676 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 Κυρ Μαρ 31, 2013 8:34 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
να πας κοριτσι μου!!φιλακια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά που μου ανησυχήσατε !!!!!!Πολύ με συγκινείτε , να ξέρετε !!!!!
Ήμουν αρρωστούλα και δεν ήρθα στο γραφείο την Παρασκευή. Είχα πυρετό και πονόλαιμο αλλά σήμερα είμαι οκ!
Εσείς τι μου κάνετε;;;;Πολύ ησυχία βλέπω!!
Αφρούλα μου να περάσεις τέλεια!!!Σε περιμένουμε!!
Είναι καμιά εδώ ;;;;
Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι μου !!!Σ'ευχαριστώ!!Μια χαρά είμαι τώρα ευτυχώς!!Εσύ τι κάνεις κοριτσάκι μου;;;Πώς πάνε οι εξετάσεις;;
Σοφία83 έγραψε:Ποππάκι μου κι εσύ εχεις πμ!
Τι άλλο εσύ κοριτσάκι μου, πώς είσαι;;
Εγώ να σου πω την αλήθεια, αν και αρρωστούλα, το ευχαριστήθηκα λίγο που χουχούλιασα στο σπιτάκι μου!!
Σοφία83 έγραψε:Εμείς είμαστε και οι δύο του έξω αλλά τώρα τελευταία αρχίσαμε να βαριόμαστε και βγαίνουμε μια στο τόσο!Προτιμάμε το σπιτάκι μας πια!Γεράματα;;;Τι να πω!!
poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Εμείς είμαστε και οι δύο του έξω αλλά τώρα τελευταία αρχίσαμε να βαριόμαστε και βγαίνουμε μια στο τόσο!Προτιμάμε το σπιτάκι μας πια!Γεράματα;;;Τι να πω!!
Χα,χα,χα. Δεν ειναι γεραματα. Απλα αν τα εχεις χορτασει σε μικροτερη ηλικια, καποια στιγμη τα βαριεσαι κ αναζητας πιο ησυχα πραγματα....
Alexandra23 έγραψε:αχ χαιρομαι που κρατησε λιγο σοφακι μου!!!εγω μια χαρουλα κ το νινακι μου επισης μας κανει τσαλιμια κ ο μπαμπας μας εχει απιστευτη επικοινωνια ηδη με το νινακι μας
Lillybell έγραψε:Καλησπερα κοριτσια. Ειμ αι η Κλειω κι εχω ηδη ενα κοριτσακι 4 ετων. Πριν απο μερικους μηνες εχασα ενα αγορακι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη.Περασα πολυ δυσκολα, αλλα καταφερα να "σηκωθω". Και τωρα λεμε με τον συζυγο να ξαναπροσπαθησουμε, αν και φοβομαστε πολυ, κυριως για την κορη μας που ζητα ακομα τον αδερφο της...Αν και μενουμε χωριστα κατα διαστηματα,για επαγγελματικους λογους, ωστοσο οταν βρισκομαστε "προσπαθουμε" . Ειστε μια ωραια παρεα και σας ανακαλυψα προσφατα. Ελπιζω να σας και να μου φερετε γουρι!
Alexandra23 έγραψε:ναι κοριτσια μεσα στη χαρα ειναι δεν ξεκολλαει το χερι του απο την κοιλιτσα μου η οποια τι κοιλιτσα...κοιλαρα εγινε κοριτσια μου ανυπομονω να τα ζησετε κ εσεις αυτα!!!!!!να μου λετε νεα κ να τρελαινομαι απο χαρα στις 15 εχουμε ραντεβου αργει ακομη..
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι μου έχεις δίκιο, θα τα βγάλω τα κορίτσια προς το παρόν κι αν έχουν νεότερα, εμείς εδώ είμαστε!!
Alexandra23 έγραψε:ποππακη μου βγηκαν τα αλλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις?εγω πιστευω μολις κανεις αυτη τη θεραπεια θα τρυπωσει γρηγορα το σπορακι!!!ποσο καιρο κραταει η θεραπεια αυτη?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης