Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
721 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 721 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 35]

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόσο;;;;;;; εγώ με 32 τώρα και συνεχίζω 2 την ημέρα. Είναι δυνατόν να σε αφήσει χωρίς σίδηρο;; απ' τον 5ο μήνα ξεκινάμε...

Εγώ πίνω το φυσιοφόλικ, είναι μπουκαλάκια με σιροπάκι. Αυτό λες; καλά έκανε και στα έδωσε.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lemonaki1 έγραψε:Γιάννα 27,6 μου γράφει εδώ.. Ο γυναικολόγος το κοιτάει κάθε 2 βδομάδες αν ήταν δεν θα μου έλεγε τίποτα;

πολυ χαμηλο εχεις εγω ειχα απο την αρχη 28 και μου εδωσε σηδιρο κατευθειαν και τωρα μου εχει παει 30
παραξενω που δεν σου εδωσε σιδηρο

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω περνω τα fero-folic σε χαπι πρεπει να περνεις γιατι περνει και το μωρο

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ.. Δε ξέρω τι να πώ..το μου παίρνει τότε αίμα κάθε 2βδομάδες έτσι για να λέει μόνο..
Θα πάρω το συρόπι τώρα..

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το fero μου το είχε δώσει η παθολόγος την προηγούμενη φορά που είχα πάρει αίμα κ μου είπε να αγοράσω συρόπι μετά.. Floradix λέγεται

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lemonaki1 έγραψε:Ωχ.. Δε ξέρω τι να πώ..το μου παίρνει τότε αίμα κάθε 2βδομάδες έτσι για να λέει μόνο..
Θα πάρω το συρόπι τώρα..

μετα τον 7 μηνα ο αιματοκριτης ανεβαινει μαγικα...ετσι λενε οι γιατροι...λεσ κ ο οργανισμος μας αναγνωριζει οτι φτανει ο καιρος του τοκετου κ το σωμα χρειαζεται αιμα... για εμενα καλα θα ηταν να ακουσεις τον γιατρο σου αφου καθε δευτερη βδομαδα ελεγχεται τον αιματοκριτη!!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lemonaki1 έγραψε:Ωχ.. Δε ξέρω τι να πώ..το μου παίρνει τότε αίμα κάθε 2βδομάδες έτσι για να λέει μόνο..
Θα πάρω το συρόπι τώρα..

Να του το πεις όμως, πρέπει να ρωτάμε για ότι κάνουμε. Απλά λίγο πιο κάτω και πας για μετάγγιση νομίζω...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επειδη εγω απο παλια εχω αιματοκριτη χαμηλο επινα σε σιροποι και δεν μου κανανε τιποτα ηταν σαν να μην τα επινα και μετα μου εδωσε αυτα τα χαπια και κανουν την δουλεια τους

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στο βιβλιάριο γράφει στο σίδηρο 11,8

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
Θα πάρω το συρόπι τώρα..

Να του το πεις όμως, πρέπει να ρωτάμε για ότι κάνουμε. Απλά λίγο πιο κάτω και πας για μετάγγιση νομίζω...

για μεταγγιση πας με 8 αιματοκριτη..

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
samimas έγραψε:
HappyMama έγραψε:
Θα πάρω το συρόπι τώρα..

για μεταγγιση πας με 8 αιματοκριτη..

Θα πάρω τον γυναικολόγο την Δευτέρα για σιγουριά να δούμε αυτός το θα μου πει

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουπς τότε είπα βλακεία; Μου το είχε πει συνάδελφος με αποκόλληση στον 3ο μήνα, της έφτασε 26 και της μεταγγισαν 2 μπουκάλες. Για άλλο λόγο λέτε;;

Σας χαιρετώ, καλό ΣΚ να έχετε, τελειωσα τα δύσκολα και πάω σπιτάκι μου να ξεκουραστώ (λέμε τώρα).
Φιλιά πολλά!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλο σ/κ και καλη ξεκουραση να προσεχεις μην κουραστεις

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες κ το καλοσωρισμα σας!!!
για την κοπελα με τον αιματοκριτη εγω θα ελεγα να ακους τον γιατρο σου κ οχι τον μικροβιολογο απλα επειδη προκειται για την υγεια σου κ την υγεια του παιδιου ρωτα τον αν πρεπει να παρεις γαιτι σου φαινεται χαμηλος ο αιματοκριτης...εγω παντως παιρνω απο τον 3ο μηνα με 35 αιματοκριτη 2 την ημερα μαλιστα...αλλα σωστο για σενα ειναι οτι σου πει ο γιατρος σου.

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ισμηνη έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες κ το καλοσωρισμα σας!!!
για την κοπελα με τον αιματοκριτη εγω θα ελεγα να ακους τον γιατρο σου κ οχι τον μικροβιολογο απλα επειδη προκειται για την υγεια σου κ την υγεια του παιδιου ρωτα τον αν πρεπει να παρεις γαιτι σου φαινεται χαμηλος ο αιματοκριτης...εγω παντως παιρνω απο τον 3ο μηνα με 35 αιματοκριτη 2 την ημερα μαλιστα...αλλα σωστο για σενα ειναι οτι σου πει ο γιατρος σου.

Καλημέρα Ισμήνη..
Έτσι σκέφτηκα κι εγώ αν κ έχω το συρόπι στο σπίτι θα πάρω καλύτερα την Δευτέρα τον γυναικολόγο μου τηλ να μου πεί αυτός τι να κάνω..ακούς διάφορες γνώμες κ δε ξέρεις τι είναι σωστό και τι όχι. Ο γυναικολόγος εσάς σας εξετάζει και τον αιματοκρίτη;

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συνεγκυουλες καλησπερα!!!
Εχω μερες να μπω κ να δω τα νεα σας!

Myangels εμενα μου εστειλαν οτι δεν με πηραν στο σεμιναριο.. Sad Κριμα..θα θελα πολυ να παμε μαζι...

Καλωσηρθατε στην εγκυουλοπαρεα μας οι καινουργιες!!!

Εμεις θελουμε να την βγαλουμε Νεφελη..αλλα κ εμενα εχει αρχισει ν μη μ αρεσει που εχουν βγαλει ολοι αυτο τ ονομα..Δεν ξερω , εχουμε καιρο μεχρι την βαφτιση..

Εγω την Τριτη θα παω για ντοπλερ κ βιοφυσικο προφιλ και θα δω και τον γιατρο την ιδια μερα!!Ανυπομωνω!!

Αθηνά για ηπατιτιδα ο γιατρος μ ειπε οτι κανονικα σε καθε τριμηνο ελεγχουμε τοξοπλασμα,κυταρομεγαλοιο,ηπατιτιδα κ συφιλη αλλα στην Ελλαδα λεει επειδη δεν πολυεχουμε συφιλη κ ηπατιτιδα ελεγχουμε πιο πολυ τοξοπλασμα κ κυταρομεγαλοιο..Εγω χθες εκανα για τριτη κ τελευταια φορα εξεταση για αυτα τα 2..

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα μ αρέσει πολύ και το Δανάη κ ήθελα να το βάλω για δεύτερο όνομα,αλλά εδώ δεν το προφέρουν καθόλου ωραία..
Εδώ εξετάζουν για την ηπατίτιδα στην 35 εβδομάδα..

Πώς σε λένε E+G=N; Συγνώμη αν σε ξαναρώτησα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lemonaki1 Αθηνα σε λενε;

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Lemonaki1 έγραψε:Και μένα μου είπε να μην τρώω πολλά γλυκά.
Δώρα χάρηκα Smile στα ίδια κιλά είμαστε σχεδόν ξεκίνησα 58 μετά έχασα πήγα 56 κ τώρα είμαι 70,5.
Ο γιατρός γιατί σου φώναζε; Είναι πολλά τα κιλά;
Ναι ζώ 15χρόνια εδώ..απο ελλάδα Θεσσαλονίκη κοντά.
Margie με το καλό το μωράκι σου Smile

ευχαριστώ!!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
yianna76 έγραψε:
margie_margie έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Επιτέλους κατάφερα να μπω!Έχω διαβάσει όλες σας τις δημοσιεύσεις οπότε σας ξέρω καλά!Απλά εδέησα επιτέλους να κάνω εγγραφή και να μπω!Σας διαβάζω από την αρχή αρχή, εγώ έχω ΠΗΤ 4/6 και είναι κοριτσάκι!!Είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς χωρίς προβλήματα, τώρα αρχίζουν και πρήζονται λίγο τα πόδια μου και με πονάει λίγο η πλάτη στη δουλειά αλλά θέλω να δουλέψω όσο πάει για να κάτσω μετά!Είχα κανονίσει και το γάμο μου το Σεπτέμβρη, πριν το μάθω, οπότε έχω μεγάλο άγχος με τα κιλά και πώς θα τα χάσω σε 3,5 μήνες!(έίμαι μικροκαμωμένη, ξεκίνησα κανονικά κι έχω ήδη βάλει 11!!!) Να δω πως θα οργανωθώ, επειδή παντρεύομαι Χανιά και μένω τα 2 τελεταία χρόνια Κύπρο!Ευτυχώς είναι και οι γονείς μου Κύπρο!Πριν έμενα Αθήνα, τελικά βρεθήκατε και γνωριστήκατε?Σήμερα ήρθαν η κούνια και το πολυκαρότσι του μωρού!Βαλιτσάκι δεν ετοίμασα ακόμα, μου έχουν φέρει κάποια ρουχαλάκια, πάνες, πιπίλες και είμαι στη φάση οργάνωσης του δωματίου!Επίσης χτες πήγα για πρώτη επίσκεψη στην παιδίατρο να μιλήσουμε και να μου πει κάποια πράγματα, 18/5 θα πάω σε σεμινάριο θηλασμού. Αύριο έχω γιατρό, πριν 3 βδομάδες ήταν 1640, να δούμε πόσο πήγε!Αυτά, αλλά είχα πολλά να πώ!Φιλάκια πολλά και με το καλό όλα τα μωράκια!! Very Happy Very Happy

καλως ηρθες στην παρεα και μετο καλο η μπεμπα σου και τα κιλα της μια χαρα Very Happy γιατι να τα χασεις σε 3,5 μηνες; θα παντρεφτεις μετα την γεννα;
μεγια τα πραγματα

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι μετα ειναι ο γαμος!!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evelin έγραψε:Καλημερα και απο μενα. Margie καλως ηρθες και με το καλο η μπεμπουλα σου.
Δεν εχω νεα να σας πω περα απο οτι ξυπνησα με πονο στη μεση, στη πλατη και στο αριστερο μου ποδι κλασικα...Περιμενω και εγω να παω την Τριτη για doppler να δω το μωρακι γιατι τον γιατρο μου θα τον ξαναδω μετα το πασχα.

ευχαριστώ!!

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:Lemonaki1 Αθηνα σε λενε;

Ναι Smile

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
HappyMama έγραψε:Καλημέρα! Τι κάνετε; Γιάννα, χάνεις κιλά ακούω; Μήπως είχες κατακράτηση και τώρα έφυγε;;
Margie καλωσήρθες κι εσύ και με το καλό!

Εβελιν, αυτό που περιγράφεις είναι συσπάσεις. Και τα πονάκια αυτά ή σαν τσιμπιές εσωτερικά προς τον κόλπο είναι ο τράχηλος που διαστέλλεται σιγά σιγά. Φυσιολογικό μεν αλλά να τα λες στον γιατρό σου! χρειάζεσαι ξεκούραση.

Αρτεμη ξέρεις ότι είναι από την κούραση, έτσι;;; αλλά και ότι η διάρροια και γενικά οι εντερικές διαταραχές προκαλούν κι αυτές συσπάσεις; Πρόσεξε κι εσύ σε παρακαλώ κι αν τίθεται οικονομικό στη μέση δεν θα σκάσετε κι όλας, σε διαβεβαιώνω ότι ήδη νιώθω καλύτερα που πάω στο Έλενα.
Για τη διατροφή τα ξέρω βρε, αλλά να, χθες μαγείρευα ως τις 1 τη νύχτα. Έφτιαξα μπιφτέκια για εμάς και ρύζι, κιμά με τραχανούλη για τη μικρή, βραστά φασολάκια για εμένα (για να πάρω στη δουλειά μαζί με μπιφτέκια και 1 κουπα ρύζι). Αργησα γιατί η μικρή μου έκανε πείσματα εχθές, ήταν πολύ άτακτη και κατάφερα να μαγειρέψω αφού κοιμήθηκε... Ρυζογκοφρέτες έχω πάντα στο γραφείο, για τη λιγούρα, είναι οι αγαπημένες μου.

Τώρα έβγαλα την ταπεράντζα με το φαγητό επάνω στο γραφείο και τρώω. Ανοιξα και το παράθυρο να μην μυρίζει κρεμμυδομπιφτεκίλα Laughing Laughing Σαν τον Παπαμιχαήλ νιώθω στο "ξύλο που βγήκε απ' τον παράδεισο" Very Happy Very Happy

ευχαριστώ!χαχα, ναι κι εγω με τάπερ στη δουλεια και παξιμαδια ή κριτσινια ολικής αλλα καθε μερα όλο κάτι γίνεται και κάποιος φέρνει γλυκα!!!πώς να αντισταθείς???

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dorto σε ευχαριστώ και σένα! Η μπέμπα είναι 2170! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 20 215994
εμείς θα τη βγάλουμε Ιωάννα-Ιλιάδα (το αντίστοιχο Ηλιάννα στην Κύπρο, όπως το έπος του Ομήρου!γράφεται και με "η" μπροστά)
(Ιωάννα από τον πεθερό καιΙλιάδα από θεία μου που σκοτώθηκε μικρή στον πόλεμο του 74 και μου έμοιζε)

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αθηνα εμενα με λενε Αιμιλια..!οχι δεν με ξαναρωτησες..
Οσο για ηπατιτιδα εμενα με ειχαν εξετασει στην αρχη της εγκυμοσυνης μαζι με αλλες πολλες εξετασεις..!

Μargie ωραιο το Ιλιαδα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις