701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 Δευ Απρ 01, 2013 3:12 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως!!!παμε δυνατα για τον επομενο μηνα εσυ σοφακι μου εκανες εντατικα αυτο τον μηνα ????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:κοντευουν οι μερες που θα μαθουμε σοφακι!!!!παρε μπολικη
Σοφία83 έγραψε:Ναι Αλεξάνδρα μου μια χαρά !!!Μακάρι να έχουμε και θετικά αποτελέσματα!!
Ποπάκι μου πολύ χαίρομαι που το χεις πάρει δυναμικά!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε για να έρθει το μωράκι!!!
Alexandra23 έγραψε:μου λειπουν τα κοριτσια μου
Alexandra23 έγραψε:λες σοφακι μου ε?εμεις δεν εχουμε προβληματα ευτυχως ειμαστε πολυ καλα!απλα ο αντρας μου εχει το μυαλο του μονο στο παιδι!το χερι του παει στην κοιλια μου κατευθειαν!δεν δειχνει να με βλεπει τωρα στην εγκυμοσυνη ερωτικα..γιαυτο ανησυχω..ομως μπορει απο μεσα του να θελει κ να μην του βγαινει απλως...
Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:λες σοφακι μου ε?εμεις δεν εχουμε προβληματα ευτυχως ειμαστε πολυ καλα!απλα ο αντρας μου εχει το μυαλο του μονο στο παιδι!το χερι του παει στην κοιλια μου κατευθειαν!δεν δειχνει να με βλεπει τωρα στην εγκυμοσυνη ερωτικα..γιαυτο ανησυχω..ομως μπορει απο μεσα του να θελει κ να μην του βγαινει απλως...
Είναι φυσιολογική η αντίδραση του!Λογικό είναι να νιώθει κάπως παράξενα τώρα , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να σε βλέπει ερωτικά!Από τη στιγμή που υπάρχουν σωστές βάσεις στη σχέση σας, το ερωτικό κομμάτι θα επανέλθει, μην αγχώνεσαι!Είμαι σίγουρη!
AnastasiaMM έγραψε:Σοφάκι μου ευτυχώς είναι πολύ πολύ καλά πιά!!!!!
Κοιμάτε πολύ καλύτερα και όλη μέρα δεν έχει γκρίνια!!!
Ελπίζω να του έχει περάσει μια και καλή !!!!!
Την Παρασκευή που θα τον πάω για επανεξέταση θα δούμε!
Αλεξάνδρα μου εμείς ένα χρόνο είχαμε να βρεθούμε με τον άντρα μου λόγο εγκυμοσύνης αλλα όταν βρεθήκαμε ήταν καλύτερα απο ποτέ!!!!!!
Είχαμε "λείψει" πολύ ο ένας στον άλλο που ήταν σαν να βρισκόμαστε για πρώτη φορά και με πολύ περισσότερο πόθο ο ένας για τον άλλο!
Μην σε αγχώνει αν δεν υπάρχει όπως είπε κ το Σοφάκι βαθύτερο αίτιο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γι΄αυτό το θέμα!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης