Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
755 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 755 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 35]

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ έτσι κι εγώ. Πέμπτη που θα πάμε στον γιατρό, λέει ο άντρας μου να του πούμε να το πάρει λίγο νωρίτερα. Αρχισε να περπατάς αρκετά - αυτό θα βοηθήσει σε έναν πολύ καλό τοκετό αλλά και γρήγορα σχετικά!
Κατεβαίνει το μωρό και αυτό διαστέλλει τον τράχηλο.

Κατά τα άλλα όλα καλά! όλα έτοιμα και ήρεμα. Υπάρχει ένα κλίμα αναμονής σπίτι κι όλοι με βλέπουν στον ύπνο τους να γεννάω! Λες;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πεμπτη θα πάτε..εμείς στις 25 τριτη..
γιατι πιο νωρίς βρε αγάπη;;ποτε έχετε κλείσει ημερ/νια,θυμησε μου.
Περπατησω παρα πολυ αλλα ειναι ψηλά ακομη ο μικρός...
Λογικο να σε βλέπουν στον ύπνο τους όλοι αφου έφτασε ο καιρός!!! Smile
Τα χαιρετίσματα μου στον αντρουλη σου!!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παρασκευή 28 έχουμε προγραμματιστεί. Είπε θα μας δει τώρα την Πέμπτη (20) και θα επαναπροσδιορίσουμε, μήπως έχει κατέβει πολύ κλπ.
Χαιρετίσματα κι απ' τον άντρα μου λέει!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Παρασκευή 28 έχουμε προγραμματιστεί. Είπε θα μας δει τώρα την Πέμπτη (20) και θα επαναπροσδιορίσουμε, μήπως έχει κατέβει πολύ κλπ.
Χαιρετίσματα κι απ' τον άντρα μου λέει!

αν αλλαξει ημερ/νια να μου πεις σε παρακαλω!! ναι???  :*

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εννοείται! μα θα σε πάρω και τηλ. όταν με το καλό γεννήσω μήπως έχεις ραντεβού και περάσεις!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:εννοείται! μα θα σε πάρω και τηλ. όταν με το καλό γεννήσω μήπως έχεις ραντεβού και περάσεις!

κ ραντεβου να μην εχω,θα ερθω τρεχοντας!!!! καταρχην ο αντρας μου με ρωταει για σενα συνεχεια κ μου τονισε οτι οταν γεννησεις θα ερθουμε οπωσδηποτε!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ πολύ... EmbarassedEmbarassed θα χαρώ να σας δώ! αλλά και πρόσεξε... γιατί όσο πάει ο καιρός θα βαραίνεις κι εσύ και δεν θα σου είναι εύκολο να μετακινείσαι!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ... EmbarassedEmbarassed θα χαρώ να σας δώ! αλλά και πρόσεξε... γιατί όσο πάει ο καιρός θα βαραίνεις κι εσύ και δεν θα σου είναι εύκολο να μετακινείσαι!

Σαββατο μπαινω στο μηνα μου..οποτε καθε βδομαδα θα ειμαι στο νοσοκομειο.... οπως κ να 'χει ομως θα ερθω!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 31 334590

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Απ' ότι φαίνεται εγώ κι εσύ μείναμε στο forum! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 31 215994

Εχθές πήγα στον γιατρό και πήρα μια τρομάρα.... στον υπέρηχο η μικρή έδειξε πως δεν είχε πάρει βάρος... Εφόσον ελέγχθηκαν όλα τα σημεία και ήταν άριστα,  μου εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Παραμένει το ραντεβού της Παρασκευής 28/6 όπου θα γεννηθεί το κοριτσάκι μου!!

Μιλήσαμε για τον τρόπο που θέλω να γίνουν όλα, μην ξεχάσεις να κάνεις το ίδιο. Είπαμε ότι θα γίνει επισκληρήδιος, ότι θα μου βάλει το παιδί στην αγκαλιά μου όντας στο χειρουργείο κλπ κλπ κλπ. Μικρά μικρά πραγματάκια αλλά τόσο σημαντικά.. Καλό είναι να είναι όλα μιλημένα! Συγκινηθήκαμε... κι ο γιατρός κι εμείς..

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι κι εγώ εδώ σας διαβάζω πάντα αλλά πολλές φορές δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί είμαι και στο άλλο θέμα... Εγώ happy mama γεννάω την Δευτέρα 24-6! Φυσιολογικά αλλά με πρόκληση τοκετού! Η Σπυριδούλα τα ξέρει ..... Με το καλό σου εύχομαι και σένα !!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια με το καλο σας ευχομαι και να πανε ολα καλα οπως τα θελετε Very Happy:D:D:D:D

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστούμε Γιαννα μου! Πως είναι η μπουμπού σου;;; Για πες μας να προετοιμαζόμαστε... Από ξενύχτια πως πάτε;;; Είναι ήσυχη ή γκρινιάρα;;;; Smile

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Ευχαριστούμε Γιαννα μου! Πως είναι η μπουμπού σου;;; Για πες μας να προετοιμαζόμαστε... Από ξενύχτια πως πάτε;;; Είναι ήσυχη ή γκρινιάρα;;;; Smile

ειναι πολυ ησυχια τρωει και κοιματε ξενυχτια δεν κανει μια φορα την νυχτα ξυπναει για να φαει.Να φανταστεις κοιματε 4 με 4 μιση ωρες και επειδη  δεν πηρε βαρος ( οχι επειδη κοιματε πολυ ) λογο δεν εχω καλο γαλα μου ειπε η παιδιατρος να την ξυπναω καθε 3 ωρες.Μονο το βραδυ ξυπναει μονη της την ημερα την ξυπναω

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό κι εσύ elenamagio!!! Γιατί πρόκληση; Πητ έχεις στις 8/7??

Γιάννα... κοίτα λίγο στα site για τον θηλασμό.. δεν βλέπω πουθενά κακής ποιότητος γάλα. Μήπως να επέμενες;;;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάω με πρόκληση μόνο από επιλογή!!! Γιατί γέννησα τον πρώτο μου γιο στις 38 εβδομάδες με πρόκληση (τότε βέβαια επειδή ειχε ελαττωθεί το αμνιακό υγρό...) και επειδή δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και το παιδί ήταν μια χαρά, αποφάσισα να το κάνω και την δευτερη φορά με τον ίδιο τρόπο! Γενικά δεν αντέχω το "απρόοπτο" το φοβάμαι πολύ... Προτιμω το προγραμματισμένο !

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:Με το καλό κι εσύ elenamagio!!! Γιατί πρόκληση; Πητ έχεις στις 8/7??

Γιάννα... κοίτα λίγο στα site για τον θηλασμό.. δεν βλέπω πουθενά κακής ποιότητος γάλα. Μήπως να επέμενες;;;

Αφου μονο με το δικο μου γαλα δεν περνει βαρος τι αλλο να ειναι Rolling Eyes

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Πάω με πρόκληση μόνο από επιλογή!!! Γιατί γέννησα τον πρώτο μου γιο στις 38 εβδομάδες με πρόκληση (τότε βέβαια επειδή ειχε ελαττωθεί το αμνιακό υγρό...) και επειδή δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και το παιδί ήταν μια χαρά, αποφάσισα να το κάνω και την δευτερη φορά με τον ίδιο τρόπο! Γενικά δεν αντέχω το "απρόοπτο" το φοβάμαι πολύ... Προτιμω το προγραμματισμένο !
 και ποτε με το καλο;

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 31 417472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 31 417472Γιαννα μου προσπάθησε!!! Μια χαρα γάλα έχεις όπως όλες μας!!! Μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο!!! Συμφωνώ με την Δημητρα να κοιτάξεις σε site για το θηλασμο (μητρικοσ θηλασμοσ κυλ) κ να συμβουλευτεις καποια πανω στο είδος!!!
Μπορείς να μιλήσεις κ με μαια αν θέλεις άμεσα απο το site της nutricia....θα σε βοηθήσουν παρα πολυ!!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια!!! Ειδα κινηση στο φορουμ μετα απο καιρο και ειπα να σας γραψω και εγω.
Ακομη εγκυος ειμαι Rolling Eyesκαι οσο περναν οι μερες το αγχος ο φοβος και η αγωνια με εχουν κανει κουρελι...

elenamagio τι καλα που θα γεννησεις με προκληση, την Πεμπτη κλεινω 40 εβδομαδες ελπιζω να μη με αφησει παραπανω αν δεν γεννησω μεχρι τοτε, και να κανονισω και εγω προκληση τοκετου.Στα μαθηματα μας ειπαν οτι ποναει περισσοτερο και το φοβαμαι λιγο.

Γιαννα ουτε εγω εχω ακουσει για κακης ποιοτητας γαλα, θα μας ειχαν πει κατι σχετικο και στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης. Θα συμφωνισω με τα κοριτσια ψαξε αλλου την αιτια που δεν παιρνει βαρος η μπεμπουλα.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin μην φοβάσαι καθόλου!!! Ολα θα πανε τέλεια!!! Απο 36 μέχρι 42 εβδομάδων γεννιέται κανονικοτατα ένα μωρο!!! Ειναι φυσιολογικό!! Μην σε πιάνει άγχος καλη μου γιατι δεν βοηθάει καθόλου!!! Οσο για την πρόκληση,ειναι στην γυναίκα...πως αντιλαμβάνεται τον πόνο..όπως κ με τη φυσικη γέννα!! Π.χ. Η elenamagio είχε τέλεια γέννα στο πρώτο της παιδάκι με πρόκληση..λογικο να παει κ τωρα ετσι... 
Εύχομαι μεσα στη βδομάδα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα κ απο σένα!!! Με το καλο κ "μ'ενα πόνο"!!!!!!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μου τι κανετε?χαθηκαμε!να μας ζησουν τα μωρακια μας!γεννησα κ εγω πητ ειχα 8/6 τελικα μπηκα με προκληση 7/6 το παλευα για φυσιολογικο τοκετο 8 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη το αγορακι μου! ηταν πολυ δυσκολα γιατι ειχε ασχημη περιτυληξη με τον ομφαλιο λωρο και εχανε συνεχεια σφυγμους.ευτυχως ολα πηγαν καλα!σημερα ειμαι στην αναρρωση ο μικρουλης μου θηλαζει αποκλειστικα κ μερα με την μερα μεγαλωνει..δεν εχω λογια!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:
elenamagio έγραψε:Πάω με πρόκληση μόνο από επιλογή!!! Γιατί γέννησα τον πρώτο μου γιο στις 38 εβδομάδες με πρόκληση (τότε βέβαια επειδή ειχε ελαττωθεί το αμνιακό υγρό...) και επειδή δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και το παιδί ήταν μια χαρά, αποφάσισα να το κάνω και την δευτερη φορά με τον ίδιο τρόπο! Γενικά δεν αντέχω το "απρόοπτο" το φοβάμαι πολύ... Προτιμω το προγραμματισμένο !

και ποτε με το καλο;

Την Δευτέρα!!!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
samimas έγραψε:Evelin μην φοβάσαι καθόλου!!! Ολα θα πανε τέλεια!!! Απο 36 μέχρι 42 εβδομάδων γεννιέται κανονικοτατα ένα μωρο!!! Ειναι φυσιολογικό!! Μην σε πιάνει άγχος καλη μου γιατι δεν βοηθάει καθόλου!!! Οσο για την πρόκληση,ειναι στην γυναίκα...πως αντιλαμβάνεται τον πόνο..όπως κ με τη φυσικη γέννα!! Π.χ. Η elenamagio είχε τέλεια γέννα στο πρώτο της παιδάκι με πρόκληση..λογικο να παει κ τωρα ετσι... 
Εύχομαι μεσα στη βδομάδα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα κ απο σένα!!! Με το καλο κ "μ'ενα πόνο"!!!!!!
Αχ ποσο σε ευχαριστω...μου εδωσες κουραγιο τωρα!

sevi88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evelin έγραψε:
samimas έγραψε:Evelin μην φοβάσαι καθόλου!!! Ολα θα πανε τέλεια!!! Απο 36 μέχρι 42 εβδομάδων γεννιέται κανονικοτατα ένα μωρο!!! Ειναι φυσιολογικό!! Μην σε πιάνει άγχος καλη μου γιατι δεν βοηθάει καθόλου!!! Οσο για την πρόκληση,ειναι στην γυναίκα...πως αντιλαμβάνεται τον πόνο..όπως κ με τη φυσικη γέννα!! Π.χ. Η elenamagio είχε τέλεια γέννα στο πρώτο της παιδάκι με πρόκληση..λογικο να παει κ τωρα ετσι... 
Αχ ποσο σε ευχαριστω...μου εδωσες κουραγιο τωρα!
 Εvelin μ'ενα πονο ευχομαι να πανε ολα καλα!Very Happy

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sevi88 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε?χαθηκαμε!να μας ζησουν τα μωρακια μας!γεννησα κ εγω πητ ειχα 8/6 τελικα μπηκα με προκληση 7/6 το παλευα για φυσιολογικο τοκετο 8 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη το αγορακι μου! ηταν πολυ δυσκολα γιατι ειχε ασχημη περιτυληξη με τον ομφαλιο λωρο και εχανε συνεχεια σφυγμους.ευτυχως ολα πηγαν καλα!σημερα ειμαι στην αναρρωση ο μικρουλης μου θηλαζει αποκλειστικα κ μερα με την μερα μεγαλωνει..δεν εχω λογια!

Να σου ζησει ο μπεμπουλης ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 31 50580. Σε ευχαριστω και για τις ευχες. 
Ειναι δυσκολα μετα την καισαρικη με το μωρακι? Σε ρωταω γιατι εχω 70% πιθανοτητες να καταληξω με καισαρικη λογο σωματοτυπου. Μεχρι στιγμης παλευω για φυσιολογικο τοκετο, αλλα ποτε δεν ξερεις...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις