Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
99 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 99 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 35]

jojo5

jojo5
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο μένα... Εγω γέννησα 5/6 την δεύτερη κορούλα μου με καισαρικη πάλι.... Ολα πήγαν καλα και μπορω να πω πως η δεύτερη καισαρικη δεν ήταν τιποτα.... Δεν κατάλαβα τιποτα ... Εύχομαι σε όλες τις μανουλες να τους ζήσουν τα παιδάκια τους και στις εγκύου λες με το καλο να γεννήσουν γερά και δυνατά μωρακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 34 417472 

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin να σου ζησει ο μπεμπης σου μια χαρα βαρος βγηκε Very Happy καλη αναρρωση

kallh e να ου ζησει και σενα το μωρακι σου τωρα ποσο βαρος εχει;

Πηρα τηλ τον Παπανα ερθει στο σπιτι για την μιση ευχη και μου ειπε δεν υπαρχει ευχη μια και καλη στα 40 και αμα θελω και εχω δουλειες να βγαινω το πρωι.Και ετσι κανω μονο εγω αν τυχη να βγω οχι το μωρο.Και κανω υπομονη μεχρι στης 14 του μηνος που θα 40νταρισω να το παω βολτα Very Happy 

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ πάλι σήμερα πήρα τον δικό μου παπά και μου ειπε ότι στις 20 μέρες θα διαβάσει μια ευχή για μένα και μια για το μωρο για να βγούμε έξω! Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται!

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evelyn να σου ζησει το μωρο!καλη αναρρωση!λιγη υπομονη θελει!!
kalh να σου ζησει!
κι εμεις ειχαμε παρει ευχη στις 20 μερες σημερα σαραντησαμε και πηραμε κανονικα τις ευχες!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 34 215994 

kallh e

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
yianna76 έγραψε:Evelin  να σου ζησει ο μπεμπης σου μια χαρα βαρος βγηκε Very Happy καλη αναρρωση

Πηρα τηλ τον Παπανα ερθει στο σπιτι για την μιση ευχη και μου ειπε δεν υπαρχει ευχη μια και καλη στα 40 και αμα θελω και εχω δουλειες να βγαινω το πρωι.Και ετσι κανω μονο εγω αν τυχη να βγω οχι το μωρο.Και κανω υπομονη μεχρι στης  14 του μηνος που θα 40νταρισω να το παω βολτα Very Happy 

twra exoumai paei sta 3243

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kallh e έγραψε:
yianna76 έγραψε:Evelin  να σου ζησει ο μπεμπης σου μια χαρα βαρος βγηκε Very Happy καλη αναρρωση

Πηρα τηλ τον Παπανα ερθει στο σπιτι για την μιση ευχη και μου ειπε δεν υπαρχει ευχη μια και καλη στα 40 και αμα θελω και εχω δουλειες να βγαινω το πρωι.Και ετσι κανω μονο εγω αν τυχη να βγω οχι το μωρο.Και κανω υπομονη μεχρι στης  14 του μηνος που θα 40νταρισω να το παω βολτα Very Happy 

twra exoumai paei sta 3243

Μια χαρα βαρος πηρε μπραβο εγω γεννησα 6/6 με βαρος 2860 και βγηκαμε 2660 και την Δευτερα που το ζυγηαμε ηταν 3210

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια τι κάνετε?????? Γεννήσατε όλες????? Εμείς περάσαμε την ΠΗΤ και πλέον εάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν γεννήσουμε θα πάμε για πρόκληση!!!!!!!!!!!!
Κοντεύω να σκάσω όμως!!!! Κάθε κίνηση της μικρής είναι πλέον επώδυνη γιατί η μήτρα έχει τσιτώσει για τα καλά, αλλά έλα που της καλοάρεσε και δενλέει να βγει tongue 
Αυτά τα νέα μας!!!! Φιλιά σε όλες και καλή λευτεριά στις τελευταίες που απομείναμε!!!!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofaki32 έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε?????? Γεννήσατε όλες????? Εμείς περάσαμε την ΠΗΤ και πλέον εάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν γεννήσουμε θα πάμε για πρόκληση!!!!!!!!!!!!
Κοντεύω να σκάσω όμως!!!! Κάθε κίνηση της μικρής είναι πλέον επώδυνη γιατί η μήτρα έχει τσιτώσει για τα καλά, αλλά έλα που της καλοάρεσε και δενλέει να βγει tongue 
Αυτά τα νέα μας!!!! Φιλιά σε όλες και καλή λευτεριά στις τελευταίες που απομείναμε!!!!

με το καλο σοφακι με ενα πονο Very Happy 

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofaki32 έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε?????? Γεννήσατε όλες????? Εμείς περάσαμε την ΠΗΤ και πλέον εάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν γεννήσουμε θα πάμε για πρόκληση!!!!!!!!!!!!

Σοφακι ευχομαι με το καλο!!! κ εγω ακομη περιμενω.....

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια γεια σας εχω κατι χρονια να μπω,γεννησα στις 4/6 ενα υγιεστατο κοριτσακι 3440 και 54 ποντους,περασαμε λιγο δυσκολσ μεχρι να προσαρμοστουμε κ να αναρρωσουμε,σιγα σιγα καπως συνηθιζουμε τη κουραση...Να ζησουν τα μωρακια που γεννηθηκαν κ οι μανουλες να ειναι καλα να τα χαιρονται κ οσες περιμενουν με το καλο κ οσο πιο ευκολα γινεται

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Επιτέλους βρίσκω 10 λεπτά να σας γράψω!! Όπως είπε και η Σπυριδούλα είχα μια πολύ πολύ όμορφη εμπειρία, γέννησα με καισαρική το κοριτσάκι μου και είμαστε πια σπίτι, θηλάζουμε αποκλειστικά, κάνουμε που και που αυτό που λέει η Margie με το θήλαστρο – έχουμε και τις ανασφάλειες μας , αλλά περισσότερο το ήθελα για να «βοηθήσω» τη θηλή να ανοίξει και να υπάρχει καλή ροή.
Η μικρή ήταν 3140 και πολύ ήσυχο μωρό. Εδώ στο σπίτι τρέχω και δεν φτάνω, 2 μωρά, άρχισε και η μεγάλη μου να κάνει ότι είναι μωράκι και με κυνηγάει γύρω γύρω να την πάρω αγκαλιά. Κατά τα άλλα χάρηκε πολύ που είδε το μωρό και δεν το πειράζει με κακία. Πάλι καλά..
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, kallh, evelin, jojo, να σας ζήσουν και σας! Σπυριδούλα μου, πες μας τα νέα σας από την Πέμπτη! Σοφάκι με το καλό!
Γιάννα, πως πάς;;;; Αλλαξες παιδίατρο;

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια. Τι κανουν τα μωρακια σας???
Kally e, jojo 5, Anna, HappyMama να σας ζησουν τα μωρακια !!! Και στις υπολοιπες μανουλες, Ιουλιου τωρα πια, με το καλο και με ενα πονο.
Εγω ειμαι πολυ καλυτερα απο την καισαρικη, αλλα παλευω ακομη για αποκλειστικο θηλασμο και δεν τα καταφερνω. Αυτο με εχει ριξει πολυ και η ψυχολογια μου ειναι χαλια.Sad

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Τι κανουν τα μωρακια σας???
Kally e, jojo 5, Anna, HappyMama να σας ζησουν τα μωρακια !!! Και στις υπολοιπες μανουλες, Ιουλιου τωρα πια, με το καλο και με ενα πονο.
Εγω ειμαι πολυ καλυτερα απο την καισαρικη, αλλα παλευω ακομη για αποκλειστικο θηλασμο και δεν τα καταφερνω. Αυτο με εχει ριξει πολυ και η ψυχολογια μου ειναι χαλια.Sad

Kαλησπερα evelin πονας ακομα απο την καισαρικη;
και εγω το παλεψα για το θηλασμο και δεν επερνε βαρος και η ψυχολογια χαλια ολο εκλαιγα και τωρα δινω και ξενο το βγαζω με θηλαστρο και οσο βγαζω το μαζευω και της το δινω γευμα ετσι μου ειπε η παιδιατρος.Εσυ γιατι;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια. Τι κανουν τα μωρακια σας???

Εθελιν τι εννοείς παλεύεις και δεν τα καταφέρνεις; Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Δεν έχεις αρκετό γάλα;

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Anna K να σου ζησει!!ψηλό μωρό!
happy mama μπραβο!μια χαρα θα τα πας και με τα 2!
το ξερω, δυσκολος ο θηλασμος, εμενα ειναι σε αλμα ανάπτυξης τωρα παλι και θελει συνεχεια να τη θηλαζω!ειδικα μετα το απόγευμα συνεχεια!!!ουρλιαζει και τσιριζει κι εγω ειχα χαλια ψυχολογια με το να τη βλεπω να πειναει και να μην της φτάνει!ποτε να προλαβω να "γεμισω"? τις 3 τελευταιες μερες αγανακτησα κι επειδη το λυπηθηκα της εδωσα απο μια φορα λιγο ξενο και οντως μετα σταματησε το κλαμα, τελικα δεν ηταν κολικοι...τεσπα...
το καλο ειναι αρχισε και κοιμαται το βραδυ 4 ωρες συνεχομενα μη σας πω κ παραπανω!μην τη ματιασω!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κοριτσια να σας πω τι παιρναω με το θηλασμο... Τις 2 πρωτες μερες μετα την καισαρικη δεν θηλασα γιατι εκανα ολικη αναισθησια και επερνα φαρμακο και στο μωρακι διναμε απο το μπουκαλι ξενο γαλα. Την τριτη μερα προσπαθησα να το θηλασω αλλα ειχα μονο πρωτογαλα και δεν μπορουσε να χορτασει. Πηρα και μια μαια αποκλειστικη για 2 μερες για να μου μαθει πως να θηλαζω για να ειμαι σιγουρη οτι τα κανω ολα σωστα. Στο σπιτι δεν ειχαμε παρει τιποτα ουτε μπουκαλι ουτε αποστειρωτες, τοσο σιγουρο το ειχα οτι θα θηλαζω αποκλειστικα. Σε καθε γευμα ξεκιναω να θηλαζω αλλα οταν τελειωνει το γαλα και απο τα 2 στηθη το μωρακι πειναει οποτε του δινω και ξενο μετα. Νιωθω τυψεις κλαιω ολη την ωρα αλλα δεν γινεται να μην του δωσω. Σιγα σιγα και με την υποστηριξη του αντρα μου το παιρνω αποφαση οτι δεν θα θηλασω αποκλειστικα. Σε καθε θηλασμο ο πονος ειναι τραγικος, οι θηλες μου ματωνουν και πραγματικα υποφερω ειμαι ενα ρακος.

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evelin έγραψε:Αχ κοριτσια να σας πω τι παιρναω με το θηλασμο... Τις 2 πρωτες μερες μετα την καισαρικη δεν θηλασα γιατι εκανα ολικη αναισθησια και επερνα φαρμακο και στο μωρακι διναμε απο το μπουκαλι ξενο γαλα. Την τριτη μερα προσπαθησα να το θηλασω αλλα ειχα μονο πρωτογαλα και δεν μπορουσε να χορτασει. Πηρα και μια μαια αποκλειστικη για 2 μερες για να μου μαθει πως να θηλαζω για να ειμαι σιγουρη οτι τα κανω ολα σωστα. Στο σπιτι δεν ειχαμε παρει τιποτα ουτε μπουκαλι ουτε αποστειρωτες, τοσο σιγουρο το ειχα οτι θα θηλαζω αποκλειστικα. Σε καθε γευμα ξεκιναω να θηλαζω αλλα οταν τελειωνει το γαλα και απο τα 2 στηθη το μωρακι πειναει οποτε του δινω και ξενο μετα. Νιωθω τυψεις κλαιω ολη την ωρα αλλα δεν γινεται να μην του δωσω. Σιγα σιγα και με την υποστηριξη του αντρα μου το παιρνω αποφαση οτι δεν θα θηλασω αποκλειστικα. Σε καθε θηλασμο ο πονος ειναι τραγικος, οι θηλες μου ματωνουν και πραγματικα υποφερω ειμαι ενα ρακος.

Έβελιν έτσι ακριβώς την είχα πατήσει στον πρώτο μου γιο... Τότε στο μαιευτήριο είχαν τακτική να βάζουν το μωρο για θηλασμό μετα την Τρίτη μέρα που ειχε κατέβει το γάλα με αποτέλεσμα το μωρο να τρέφεται τις τρεις πρώτες μέρες της ζωής του με μπιμπερό και μετά να μην θέλει την θηλή!!! Επίσης μου είχαν πει να το θηλάζω 10 λεπτα στο ένα στήθος και 10 στο άλλο ! ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ!!! Το πηκτό και θρεπτικό γάλα βγαίνει μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά! Το αποτέλεσμα ήταν να αντέξω την ταλαιπωρία μονο 2 μήνες ...που θήλαζα και έδινα και ξένο γάλα και μετα να κόψω τελείως τον θηλασμό!
Σε αυτό το μωρό τα έκανα όλα αντίθετα! Και όλα έχουν παει καλά μέχρι στιγμής...
Πρώτον το μωρό το έβαλαν στο στήθος μου με το που βγήκε από την κοιλιά και κάθε μια ώρα που εκλαιγε τον έβαζαν στο στήθος μου! Το δεύτερο εικοσιτετράωρο θηλαζε κανονικά! Βέβαια τις 3 πρώτες μέρες που είχα μονο πρωτόγαλα δεν χορταινε και έτρωγε κάθε 1-2 ώρες! Η Μαία μου όμως επέμενε να μη δώσω επουδενί ξένο γάλα για δυο λόγους: πρώτον γιατί θα συνήθιζε το μπιμπερό και δεν θα ήθελε μετα το στήθος που χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια...και δεύτερον γιατι το στήθος όσο περισσοτερο το "ταλαιπωρεί" το μωρο τόσο περισσότερο γάλα κατεβάζει! Και όντως έτσι έγινε! Ενώ τις πρώτες τρεις μέρες το μωρο έτρωγε συνέχεια και δεν χορταινε...και έχανε και βαρος (130 γραμμάρια συνολικά!) από την τέταρτη μέρα και μετά πήρε τα πάνω του τρώει κάθε 2:30-3 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ ξυπνάει κάθε 5-7 ώρες! Θέλω να σου πω ότι αν θέλεις οπωσδήποτε να θηλασεις αποκλειστικά πρέπει να επιμεινεις και να βάζεις το μωρό στο στήθος συνέχεια και συχνά για να το βοηθήσεις να κατεβάσει περισσότερο γάλα! Και να πιεις και μπύρα! Μόλις τελειώσεις τον θηλασμό! Και να θηλαζεις κάθε φορά απο το ένα στήθος!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elenamagio έγραψε:
Evelin έγραψε:Αχ κοριτσια να σας πω τι παιρναω με το θηλασμο... Τις 2 πρωτες μερες μετα την καισαρικη δεν θηλασα γιατι εκανα ολικη αναισθησια και επερνα φαρμακο και στο μωρακι διναμε απο το μπουκαλι ξενο γαλα. Την τριτη μερα προσπαθησα να το θηλασω αλλα ειχα μονο πρωτογαλα και δεν μπορουσε να χορτασει. Πηρα και μια μαια αποκλειστικη για 2 μερες για να μου μαθει πως να θηλαζω για να ειμαι σιγουρη οτι τα κανω ολα σωστα. Στο σπιτι δεν ειχαμε παρει τιποτα ουτε μπουκαλι ουτε αποστειρωτες, τοσο σιγουρο το ειχα οτι θα θηλαζω αποκλειστικα. Σε καθε γευμα ξεκιναω να θηλαζω αλλα οταν τελειωνει το γαλα και απο τα 2 στηθη το μωρακι πειναει οποτε του δινω και ξενο μετα. Νιωθω τυψεις κλαιω ολη την ωρα αλλα δεν γινεται να μην του δωσω. Σιγα σιγα και με την υποστηριξη του αντρα μου το παιρνω αποφαση οτι δεν θα θηλασω αποκλειστικα. Σε καθε θηλασμο ο πονος ειναι τραγικος, οι θηλες μου ματωνουν και πραγματικα υποφερω ειμαι ενα ρακος.

Έβελιν έτσι ακριβώς την είχα πατήσει στον πρώτο μου γιο... Τότε στο μαιευτήριο είχαν τακτική να βάζουν το μωρο για θηλασμό μετα την Τρίτη μέρα που ειχε κατέβει το γάλα με αποτέλεσμα το μωρο να τρέφεται τις τρεις πρώτες μέρες της ζωής του με μπιμπερό και μετά να μην θέλει την θηλή!!!  Επίσης μου είχαν πει να το θηλάζω 10 λεπτα στο ένα στήθος και 10 στο άλλο ! ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ!!! Το πηκτό και θρεπτικό γάλα βγαίνει μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά! Το αποτέλεσμα ήταν να αντέξω την ταλαιπωρία μονο 2 μήνες ...που θήλαζα και έδινα και ξένο γάλα και μετα να κόψω τελείως τον θηλασμό!  
Σε αυτό το μωρό τα έκανα όλα αντίθετα! Και όλα έχουν παει καλά μέχρι στιγμής...
Πρώτον το μωρό το έβαλαν στο στήθος μου με το που βγήκε από την κοιλιά και κάθε μια ώρα που εκλαιγε τον έβαζαν στο στήθος μου! Το δεύτερο εικοσιτετράωρο θηλαζε κανονικά! Βέβαια τις 3 πρώτες μέρες που είχα μονο πρωτόγαλα δεν χορταινε και έτρωγε κάθε 1-2 ώρες! Η Μαία μου όμως επέμενε να μη δώσω επουδενί ξένο γάλα για δυο λόγους: πρώτον γιατί θα συνήθιζε το μπιμπερό και δεν θα ήθελε μετα το στήθος που χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια...και δεύτερον γιατι το στήθος όσο περισσοτερο το "ταλαιπωρεί" το μωρο τόσο περισσότερο γάλα κατεβάζει! Και όντως έτσι έγινε! Ενώ τις πρώτες τρεις μέρες το μωρο έτρωγε συνέχεια και δεν χορταινε...και έχανε και βαρος (130 γραμμάρια συνολικά!) από την τέταρτη μέρα και μετά πήρε τα πάνω του τρώει κάθε 2:30-3  ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ ξυπνάει κάθε 5-7 ώρες! Θέλω να σου πω ότι αν θέλεις οπωσδήποτε να θηλασεις αποκλειστικά πρέπει να επιμεινεις και να βάζεις το μωρό στο στήθος συνέχεια και συχνά για να το βοηθήσεις να κατεβάσει περισσότερο γάλα! Και να πιεις και μπύρα! Μόλις τελειώσεις τον θηλασμό! Και να θηλαζεις κάθε φορά απο το ένα στήθος!

elenamagio σε ευχαριστω για τις συμβουλες και που ειπες και τη δικη σου ιστορια, βοηθαει να ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που δεν τα καταφερνει, χαιρομαι παντως που στο δευτερο μωρακι σου τα πας μια χαρα!!!
να ρωτησω και κατι αλλο... ποσο διαρκει ο θηλασμος? σιγουρα καθε περιπτωση ειναι δοαφορετικη αλλα περιπου? Εγω εχω το μωρο συνολικα καπου μιαμιση ωρα στο στηθος σε καθε γευμα (και ποναω ολη αυτη την ωρα). Βαλε και κανενα 40λεπτο μεχρι να φαει απο το μπουκαλι, πανω απο 2 ωρες με παιρνει το ταισμα του μωρου. Βοηθεια δεν εχω απο κανεναν και στο λιγο χρονο που μου μενει πρεπει να κανω δουλειες να μαγηρεψω κ.τ.λ. οτι απαιτει η καθημερινοτητα δηλ. Δεν προλαβαινω να τον ξαναβαλω στο στηθος χωρις να πειναει. Και η παιδιατρος μου ειπε να μην τον ξυπναω αν δεν εχουν περασει πανω απο 6 ωρες για να φαει. Ποτε βεβαια δεν εχουν περασει τοσες ωρες ξυπναει μονος του. Εχω πελαγωσει...

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα συνήθως τρώει από 20 εώς 40 λεπτά maximum! Αυτό τον καλύπτει για 2-3 ώρες κατα την διάρκεια της ημέρας και 5-7 ώρες την νύχτα! Όμως όλη αυτή την ώρα που είναι στο στήθος τρώει δεν κοιμάται! Και καμία φορά που τον παίρνει ο ύπνος πάνω στο στήθος τον ξυπνάω για να συνεχίσει! Εμένα λοιπόν μου είπαν ακριβώς τα αντίθετα! Να τον ξυπνάω ανα 3 ώρες κατα την διάρκεια της ημέρας για να τρώει έτσι ώστε να μην με ταλαιπωρεί την νύχτα! Και έτσι ακριβώς έγινε! 7 γεύματα την ημέρα κάνουμε.
Επίσης αν πονάνε οι θηλές σου το πιθανότερο είναι ότι δεν πιάνει σωστα το στήθος! Μάλλον πιάνει μονο την θηλή ενώ πρέπει να πιάνει και την θηλαία αλω

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και αυτο το τελευταίο στο λέω γιατί την πατησα κι εγω στο μαιευτήριο τις πρώτες μέρες και οι θηλές μου είχαν κάνει πληγές! Και μετά μου έδειξε η Μαία πως πρέπει το μωρο να πιάνει το στήθος και από τότε δεν ξανά πόνεσα!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Τα ιδια ακριβωςεπαθα και εγω εδινα μονο δικο μου και την ζυγησαμε και σε 1 εβδ. πηρε μονο 25γρ.και εκλαιγα.και τωρα της δινω ξενο και το βραδυ της δινω το δικο μου.Δοκιμασες ναβγαλειμε θυλαστρο;

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σημερα θα καταφυγω και στο θηλαστρο... Δεν το επερνα αποφαση γιατι νωμιζω οτι κοβεται το γαλα. Δεν εχω και πολυ ελπιζω να μην κοπει, να με παρει κανενα μηνα να του δινω και λιγο δικο μου μεχρι να σρανταρισει.
Επίσης ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι πιανει σωστα το στηθος, πιανει τη θηλαια αλω, (στο ενα στηθος δε φαινεται καν) μου το δειξανε ολες οι μαιες του νοσοκομειου και η αποκλειστικη που πηρα. Γι αυτο και δεν καταλαβαινω που ειναι το λαθος να το διορθωσω, γιατι ποναει τοσο?
Α και κατι αλλο... διαβαζω καθημερινα για το μητρικο θηλασμο και βλεπω οτι υπαρχει ενα ειδος ρατσισμου σε μητερες που δεν θηλαζουν. Του τυπου οποιος θελει μπορει και δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Νιωθω τοσες ενοχες...Εχω ξοδεψει χρονο , χρημα και εχω δωσει την ψυχη μου και δεν τα καταφερνω. Ειμαι κακη μανα!!!!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yianna76 έγραψε:

Τα ιδια ακριβωςεπαθα και εγω εδινα μονο δικο μου και την ζυγησαμε και σε 1 εβδ. πηρε μονο 25γρ.και εκλαιγα.και τωρα της δινω ξενο και το βραδυ της δινω το δικο μου.Δοκιμασες ναβγαλειμε θυλαστρο;

Δεν το αντέχω το θήλαστρο! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω πρόβλημα πια. 3 μέρες ήταν δύσκολα...μετά είμαστε μια χαρά με τον θηλασμό και παίρνουμε και πολύ βαρος !

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evelin έγραψε:Σημερα θα καταφυγω και στο θηλαστρο... Δεν το επερνα αποφαση γιατι νωμιζω οτι κοβεται το γαλα. Δεν εχω και πολυ ελπιζω να μην κοπει, να με παρει κανενα μηνα να του δινω και λιγο δικο μου μεχρι να σρανταρισει.
Επίσης ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι πιανει σωστα το στηθος, πιανει τη θηλαια αλω, (στο ενα στηθος δε φαινεται καν) μου το δειξανε ολες οι μαιες του νοσοκομειου και η αποκλειστικη που πηρα. Γι αυτο και δεν καταλαβαινω που ειναι το λαθος να το διορθωσω, γιατι ποναει τοσο?
Α και κατι αλλο... διαβαζω καθημερινα για το μητρικο θηλασμο και βλεπω οτι υπαρχει ενα ειδος ρατσισμου σε μητερες που δεν θηλαζουν. Του τυπου οποιος θελει μπορει και δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Νιωθω τοσες ενοχες...Εχω ξοδεψει χρονο , χρημα και εχω δωσει την ψυχη μου και δεν τα καταφερνω. Ειμαι κακη μανα!!!!

Μην ακούω χαζομαρες! Που είσαι κακή μάνα επειδή το μωρο δεν θέλει να θήλασει ή επειδή εσύ πονάς! Ο θηλασμος είναι θέμα τύχης! Εγώ δυο παιδιά έχω κάνει το πρώτο θηλασε με το ζόρι 2 μήνες με ταλαιπωρία απίστευτη και συμπλήρωμα και το δεύτερο θηλαζει αποκλειστικά απο την πρώτη μέρα και παίρνει και πολυ βαρος και δεν ταλαιπωρουμαι καθόλου! Τι δηλαδη; Στο πρώτο ήμουν κακή μάνα και στο δεύτερο καλή;;;;
Οκ καλό είναι να μπορείς να θηλασεις...το μητρικό είναι καλύτερο δεν υπάρχει αμφιβολία...αλλα μην υπέρ βάλουμε κιόλας!!!
Ο πρώτος μου γιος που δεν θηλασε πολυ είναι 9 χρονών υγιεστατος, δεν έχουμε παει στο νοσοκομείο ΠΟΤΕ και αρρωσταινει μια με δυο φορές τον χρόνο από μωρό! Αρα;;;; Μην ανησυχείς λοιπόν κορίτσι μου! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου και πολύ καλή μανούλα θα είσαι σίγουρα κι εσύ! Σημασία έχει να προσέξεις την διατροφή του στην συνέχεια! Δεν παίζει ρόλο μονο το μητρικό γάλα!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elenamagio έγραψε:
Evelin έγραψε:Σημερα θα καταφυγω και στο θηλαστρο... Δεν το επερνα αποφαση γιατι νωμιζω οτι κοβεται το γαλα. Δεν εχω και πολυ ελπιζω να μην κοπει, να με παρει κανενα μηνα να του δινω και λιγο δικο μου μεχρι να σρανταρισει.

Μην ακούω χαζομαρες! Που είσαι κακή μάνα επειδή το μωρο δεν θέλει να θήλασει ή επειδή εσύ πονάς! Ο θηλασμος είναι θέμα τύχης! Εγώ δυο παιδιά έχω κάνει το πρώτο θηλασε με το ζόρι 2 μήνες με ταλαιπωρία απίστευτη και συμπλήρωμα και το δεύτερο θηλαζει αποκλειστικά απο την πρώτη μέρα και παίρνει και πολυ βαρος και δεν ταλαιπωρουμαι καθόλου! Τι δηλαδη; Στο πρώτο ήμουν κακή μάνα και στο δεύτερο καλή;;;;
Οκ καλό είναι να μπορείς να θηλασεις...το μητρικό είναι καλύτερο δεν υπάρχει αμφιβολία...αλλα μην υπέρ βάλουμε κιόλας!!!
Ο πρώτος μου γιος που δεν θηλασε πολυ είναι 9 χρονών υγιεστατος, δεν έχουμε παει στο νοσοκομείο ΠΟΤΕ και αρρωσταινει μια με δυο φορές τον χρόνο από μωρό! Αρα;;;; Μην ανησυχείς λοιπόν κορίτσι μου! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου και πολύ καλή μανούλα θα είσαι σίγουρα κι εσύ! Σημασία έχει να προσέξεις την διατροφή του στην συνέχεια! Δεν παίζει ρόλο μονο το μητρικό γάλα!

Σε ευχαριστω τα ειχα αναγκη αυτα που εγραψες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις