726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Πεμ Μάης 30, 2013 12:25 am
samimas
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:samimas έγραψε:yianna76 έγραψε:
Να σας πω και εγω τα νεα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα η μπεμπα μας ειναι 2800κg το αμνιακο υγρο ειναι καλο δεν υπαρχει, προβλημα σημερα το γλυτωσα το χουφτωμα χαχαχαχ
Την Δευτερα θα παω να κανω παλι καρδιοτοκογραφο και Τεταρτη παλι ραντεβου για να δουμε ποτε περιπου θα γεννησω που μαλλον δεν θα γλυτωσω το χουφτωμα χαχα
Το μονο που με εχει αγχωσει λιγο που ειναι ψιλα ακομα.Αυτα τα νεα μου!!
Μια χαρα κ τα δικα σου νέα!!! Τα κιλά της μικρής σου πολυ καλα,ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!τι εννοείς λέγοντας "χουφτωμα";;;όσο για το οτι ειναι ψιλά,μην αγχονεσαι,θα κατέβει!!!
Είστε οι περισσότερες κοπέλες πιο νωρίς απο εμένα οπότε χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σας!!!! Εμείς αυριο θα πάμε για την doppler....μακάρι να ειναι καλη!!!
Ευχομαι να εχεις καλα νεακια στο doppler !!! Οσο για το χουφτωμα, ειναι η κολπικη εξεταση που κανει ο γιατρος με το χερι του για να ελεγξει την κατασταση κ την πορεια του τραχηλου....Σε ολο τον 9ο γινεται καθε εβδομαδα που εχεις ραντεβου, αναλογα βεβαια κ τον γιατρο αλλες το γλυτωνουν και γινεται κανα δυο φορες κ αλλες δεεεεν καλη ωρα εγω κ γινεται μολις μπεις στο μηνα κ σε καθε εβδομαδιαιο ραντεβου...Κ λεμε γλυτωνουμ χουφτωμα,χαρη γουστου γιατι ειναι μια αβολη διαδικασια,επισης οταν πας να γεννησεις σε εξεταζουν καθε λιγο οσες ωρες περιμενεις.........
πολυ ωραια κ τα δικα σου νεα!!!! να εχεις μια τελεια γεννα σου ευχομαι!!! κ μικρη σου 3 κιλα ε??? αψογα!!!
σε ευχαριστω κ για την πληροφορια περι "χουφτωματος"χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
η doppler ηταν τελεια!!! ο μικρος εχει παρει θεση ηδη...κ τα κιλα του ειναι 2,150!!!!