αισθανόμουν έγκυος"!!!!!

Τελικά ήμουν !!!!!!

Σου εύχομαι ακριβώς το ίδιο γλυκιά μου!!!!!!!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Κλειώ καλωσόρισες!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια σου! Crying or Very sad Crying or Very sad

Χαιρομαι όμως που κατάφερες να το αντιμετωπίσεις και να σηκωθείς πάλι! Very Happy

Αλήθεια πόσο καιρός έχει περάσει και σε πιο στάδιο της εγκυμοσύνης υπήρξε η απώλεια ?

Αν θες μου απαντάς αν σε ενοχλεί μην μου απαντήσεις και υπόσχομαι να μην ξαναναφερθώ! Rolling Eyes

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Να σου πω την αλήθεια στην εγκυμοσύνη μου με 8 μερες καθυστέρησης και μέχρι να κάνω το τεστ δεν ένιωθα καθόλου έγκυος!!!!
Έκανα το τεστ και έλεγα κρίμα τα λεφτά!!!!!

Για να βεβαιωθώ οτι αυτό που είδα ήταν ένα θετικό τεστ έκανα και το επόμενο πρωί άλλο ένα και μετά απο δύο μέρες έκανα χοριακή γιατί εγώ δεν "αισθανόμουν έγκυος"!!!!!

Τελικά ήμουν !!!!!!

Σου εύχομαι ακριβώς το ίδιο γλυκιά μου!!!!!!!!

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!Μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!

Σοφία83

Σοφία83
Αχ κοριτσάκια μου σορρυ που χάθηκα, αλλά είχαμε μία μίνι μάχη εδώ στο γραφείο, τα νεύρα μου πάλι!!!!!!!!!
Τέλοσπάντων!Να καλωσορίσω κι εγώ τα νέα κοριτσάκια και να ευχηθώ γρήγορα ένα μωράκι!!
Γράφω λίγο βιαστικά γιατί πρέπει να κλείσω και να φύγω!!Αναστασία μου 29 χρονών είμαι (είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν θυμάμαι αν στο απάντησα αυτό πριν scratch scratch scratch !!!)!Μη σε βλέπω να πέφτεις κοριτσάκι μου, φυσικά και θα το ξαναζήσεις!!!!!!!!!!!
Αλεξάνδρα μου είναι ο 8ος μήνας προσπάθειας...!Και πολύ χαίρομαι που σε βοηθήσαμε λίγο να ξεπεράσεις τους φόβους σου!!!!
Λοιπόν, σας χαιρετώ για σημερα!!Φιλάκια πολλά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 334590 κοριτσάκια μου!!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Κλειώ καλωσόρισες!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια σου! Crying or Very sad Crying or Very sad

Χαιρομαι όμως που κατάφερες να το αντιμετωπίσεις και να σηκωθείς πάλι! Very Happy

Αλήθεια πόσο καιρός έχει περάσει και σε πιο στάδιο της εγκυμοσύνης υπήρξε η απώλεια ?

Αν θες μου απαντάς αν σε ενοχλεί μην μου απαντήσεις και υπόσχομαι να μην ξαναναφερθώ! Rolling Eyes

Σ'ευχαριστω Αναστασια. Ειναι δυσκολη ιστορια γιατι εχασα το αγορακι μου στον 8ο μηνα. Τωρα εχουν περασει 6 μηνες και γι αυτο λεμε να ξαναπροσπαθησουμε.

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Σοφάκι μου γλυκό καλή ξεκούραση !!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472

Κλειώ μου είναι πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που σας συνέβει εύχομαι απο δώ και πέρα όλα να πάνε τέλεια για σας και πολύ πολύ σύντομα να έχει ένα μικρό ανθρωπάκι στην κοιλίτσα σου και μία όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστω Αναστασια. Ελπιζω να μην στενοχωρησα καμια κοπελα.
Ευχομαι σε οσες απο εμας επιθυμουν ενα παιδακι, συντομα να το αποκτησουμε και στις ηδη εγκυουλες μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και κοριτσια, εδω ειμαστε οι πιο "εμπειρες" να σας "βοηθησουμε"! Εσεις θα μας βοηθησετε με την θετικη σας ενεργεια να γινουμε συντομα σας κι εσας!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Κλειώ μου είσαι πολύ γλυκό κορίτσι !!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 215994 δεν σας προλαβα σημερα ε?? Sad Sad Sad τι κανετε?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου συγνωμη που χαθηκα ηρθε επισκεψη η πεθερα μου κ μολις εφυγε φαγαμε κιολας κ τωρα ξανα ηρθα!!σοφακι μου φιλακια πολλα θα τα πουμε αυριο!!!κ να ξερεις οχτω μηνες δεν ειναι τιποτα!!ερχεται το νινακι Wink Wink Wink Wink Wink
αναστασια μου φιλακια κ σε σενα!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472
κλειω μου ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα θα το δεις!!εδω θα ειμαστε κ θα γεμιζει η μια τηναλλη θετικη ενεργεια!!!!
καλλια μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 - Σελίδα 30 417472 τι κανεις κοριτσακι μου?

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξανδρα μου ασ τα λεμε καλα!εσυ θα μου πεις τι κανεις?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι κοριτσι μου ας τα λεμε καλα?τι εγινε?εγω μια χαρουλα!εσυ πες μου τι εχεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις