Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 35]

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είστε όλες μαζί κορίτσια μια τεράστια δύναμη για εμένα!! Τώρα που διάβασα τις ευχές που δίνετε η μία στην άλλη αλλά και τα ευχάριστα, αναθάρρησα λίγο και νιώθω πολύ καλύτερα! Θεωρώ ότι Παρασκευή κατά τις 10 θα έχω γεννήσει και θα κρατώ κι εγώ το μωράκι μου αγκαλίτσα!
Σπυριδούλα... υπομονήηηηη.. ασε που θα αρχίσει τώρα να φαίνεται καθαρά η φτερνίτσα, ο αγκώνας ή η μπουνίτσα στην κοιλιά σου και θα γελάτε!
Αφού πέρασες και την 36 είσαι πολύ πολύ πολύ κοντά!!!! Ελπίζω να είσαι έτοιμη, έτσι;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Είστε όλες μαζί κορίτσια μια τεράστια δύναμη για εμένα!! Τώρα που διάβασα τις ευχές που δίνετε η μία στην άλλη αλλά και τα ευχάριστα, αναθάρρησα λίγο και νιώθω πολύ καλύτερα! Θεωρώ ότι Παρασκευή κατά τις 10 θα έχω γεννήσει και θα κρατώ κι εγώ το μωράκι μου αγκαλίτσα!
Σπυριδούλα... υπομονήηηηη.. ασε που θα αρχίσει τώρα να φαίνεται καθαρά η φτερνίτσα, ο αγκώνας ή η μπουνίτσα στην κοιλιά σου και θα γελάτε!
Αφού πέρασες και την 36 είσαι πολύ πολύ πολύ κοντά!!!! Ελπίζω να είσαι έτοιμη, έτσι;

με το καλο κοριτσαρα μου!!! ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!
φυσικα κ νιωθω ετοιμη!!!! ειδικα με τετοιο γιατρο(στο θεμα τοκετος)ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 328109
ανυπομονωωωω να παρω το λουλουδι μου αγκαλια!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πωπω ανυπομονες μανούλες!! μόνο εγώ δε βιάζομαι;; χαχα Smile με το καλό κι εσύ χαρούμενη μανούλα να πάρεις το νινι σου αγκαλίτσα κ να είστε γεροί!! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Πωπω γεμίσαμε μωρά! Καλημέρα κορίτσια άλλη μια βραδιά αϋπνίας....Τεσπα συγχαρητήρια σε όλες όσες αγκάλιασαν τΑ μωράκια τους. Αισίως σήμερα μπιάνω 40η εβδομάδα όλα πάνε καλά κ έχωααρχίσει να πιστεύω ότι η μικρή θα έρθει κυρία στο ραντεβού μας 4/7. Μακάρι βέβαια να μπορούσα να κοιμηθώ κ λιγάκι. Δεν μπορώ να βολευτω σε καμμία στάση.... Αυτά τα νέα μου. Θα μπαίνω πλέον πιο συχνά καθώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με το pc Smile καλή συνέχεια σε όσες μείναμε να περιμένουμε τα αγγελούδια μας.

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evelin έγραψε:
elenamagio έγραψε:Κορίτσια μάλλον τελικά ανήκω σε αυτό το γκρουπ περισσότερο...μια και χθες όπως μάθατε από την Σπυριδούλα γέννησα! Σπυριδούλα μου μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις! Θα σε περιμένουμε! Smile

Να σου ζησει ο Νικολας σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 50580
Εκτος απο το θηλασμο εσυ πως τα πας? Πως ειναι να εισαι λεχωνα? πονας?

Εγω κοριτσια αυριο το απογευμα μπαινω στο νοσοκομειο και 12 τα μεσανυχτα θα μου κανουν προκληση τοκετου με κολπικο υποθετο αρχικα. Την Παρασκευη θα γεννησω επιτελους...Το αγχος και ο φοβος δεν περιγραφονται Rolling Eyes

Μην φοβάσαι τίποτα!!!! Γέννησα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Προσπάθησε να τους πείσεις να μην σου βάλουν ωξυτοκίνη...εκτός αν δεν έχεις καθόλου διαστολή με το υποθετο...αλλά να έχεις υπομονή!!!
Σαν λεχώνα αν γεννήσεις φυσιολογικά είσαι... Όπως ήσουν πριν μείνεις έγκυος! Δεν κατΑλαβαίνεις τίποτα! Αφού να φανταστείς εγώ μια ώρα αφού με έφεραν στο δωμάτιο κατέβηκα στο ισόγειο και έκανα βόλτες πέρα δώθε στα μαγαζιά του νοσοκομείου γιατί βαρέθηκα να κάθομαι! Αν σου κάνουν ράμματα απο κάτω (δεν χρειάζονται πάντα...) θα πονάς λίγο το πρώτο εικοσιτετράωρο αλλά ΜΟΝΟ όταν κάθεσαι και ειδικά αν κάθεσαι εντελώς κάθετα στην καρέκλα. Με την καισαρική τα πράγματα μετα είναι λίγο πιο δύσκολα...είδα εδώ μέσα γυναίκες που είχαν δυσκολία στο περπάτημα και τις επόμενες μέρες...ειδα και άλλες που ήταν πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το δέρμα σου...

Όλα καλά θα σου πάνε έχεις εμάς εδώ να σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια, σε εμένα έπιασε σε διαβεβαιώνω!!! Θα μπορείς από το νοσοκομείο να μας γράψεις νεα;;; Που γεννάς;

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elenamagio έγραψε:
Evelin έγραψε:
elenamagio έγραψε:Κορίτσια μάλλον τελικά ανήκω σε αυτό το γκρουπ περισσότερο...μια και χθες όπως μάθατε από την Σπυριδούλα γέννησα! Σπυριδούλα μου μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις! Θα σε περιμένουμε! Smile

Να σου ζησει ο Νικολας σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 50580
Εκτος απο το θηλασμο εσυ πως τα πας? Πως ειναι να εισαι λεχωνα? πονας?

Εγω κοριτσια αυριο το απογευμα μπαινω στο νοσοκομειο και 12 τα μεσανυχτα θα μου κανουν προκληση τοκετου με κολπικο υποθετο αρχικα. Την Παρασκευη θα γεννησω επιτελους...Το αγχος και ο φοβος δεν περιγραφονται Rolling Eyes

Μην φοβάσαι τίποτα!!!! Γέννησα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Προσπάθησε να τους πείσεις να μην σου βάλουν ωξυτοκίνη...εκτός αν δεν έχεις καθόλου διαστολή με το υποθετο...αλλά να έχεις υπομονή!!!
Σαν λεχώνα αν γεννήσεις φυσιολογικά είσαι... Όπως ήσουν πριν μείνεις έγκυος! Δεν κατΑλαβαίνεις τίποτα! Αφού να φανταστείς εγώ μια ώρα αφού με έφεραν στο δωμάτιο κατέβηκα στο ισόγειο και έκανα βόλτες πέρα δώθε στα μαγαζιά του νοσοκομείου γιατί βαρέθηκα να κάθομαι! Αν σου κάνουν ράμματα απο κάτω (δεν χρειάζονται πάντα...) θα πονάς λίγο το πρώτο εικοσιτετράωρο αλλά ΜΟΝΟ όταν κάθεσαι και ειδικά αν κάθεσαι εντελώς κάθετα στην καρέκλα. Με την καισαρική τα πράγματα μετα είναι λίγο πιο δύσκολα...είδα εδώ μέσα γυναίκες που είχαν δυσκολία στο περπάτημα και τις επόμενες μέρες...ειδα και άλλες που ήταν πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το δέρμα σου...

Όλα καλά θα σου πάνε έχεις εμάς εδώ να σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια, σε εμένα έπιασε σε διαβεβαιώνω!!! Θα μπορείς από το νοσοκομείο να μας γράψεις νεα;;; Που γεννάς;

Αχ μακαρι να πανε ολα τοσο καλα... Αυτη τη στιγμη μου ειναι ολα τοσο πρωτογνωρα και με φοβιζουν λιγο, γι αυτο σας ρωταω συνεχεια.
Θα γεννησω στο νοσοκομειο Χατζηκωστα στα Γιαννενα και δυστυχως δεν θα μπορω να σας πω νεα απο εκει. Αν ολα πανε καλα υπολογιζω Δευτερα με Τριτη να βγω οποτε τοτε θα σας πω σιγουρα νεα.

Θελω να ευχαριστησω ολες τις κοπελες που μιλαγαμε τοσο καιρο. Ειναι αληθεια οτι σας ειχα πρηξει με τα αγχοι και τις ανασφαλειες  μου και απαντουσατε σαν να ειμαστε φιλες απο καιρο. Ευχαριστω πολυ...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin μετο καλο σου ευχομαι και με ενα πονο και να αγκαλιασεις το μωρακι σου.
Θα περιμενουμε τα νεα σου οποτε μπορεις να γραψεις Very Happy:D:D:D:D

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλη μου Evelin αρχικα σου ευχομαι ολα να πανε τελεια που θα πανε ειμαι σιγουρη!!!! εξαλλου οι γυναικες ηπειρώτισσες δεν μασανε πουθενα!!! θα σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια!!!
οσο για το ευχαριστω που λες....αυτο το φορουμ πιστευω δημιουργηθηκε για αυτο το σκοπο!! να μοιραζομαστε τα αγχη μας,του φοβους...να ανταλλασουμε γνωμες κ να συμβουλευομαστε καποιες πιο εμπειρες...ή το αντιθετο!!!
η δικη μας φιλια εδω μεσα ειναι πολυ πιο βοηθητικη-σημαντικη απο αλλες φιλιες ή κ οικογενειες εκει εξω....Wink
σημερα μπαινεις κ αυριο θα εχεις αγκαλια το αγορακι σου!!! μονο αυτο να σκεφτεσαι!!!κ ολα θα δεις ο,τι θα κυλησουν αψογα!!!
τα καλυτερα σας ευχομαι,πατριωτισσα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 788471

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenamagio να σου ζησει!!ευτυχισμενο και καλοτυχο!!
evelyn και sanimas με το καλο!ολα καλα θα πανε καλα!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια έτοιμη κι εγώ, τακτοποίησα τα τελευταία και πάω να κοιμηθώ (αν κοιμηθώ απόψε), στις 7 το πρωί θα μπω στο χειρουργείο και ως τις 10 θα κρατάω τη μπέμπα μου αγκαλίτσα! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας..
Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλες σας για τη δύναμη που μοιράζεστε και εύχομαι υγεία και ευτυχία στα μωρά μας και σε εμάς!!!

Φιλιά πολλά πολλά και θα μάθετε δικά μου νέα απ' την Σπυριδούλα και τη Γιάννα!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margie_margie έγραψε:elenamagio να σου ζησει!!ευτυχισμενο και καλοτυχο!!
evelyn και sanimas με το καλο!ολα καλα θα πανε καλα!

Ευχαριστώ πολυ!!!! Εύχομαι με το καλό και για σένα!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!! μολισ γυρισα απο το νοσοκομειο που ειχα παει για εξετασεις κ περασα να δω κ την HappyMamma!!! γεννησε την Παρασκευη το πρωι,μια ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ!!!!
μαμα κ μωρο χαιρουν ακρας υγειας!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 654316 
κ απο οτι μου ειπε θηλαζει αποκλειστικα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 328109 
ειμαι τοσο χαρουμενη κ ενθουσιασμενη....που θελω να γεννησω κ εγω γρηγορα!!!
το χαμογελο τησ μαμας μου εδωσε απιστευτη δυμανη!!!
να τουσ ζησει (κ απο δω) κ να την καμαρωσουν οπως επιθυμουν!!!
με το καλο κ στα υπολοιπα κοριτσια του γκρουπ!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 417472 

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Σπυριδούλα μου !!! Όλα καλά με τις εξετάσεις σου;;; Τι σου ειπε ο γιατρός;;; Για ποτε σε υπολογίζει;;; Να δώσεις και απο μένα πολλές ευχές στην happy mama!!! Να της ζήσει και να την καμαρώνει πάντα όπως επιθυμεί!! Όλα καλά πήγαν στον τοκετό;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Καλημέρα Σπυριδούλα μου !!! Όλα καλά με τις εξετάσεις σου;;; Τι σου ειπε ο γιατρός;;; Για ποτε σε υπολογίζει;;; Να δώσεις και απο μένα πολλές ευχές στην happy mama!!! Να της ζήσει και να την καμαρώνει πάντα όπως επιθυμεί!! Όλα καλά πήγαν στον τοκετό;

Καλημέρα Ελενα μου!!!τι κανεις;;ο παιδαρας σου;;με το θηλασμο;;συνεχίζουμε αποκλειστικά;;;ε
Εγω καλα ειμαι,ενδοκρινολογο είχα σημερα για το θηρεοειδη..γυναικολογο έχω την Πέμπτη για υπερηχος κ nst..έχω δυο μερες βέβαια που νιώθω κάτι σαν σφυξιμο στην κοιλια...τελική ευθεία!!!! Wink
Εχω φύγει απο το νοσοκομειο,αλλα αν μιλήσω στο τηλ θα της μεταφέρω τις ευχές κ τα φιλια σου!!!
Ο τοκετού μου ειπε οτι ηταν πολυ "διασκεδαστικος" μιας κ τραγουδούσαν οι μαιες συνέχεια κ τησ εδιναν "κουραγιο"!ολα πήγαν τέλεια!!!! Ειναι πολυ ευχαριστημένη!!ετσι την είδα εγω..τωρα θα μας πει κ η ίδια!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
samimas έγραψε:
elenamagio έγραψε:Καλημέρα Σπυριδούλα μου !!! Όλα καλά με τις εξετάσεις σου;;; Τι σου ειπε ο γιατρός;;; Για ποτε σε υπολογίζει;;; Να δώσεις και απο μένα πολλές ευχές στην happy mama!!! Να της ζήσει και να την καμαρώνει πάντα όπως επιθυμεί!! Όλα καλά πήγαν στον τοκετό;

Καλημέρα Ελενα μου!!!τι κανεις;;ο παιδαρας σου;;με το θηλασμο;;συνεχίζουμε αποκλειστικά;;;ε
Εγω καλα ειμαι,ενδοκρινολογο είχα σημερα για το θηρεοειδη..γυναικολογο έχω την Πέμπτη για υπερηχος κ nst..έχω δυο μερες βέβαια που νιώθω κάτι σαν σφυξιμο στην κοιλια...τελική ευθεία!!!!  Wink
Εχω φύγει απο το νοσοκομειο,αλλα αν μιλήσω στο τηλ θα της μεταφέρω τις ευχές κ τα φιλια σου!!!
Ο τοκετού μου ειπε οτι ηταν πολυ "διασκεδαστικος" μιας κ τραγουδούσαν οι μαιες συνέχεια κ τησ εδιναν "κουραγιο"!ολα πήγαν τέλεια!!!! Ειναι πολυ ευχαριστημένη!!ετσι την είδα εγω..τωρα θα μας πει κ η ίδια!!!

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μακάρι όλες οι κοπέλες να έχουμε καλή εμπειρία τοκετού! Με τον θυροειδή σου τι έγινε;; Όλα εντάξει;;; Εγώ ναι συνεχίζω θηλασμό αποκλειστικά! Μέχρι στιγμής του αρκεί οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσω συμπλήρωμα!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenamagio έγραψε:
samimas έγραψε:

Εγω καλα ειμαι,ενδοκρινολογο είχα σημερα για το θηρεοειδη..γυναικολογο έχω την Πέμπτη για υπερηχος κ nst..έχω δυο μερες βέβαια που νιώθω κάτι σαν σφυξιμο στην κοιλια...τελική ευθεία!!!!  Wink

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μακάρι όλες οι κοπέλες να έχουμε καλή εμπειρία τοκετού! Με τον θυροειδή σου τι έγινε;; Όλα εντάξει;;; Εγώ ναι συνεχίζω θηλασμό αποκλειστικά! Μέχρι στιγμής του αρκεί οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσω συμπλήρωμα!

Επίσης από την Παρασκευή πήραμε και 140 γραμμάρια!!!!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
happry mama να σου ζησει!!πολυ χαρηκα!
μπραβο Έλενα για το θηλασμο!εγω πηρα και θηλαστρο για να βγαζω να δινω ενα μπουκαλι τη νυχτα για να ελεγχω την ποσοτητα ωστε να πινει πιο πολυ και να μην ξυπναει κσθε τρεις και λιγο!επισης βοηθαει να το ταισει κ καποιος αλλος η αν θες να πας καπου και να μην αγχωνεσαι να χει φαγητο το μωρο!εμενα τρωει λιγο και συχνα και καποιες φορες μπορει για τρεις ωρες με δεκαλεπτα διαλειμματα να θηλαζω!!
μεθαυριο σαραντιζουμε!!ηδη πηγαμε τις βολτουλες μας, της αρεσει το εξω!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ τι καλά !!!! Κι εγώ περιμένω πως και πως να τον βγάλω βόλτα!!! Και λέω να τον βγάλω στις 20 μέρες με την μισή ευχή ! Καλοκαίρι είναι...κρίμα να τον έχω κλεισμένο μέσα! Όχι τίποτα άλλο τόσα ρούχα του έχω πάρει! Που θα τα βάλει;;;χαχαχα
Δυστυχώς εγώ το θήλαστρο δεν το αντέχω! Προς το παρόν μια χαρά τα καταφέρνουμε! Δεν έχω την απαίτηση να κοιμάμαι πιο πολύ και από 4 συνεχόμενες ώρες! Παιδί κάναμε! Ας δυσκολευτούμε και λίγο!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μακάρι όλες οι κοπέλες να έχουμε καλή εμπειρία τοκετού! Με τον θυροειδή σου τι έγινε;; Όλα εντάξει;;; Εγώ ναι συνεχίζω θηλασμό αποκλειστικά! Μέχρι στιγμής του αρκεί οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσω συμπλήρωμα![/quote]

Επίσης από την Παρασκευή πήραμε και 140 γραμμάρια!!!![/quote]

μπραβο Ελενα μου!!! τα παιδακια μας χρειαζονται μητρικο γαλα!!!! καλα κανεις κ συνεχιζεις!!
με το θυρεοειδη ολα καλα,τον ρυθμισαμε!!! θα παιρνω το χαπι (Τ4 των 62) μεχρι να γεννησω κ μετα για 2 μηνες (των 50) κ θα με ξαναδει....ζαχαρο τελειο.. οποτε σουπερακι ολα!!! περιμενουμε την Πεμπτη για NST να δουμε για συσπασεις κτλ...
ευτυχως ερχεται κ η αδερφη μου σημερα κ θα εχω παρεουλα!! την ειχα κανει ψωνιο τοσο καιρο μονη μου!! κ να με βοηθησει κ με τις δουλειες του σπιτιου!! που το βλεπω μεσα στη "βρομια" κ με πιανει η καρδια μου!!!
εσθ εχεις ακομη βοηθεια απο την πεθερα σου???

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα! Ναι έχω ακόμα βοήθεια! Ολη μέρα με τον Νικόλα ασχολούμαι! Δεν κάνω τίποτα άλλο! Και να φύγει η πεθερά μου θα επιστράτευσω την μαμά μου! Αυτές τις ημερες που θα είμαι με το μωρο στο σπίτι, θα τις εκμεταλλευτώ 100τοις εκατό! Γιατί μετά θα αρχίσω δουλειά...και θα τον στερούμαι κάποιες ώρες....Sad

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποτε θα επιστρεψεις στη δουλεια???

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στις 20 μέρες θα βγω με την μιση ευχή που λέμε... Και θα βγαλω και τον νικόλα καλωσ εχοντων...χθεσ το συζητησα με την παιδίατρο...Δηλαδή στις 15 ιουλιου περίπου. Από εκείνη την ημέρα και μετά θα πηγαίνω για 3-4 ώρες στο γραφείο ανάλογα με την δουλειά μονο όμως για τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο είμαι κλειστά!

kallh e

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhspera kai apo emena exoumai kairo na ta poume giati xa8hka ksafnhka pou ekana to dople kai mou bghke oti den eperne baros anti8eta exane gia na mhn ta polulogo hmoun ena mhna sto nosokomeio kai 3/6 gennhsa me kaisarikh giati den 8elame na ton piesoumai parapanw enan kouklo 1813 ton balane sta prowra ka8ws phrame mono 3 meres apo ton 9 mhna ka8hse 3 meres 8ermokoitida kai alles treis ektos phramai kai thn mish euxh eimaste 1 mhnon kai opou na nai saranthzoumai na mas zhsoun ta mwrakia mas

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια. Γεννησα και εγω επιτελους και μου φαινεται σαν ψεμα. Παλεβα 14 ωρες για φυσιολογικο τοκετο και τελικα εκανα καισαρικη. Ο αξονας του κεφαλιου του μωρου δεν αντιστοιχουσε με τον αξονα της πυελου, μετα ο μπεμπης τυληχτηκε στον ομφαλιο ρολο και τελικα εκανα ολικη αναισθησια γιατι ημουν τοσο κουρασμενη που ουτε την επισκληριδιο δεν παριμενανε να δρασει.
Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. Ο μπεμπης γεννηθηκε ξεκουραστος 3250 και ειναι μια χαρα Very Happy Εγω προσπαθω τωρα να συνελθω λιγο γιατι ποναω. προσπαθω και να θηλασω αλλα και παλι δυσκολευομαι πολυ.
Αυτα τα νεα απο μενα, τα δικα σας δεν μπορεσα να τα διαβασω ακομη ελπιζω να ειστε ολες καλα...Οταν βρω λιγο χρονο θα επανελθω και θα τα ξαναπουμε.
Καλο κουραγιο σε οσες περιμενουν να γινουν μανουλες, και να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες ηδη γινατε.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 654316

kallh e

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Γεννησα και εγω επιτελους και μου φαινεται σαν ψεμα. Παλεβα 14 ωρες για φυσιολογικο τοκετο και τελικα εκανα καισαρικη. Ο αξονας του κεφαλιου του μωρου δεν αντιστοιχουσε με τον αξονα της πυελου, μετα ο μπεμπης τυληχτηκε στον ομφαλιο ρολο και τελικα εκανα ολικη αναισθησια γιατι ημουν τοσο κουρασμενη που ουτε την επισκληριδιο δεν παριμενανε να δρασει.
Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα. Ο μπεμπης γεννηθηκε ξεκουραστος 3250 και ειναι μια χαρα Very Happy Εγω προσπαθω τωρα να συνελθω λιγο γιατι ποναω. προσπαθω και να θηλασω αλλα και παλι δυσκολευομαι πολυ.
Αυτα τα νεα απο μενα, τα δικα σας δεν μπορεσα να τα διαβασω ακομη ελπιζω να ειστε ολες καλα...Οταν βρω λιγο χρονο θα επανελθω και θα τα ξαναπουμε.
Καλο κουραγιο σε οσες περιμενουν να γινουν μανουλες, και να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες ηδη γινατε.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 654316

na sou zhseiiii ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 33 50580 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις