126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Δευ Απρ 08, 2013 3:21 am
E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
α!καταλαβα!νομιζω εχει στα τζαμπο!
αν δεν σου πεφτει μακρια πηγαινε δες..
αν δεν σου πεφτει μακρια πηγαινε δες..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anna_K στις Δευ Απρ 08, 2013 3:56 am, 1 φορά
HappyMama έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Δεν σας έχω διαβάσει εντελώς μιας και έχω να μπω απ' την Πέμπτη. Τα νέα μου είναι ότι πήγα στον νέο μου γιατρό και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Και για το μαιευτήριο και για όλα. Μου έδωσαν και μια τσαντάκλα δώρα για το μωρό και μένα.
Ξετριχιαστήκατε;;;; εγώ πάλι κάθε που μένω έγκυος αυτο-ξετριχιάζομαι. Δηλαδή "σπανεύω" (και φυσικά μ'αρέσει αυτό!).
Αλλά πάρτε και αποτριχωτική μηχανή ή ότι άλλο θέλετε στο μαιευτήριο γιατί αν είστε όπως εγώ, με το που γεννάτε γινεστε γιανγκούλας!
Το στήθος μου εμένα δεν τρέχει υγρό, αλλά ένας πόρος από τότε που θήλαζα, βγάζει λίγο γάλα, πηχτό όμως, κάθε τόσο το βγάζω (1 το μήνα περίπου).
My angels, δεν είναι απαραίτητοι οι ποδόσακοι, εγώ που γέννησα και Νοέμβρη τον χρησιμοποίησα μόνο μία φορά. Φυσικά ότι σε βολεύει...
Αρτεμη περαστικά... πες στον γιατρό σου αν σε αφήνει να βάζεις μία σταγόνα προτανγκόλ σε κάθε ρουθουνάκι πρωί και βράδι. Είναι αντισηπτικό και το βάζουμε στα βρέφη απ' τη γέννηση. Σταματά την καταρροή και ότι καταπίνεται δρα ως αντισηπτικό και για τον λαιμό.
Σε λίγο που θα μείνω μόνη εδώ θα δω το λινκ που στείλατε! αλήθεια, τι δείχνει, περιγράψτε μου!! το δελφίνι; τις κοπέλες απο τις διάφορες χώρες;;;;
HappyMama έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Δεν σας έχω διαβάσει εντελώς μιας και έχω να μπω απ' την Πέμπτη. Τα νέα μου είναι ότι πήγα στον νέο μου γιατρό και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Και για το μαιευτήριο και για όλα. Μου έδωσαν και μια τσαντάκλα δώρα για το μωρό και μένα.
Ξετριχιαστήκατε;;;; εγώ πάλι κάθε που μένω έγκυος αυτο-ξετριχιάζομαι. Δηλαδή "σπανεύω" (και φυσικά μ'αρέσει αυτό!).
Αλλά πάρτε και αποτριχωτική μηχανή ή ότι άλλο θέλετε στο μαιευτήριο γιατί αν είστε όπως εγώ, με το που γεννάτε γινεστε γιανγκούλας!
Το στήθος μου εμένα δεν τρέχει υγρό, αλλά ένας πόρος από τότε που θήλαζα, βγάζει λίγο γάλα, πηχτό όμως, κάθε τόσο το βγάζω (1 το μήνα περίπου).
My angels, δεν είναι απαραίτητοι οι ποδόσακοι, εγώ που γέννησα και Νοέμβρη τον χρησιμοποίησα μόνο μία φορά. Φυσικά ότι σε βολεύει...
Αρτεμη περαστικά... πες στον γιατρό σου αν σε αφήνει να βάζεις μία σταγόνα προτανγκόλ σε κάθε ρουθουνάκι πρωί και βράδι. Είναι αντισηπτικό και το βάζουμε στα βρέφη απ' τη γέννηση. Σταματά την καταρροή και ότι καταπίνεται δρα ως αντισηπτικό και για τον λαιμό.
Σε λίγο που θα μείνω μόνη εδώ θα δω το λινκ που στείλατε! αλήθεια, τι δείχνει, περιγράψτε μου!! το δελφίνι; τις κοπέλες απο τις διάφορες χώρες;;;;
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! τι κάνετε?? εγώ σήμερα ξύπνησα καλά(πως το 'παθα ) εν αντιθέση με προχτές που ξύπνησα και ήμουν πρησμένη στο πρόσωπο και στα χέρια αλλά ευτυχώς πέρασε γρήγορα.
Έκλεισα ραντεβού με τον Αγγειολόγο να πάω να δει τους κιρσούς, να δω τι θα μου πει. έχω λίγο άγχος δεν θέλω να είναι τίποτα σοβαρό..Και Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω να κάνω γενική αίματος, ούρων, θυρεοειδή και καμπύλη ζαχάρου , το σκέφτομαι απο τώρα και , βαριέμαι να ξανά κάτσω πάλι εκεί 2 ώρες..
Χθες μας δώσανε το καρότσι μας μια χαρά είναι το μόνο κακό είναι ο΄τι δεν έχει ποδόσακους για το χειμώνα, θα πάω να αγοράσω, δεν ξέρω ανα έχουν τα jumbo θα το κοιτάξω...
[/quοτε]
Να ξερεις οτι και το αλατι επιδεινωνει το πρηξιμο.Κι εγω πρηζομουν συνεχεια και εδω και 4 μερες τρωω αναλατα τλειως τα φαγητα κι εγω δει μεγαλη διαφορα, σταματησα να πρηζομαι και αισθανομαι πιο ξεκουραστη.
Καλη επιτυχια με τις εξετασεις και καλο κουραγιο με την καμπυλη.Μεγεια και το καροτσι σας!!!
myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! τι κάνετε?? εγώ σήμερα ξύπνησα καλά(πως το 'παθα ) εν αντιθέση με προχτές που ξύπνησα και ήμουν πρησμένη στο πρόσωπο και στα χέρια αλλά ευτυχώς πέρασε γρήγορα.
Έκλεισα ραντεβού με τον Αγγειολόγο να πάω να δει τους κιρσούς, να δω τι θα μου πει. έχω λίγο άγχος δεν θέλω να είναι τίποτα σοβαρό..Και Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω να κάνω γενική αίματος, ούρων, θυρεοειδή και καμπύλη ζαχάρου , το σκέφτομαι απο τώρα και , βαριέμαι να ξανά κάτσω πάλι εκεί 2 ώρες..
Χθες μας δώσανε το καρότσι μας μια χαρά είναι το μόνο κακό είναι ο΄τι δεν έχει ποδόσακους για το χειμώνα, θα πάω να αγοράσω, δεν ξέρω ανα έχουν τα jumbo θα το κοιτάξω...
Anna_K έγραψε:
Γεια σου Happy Mama οντως εχουμε καιρο να τα πουμε,με τα κοριτσια τα λεμε απτο fb,ειναι πιο βολικο.Να κανεις κι εσυ να τα λεμε.Τριχες κι εγω εχω λιγοτερες τωρα και βγαινουν πιο αργα,τι ωραια να εμεναν ετσι!!!
Τι ωραια που πηρες δωρο!!!Με γεια σας τα πραγματακια,απτο γραφειο του γιατρου στο εδωσαν?
Ναι το βιντεο αυτα δειχνει,αυτο ελεγες?
dorto99 έγραψε:myAngels έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! τι κάνετε?? εγώ σήμερα ξύπνησα καλά(πως το 'παθα ) εν αντιθέση με προχτές που ξύπνησα και ήμουν πρησμένη στο πρόσωπο και στα χέρια αλλά ευτυχώς πέρασε γρήγορα.
My angels μεγεια το καροτσι σας-καλες βολτες.εμας το καροτσι μας ειχε δωρο τον ποδοσακο κ δεν χρειαστηκε να ψαξω αλλα πιστευω οτι ειναι χρησιμος
Κουραγιο για τις εξετασεις κ φυσικα καλα αποτελεσματα!Για την καμπυλη ειδικα σε καταλαβαινω απολυτα.την αλλη βδομαδα θα την κανω για τριτη φορα-τωρα ομως θα κανω τη διωρη!!!!
Happy mama οχι μονο δεν ξετριχιαστηκα αλλα απεναντιας γεμισα τριχες!!!!Ειδικα στην κοιλια κ στα χερια που ηταν ξανθες κ λιγες εχουν πυκνωσει κ σκουρυναν(δεν ξερω αν το γραφω σωστα) Το μονο καλο ειναι οτι πυκνωσαν κ τα μαλλια μου που ειχαν μεινει μισα απο τις βαφες τοσα χρονια
dorto99 έγραψε:Την πρωτη φορα ηταν στις τυπικες εξετασεις που επρεπε να κανω και ηταν πολυ καλη.Τη δευτερη με ειδε ο γιατρος οτι ειχα παρει λιγα κιλα κ ειπε να την ξανακανουμε αλλα δεν ηταν καλη ,ηταν πολυ ανεβασμενη κ ετσι θα ξανακανω.Δεν ειχα ποτε ζαχαρο ουτε προδιαθεση.Τωρα εχω μπει σε διατροφη εδω κ δυο βδομαδες κ φαινεται να τα παω καλα,βεβαια οι εξετασεις θα δειξουν
HappyMama έγραψε:Γιάννα, το είπες στον γιατρό σου;;; μήπως πρέπει να τρως κι εσύ ασπράδι αυγού;;;;; πίεση παίρνεις σπίτι;;;
Κορίτσια, κοιτάξτε κι αυτό: http://www.sofokleousin.gr/archives/129479.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%234411&utm_campaign=after%2004.04.13
Ασχετο, ξέχασα να σας πω ότι η μπέμπα μου έγινε 939 γραμμάρια και το καταχάρηκα!
HappyMama έγραψε:Γιάννα, το είπες στον γιατρό σου;;; μήπως πρέπει να τρως κι εσύ ασπράδι αυγού;;;;; πίεση παίρνεις σπίτι;;;
Κορίτσια, κοιτάξτε κι αυτό: http://www.sofokleousin.gr/archives/129479.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%234411&utm_campaign=after%2004.04.13
Ασχετο, ξέχασα να σας πω ότι η μπέμπα μου έγινε 939 γραμμάρια και το καταχάρηκα!
yianna76 έγραψε:
δεν το εχω πει στο γιατρο γιατι παντα τετοια εποχη μου πρηζονται.
Σε ποιο νοκομειο θα πας τελικα;
yianna76 έγραψε:Αυτα τα ξερω 1 χρονο μου τα ειχε στειλει μια γνωστη μου που δουλευει μεσα στο υπουργειο και δεν τα λενε αφου ακομα κυκλοφορουνε ολα αυτα τα προιοντα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης