26 Απ: Πεθερικά και κουνιάδος " ξαναχτυπούν" Τετ Μαρ 27, 2013 10:30 pm
mamakoulamou
Είναι σε καλό δρόμο!
marianta έγραψε:Καλησπέρα,
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω και εγώ διάφορα θέματα, κυρίως με τα κουνιαδάκια μου... πολύ ανακατεύονται, αλλά δε μπαίνω σε διαδικασία να ασχοληθώ. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά ο άντρας μου που τους το επιτρέπει.
Κάνω ότι δεν ακούω και ότι δεν καταλαβαίνω. Σπάνια ξεσπάω. Συγκεκριμένα όταν τόλμισαν να ανακατευτούν μπροστά μου τους το ξέκοψα και με το γάντι. Την άλλη μέρα ήμουν με το χαμόγελο στα χείλη, λες και δεν έγινε τίποτα. Δεν ήθελα να δημιουργηθεί πρόβλημα, απλά έθεσα όρια!
Γενικά δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μας, αλλά ούτε είμαστε και κολλητοί. Βασικά σε γιορτές κυρίως τους επισκέπτομαι, σπάνια και καμιά Κυριακή. Ο άντρας μου είναι κάθε μέρα μαζί τους.
Δεν έχω διαβάσει παλιά σχόλιά σου και δεν ξέρω τι προβλήματα σου δημιουργούν. Θα σε συμβουλεύσω όμως να μην είσαι τόσο αρνητική.
Αν δηλαδή φιλοξενούσες τους δικούς σου θα αντιδρούσες έτσι; Ειδικά αν υπάρχει και πρόβλημα υγείας...
Κάνε μια υπομονή...
Δεν είναι σωστό να έρχονται και να τους κοιτάς με μισό μάτι. Η οικογένεια του άντρα σου είναι.
Από την άλλη φρόντισε να επιβάλεις τη θέση σου. Είσαι η γυναίκα του γιου τους και εσύ είσαι πια η οικογένειά του. Μην τους αφήνεις τα περιθώρια να ανακατεύονται. Άυτό βέβαια είναι κυρίως δουλειά του άντρα σου...
Δεν ξερω αν σε βοήθησα. ΄Θα το ήθελα πάντως.
marianta μου πίστεψε με αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα θέματά μου θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω κάνει μία φορά υπομονή ούτε είναι η πρώτη φορά που έρχονται και κάνουν αρμένικη βίζιτα ! Από το χειμώνα που μπήκαμε στο νέο δικό μας σπίτι δεν έχουμε μείνει πάνω από 20 μέρες εντελώς μόνοι. Τα νεύρα μου έσπασαν! Ως πότε θα γίνεται αυτό? Τώρα είναι το θέμα υγείας. Τότε όμως δεν ήταν! Διάβασε αν θες προηγούμενα θέματά μου και θα καταλαβεις τι γίνεται.
Επίσης τους φέρομαι με τον καλύτερο τρόπο. Τίποτα από όσα νιώθω δεν δείχνω. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ας νιώθω ότι καταρρέει μέσα μου όλος ο προσωπικός μου κόσμος. Είναι πολύ δύσκολο και δεν υποφέρετε παιδιά. Ανακατεύονται με το δικό τους τρόπο παντού. Που δε λέω ότι το κάνουν απαραίτητα για κακό. Απλά θέλω και γω την ηρεμία μου.Ούτε προσωπικές στιγμές δεν μπορούμε να έχουμε. Μου έχει πέσει τελείως η ψυχολογία και δε θέλω τίποτα