401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Τετ Απρ 17, 2013 12:44 pm
Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Έχεις έρθει Γερμανία;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lemonaki1 έγραψε:Myangels ευχαριστώ πολύ εσυ δυδιμα ;;;;; τι ωραίααααααα!!!με το καλό κορίτσι μου!!!! Τα πρώτα σου παιδάκια είναι;;
Lemonaki1 έγραψε:Έχεις έρθει Γερμανία;
myAngels έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Myangels ευχαριστώ πολύ εσυ δυδιμα ;;;;; τι ωραίααααααα!!!με το καλό κορίτσι μου!!!! Τα πρώτα σου παιδάκια είναι;;
ευχαριστώ πολύ, ναι τα πρώτα μου είναι εσένα??
yianna76 έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Έχεις έρθει Γερμανία;
στην φρανφρουτη ειχα ερθει 5 μερες
myAngels έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Myangels ευχαριστώ πολύ εσυ δυδιμα ;;;;; τι ωραίααααααα!!!με το καλό κορίτσι μου!!!! Τα πρώτα σου παιδάκια είναι;;
dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια.
My angels τις εκανα κι εγω τις ενεσεις αυτες.Μαλιστα σημερα εκανα τις δυο τελευταιες.Στην αρχη ειχα τσινισει γιατι δεν ηξερα τι ειναι κ φοβηθηκα πως κατι ειδε ο γιατρος κ μου τις εγραψε αλλα τελικα μιλωντας κ με αλλες κοπελες που τις εκαναν καταλαβα πως μονο καλο κανουν στο μωρο κ παρολο που ειναι κορτιζονη δεν εχεις κανενα θεμα
Σημερα μπαινουμε στην 33 εβδομαδα
Πλησιαζει ο καιρος που θα αγκαλιασω το αγορακι μου
Lemonaki1 έγραψε:myAngels έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:Myangels ευχαριστώ πολύ εσυ δυδιμα ;;;;; τι ωραίααααααα!!!με το καλό κορίτσι μου!!!! Τα πρώτα σου παιδάκια είναι;;
Τέλειαααα έχετε κ στην οικογένεια ή έτυχε;
Κι μένα το πρώτο μου παιδάκι είναι
kakao_28 έγραψε:Έβελιν μην αγχώνεσαι. Και συσπάσεις να είναι το θεωρώ λογικό στην εβδομάδα που είσαι. Προετοιμάζεται η μήτρα σου. Κι εγώ μόλις κουραστώ λίγο πλέον νίώθω να πετρώνει η κοιλιά μόυ σε κάποια σημεία και ένα σαν πονακι να το πω, όχι έντονο όμως. Μου είπε η γιατρός πως αν μόλις ξαπλώσω περάσει δεν ειναι τίποτα.
Μy angels πόσο βαριά μπορεί να νιώθεις εσύ με το 2 μωρά? Εγώ νιώθω ασήκωτη με ένα και φαντάζομαι εσένα....
Αμάν βρε Αρτεμη τι ήταν αυτό πάλι? Κουράστηκες? Τι κάνεις τώρα πως είσαι?
Πω πω δεν μπορώ να ακούω άλλο δυσαρεστα ρε κορίτσια.....
Μαρία Εύα πήγες στο γιατρό σήμερα? Τι σου είπε?
Lemonaki1 έγραψε:Τρώω αλλά αυτές τις 2βδομάδες έτρωγα ελαφριά..ίσως γι αυτό..μόλις τ ακουσα έμεινα αλλα όταν μου είπε για την μπέμπα υσήχασα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης