Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
196 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 196 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 33, 34, 35

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 35]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin συμφωνω απολυτα με την Ελενα!!! μην μπαινεις σε αυτη την ψυχολογια της κακιας μαμας,γιατι δεν εισαι!!!! κ δεν επιτρεπεται σε κανεναν να σε χαρακτηρισει ετσι!!! εσυ κανεις οτι μπορεις καλυτερο για το μωρακι σου κ ολοι θα πρεπει να στηριζουν την προσπαθεια σου!!! κλεισε τα αφτια σου σε οτι λενε κ ακου το ενστικτο σου!!
σιγουρα το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο για τα παιδια μας κ ολες αυτο θελουμε αλλα ας μην πορωνομαστε κιολας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 35 679259 

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνω και εγω με τα κοριτσια μην ακους κανεναν κανε οτι νομιζεις εσυ ετσι κανω και εγω.Εμενα η παιδιατρος σονι και καλα να δωσω δικο μου γαλα μονο και της ειπα αφου δεν εχω γαλα και δεν πηρε κιλα γιατι να μην δινω και ξενο; δεντο καταλαβαινω αλλα εγω δεν την ακουσα και της δινω ξενο και οσο εχω δικο μου και πηρε βαρος. ( αλλαξα παιδιατρο και πηγα σε αλλη )

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα!!!! Γέννησα κ εγώ τελικά αλλά με καισαρική μετά από 20ωρες αναμονής, γιατί η πρόκληση δεν έκανε τπτ τελικά κ ο τράχηλος παρέμενε κλειστος. 3950 η μπουμπού μου κ 51ποντους κ ζωγραφιά!!!!! Χθες πρώτη νύχτα επειδή ζήτησα αποκλειστικό θθηλασμό κου την έφεραν αλλά με τις θηλές μου είχαμε ζήτημα κ τελικά με ψευτοθηλη κάτι κάναμε. Προς το παρόν πονάω λιγάκι!!!!!Αυτά τα πρώτα νέα μας.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου γέννησα κ εγώ!!! Ο Νικολας μου βγήκε 3,360 κ 51 εκ!! Φυσιολογικά με επισκληριδιο βέβαια γιατι δεν αντεχα τους πόνους!!! Καλη λευτεριά κ στις υπόλοιπες κοπέλες!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σορρυ που επεμβαινω στην ομαδουλα σας αλλά όταν ακούω ιστορίες θηλασμού ευαισθητοποιουμαι! Εβελιν πόσο καιρό θηλαζεις; μη φοβάσαι καθόλου!! Αν πονάς ειναι πιθανόν γτ ακόμα δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός! Βαζε το μωρό καλά στη θηλή κ κάνε συχνους θηλασμους η δυνατόν κ στο τρίλεπτο ... δηλαδή θα είσαι όλη την ώρα με το μωρό στο στήθος κ με τα στήθια έξω. Δίνεις εναλλάξ κ συχνά κ τα δύο στήθη στην αρχή κ μόλις κρίνεις εσύ θα προσπαθήσεις το επόμενο γεύμα να είναι από ένα στήθος ολόκληρο μέχρι να αδειάσει σχεδόν όλο το στήθος! τα στήθη δεν αδειάζουν ποτέ τελείως. πάντα μένει ένα 30% αλλά σαφώς θα το νιώθεις πιο ελαφρύ.
κάνεις κρύες οχι μπουζι κομπρεσες στο στήθος Γ να μην πονάει κ καίει κ το πλένεις με νεράκι κ λίγο σαπούνι πριν κ μετά από κάθε γεύμα κ αφήνεις έξω ελεύθερο να αεριζεται πάντα με το σουτιέν! σιγά σιγά θα δεις το στήθος σου να μαλακώνει κ οι θηλές σου θα επανέλθουν.

Αν εχεις καμιά απορία κ δεν το δω στείλε μου πμ μήπως μπορώ να βοηθήσω... Smile καλούς θηλασμους καλά 40 κ μη κατηγορείς τον εαυτό σου! είσαι τέλεια μανούλα μόνο που ανησυχείς!! η Έλενα κ η Σπυριδούλα με ξέρουν κι εγώ σε λοχεία ειμαι μόλις μια εβδομάδα Smile να σου ζήσει!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

LindakiS

LindakiS
τώρα είδα το προηγούμενο ποστ σου πρέπει να σου πω ότι κι εγώ έτσι γέννησα ολική καισαρική! κ θηλασα από την πρώτη μέρα. Γ να πονάει το στήθος σου εχεις γάλα κ το μωρό δε χορταίνει γτ το στήθος εχει λιμνασει επειδή δε σε βοήθησε κανείς στην αρχή. αν έχεις το κουράγιο κάνε συχνους θηλασμους έστω κ ανά τρίλεπτο ποτ σου είπα Γ να βοηθήσεις το γάλα να κατέβει γρήγορα, δε χορταίνει το μωρό σου αλλά όσο μπαίνει στο στήθος κάτι θα τρώει κ μεσα σε 2 μέρες θα μπορείς να κάνεις κανονικόγευμα!

LindakiS

LindakiS
Κ μπύρα μπακλερ θα πίνεις κ μαγιά μπύρας χαπάκι να παίρνεις κ μάραθο!! 2 ποτήρια την μέρα τουλάχιστον είναι κ δροσιστικό! ακριβώς όπως το λέει η Έλενα οσο βάζεις το μωρό στο στήθος τόσο θα κατεβάζει! Στο θηλασμό ισχύει ότι έλεγε ο Παπαμιχαήλ στη Βουγιουκλάκη... Συνέχισε... μη σταματας συνέχισε!! Smile κι εγώ που στα λέω αυτά ξέρεις που βρίσκομαι;;; 170γρ μείον από το βάρος γέννησης ακόμα δεν έχουμε ανακτήσει χθες πήραμε 60 γρ μόλις... αλλά δε σταματάω!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofaki32 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα!!!! Γέννησα κ εγώ τελικά αλλά με καισαρική μετά από 20ωρες αναμονής, γιατί η πρόκληση δεν έκανε τπτ τελικά κ ο τράχηλος παρέμενε κλειστος. 3950 η μπουμπού μου κ 51ποντους κ ζωγραφιά!!!!! Χθες πρώτη νύχτα επειδή ζήτησα αποκλειστικό θθηλασμό κου την έφεραν αλλά με τις θηλές μου είχαμε ζήτημα κ τελικά με ψευτοθηλη κάτι κάναμε. Προς το παρόν πονάω λιγάκι!!!!!Αυτά τα πρώτα νέα μας.

Sofaki και samimas να σας ζησουν τα μωρακια σας μια χαρα το βαρος τους μπραβο σας καλα 40 αντα σας ευχομαι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 35 215994 

Sofaki32

Sofaki32
Καλημέρα! Samimas να σου ζήσει το μωράκι!
Ακόμα 2 μέρες κλινική κ μετά βουτιά στα βαθιά στο σπίτι! Η μικρή μας είναι γλύκα αλλά τεμπελουλα. Κοιμάται μονίμως την ώρα που θηλάζει. Εγώ πονάω λιγάκι στην τομή αλλά υποφερτα. Ευτυχώς σηκώθηκα κ λιγάκι ξεμουδιασα!!!!
Κορίτσια έμεινε καμία από την ομάδα μας που ακόμα περιμένει;;;; Αν ναι να της ευχηθούμε καλή δύναμη κ όλα να τελειώσουν σύντομα!!!!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια να μαι παλι...καιρο ειχα να μπω και ειχαμε γεννητουρια!!!!
Λοιπον sofaki kai samimas να σας ζησουν τα μωρακια σαςΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 35 50580 
Ποτε λεγαμε τι εξετασεις καναμε καθε μηνα και για ποτε γεννησαμε σχεδον ολες, δεν το καταλαβα καν. Τωρα ολα αυτα μου φαινονται πολυ μακρινα...
Αυτες τις μερες ειμαι και εγω πολυ καλυτερα συνεχιζω μικτη διατροφη αλλα εχω μειωσει τα γευματα του μωρου με το ξενο γαλα. Και συνεχιζω χωρις τυψεις και με καλυτερη ψυχολογια και οτι γινει, το παλευω.

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sanimas να σου ζησει!πού χαρηκα!

οτι καλυτερο και στις αλλες κοπελες!!

evelyn εισαι τελεια μανουλα!κι εγω τα ιδια περασα, σαφως υπερεχει το μητρικο αλλα δεν ειναι και δηλητηριο το ξενο, οι αλλες που δινουν μονο ξενο?εγω του δινω καθε μερα μια φορα απο 50ml περιπου, το απογευμα την πιανει ντελιριο, τη θηλαζω σ υ ν ε χ ε ι α μεχρι που τσιριζει και αφου εχω αδειασει τοσες ωρες της δινω να χορτασει. Να εχεις καλη ψυχολογια κα να χαρεις αυτες τις μερες, το μωρακι δε θα ειναι ποτε ξανα ασαραντιστο και νεογεννητο, να το χαιρεσαι γιατι περναει ο καιρος!! μετα θα εχουμε αγχος για τα γευματα του, επιλογη προϊοντων, ποικιλας, μαγειρεμα, μπλεντερ, κτλ, τωρα βολευεται μονο με γαλατακι!
εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο που ειναι προαιρετικο για τη γαστρεντεριτιδα, την αλλη Τεταρτη γινομαστε 2 μηνων μανι μανι!θα κανουμε το δευτερο εμβολιο και μετα απο 2 βδομαδες το επόμενο!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!! Νομίζω πως όλες είμαστε μανούλες πια - έτσι;
Εμείς ειμαστε ενός μηνός, θηλάζουμε και είμαστε και φαγανά μωράκια! Θέλω να πω κι εγώ μετά το sofaki που τα είπε τέλεια, να πω ότι και το ρύζι αυξάνει "δραματικά" την ποσότητα του γάλακτος.

Εμάς το σπίτι μας είναι ένα μικρό τρελοκομείο με τα δύο αγγελουδάκια μου να κλαίνε εναλάξ - όταν πεινάει η μεγάλη τυχαίνει και πεινάει και η μικρή και το αντίθετο. Τρέχω και δεν φτάνω που λέτε, γελάω όταν τα σκέφτομαι.
Αυτά τα νέα μας. Ηθελα να σας πω εδώ και για τις πάνες, τώρα που μας στέλνουν κουπόνια, μπείτε λίγο στο killdeal.gr και βρείτε προσφορές σε σούπερ μάρκετ ώστε να τα συνδιάσετε. Πχ αν βρείτε πάνες αξίας 14 ευρώ και έχετε κουπόνι 4 ευρώ έκπτωση, τότε δείτε απ' το site ποιο σούπερ έχει πχ έκπτωση μισή τιμή (συμβαίνει αρκετά συχνά) και θα πάτε, θα πάρετε τη συσκευασία των 14 όχι 7 αλλά 3 ευρώ!!!
Και αν τους παίρνετε τηλέφωνο κάθε μήνα σας στέλνουν κι άλλα εκπτωτικά κουπόνια.

Και για όσες δίνετε ξένο γαλατάκι, έχω να πω με την εμπειρία μου, να μην στενοχωριέστε, ότι τίποτα απ' αυτά δεν μας κάνει λιγότερο μανούλες. Σας διαβεβαιώνω. Σε λίγους μήνες θα το ξέρετε ήδη. Φιλιά πολλά σε όλες!!

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια, να ζησουν τα μωρακια σε ολες να ειναι γερα και καλοτυχα...
Για το θηλασμο εχω να πω οτι κ εγω δε τα βρηκα ευκολα το αντιθετο μαλιστα πληγωθηκαν οι θηλες μου κ απτη 3η μερα εκλαιγα αρκετες φορες την ωρα που θηλαζα κ οταν ερχοταν ωρα του θηλασμου το σκεφτομουν κ φοβομουν αυτο το πονο, διαβασα οτι ισοδυναμει με το πονο ακρωτηριασμου δαχτυλου φανταστειτε!!! στο μαιευτηριο οι μαιες ηταν τραγικες κ δεν ασχοληθηκαν να μας δειξουν μια φορα μονο κ αλλη μια που το ζητησα εγω αλλα απλα εβαζαν το μωρο στο στηθος δεν εξηγουσαν κ τιποτα με αποτελεσμα να επουλωθουν οι πληγες μετα τις 45 μερες...Πολλες φορες ειπα τελος ως εδω!!! Αλλα το οτι απτην εγκυμοσυνη ειχα αποφασισει οτι θα θηλασω παση θυσια (εκτος αν υπηρχε καποιο σοβαρο προβλημα κ δε γινοταν)με βοηθησε να συνεχισω. Ειναι επιλογη της καθε μιας το τι θα κανει με το θηλασο κ αυτο δε τη κανει λιγοτερο ή περισσοτερο μανουλα, ο θηλασμος απο μονος του δεν αναπληρωνει την επικοινωνια με το παιδι κ αυτο ειναιτο σημαντικοτερο,αλλα Evelin αν θελεις πολυ να θηλασεις για μενα παλεψε το αν δεν εχεις 40ισει μη χρησιμοποιεις θηλατρο,οι θηλαστικες κινησεις που κανει το μωρο δεν μπορει να τις αντιγραψει κ για τις πρωτες 40 μερες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος το μωρο θα σου κατεβασει γαλα κ επισης γνωμη μου κοψε το ξενο κ βαζε το μωρο στο στηθος εστω κγια ολη μερα.Πηρα το βιβλιο της Πατσουρου ειναι απιστευτο!!! Επισης ενας συμβουλος θηλασμου ειναι πιο καταλληλος για να σε βοηθησει.Ειναι λογικο να αμφιβαλλεις αν εχεις γαλα οταν κλαιει το μωρο,αλλα οσο πιο πολυ θηλαζεις τοσο πιο πολυ γαλα θα εχεις,να φανταστεις εμενα πηγαινε να μου κοπει απτο ενα στηθος κ με επιμονη εεβαζα το μωρο να θηλαζει πιο πολυ απο κει εφτιαξαν τα πραγματα...Το στομαχι του μωρου τις 3 πρωτες μερες εχει μεγεθος οσο μια ελια οποτε το πρωτογαλα το φταανι κ με το παραπανω,τη 3η μερα κατεβαινει το γαλα το οποιο ειναι πιο ευπεπτο απτο ξενο κ γιαυτο πεινανε περισσοτερο κ συχνοτερα. Με τις πληγωμενες θηλες τωρα εγω εβαζα κ λανολινη αλλα αυτο που πραγματικα με βοηθησε ητνα να βαζω γαλα πανω συνεχεια μπορει κ καθε 10 λεπτα δε φορουσα μπλουζα (δε μπορουσα κιολας απτο πονο αλλα και ο αερας ειναι αυτς που βοηθαει)μετα το μπανιο τις στεγνωνα με το πιστολακι (κρυο αερα) κ αλλαξα σταση θηλασμου ωστε να μην υπαρχει τριβη στο ιδιο σημειο της πληγης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 33, 34, 35

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις