26 Απ: Μανουλες βοηθεια!!! Ποσους μηνες προσπαθουσατε πριν τα καταφερετε? Δευ Απρ 15, 2013 4:01 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
γλυκια μου ενας Θεος ξερει πως ο οργανισμος καταλαβαινει το αγχος...παντως ολοι συμβουλευουν οχι αγχος....ζησε τη στιγμη με τον αντρουλη σου και μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο....οσο για το οικονομικο δεν υπαρχει ανθρωπος στην εποχη μας που να μην το σκεφτεται....xristinaki28 έγραψε:Αχ Silvia11 σ'ευχαριστω για την απαντηση και ολα τα υπολοιπα κοριτσια για τις απαντησεις και τις ευχες τους...προσπαθω να διαχειριστω το αγχος αλλα οπως ξερετε δεν ειναι ευκολο. Και να καταφερεις να μην το σκεφτεις ολο το μηνα οταν δεις την περιοδο και αγχωνεσαι και απογοητευεσαι και δυστυχως αυτο το κουβαλας μετα ολο τον υπολοιπο μηνα και κανει κυκλο...αν και σκεφτομαι οτι σημερα ολες οι γυναικες εχουν αγχος, αν δεν ειναι γι'αυτο, θα ειναι για τη δουλεια ή για το οικονομικο παρ'ολα αυτα ο δρομος ειναι γεματος καροτσακια κι εγκυουλες...πως ο οργανισμος καταλαβαινει οτι αγχωνεσαι γι'αυτο το συγκεκριμενο θεμα? με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω μετα την περιοδο που βγαινουν αυτα τα πολλα υγρά ειναι ωορρηξιας? Γιατι επειδη εχω κυκλο 28-29 ημερων υπεθετα μεχρι τωρα οτι αυτο με την 11η-17η μερα λογικα πρεπει να ισχυει σ'εμενα. Ωστοσο αυτο το μηνα προσεξα οτι τα πολλα υγρα τα ειχα 10η με 13η μερα. αυτο σημαινει οτι εκανα νωριτερα ωορρηξια? θελω να πω τα υγρα βγαινουν ταυτοχρονα ή πριν από τις γονιμες μέρες? ρωτησα και το γιατρο μου, αλλα εκεινος μου λεει αυστηρα να μην μετραω τιποτα (επειδη με ξερει!) και δε μου απαντησε!Silvia11 έγραψε:Καλε εσυ απο το πρωτο διμηνο αγχωνεσαι; Μην το σκεφτεσαι καν! Θα ερθει μονο του! Απολαυσε τις στιγμες με τον αντρα σου χωρις να σκεφτεσαι το παιδι.. Εγω με τη πεμπτη εμεινα στο γιο κ με την πρωτη στην κορη που δεν ειχα καθολου αγχος
οσο για τα υγρα απο οσο ξερω αν και δεν ελεγχω τις γονιμες μερες και ουτε και εσυ να το κανεις γιατι θα αγχωνεσαι χειροτερα και κατα τη διαρκεια της επαφης θα σκεφτεσαι αυτο ειναι της ωορρηξιας....