451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Παρ Απρ 19, 2013 2:02 am
Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Ωραίααα μ αρεσει αυτο το όνομα,είχα μια φιλη παλιά που οι δικοί της την φωνάζουν Φώνη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
yianna76 έγραψε:
καλημερα τι κανεις; πως και εισαι στην δουλεια σημερα;
τι εννοεις κατακρατηση;
γεια σου HAPPY MAMA,HappyMama έγραψε:Καλως ήρθες κι εσύ!! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο, 2ο κοριτσάκι, ίδια διαφορά ακριβώς και φυσικά τα έχουμε κι εμείς όλα απ' το πρώτο (ανάποδη εποχή κι εμείς... αλλά μου έδωσαν κι εμένα μερικά)
Πως τα βγάζεις πέρα γλυκιά μου; εγώ δύσκολα αν και έχω πολύ βοήθεια, εξαντλούμαι εντελώς και δεν βρίσκω χρόνο για τίποτα σχεδόν.
Και μιας και είμαστε τόσο πολύ κοντά, ήθελα να σου κάνω κι εσένα την ερώτηση αν και πια το'χω ζαλίσει το ζήτημα: θα πάρεις 2η κούνια; εμείς πάμε για κρεβατάκι της μικρής αυτές τις ημέρες. Ελπίζω πως δεν θα την βλέπουμε κάθε βράδι μες τα σκοτάδια να τριγυρνάει και να παίζει στο σαλόνι....
ισμηνη έγραψε:
γεια σου HAPPY MAMA,
κοιταξε για κουνια δεν θα παρω σιγουρα για αρχη θα μου δωσει ενα λικνο μια φιλη μου κ μετα μολις κλεισει τα 2 η μικρη λεω να την βαλω σε κρεβατι,θα την εβαζα κ εγω απο τωρα αν δεν υπηρχε η λυση του λικνο ή 2ης κουνιας που εχω απο την αδερφη μου αλλα δεν υπαρχει λογος να κανω αυτο το εξοδο ακομα δεν θελω να ζοριστουμε αυτη την στιγμη οικονομικα....
οσο για το πως τα καταφερνω,ειναι λιγο κουραστικο αλλα εχω τον αντρα μου που βοηθαει απιστευτα στις δουλειες του σπιτιου κ την τυχη-ατυχια να απολυθω πριν 2 μηνες οποτε ειμαι τυχερη γιατι περναω χρονο με την μικρη και ατυχη γιατι δεν εχω πια δουλεια
παντως τωρα ανακαλυπτω οτι η μικρη εχει μαθει να εξαρταται πολυ απο εμενα ακομακ οταν παιζει θελει απλα να καθομαι μαζι της να την κοιταω(ετσι εκανε η πεθερα μου που την κρατουσε )δεν με αφηνει να κανω καμια δουλεια ολες τις κανουμε μαζι σκουπισμα ξεσκονισμα πλυντηριο κ αυτο της το εχω κανει σαν παιχνιδι γιατι αλλιως απλα δεν με αφηνει...ας πουμε δεν με αφηνεινα μαγειρεψω η να πλυνω τα πιατα που δεν μπορουμε να τα κανουμε μαζι....την ζοριζω λιγο καποιες φορες θελω να γινει πιο ανεξαρτητη...
να σε ρωτησω κ εγω κατι??
εχεις σκεφτει ποσο δυσκολο κπως θα τα καταφερεις με 2 παιδια μαζι κ τοσο μικρα??θα εχεις βοηθεια απο καποιον τον πρωτο καιρο??
Lemonaki1 έγραψε:Κορίτσια η παθολογος που έκανα εξετάσεις αίματος μου είπε να πρέπει μα παιρνω σίδηρο..ενώ εχθες ο γυναικολογος μου είπε οτι ειναι οκ..
Τι θα κανατε εσεις;
HappyMama έγραψε:Γεμάτη τύψεις είμαι κι εγώ για το κοριτσάκι μου στην κοιλιά μου.. και καημό ότι δεν μπορώ να αγκαλιάσω το μωρό μου που ήδη έχω και να το εξυπηρετήσω όπως θα έπρεπε. Αλλά αυτά θα χαίρονται το ένα τ' άλλο του χρόνου καλύτερα απ' το να είχαν μεγάλες διαφορές. Οπότε μην στενοχωριόμαστε, όλα καλά θα έρθουν!
Εγώ νιώθω ευλογημένη που έγινα μητέρα και μάλιστα περισσότερο που τα καταφέρνω για δέυτερη φορά. Ετσι πρέπει να τα βλέπουμε....
yianna76 έγραψε:γνωμη μου ειναι και ετσι θα εκανα εγω αμα ειχα παιδι οταν θα θυλασετε να ειναι και το αλλο μαζι να μην το διωξετε αμα ερχετε και να του λετε οτι αυτο ειναι μωρο και πρεπει να τρωωει απο δω και εσυ που εισαι μεγαλη πινεις απο το μπιμπερο η με το ποτηρι.
HappyMama έγραψε:yianna76 έγραψε:γνωμη μου ειναι και ετσι θα εκανα εγω αμα ειχα παιδι οταν θα θυλασετε να ειναι και το αλλο μαζι να μην το διωξετε αμα ερχετε και να του λετε οτι αυτο ειναι μωρο και πρεπει να τρωωει απο δω και εσυ που εισαι μεγαλη πινεις απο το μπιμπερο η με το ποτηρι.
Εχεις δίκιο Γιάννα μου, κι εγώ έτσι τα σκέφτομαι αλλά τα βιβλία με διαψεύδουν.. Συνεχίζω να ελπίζω όμως ότι όταν δείχνεις την αγάπη σου στα παιδιά και έχεις υπομονή, όλα έρχονται μόνα τους..
samimas έγραψε:καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!! κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας!! εχει καποια απο εσας γιατρο στο ελενα που μπορει να μου προτεινει?? ειμαι 6 μηνων κ κατι... για οικονομικους λογους δυστυχως θα αλλαξω τον γιατρο μου που ειναι σε ιδιωτικο..σας παρακαλω βοηθηστε με!! εχω φρικαρει με αυτα που ακουω κ βλεπω...
yianna76 έγραψε:samimas έγραψε:καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!! κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας!! εχει καποια απο εσας γιατρο στο ελενα που μπορει να μου προτεινει?? ειμαι 6 μηνων κ κατι... για οικονομικους λογους δυστυχως θα αλλαξω τον γιατρο μου που ειναι σε ιδιωτικο..σας παρακαλω βοηθηστε με!! εχω φρικαρει με αυτα που ακουω κ βλεπω...
καλησπερα με το καλο την HappyMama ρωτα που θα γεννησει εκει
Lemonaki1 έγραψε:Γιάννα 27,6 μου γράφει εδώ.. Ο γυναικολόγος το κοιτάει κάθε 2 βδομάδες αν ήταν δεν θα μου έλεγε τίποτα;
samimas έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Γιάννα 27,6 μου γράφει εδώ.. Ο γυναικολόγος το κοιτάει κάθε 2 βδομάδες αν ήταν δεν θα μου έλεγε τίποτα;
με το καλο το μωρακι σου αρχικα!!!
εμενα με 29 αιματοκριτη,ο γυναικολογος μου εχει δωσει 2 καψουλες σιδηρου την ημερα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης