Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
732 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 732 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 35]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
samimas έγραψε:
yianna76 έγραψε:

Να σας πω και εγω τα νεα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα η μπεμπα μας ειναι 2800κg το αμνιακο υγρο ειναι καλο δεν υπαρχει, προβλημα σημερα το γλυτωσα το χουφτωμα χαχαχαχ
Την Δευτερα θα παω να κανω παλι καρδιοτοκογραφο και Τεταρτη παλι ραντεβου για να δουμε ποτε περιπου θα γεννησω που μαλλον δεν θα γλυτωσω το χουφτωμα χαχα
Το μονο που με εχει αγχωσει λιγο που ειναι ψιλα ακομα.Αυτα τα νεα μου!!

Μια χαρα κ τα δικα σου νέα!!! Τα κιλά της μικρής σου πολυ καλα,ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!τι εννοείς λέγοντας "χουφτωμα";;;όσο για το οτι ειναι ψιλά,μην αγχονεσαι,θα κατέβει!!! Smile
Είστε οι περισσότερες κοπέλες πιο νωρίς απο εμένα οπότε χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σας!!!! Εμείς αυριο θα πάμε για την doppler....μακάρι να ειναι καλη!!!

Ευχομαι να εχεις καλα νεακια στο doppler !!! Οσο για το χουφτωμα, ειναι η κολπικη εξεταση που κανει ο γιατρος με το χερι του για να ελεγξει την κατασταση κ την πορεια του τραχηλου....Σε ολο τον 9ο γινεται καθε εβδομαδα που εχεις ραντεβου, αναλογα βεβαια κ τον γιατρο αλλες το γλυτωνουν και γινεται κανα δυο φορες κ αλλες δεεεεν καλη ωρα εγω κ γινεται μολις μπεις στο μηνα κ σε καθε εβδομαδιαιο ραντεβου...Κ λεμε γλυτωνουμ χουφτωμα,χαρη γουστου γιατι ειναι μια αβολη διαδικασια,επισης οταν πας να γεννησεις σε εξεταζουν καθε λιγο οσες ωρες περιμενεις......... Rolling Eyes

πολυ ωραια κ τα δικα σου νεα!!!! να εχεις μια τελεια γεννα σου ευχομαι!!! κ μικρη σου 3 κιλα ε??? αψογα!!!
σε ευχαριστω κ για την πληροφορια περι "χουφτωματος"χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
η doppler ηταν τελεια!!! ο μικρος εχει παρει θεση ηδη...κ τα κιλα του ειναι 2,150!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 654316

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
samimas έγραψε:
Anna_K έγραψε:
samimas έγραψε:
yianna76 έγραψε:

Να σας πω και εγω τα νεα απο το γιατρο ολα ειναι μια χαρα η μπεμπα μας ειναι 2800κg το αμνιακο υγρο ειναι καλο δεν υπαρχει, προβλημα σημερα το γλυτωσα το χουφτωμα χαχαχαχ
Την Δευτερα θα παω να κανω παλι καρδιοτοκογραφο και Τεταρτη παλι ραντεβου για να δουμε ποτε περιπου θα γεννησω που μαλλον δεν θα γλυτωσω το χουφτωμα χαχα
Το μονο που με εχει αγχωσει λιγο που ειναι ψιλα ακομα.Αυτα τα νεα μου!!

Μια χαρα κ τα δικα σου νέα!!! Τα κιλά της μικρής σου πολυ καλα,ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!τι εννοείς λέγοντας "χουφτωμα";;;όσο για το οτι ειναι ψιλά,μην αγχονεσαι,θα κατέβει!!! Smile
Είστε οι περισσότερες κοπέλες πιο νωρίς απο εμένα οπότε χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σας!!!! Εμείς αυριο θα πάμε για την doppler....μακάρι να ειναι καλη!!!

Ευχομαι να εχεις καλα νεακια στο doppler !!! Οσο για το χουφτωμα, ειναι η κολπικη εξεταση που κανει ο γιατρος με το χερι του για να ελεγξει την κατασταση κ την πορεια του τραχηλου....Σε ολο τον 9ο γινεται καθε εβδομαδα που εχεις ραντεβου, αναλογα βεβαια κ τον γιατρο αλλες το γλυτωνουν και γινεται κανα δυο φορες κ αλλες δεεεεν καλη ωρα εγω κ γινεται μολις μπεις στο μηνα κ σε καθε εβδομαδιαιο ραντεβου...Κ λεμε γλυτωνουμ χουφτωμα,χαρη γουστου γιατι ειναι μια αβολη διαδικασια,επισης οταν πας να γεννησεις σε εξεταζουν καθε λιγο οσες ωρες περιμενεις......... Rolling Eyes

πολυ ωραια κ τα δικα σου νεα!!!! να εχεις μια τελεια γεννα σου ευχομαι!!! κ μικρη σου 3 κιλα ε??? αψογα!!!
σε ευχαριστω κ για την πληροφορια περι "χουφτωματος"χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
η doppler ηταν τελεια!!! ο μικρος εχει παρει θεση ηδη...κ τα κιλα του ειναι 2,150!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 654316

μια χαρα και εσενα τα νεα σου μπραβο Very Happy και τα κιλα

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιαννα μου μια χαρα η μπεμπουλα ολα τελεια ε!!! Παλι καλα που γλιτωσες το χουφτωμα, εχω ακουσει οτι ποναει Shocked αλλα τελικα ολες θα το υποστουμε και αυτο...
Υπαρχουν κατι ασκησεις που μαθαμε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οι οποιες βοηθανε να καταιβει το μωρο αν θες πες μου να στις περιγραψω. Ακομη και το περπατημα βοηθαει, ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω σιγα σιγα.

Αννα και τα δικα σου νεα τελεια!!! Πραγματικα ετσι οπως τα λες πιστευω και εγω οτι θα γεννησεις πολυ ευκολα μπραβο σου!!! Αντε την επομενη φορα θα μας πεις τα ευχαριστα και εσυ. Αν μιλας και με αλλα κοριτσια απο το φορουν πες μας και τα δικα τους γεννητουρια!!!

Samimas ολα καλα να νεα μια χαρα και το doppler μπραβο, εχει παρει και θεση, τελεια τα παει ο μπεμπουλης σου και σενα.

Τι ωραια νεα απο ολες!!! Τετεια να διαβαζουμε καθε μερα Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Γιαννα μου μια χαρα η μπεμπουλα ολα τελεια ε!!! Παλι καλα που γλιτωσες το χουφτωμα, εχω ακουσει οτι ποναει Shocked αλλα τελικα ολες θα το υποστουμε και αυτο...
Υπαρχουν κατι ασκησεις που μαθαμε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οι οποιες βοηθανε να καταιβει το μωρο αν θες πες μου να στις περιγραψω. Ακομη και το περπατημα βοηθαει, ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω σιγα σιγα.

Αννα και τα δικα σου νεα τελεια!!! Πραγματικα ετσι οπως τα λες πιστευω και εγω οτι θα γεννησεις πολυ ευκολα μπραβο σου!!! Αντε την επομενη φορα θα μας πεις τα ευχαριστα και εσυ. Αν μιλας και με αλλα κοριτσια απο το φορουν πες μας και τα δικα τους γεννητουρια!!!

Samimas ολα καλα να νεα μια χαρα και το doppler μπραβο, εχει παρει και θεση, τελεια τα παει ο μπεμπουλης σου και σενα.

Τι ωραια νεα απο ολες!!! Τετεια να διαβαζουμε καθε μερα Very Happy

για το περπατημα το ξερω οτι βοηθαει εχω ξεκινησει περπατημα και απο αυριο θα περπαταω πρωι-απογευμα ( για το απογευμα ειναι σιγουρο ) και περιγραψε μου αμα μπορεις τι σου ειπανε

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον Γιαννα φαντασου οτι απο τον κολπο σου κρεμεται ενα σχοινι με ενα βαριδι.
Λιγισε τα γονατα σου και σε αυτη τη σταση σπασε τη μεση σου ωστε το βαριδι να σχηματιζει ορθη φωνια με το εδαφος. Να ειναι δηλαδη το σχοινι καθετο. Επανελαβε το σπασιμο στη μεση μπρως-πισω οσες φορες μπορεις, να μην φτασεις σε σημειο να κουραστεις 5-6 φορες ειναι μια χαρα και οποτε το θυμασε μεσα στη μερα.
Ελπιζω να σε κατατοπισα με αυτη τη περιγραφη.
Εγω αυτο κανω γιατι το περπατημα το βαριεμαι μονη μου. Αν καταφερεις πρωι απογευμα να περπατας μπραβο σου!!!
Για ποση ωρα περπατας περιπου?

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Λοιπον Γιαννα φαντασου οτι απο τον κολπο σου κρεμεται ενα σχοινι με ενα βαριδι.
Λιγισε τα γονατα σου και σε αυτη τη σταση σπασε τη μεση σου ωστε το βαριδι να σχηματιζει ορθη φωνια με το εδαφος. Να ειναι δηλαδη το σχοινι καθετο. Επανελαβε το σπασιμο στη μεση μπρως-πισω οσες φορες μπορεις, να μην φτασεις σε σημειο να κουραστεις 5-6 φορες ειναι μια χαρα και οποτε το θυμασε μεσα στη μερα.
Ελπιζω να σε κατατοπισα με αυτη τη περιγραφη.
Εγω αυτο κανω γιατι το περπατημα το βαριεμαι μονη μου. Αν καταφερεις πρωι απογευμα να περπατας μπραβο σου!!!
Για ποση ωρα περπατας περιπου?

μιση ωρα μπορεικαι παρα πανω αναλογα που παω

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!
δυσκολος πολυ ο θηλασμος (να φανταστειτε η παιδιατρος ειναι προεδρος του συνδεσμου θηλασμου εδω στην Κυπρο και βοηθαει πολυ), πηρα και θηλαστρο να βοηθησω γιατι το γαλα μου κατεβαινει αργα, αναγκαστικα πινουμε και συμπληρωμα γιατι δε χορταινει!αχ και ξυπνημα τη νυχτα! Like a Star @ heaven αλλα οταν την αλλαζεις, την κανεις μπανακι και γελαει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 654316 και σε κοιταζει ολα ειναι τελεια!!!σας ευχομαι τα καλυτερα!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margie_margie έγραψε:κορίτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!
δυσκολος πολυ ο θηλασμος (να φανταστειτε η παιδιατρος ειναι προεδρος του συνδεσμου θηλασμου εδω στην Κυπρο και βοηθαει πολυ), πηρα και θηλαστρο να βοηθησω γιατι το γαλα μου κατεβαινει αργα, αναγκαστικα πινουμε και συμπληρωμα γιατι δε χορταινει!αχ και ξυπνημα τη νυχτα! Like a Star @ heaven αλλα οταν την αλλαζεις, την κανεις μπανακι και γελαει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 654316 και σε κοιταζει ολα ειναι τελεια!!!σας ευχομαι τα καλυτερα!

καλημερα margie!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Margie καλημέρα και από εμένα και να σου ζήσει η κουκλιτσα σου! Έχω καιρό να μπω στο θέμα σας αλλά ενημερώθηκα από την Σπυριδουλα και μπήκα να σου ευχηθώ! Κι εγώ είχα πρόβλημα με τον πρώτο γιο μου στο θηλασμό, κάθε αρχή και δύσκολη! Θα συνηθισεις και εσύ και η μπέμπα σου υπομονή! Και πάλι να σου ζήσει!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σας ευχαρισω πολυ κοριτσια μου!!! I love you

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια γεια σας,ακομα εγκυος ειμαι και περιμενω....
Απλα ηθελα να σας πω οτι γεννησαν αλλες 2 κοπελες απτην ομαδα μας...Η Ελενη(kakao) γεννησε μια μπεμπουλα 3,375 και η Δωρα (dorto) ενα μπεμπουλη 3170....με το καλο κ στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Anna_K έγραψε:Κοριτσια γεια σας,ακομα εγκυος ειμαι και περιμενω....
Απλα ηθελα να σας πω οτι γεννησαν αλλες 2 κοπελες απτην ομαδα μας...Η Ελενη(kakao) γεννησε μια μπεμπουλα 3,375 και η Δωρα (dorto) ενα μπεμπουλη 3170....με το καλο κ στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο στα κοριτσια!!! Να τους ζησουν τα μωρακια, ευχομαι τα καλυτερα!!! Και εσυ Αννα με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου.
Τωρα που πλησιαζουν οι μερες, αληθεια δεν σας πιανει ενα αγχος πως θα καταλαβουμε οτι ηρθε η ωρα του τοκετου?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:Κοριτσια γεια σας,ακομα εγκυος ειμαι και περιμενω....

ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! μπραβο στα κοριτσια!!! να τους ζησουν τα μωρακια τους!!!! πω,πω ζηλευω...αντε να ερθει κ η σειρα μας!!
Anna_K μου κοντευεις κ εσυ!! με το καλο κ με ενα πονο που λενε..

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να τους ζήσουν τα μωράκια τους!!! Αντε μια μια να φεύγει από το κλαμπ των εγκύων και να μπαίνει στο κλαμπ των μαμάδων!!! Αννα μου με το καλό και σε σένα και με ένα πόνο...!!! Γιατί μάλλον εσύ θα είσαι η επόμενη ! Smile Smile Smile

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να τους ζησουν τα μωρακια!!να ειναι υγιη και καλοτυχα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 215994

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!! Να μας ζήσουν τα νέα μωράκια! Ευτυχισμένα και καλότυχα!!! Και συγχαρητήρια στις νέες μαμάδες! Μόλις έμαθα κι από την Γιάννα πως γέννησε κι εκείνη!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 654316

Με το καλό κι οι υπόλοιπες!!
Κι εγώ είχα αιματάκι εχθές αλλά ακόμη δεν ανησυχούμε. Πονάκια πολλά και δυσκολία στην φροντίδα της κορούλας μου. Αυτά τα νέα μου.
Α, και πολύ πολύ δίαιτα. Με τον διαβήτη εννοώ. Τρώω που και που ένα παγωτό με μηδέν ζάχαρη και μου ανεβαίνει και πάλι. Σήμερα με μάλωσαν πάλι στο διαβητολογικό. Και κάτι έχει πιάσει τον άντρα μου και όλο τρώει παγωτά και η κόρη μου διαρκώς μου ζητάει "μαμ κοκό". αχχχχ......

Σας φιλώ γλυκά και μόλις βρω δίκτυο θα ξαναμπώ να ξανακλάψω από χαρά με τα πανέμορφα νέα που ακουω εδώ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 417472

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ooo!!!Γιάννα να σου ζησει το μωράκι σου!!υγιες και καλοτυχο και παντα να ειστε ευτυχισμενοι!
happy mama με το καλο στα δικά σου!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας πω και εγω τα νεα μου
γεννησα την Πεμπτη με καισαρικη προγραματισμενο βαρος 2860 ειναι πολυ  ησυχια

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααα Yianna μου μπραβο!! να σου ζησει η μικρουλα σου!!!! να την δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!  Very Happy

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:Να σας πω και εγω τα νεα μου
Να σου ζήσει η κορούλα σου!!!! Να είναι πάντα καλά, τυχερή κι ευτυχισμένη!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Τελεια νεα!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 567772 Να σου ζησει Γιαννα μου!!!
Εγω κοριτσια ακομη εγκυος και περιμενω...

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evelin έγραψε:
Υπομονή...πλησιάζεις...επικίνδυνα !!!!! Smile Smile Smile 

Τελεια νεα!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 30 567772 Να σου ζησει Γιαννα μου!!!
Εγω κοριτσια ακομη εγκυος και περιμενω...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα!!!! εχω κουπονια απο libero No 1,2,3 k 4 που ληγουν στις 30 Ιουνιου...ενδιαφερεται καποια να τις τα στειλω??ειναι κριμα να τα πεταξω!!!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Κι εγώ ακόμη περιμένω.. έχω βαρύνει, νιώθω κάποιες στιγμές πολύ δυσφορία αλλά τι να κάνουμε;;; παιδάκι ετοιμάζω!

Για άλλη μια φορά να μας ζήσουν τα μωράκια που γεννήθηκαν! Πείτε πως τα πάτε; θηλάζετε; τι εμπειρία είχατε;;;

Βάλαμε δίκτυο σπίτι από το Σάββατο αλλά δεν μπαίνω πολύ γιατί η μικρή δε με αφήνει. Τουλάχιστον που και που μπαίνω να σας χαιρετάω!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMamma δεν βοηθαει κ ο καιρος!! με τετοια ζεστη λογικο να νιωθεις δυσφορια!!! πιστεψε με παρακαλαω να γεννησω γρηγορα!!!!αντε μεχρι 5 του μηνα....δεν θα αντεξω ολο τον Ιουλιο!!! χαχαχαχαχαχαχα
πως εισαι κατα τ'αλλα???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις