Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
762 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 762 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 35]

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι δεν ειναι δικια μου η δουλεια αλλα θελω να κατσω μετα οσο πιο πολυ μπορω, εχω το σεπτεμβρη το γαμο και εχω ετοιμασιες!ταλαιπωρηθηκα πολυ να βρω πιτζαμες, πηγα σε ολα τα μαγαζια, βρηκα στα debenhams αλυσιδα πολυκαταστημα(ειμαι Κυπρο), oysho δεν εβρισκα ουτε marks and spencer, ειχανε μακρυμανικα, χωρις κουμπακια, κλπ...

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια!!! Μα που εχετε χαθει ολες?
Σημερα επικοινωνησα με το γιατρο μου για να κανονισουμε με αναισθησιολογο για επισκληριδιο, και μου ειπε οτι εχω 70% πιθανοτητα για καισαρικη λογο υψους (150cm). Απο τοτε εχω φαει φρικη και διαβαζω και τα χειροτερα στο internet. Εχει καμια κοπελα εμπειρια με καισαρικη? να μου πει τι να περιμενω...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!! Μα που εχετε χαθει ολες?
Σημερα επικοινωνησα με το γιατρο μου για να κανονισουμε με αναισθησιολογο για επισκληριδιο, και μου ειπε οτι εχω 70% πιθανοτητα για καισαρικη λογο υψους (150cm). Απο τοτε εχω φαει φρικη και διαβαζω και τα χειροτερα στο internet. Εχει καμια κοπελα εμπειρια με καισαρικη? να μου πει τι να περιμενω...

αμα καταλαβα καλα λογο υψος θα κανεις καισαρικη;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έβελυν άσε γιατί κι εγώ την ίδια φρίκη έχω φάει! Κι εγώ έχω μεγάλες πιθανότητες για καισαρική, παρόλο που στο πρώτο γέννησα φυσιολογικά, γιατί μέχρι την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό το μωρό ήταν ανάποδα!

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πονάς εκείνη την ώρα αλλά πονάς μετά! Κατα τα αλλά δεν νομίζω ότι είναι επικίνδυνη σαν επέμβαση...

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Έβελυν άσε γιατί κι εγώ την ίδια φρίκη έχω φάει! Κι εγώ έχω μεγάλες πιθανότητες για καισαρική, παρόλο που στο πρώτο γέννησα φυσιολογικά, γιατί μέχρι την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό το μωρό ήταν ανάποδα!

με το κεφαλι επανω;
γιατι και εμενα ηταν στης 29εβδ. με το κεφαλι επανω και οταν πηγα στο γιατρο στης 32 εβδ. ηταν με το κεφαλι κατω εχει παρει θεση
ποσο εβδ.ησουνα που πηγες;

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ήμουν στην 31η εβδομάδα αλλά νομίζω ότι και τώρα που είμαι στην 33η δεν έχει αλλάξει κάτι...το νιώθω πολύ ψηλά... Και γενικά Δεν εχω νιωσει καποιο "γυρισμα"!Τέλος πάντων θα δείξει οριστικά σε 10 ημέρες που θα πάω στον γιατρο...αν δεν έχει γυρίσει και τότε...δεν έχω καμία ελπίδα!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Ήμουν στην 31η εβδομάδα αλλά νομίζω ότι και τώρα που είμαι στην 33η δεν έχει αλλάξει κάτι...το νιώθω πολύ ψηλά... Και γενικά Δεν εχω νιωσει καποιο "γυρισμα"!Τέλος πάντων θα δείξει οριστικά σε 10 ημέρες που θα πάω στον γιατρο...αν δεν έχει γυρίσει και τότε...δεν έχω καμία ελπίδα!

εγω παντως δεν καταλαβα ποτε γυρισε θα γυρισει μεχρι τελευταια γυριζουνε

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί Γιάννα μου ...

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα ευτυχως εχει παρει θεση από το Μάρτιο! λόγω ύψους καισαρική?πρώτη φορά το ακούω, εγω ειμαι 1.55!σου ειπε γιατι?

Nanete

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!δεν γραφω κ πολυ συχνα αλλα σας διαβαζω!!ουτε το μωρο μου εχει παρει θεση κ ειμαι σχεδον 32 εβδομαδων. Μεχρι ποτε μπορει να γυρισει πριν γινουν ακομα πιο στριμωγμενα τα πραγματα στην κοιλια;
Ο γιατρος μου μου ειπε μεχρι να μπω στον μηνα μου ελπιζουμε να εχει γυρισει!!εγω δεν το πιστευω.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας εγκυουλες!!!
Happy mama κι εγω ειχα απογοητευτει απ'το ψαξιμο νυχτικων και τελικα κατεληξα (γιατι δεν ηθελα να δωσω και μια περιουσια) στο Jumbo και σε κινεζικο...Στο jumbo πηρα ενα ωραιο φορεματακι που το φορας ανετα και σαν νυχτικακι και μες στο σπιτι και σο κινεζικο επισης αλλο ενα νυχτικο και πυτζαμες!!!

Elenamagio το πιο πιθανο ειναι να μη το καταλαβεις οταν γυρισει και επισης τιποτα δεν ειναι απιθανο,αυτο που λεει η Ιωαννα μπορει να γυρισει και τελευταια στιγμη....Διαβασα προσφατα μια ιστορια που η κοπελα πηρε ολους τους πονους,εφτασε διαστολη 10 και λιγο πριν γεννησει γυρισε το μωρο κι εκανε καισαρικη....Οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο και τελεσιδικο...

Εγω εκλεισα 36 εβδομαδες και εχω πιασει τους δρομους(ευτυχως οχι ακομα τα βουνα χαχαχαχα) για περπατημα, γιατι η μπεμπουλα ειναι πολυυυυυ ψηλα ακομα και πιθανοτατα θα παρω ολο το μηνα Sad ...Ο τραχηλος ειναι μαλακος,αλλα η μικρη πρεπει να κατεβει,οποτε κουραγιο ποδαρακια μου!!!! Α απο κιλα ειμαστε 2.640....

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και τελικα μεσα σ'ενα βραδυ αλλαζουν ολα, ή μαλλον μεσα σε μιαμιση ωρα!!!
Σηκωθηκα να παω τουαλετα και με επιασε ενας δυνατος πονος στη περιοχη της λεκανης που δε μπορουσα να κουνηθω,με χιλια ζορια περπατησα μεχρι την τουαλετα,οπου ειδα μερικες σταγονες αιμα....Μετα με επιασε κι ενας δυνατος πονος στη κοιλια και πονουσαν κ τα κοκαλα της λεκανης μου απτα πλαγια....Ενοιωσα μια πιεση 3 φορες χαμηλα στη κοιλια που δεν ξερω αν ηταν πετρωμα!!!! Ο γιατρος ειπε να ξεκουραστω και να δουμε πως θα παει...Μπορει να ειναι εναρξη τοκετου μπορει και οχι...Ειναι ενα απ'τα σταδια εξελιξης του!!! Ισως ειμαι τοσο κοντα και τοσο μακρυα!!!! Απο μερικες ωρες μεχρι 2 εβδομαδες...Με εχει πιασει νευρικο χαζοζαρουμενο γελιο γιατι δεν το πιστευω οτι μπορει να συμβει τωρα,εχω καποιες δουλειες στο σπιτι να κανω, ηθελα να φτιαξω γλυκα και πολλα αλλα....χαχχαχαχαχ...Θα δειξει λοιπον

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτά είναι τα ευχάριστα !!! Εφόσον έχεις κλείσει και την 36η εβδομάδα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γεννήσεις και τώρα !

Στην περίπτωση λοιπόν που είναι έναρξη τοκετού...σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και να μας κρατάς ενήμερες όσο μπορείς βέβαια !!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Ο γιατρος μου ειπε οτι ολα τα paper ετσι λενε...προτεινουν καισαρικη (λογο σωματοτυπου της μητερας). Ειμαι καπως μικροκαμωμενη δε λεω, ισως margie τα 5 εκατοστα να κανουν τη διαφορα. Μολις ειχα τελειωσει τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης , και ειχα ρωτησει τοσα για τον φυσιολογικο τοκετο... για την καισαρικη τιποτα! Και εχω τοσες αποριες... για αυτο ρωτησα.

Αννα οτι και να ναι ευχομαι να πανε ολα καλα! Οπου να ναι φτανει η μπεμπα ε! αυτο ειναι αντε με το καλο!!!!

nana1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Evelin έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Ο γιατρος μου ειπε οτι ολα τα paper ετσι λενε...προτεινουν καισαρικη (λογο σωματοτυπου της μητερας). Ειμαι καπως μικροκαμωμενη δε λεω, ισως margie τα 5 εκατοστα να κανουν τη διαφορα. Μολις ειχα τελειωσει τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης , και ειχα ρωτησει τοσα για τον φυσιολογικο τοκετο... για την καισαρικη τιποτα! Και εχω τοσες αποριες... για αυτο ρ
Αννα οτι και να ναι ευχομαι να πανε ολα καλα! Οπου να ναι φτανει η μπεμπα ε! αυτο ειναι αντε με το καλο!!!!
Evelin συγγνωμη για την παρεμβαση και εγω εχω μικρο σωματοτυπο για την ακριβεια 1,49με το ζορι ο γιατρος μου δεν μου εχει αναφερει τιποτα για καισαρικη διανυω την 34η εβδομαδα και το μωρο εχει γυρισει, το ιδιο υψος εχουν και οι αδερφες μου οπως και η μανα μου που γεννησε φυσιολογικα 5 παιδια μηπως να το ψαξεις κοπελα λιγο παραπανω ? συγγνωμη και παλι αλλα μου φανηκε λιγο περιεργο μιας και το ακουω πρωτη φορα

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nana1 έγραψε:

Ο γιατρος μου ειπε οτι ολα τα paper ετσι λενε...προτεινουν καισαρικη (λογο σωματοτυπου της μητερας). Ειμαι καπως μικροκαμωμενη δε λεω, ισως margie τα 5 εκατοστα να κανουν τη διαφορα. Μολις ειχα τελειωσει τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης , και ειχα ρωτησει τοσα για τον φυσιολογικο τοκετο... για την καισαρικη τιποτα! Και εχω τοσες αποριες... για αυτο ρ
Evelin συγγνωμη για την παρεμβαση και εγω εχω μικρο σωματοτυπο για την ακριβεια 1,49με το ζορι ο γιατρος μου δεν μου εχει αναφερει τιποτα για καισαρικη διανυω την 34η εβδομαδα και το μωρο εχει γυρισει, το ιδιο υψος εχουν και οι αδερφες μου οπως και η μανα μου που γεννησε φυσιολογικα 5 παιδια μηπως να το ψαξεις κοπελα λιγο παραπανω ? συγγνωμη και παλι αλλα μου φανηκε λιγο περιεργο μιας και το ακουω πρωτη φορα

Nana μη ζητας συγγνωμη για την παρεμβαση εγω σας το ειπα εξ αλλου και ζητησα γνωμες.Και εγω στη 34η εβδομαδα ειμαι και το μωρο ειναι προς τα κατω εδω και πολλες εβδομαδες, δεν ειχα προβλημα μ αυτο.

Εψαξα λιγο στο internet δε βρηκα και εγω καποιο αρθρο που να λεει οτι το υψος παιζει ρολο. Το μονο που βρηκα ειναι οτι αν το μωρο ειναι μεγαλο σε σχεση με το σωματοτυπο της μητερας τοτε γινεται καισαρικη. Ισως ειμαι σ αυτη την κατηγορια δεν ξερω... Δεν ξερω και πως αλλιως να το ψαξω το θεμα, μονο το internet εχω.

Τη Δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο για να το συζητησουμε. Μου ειπε οτι εχω 70% πιθανοτητα καισαρικης, θα ρωτησω σιγουρα που το στηριζει αυτο.Αν ειναι να γινει καισαρικη για το καλυτερο ας γινει...απλα μου αλλαξαν τα δεδομενα καπως αργα και αγχοθηκα.

nana1

Evelin έγραψε:
nana1 έγραψε:

Nana μη ζητας συγγνωμη για την παρεμβαση εγω σας το ειπα εξ αλλου και ζητησα γνωμες.Και εγω στη 34η εβδομαδα ειμαι και το μωρο ειναι προς τα κατω εδω και πολλες εβδομαδες, δεν ειχα προβλημα μ αυτο.

Εψαξα λιγο στο internet δε βρηκα και εγω καποιο αρθρο που να λεει οτι το υψος παιζει ρολο. Το μονο που βρηκα ειναι οτι αν το μωρο ειναι μεγαλο σε σχεση με το σωματοτυπο της μητερας τοτε γινεται καισαρικη. Ισως ειμαι σ αυτη την κατηγορια δεν ξερω... Δεν ξερω και πως αλλιως να το ψαξω το θεμα, μονο το internet εχω.

Τη Δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο για να το συζητησουμε. Μου ειπε οτι εχω 70% πιθανοτητα καισαρικης, θα ρωτησω σιγουρα που το στηριζει αυτο.Αν ειναι να γινει καισαρικη για το καλυτερο ας γινει...απλα μου αλλαξαν τα δεδομενα καπως αργα και αγχοθηκα.
κουκλα μου η αληθεια ειναι πως διαβαζοντας τα μην σου τρομαξα λιγο γιατι δεν θελω με τιποτα να κανω καισαρικη τωρα νομιζω πως πως αν θα κανουμε καισαρικη η θα γεννησουμε φυσιολογικα θα κριθει κατα την διαρκεια του τοκετου και οχι νωριτερα με βαση διαφορες δοξασιες δεν το συζητω βεβαια αν υπαρξει καποια επιπλοκη θα περιμενω τα νεα σου την δευτερα να μαθω τι θα σου πειεγω εχω ραντεβου στις 31 φιλακια

myAngels

myAngels
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!! έχω καιρό να μπω, τι κάνετε?? Τρέχω λίγο αυτό τον καιρό με βαψίματα, δουλειές, γιατρούς... και δεν ακόμα δεν έχω τελείωσει τίποτα.. έχω αγχωθεί...
Κατα τα άλλα καλά, λίγες καούρες και πονάκια μόνο έχω άμα κουράζομαι..Κάναμε και το ντόμπλερ, η μικρη έφτασε τα 1400γρ και ο μπόμπιρας 1600γρ, έκανα και τις ενέσεις κορτιζόνης προληπτικά αλλά ελπίζω να φτάσω τουλάχιστον μέχρι την 37η εβδομάδα Very Happy
Άννα ξεκούραση και με το καλό όποτε έρθει... φαίνεται βιάζεται το μωρούλι Laughing

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elenamagio έγραψε:Αυτά είναι τα ευχάριστα !!! Εφόσον έχεις κλείσει και την 36η εβδομάδα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γεννήσεις και τώρα !

Στην περίπτωση λοιπόν που είναι έναρξη τοκετού...σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και να μας κρατάς ενήμερες όσο μπορείς βέβαια !!!

Δεν υπαρχει προβλημα απλα το καλυτερο θα ειναι να περασει καμια εβδομαδα ακομη,να παρει λιγο βαρος και θα ειναι ιδανικοτερα τα πραγματα... Περιμενουμε λοιπον...

Myangels συνεχεια λεγαμε με τα κοριτσια που χαθηκες ανησυχησαμε,αλλα αφου εισαι καλα κι εσυ και τα μωρακια,τοτε τελεια..

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλες!!! με το καλο οσες μπηκατε στον μηνα σας!!! σας σκεφτομαι συνεχεια γιατι ειστε πιο νωρις απο εμενα οι περισσοτερες κ μπορω να καταλαβω το αγχος σας.. ευχομαι με εναν πονο να ερθουν στην ζωη σας τα μωρακια σας!!!!!ολα να πανε οπως τα θελετε!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 28 417472

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Anna K με το καλο!!εγω μπαινω μεθαυριο στην 38η, η μικρη την παρασκευη ηταν 2900 και εχει κατεβει το κεφαλακι!σταματησα την Παρασκευη απο τη δουλεια, εκανα κατι τελευταια πραγματα αν και παντα κατι μενει!τουλαχιστον ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω πριν γεννησω!πολυ πακετο παντως ο 9ος, καταλαβα οτι ειμαι εγκυος!πονακια, περπατημα με το ζορι, δυσκολια στον υπνο και ποδια νταουλια!ενημερωστε οταν γεννησετε!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margie_margie έγραψε:Anna K με το καλο!!εγω μπαινω μεθαυριο στην 38η, η μικρη την παρασκευη ηταν 2900 και εχει κατεβει το κεφαλακι!σταματησα την Παρασκευη απο τη δουλεια, εκανα κατι τελευταια πραγματα αν και παντα κατι μενει!τουλαχιστον ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω πριν γεννησω!πολυ πακετο παντως ο 9ος, καταλαβα οτι ειμαι εγκυος!πονακια, περπατημα με το ζορι, δυσκολια στον υπνο και ποδια νταουλια!ενημερωστε οταν γεννησετε!

Με το καλο και εσυ απο κιλα μια χαρα η μπεμπα Very Happy
Ασε απο δυκολια υπνου και πρηξιμο στα ποδια εχω και εγω.Σημερα εχω γιατρο να δω ποσο εχει παρει Rolling Eyes

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
margie και samimas ευχαριστω πολυ και σε σας ευχομαι μια ευκολη γεννα και υγιη μωρακια, margie σημερα μπαινεις 38η ε?? Εγω αυριο!!!
Χτες πηγα στο γιατρο η μπεμπουλα μου πηρε σε μια εβδομαδα 300 γραμ πηγε 2950 και απο κει που ηταν ψηλααααα εμπεδωθηκε στη λεκανη, εχω διαστολη 1 εξου και το αιματακι και ο γιατρος στην εξεταση ακουμπησε το κεφαλακι!!!! Ο τραχηλος ειναι ακομα πισω, αυτο καθυστερει τον τοκετο,αλλα ειναι μαλακος...Οποτε η αναμονη συνεχιζεται.... Sleep

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K τι ωραια νεα!!! μπραβο κ στις δυο σας!!! απο μερα σε μερα εισαι δλδ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις