501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# Σαβ Απρ 20, 2013 7:14 am
E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
margie εσενα ποιο ειναι το ονομα σ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
E+G=N έγραψε:Αθηνα εμενα με λενε Αιμιλια..!οχι δεν με ξαναρωτησες..
Οσο για ηπατιτιδα εμενα με ειχαν εξετασει στην αρχη της εγκυμοσυνης μαζι με αλλες πολλες εξετασεις..!
Μargie ωραιο το Ιλιαδα!!
margie_margie έγραψε:dorto σε ευχαριστώ και σένα! Η μπέμπα είναι 2170!
εμείς θα τη βγάλουμε Ιωάννα-Ιλιάδα (το αντίστοιχο Ηλιάννα στην Κύπρο, όπως το έπος του Ομήρου!γράφεται και με "η" μπροστά)
(Ιωάννα από τον πεθερό καιΙλιάδα από θεία μου που σκοτώθηκε μικρή στον πόλεμο του 74 και μου έμοιζε)
samimas έγραψε:καλησπερα μανουλες!!!
εμενα μου ζητησε ο αντρας μου να τον εχει εκεινος με μαρσιπο....λογικα κ εγω φορμακι θα του βαλω κ θα δωσω την χαρα στον μπαμπα!!!
dorto99 με το καλο το μωρακι σου!!! στο αγρινιο μενεις?? εμενα η καταγωγη μου ειναι απο την Αρτα!!
dorto99 έγραψε:samimas έγραψε:καλησπερα μανουλες!!!
εμενα μου ζητησε ο αντρας μου να τον εχει εκεινος με μαρσιπο....λογικα κ εγω φορμακι θα του βαλω κ θα δωσω την χαρα στον μπαμπα!!!
dorto99 με το καλο το μωρακι σου!!! στο αγρινιο μενεις?? εμενα η καταγωγη μου ειναι απο την Αρτα!!
Ευχαριστω κ εσυ με το καλο το δικο σου μωρακι.Το πρωτο σου ειναι?
Απο Αγρινιο ειμαι κ εδω μενουμε-εσεις που μενετε?
dorto99 έγραψε:Καλησπερα σε ολες!Τι κανετε?
Γιαννα με αφορμη τα ρουχαλακια εξοδου της μπεμπας σου θελω να ρωτησω κ τις υπολοιπες πως εχετε σκοπο να βγαλετε τα μωρακια σας απο το μαιευτηριο?
Εγω σκεφτομουν να του βαλω ενα φορμακι κ την κουβερτουλα του αλλα θα μου αρεσε πολυ να του βαλω ρουχαλακια
dorto99 έγραψε:Μετα το ειδα οτι γραφεις οτι μενετε Αθηνα.Το πρωτο μας κι εμας αλλα ευτυχως τους εχουμε ολους εδω κοντα οποτε στην αρχη τουλαχιστον θα βοηθησουν-αν κ εχουν ξεκινησει απο τωρα,γιατι ειχα καποια θεματα κ επρεπε να προσεχω.Που θα γεννησεις?
samimas έγραψε:καλησπερα μανουλες!!!
Evelin έγραψε:samimas έγραψε:καλησπερα μανουλες!!!
samimas και εγω απο Αρτα ειμαι αλλα μενω Γιαννενα χρονια, και ο αντρας μου. Τα πεθερικα μου μενουν Αρτα οποτε παμε καμια φορα.Ασε και εμεις που ειμαστε κοντα με τους γονεις του αντρα μου δεν εχουμε καμια βοηθεια.
Οσο για τα ρουχαλακια εξοδου εμας μας δωσανε μια λιστα με τι θα φοραει το μωρο. Μια φορμα, ενα ολοσωμο κορμακι, ενα ζευγαρι καλτσακια, σκουφακι υπνου, μια πανα τετραγωνη, κουβερτα.
yianna76 έγραψε:dorto99 έγραψε:Καλησπερα σε ολες!Τι κανετε?
Γιαννα με αφορμη τα ρουχαλακια εξοδου της μπεμπας σου θελω να ρωτησω κ τις υπολοιπες πως εχετε σκοπο να βγαλετε τα μωρακια σας απο το μαιευτηριο?
Εγω σκεφτομουν να του βαλω ενα φορμακι κ την κουβερτουλα του αλλα θα μου αρεσε πολυ να του βαλω ρουχαλακια
εγω και αγορι να ειχα σετ ρουχα θα του επερνα μαρεσει ποιο πολυ παρα τα φορμακια
HappyMama έγραψε:Καλημέρα evelin, τώρα σε είδα. Στραβομάρα έχω πάθει βρε παιδιά. Νόμιζα πως είμαι μόνη μου εδώ μέσα.
Φυσικά και θα τα καταφέρετε, όλες μπορούμε. Εκ των υστέρων τα βλέπεις αστεία υπόθεση!
ΣΚ δικό μου καλό αν εξαιρέσεις αρκετή πείνα... έχασα κι άλλο μισό κιλό. Σήμερα η μικρή μου όλο "πεταρίζει" στην κοιλίτσα μου.
HappyMama έγραψε:Μην έχεις τέτοιες φοβίες! το είχα πει κάποτε κι εγώ στον γιατρό και γελούσε.
Ψυχοπροφυλακτική, ε; τέλεια!!! καλό μάθημα!!
Ευχαριστώ!Μαργαρίτα με λένε!E+G=N έγραψε:margie εσενα ποιο ειναι το ονομα σ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης