Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
433 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 433 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 35]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi μου συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει ο γιοκας σου!!!να τον δεισ ετσι οπωσ επιθυμεισ!!!γρηγορη ανάρρωση σου εύχομαι!!!
Evelin μην με ευχαριστεις εδω είμαστε να στηρίζουμε η μια την αλλη!!!φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evelin έγραψε:
sevi88 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε?χαθηκαμε!να μας ζησουν τα μωρακια μας!γεννησα κ εγω πητ ειχα 8/6 τελικα μπηκα με προκληση 7/6 το παλευα για φυσιολογικο τοκετο 8 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη το αγορακι μου! ηταν πολυ δυσκολα γιατι ειχε ασχημη περιτυληξη με τον ομφαλιο λωρο και εχανε συνεχεια σφυγμους.ευτυχως ολα πηγαν καλα!σημερα ειμαι στην αναρρωση ο μικρουλης μου θηλαζει αποκλειστικα κ μερα με την μερα μεγαλωνει..δεν εχω λογια!

Να σου ζησει ο μπεμπουλης ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 32 50580. Σε ευχαριστω και για τις ευχες. 
Ειναι δυσκολα μετα την καισαρικη με το μωρακι? Σε ρωταω γιατι εχω 70% πιθανοτητες να καταληξω με καισαρικη λογο σωματοτυπου. Μεχρι στιγμης παλευω για φυσιολογικο τοκετο, αλλα ποτε δεν ξερεις...
ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου!οι πρωτες μερες ειναι πολυ δυσκολες!ευτυχως θηλαζει κ δεν εχω θεμα με το φαγητο!ειμαι και στο πατρικο μου και εχω συνεχεια την μαμα μου.ευτυχως δηλαδη γιατι κων/πολη θα ημουν μονη μου και δεν θα την παλευα!τωρα μετα απο 15 μερες ειμαι πολυ καλυτερα με βοηθησε και η ζωνη λαστεξ για να μην ποναω!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
samimas έγραψε:Sevi μου συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει ο γιοκας σου!!!να τον δεισ ετσι οπωσ επιθυμεισ!!!γρηγορη ανάρρωση σου εύχομαι!!!
Evelin μην με ευχαριστεις εδω είμαστε να στηρίζουμε η μια την αλλη!!!φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!
ευχαριστω γλυκια μου με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μην αγχωνεστε!ολα θα πανε καλα!εγω δυσκολα
 με τον αποκλειστικο θηλασμο, μεγαλη δεσμευση αλλα το παλευω!παιρνω κουραγιο απο το "μητρικος θηλασμος" κ την παιδιατρο γιατι μαμα κ πεθερα δε βοηθανε λενε οτι το παιδι δε χορταινει οποτε κλαιει κι ειναι ανησυχο!κατα τα αλλα ειναι γκρινιαρα κλαψιαρα, ωρες ωρες δεν ξερεις τι θελει, ευτυχως το βραδυ ξυπναει ανα 3ωρο!αρχισαμε κ τις βολτες, ποση κλεισουρα?μετραω ως τις 40 μερες μηπως αρχισει κ στρωνει!η φαση ειναι οταν την εχεις αλλαξει, τα ξανακανει αμεσως, λερωνει κ τα ρουχα κ ταυτοχρονα εμετος!
πηραμε κ ριλαξ σημερα!κατα τα αλλα ειναι για φαγωμα το γλυκουλι!
πολλα φιλακια κ τα ξαναλεμε!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόσο χαίρομαι που ακούω νέα σας!!
Γιάννα μου, θυμάμαι πάντως την παιδίατρο στην 1η επίσκεψη να μου λέει «μην νοικιάσεις ζυγαριά, μόνο άγχος θα σου δώσει» και ότι μετά από 1 μήνα που πήγαμε ζύγισε τη μικρή. Κι όπως σου είπα την είχα πάρει 2420 από το μαιευτήριο.  Και επιμένω κι άλλο για την ποιότητα γάλακτος, συν ότι κάποια παιδάκια τρώνε πολύ κι άλλα λιγότερο. Εμένα είχε γίνει σαν μπαλόνι – όλο πεινούσε. Ο ανιψιός μου σαν κι εσένα, τον ξυπνούσαν για να φάει, μια ζωή αδυνατούλης.  Όντως ψάξε το.
Σπυριδούλα… γεννήθηκες για να δίνεις δύναμη!!! Νομίζω πως θα γίνεις και η καλύτερη μαμά....
Κι εσύ evelin με το καλό!! Sevi & Margie να σας ζήσουν κι εσάς!  Ευτυχισμένα & καλότυχα!!! Margie θα τα βρείτε με το μωρό!! Μην ανησυχείς!!  Και να θυμάστε να δίνετε απεριόριστα αγάπη και αγκαλιά στα μωράκια!! Η παιδίατρος μου είπε απ’ την αρχή: Μην στερήσεις στο μωρό την αγκαλιά, μην ακούς τους παλιούς να λένε πως το κακομαθαίνεις, δεν έχεις άλλο τρόπο να τους πεις ότι είναι ασφαλές και η μαμά είναι εδώ!
Συγκινήθηκα πάλι.
Θα σας πω κι ένα κειμενάκι που είχα βρει κι έχω κολλημένο με μαγνητάκι στο ψυγείο απ’ όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο:
Η βασική ανάγκη των βρεφών είναι το χτίσιμο εμπιστοσύνης με το περιβάλλον τους, δηλαδή με τη μητέρα και τον πατέρα τους. Επειδή η όραση είναι φτωχά ανεπτυγμένη τον πρώτο καιρό, οι κύριες αισθήσεις, ο «μπούσουλας» του μωρού είναι η όσφρηση και η αφή.
Ένα νεογέννητο απομονωμένο στο κρεβατάκι του, μακριά από ανθρώπινη επαφή, είναι σαν τον τυφλό στην απομόνωση. Η αγκαλιά είναι βασικό στοιχείο της γονικής φροντίδας, της αγάπης.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δήμητρα μου θα το κλεψω κ θα το βάλω κ εγω στο ψυγείο μας!!! Ετσι για να το βλέπουν κ οι δικοί μου κ να μην λένε κουβέντες!!! Οχι οτι τους ακούω βέβαια!! Δεν με νοιάζει τι έκανε η Μαμα μου κ η πεθερα μου τα ΤΟΤΕ χρόνια!!!
Πες μου πως είσαι..είχαμε κανενα νέο;;άλλαξε κάτι;;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HappyMama έγραψε:Πόσο χαίρομαι που ακούω νέα σας!!
Γιάννα μου, θυμάμαι πάντως την παιδίατρο στην 1η επίσκεψη να μου λέει «μην νοικιάσεις ζυγαριά, μόνο άγχος θα σου δώσει» και ότι μετά από 1 μήνα που πήγαμε ζύγισε τη μικρή. Κι όπως σου είπα την είχα πάρει 2420 από το μαιευτήριο.  Και επιμένω κι άλλο για την ποιότητα γάλακτος, συν ότι κάποια παιδάκια τρώνε πολύ κι άλλα λιγότερο. Εμένα είχε γίνει σαν μπαλόνι – όλο πεινούσε. Ο ανιψιός μου σαν κι εσένα, τον ξυπνούσαν για να φάει, μια ζωή αδυνατούλης.  Όντως ψάξε το.
Σπυριδούλα… γεννήθηκες για να δίνεις δύναμη!!! Νομίζω πως θα γίνεις και η καλύτερη μαμά....
Κι εσύ evelin με το καλό!! Sevi & Margie να σας ζήσουν κι εσάς!  Ευτυχισμένα & καλότυχα!!! Margie θα τα βρείτε με το μωρό!! Μην ανησυχείς!!  Και να θυμάστε να δίνετε απεριόριστα αγάπη και αγκαλιά στα μωράκια!! Η παιδίατρος μου είπε απ’ την αρχή: Μην στερήσεις στο μωρό την αγκαλιά, μην ακούς τους παλιούς να λένε πως το κακομαθαίνεις, δεν έχεις άλλο τρόπο να τους πεις ότι είναι ασφαλές και η μαμά είναι εδώ!
Συγκινήθηκα πάλι.
Θα σας πω κι ένα κειμενάκι που είχα βρει κι έχω κολλημένο με μαγνητάκι στο ψυγείο απ’ όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο:
Η βασική ανάγκη των βρεφών είναι το χτίσιμο εμπιστοσύνης με το περιβάλλον τους, δηλαδή με τη μητέρα και τον πατέρα τους. Επειδή η όραση είναι φτωχά ανεπτυγμένη τον πρώτο καιρό, οι κύριες αισθήσεις, ο «μπούσουλας» του μωρού είναι η όσφρηση και η αφή.
Ένα νεογέννητο απομονωμένο στο κρεβατάκι του, μακριά από ανθρώπινη επαφή, είναι σαν τον τυφλό στην απομόνωση. Η αγκαλιά είναι βασικό στοιχείο της γονικής φροντίδας, της αγάπης.

Happy mama δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου! Εγώ πάλι θα στο κλέψω...όχι για να το κόλλησω στο ψυγείο...αλλά για να το κολλήσω στην μούρη όλων αυτών που μου έλεγαν στον πρώτο μου γιο που παρεπιμπτόντως είναι 9 χρονών και έχει γίνει μια χαρά παιδί !(και στάνταρ θα μου το λένε και στον δεύτερο!) ότι με τόσες αγκαλιές και φιλιά θα τον κάνω κακό μαθημένο και μπούλη!!!! Γιατί βλέπεις εμείς έχουμε και τον ανδρισμό να διαφυλάξουμε από την βρεφική ηλικία! Εσυ τουλάχιστον γλύτωσες από αυτό! 

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ακούτε τίποτα!! αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νιώσετε τα πιο βαθιά συναισθήματα!! Θα μεσολαβήσει κούραση, ξενύχτι, εξάντληση και πολλά πολλά άλλα - αλλά ένα χαμόγελο... τα παίρνει όλα!!!

Καλά είμαι - δεν άλλαξε τίποτα, πονάκια συνεχίζω να έχω και η ζέστη με κουράζει πολύ. Μόλις κοιμήθηκε η μικρή και πάω κι εγώ να ξεκουραστώ λίγο γιατί λόγω ζέστης ή δοντιών της μικρούλας ή λόγω πόνων δικων μου, ξενυχτάμε τελευταία και δεν την παλεύω.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλή ξεκούραση Δημητρουλα μου!!! Κρατά γερά!!! Σημερα γεννάει κ η elenamagio!!! Θα μας γράψει μετα!! ολα πανε κατ'ευχην!!! Δεν πονάει,εχει κανει επισκληριδιο  κ με διαστολη μεσα έξω 5...κ περιμένουμε!!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sevi88 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε?χαθηκαμε!να μας ζησουν τα μωρακια μας!γεννησα κ εγω πητ ειχα 8/6 τελικα μπηκα με προκληση 7/6 το παλευα για φυσιολογικο τοκετο 8 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη το αγορακι μου! ηταν πολυ δυσκολα γιατι ειχε ασχημη περιτυληξη με τον ομφαλιο λωρο και εχανε συνεχεια σφυγμους.ευτυχως ολα πηγαν καλα!σημερα ειμαι στην αναρρωση ο μικρουλης μου θηλαζει αποκλειστικα κ μερα με την μερα μεγαλωνει..δεν εχω λογια!

Να σου ζησει!! μια μερα διαφορα εχουμε που γεννησαμε

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω το ειχα δει αυτο το αποσμασμα και φροντισα να το μαθουν ολοι!Very Happyειναι τελειο κι εχει μεινει σε ολους!υπομονη σε οσες εμειναν!με το καλο!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πως τα πάτε βρε κορίτσια με τη ζέστη;;; Εγκυμονούσες αλλά και λεχώνες! Θυμάμαι λεχώνα που καταίδρωνα ξαφνικά μες τον χειμώνα!
Σπυριδούλα;;; Εχουμε νέα από την elenamagio??

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑ!!! γεννησε χτες το μεσημερι στις 4:30 φυσιολογικα με επισκληριδιο..απ'οτι μας ειπε "με κανενα πονο"!! την βοηθησε παααααρα πολυ η μαια που ειχε...ειναι κουκλος λεει ο Νικολας της (αντε ν α ερθει κ ο δικος μου Νικολας) κ εχει ξεκινησει να θηλαζει!!! ισως μπει πιο μετα να μας γραψει... μακαρι να καταφερω να παω να την δω!!!
τωρα ...για την ζεστη που λες...αστα!!! θελω να περασει κ αυτη η βδομαδα κ να γεννησω...δεν παει αλλο!!!! Razzεσυ πες μας τα νεα σου!!!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο!!!! ήξερε λοιπόν τι έκανε!!

Μη μου πεις πως έπεισες τον γιατρό να πας νωρίτερα....! Δεν θα το πιστέψω!!!

Εγώ δεν ξέρω.. μ'έχει πιάσει κάτι ψυχολογικό και είμαι στα πατώματα που λένε. Δεν μπορώ να ξεκουραστώ - δεν αντέχω τη ζέστη και την κούραση του παιδιού μαζί, δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω.. γενικά ξαφνικά μ'έχουν πιάσει μίζερες σκέψεις. Χαζοορμόνες θα'ναι, ξέρω πως θα τα καταφέρω και ξέρω πως όλα θα πάνε καλά. Μάλλον κουράστηκα, κλείστηκα, είναι και το περίμενε...

Εσύ; πες μου πως είσαι κατά τα άλλα;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μάλλον τελικά ανήκω σε αυτό το γκρουπ περισσότερο...μια και χθες όπως μάθατε από την Σπυριδούλα γέννησα! Σπυριδούλα μου μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις! Θα σε περιμένουμε! Smile

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δήμητρα ο γιατρός σήμερα παραλίγο "να με φάει" οταν άκουσε το "άντε μια βδομάδα κ μετα να γεννησω"....χαχαχχαχαχα
Μου λέει "με το ζόρι θα το βγάλουμε το παιδι;;σε καταλαβαίνω έπεσες στο καλοκαίρι,με τις ζεστες αλλα οπότε θέλει εκείνος θα βγει!!εχεις ακομη μπροστα σου πολυ καιρο..αν θέλει να βγει γρήγορα,οκ!" Κ μετα μου ειπε αν δω οτιδήποτε (υγρά,αίμα,πόνους κτλ) να τον πάρω τηλ οτι ώρα κ να 'ναι!!εκανα το πρώτο μας Nst κ υπερηχο κ ολα πανε τέλεια!!!
Δεν θέλω να ε παίρνει απο κάτω!! Μια χαρα θα τα καταφέρεις!!πιστευω πολυ σε εσένα!! Εξάλλου δεν σου έμεινε πολυ..μερουλες!!! :*
Ελενα μου θα κοιτάξω αν μπορέσει να με φέρει κάποιος εκει ώστε να σας δω!!!το θέλω παρα πολυ!!! Smile Πως είσαστε σημερα Μαμα κ γιος;;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
samimas έγραψε:Δήμητρα ο γιατρός σήμερα παραλίγο "να με φάει" οταν άκουσε το "άντε μια βδομάδα κ μετα να γεννησω"....χαχαχχαχαχα
Μου λέει "με το ζόρι θα το βγάλουμε το παιδι;;σε καταλαβαίνω έπεσες στο καλοκαίρι,με τις ζεστες αλλα οπότε θέλει εκείνος θα βγει!!εχεις ακομη μπροστα σου πολυ καιρο..αν θέλει να βγει γρήγορα,οκ!" Κ μετα μου ειπε αν δω οτιδήποτε (υγρά,αίμα,πόνους κτλ) να τον πάρω τηλ οτι ώρα κ να 'ναι!!εκανα το πρώτο μας Nst κ υπερηχο κ ολα πανε τέλεια!!!
Δεν θέλω να ε παίρνει απο κάτω!! Μια χαρα θα τα καταφέρεις!!πιστευω πολυ σε εσένα!! Εξάλλου δεν σου έμεινε πολυ..μερουλες!!! :*
Ελενα μου θα κοιτάξω αν μπορέσει να με φέρει κάποιος εκει ώστε να σας δω!!!το θέλω παρα πολυ!!! Smile Πως είσαστε σημερα Μαμα κ γιος;;

Μακάρι να τα καταφέρεις Σπυριδούλα μου ! Είμαστε μια χαρά μαμά και γιος! Έχω κάποιες δυσκολίες με τον θηλασμό...ερεθισμό στις θηλές και τέτοια...κι επειδή ακόμα έχω μονο πρωτόγαλα...σήμερα μου ειπε ο παιδιατροσ και έδωσα και συμπλήρωμα γιατί από χθες έχασε 100 γραμμάρια! Λογικά αύριο θα ξεκινήσω να κατέβαζω και γάλα... 

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenamagio έγραψε:Κορίτσια μάλλον τελικά ανήκω σε αυτό το γκρουπ περισσότερο...μια και χθες όπως μάθατε από την Σπυριδούλα γέννησα! Σπυριδούλα μου μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις! Θα σε περιμένουμε! Smile
να σου ζησει το μωρακι σου!!!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
yianna76 έγραψε:

Να σου ζησει!! μια μερα διαφορα εχουμε που γεννησαμε
ευχαριστω πολυ!κ εσενα να σου ζησει η μικρουλα μονο χαρες να φερει!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Κορίτσια μάλλον τελικά ανήκω σε αυτό το γκρουπ περισσότερο...μια και χθες όπως μάθατε από την Σπυριδούλα γέννησα! Σπυριδούλα μου μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις! Θα σε περιμένουμε! Smile

Nα σου ζησει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 32 215994ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 32 215994

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Να σου ζησει ο Νικολας σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 32 50580
Εκτος απο το θηλασμο εσυ πως τα πας? Πως ειναι να εισαι λεχωνα? πονας?

Εγω κοριτσια αυριο το απογευμα μπαινω στο νοσοκομειο και 12 τα μεσανυχτα θα μου κανουν προκληση τοκετου με κολπικο υποθετο αρχικα. Την Παρασκευη θα γεννησω επιτελους...Το αγχος και ο φοβος δεν περιγραφονται Rolling Eyes

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Evelin έγραψε:

Εγω κοριτσια αυριο το απογευμα μπαινω στο νοσοκομειο και 12 τα μεσανυχτα θα μου κανουν προκληση τοκετου με κολπικο υποθετο αρχικα. Την Παρασκευη θα γεννησω επιτελους...Το αγχος και ο φοβος δεν περιγραφονται Rolling Eyes

Γειά σου εβελιν πετάγομαι από το.άλλο γκρουπ σορρυ... αλλά το οτι έφτασες στην πητ σου ειναι ευλογία!! μη φοβάσαι καθόλου να είδες η Έλενα. όλα καλά θα πάνε με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LindakiS έγραψε:
Evelin έγραψε:

Γειά σου εβελιν πετάγομαι από το.άλλο γκρουπ σορρυ... αλλά το οτι έφτασες στην πητ σου ειναι ευλογία!! μη φοβάσαι καθόλου να είδες η Έλενα. όλα καλά θα πάνε με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!

Σε ευχαριστω LindakiS και εσυ με το καλο να δεχτεις το δικος σου μωρακι. Σε λιγο καιρο θα τα λεμε και οι δυο μανουλες πια. σου ευχομαι τα καλυτερα Smile

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω κοριτσια αυριο το απογευμα μπαινω στο νοσοκομειο και 12 τα μεσανυχτα θα μου κανουν προκληση τοκετου με κολπικο υποθετο αρχικα. Την Παρασκευη θα γεννησω επιτελους...Το αγχος και ο φοβος δεν περιγραφονται Rolling Eyes[/quote]

με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον παιδαρο σου Evelin!!!! μην αγχωνεσαι κ να μην φοβασαι καθολου!! ολα θα πανε τελεια!!! θα σου στελνουμε θετικη ενεργεια οπως κ στην Ελενα!!! κ οοοοοοοοοοταν μπορεσεις,μπες να μας γραψεις τα ευχαριστα!!!!
να θυμασαι ο φοβος κ ο πανικος δεν βοηθανε ποτε κ πουθενα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 32 417472

LindakiS

LindakiS
Evelin έγραψε:
LindakiS έγραψε:
Evelin έγραψε:

Σε ευχαριστω LindakiS και εσυ με το καλο να δεχτεις το δικος σου μωρακι. Σε λιγο καιρο θα τα λεμε και οι δυο μανουλες πια. σου ευχομαι τα καλυτερα Smile

Ευχαριστώ πολύ καλή μου σου εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα κ με το καλό να κρατήσεις το νινι σου αγκαλιά! Smile Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις