Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
721 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 721 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 35]

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Anna_K έγραψε:Καλησπερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 22 990599 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 22 990599 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 22 990599 τι κανετε?Εχω καιρο να μπω...

Happy Mama καλο κουραγιο στη μαχη με τη διατροφη,ολες λιγο πολυ κατι κοψαμε τελικα Sad Sad ..Εμεις τη μπεμπουλα θα τη πουμε Ελενη απο τη μαμα μου!!!

Margie και Ισμηνη καλως ηλθατε με υγιη μωρακια Wink Margie κι εσυ Κρητικια ε?
ο άντρας Κρητικός αλλα παω κι ργω τοσα χρονια (απο πριν τον γνωρισω) που νιωθω κι εγω κρητικια!

Ευα εχεις απορια πως χανουν κιλα τα κοριτσια κι εσυ παιρνεις ε?? Θελεις να σου λυσω την απορια μηπως??? Razz Razz Razz

Σιδηρο πινω κι εγω απτον 3ο μηνα με αιματοκριτη 35..

margie_margie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ναι ειναι τελεια οταν κλοτσανε!!κι εμενα μου αρεσει να χαζευω την κοιλια μου όταν χορευει!!ειναι και ζωηρή!αλλά κάθε φορά που θα πάω να τραβήξω βιντεάκι για να της δειξω όταν μεγαλώσει πώς έκανε στην κοιλιά μου, σταματάει! Laughing

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα
σημερα πηγαμε στο γιατρο ολα μια χαρα η μπεμπα ζυγιζει 1.675 και εχει γυρισει με το κεφαλι κατω Very Happy

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Margie τι κανεις ολα καλα;

Lemonaki1

Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margie_margie έγραψε:ναι ειναι τελεια οταν κλοτσανε!!κι εμενα μου αρεσει να χαζευω την κοιλια μου όταν χορευει!!ειναι και ζωηρή!αλλά κάθε φορά που θα πάω να τραβήξω βιντεάκι για να της δειξω όταν μεγαλώσει πώς έκανε στην κοιλιά μου, σταματάει! Laughing

Χαχαχα αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ Very Happy δεν θέλουν φαίνεται..

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?
Γιαννα τελεια τα νεα με τη μπεμπουλα, πηρε και θεση μπραβο. Αντε να ακουμε καλα νεα.
Χτες στο μαθημα ψυχοπροφυλακτικης μας ειπαν οτι μετα την 36η εβδομαδα το μωρο ειναι τελειομηνο και καθε μερα ειναι πιθανη ημερομηνια τοκετου Shocked
Περναει ο καιρος και δεν εχω παρει τιποτα ακομη ουτε κουνια ουτε καροτσι ουτε καθισματακι αυτοκινητου,και δεν ξερω και τι αλλο θα χρειαστω. Το δωματιο ειναι ενα χαλι ακομη, και δεν μπορω να κανω τιποτα. Τα νευρα μου!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι απο εμένα!

Μπράβο Γιάννα!! Αυτά είναι πολύ πολύ καλά νέα!!!!

Evelin, μην το αφήνεις! επικεντρώσου σε ψώνια ή προετοιμασία ρούχων & λευκών ειδών του παιδιού και της βαλίτσας σου. Να τα έχεις έτοιμα, νιώθεις και πιο προετοιμασμένη έτσι.
Το δωμάτιο μην σε νοιάζει και τόσο, μπορείς να το κάνεις και αφού γεννήσεις.

Για την κοιλιά που χοροπηδάει κορίτσια, έχω να το λέω: στο πρώτο, ΟΛΗ ΜΕΡΑ να κυνηγάω αυτό το κούνημα και με το που έπαιρνα την κάμερα στα χέρια να το τραβήξω.... τσουπ ησυχία. Ο άντρας μου δεν με πίστευε και ουτε ποτέ κατάφερε να το δει να κουνιέται!! Very Happy Very Happy Very Happy

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Happymama ευτυχως ρουχαλακια λευκα ειδη και γενικα οτι ειχε η λιστα του νοσοκομειου εχω παρει τα περισσοτερα. Απο επιπλα τιποτα γιατι χρειαζομαι και τον αντρα μου, και αυτος δουλευει ολη μερα.
Α! να ρωτησω τι σερβιετες λοχειας παιρνουμε?

Τελικα ποσα κοινα βρισκω μαζι σας...εντυπωσιαζομαι!!! Μολις λεω και εγω στον αντρα μου βαλε το χερι σου στην κοιλια να νιωσεις το μωρο αυτο σταματαει.Με εχει εκθεσει τοσες φορες αυτος ο μπεμπης χαχα Smile
Εχω σκεφτει δυο εκδοχες 1) του αρεσει γιατι ο αντρας μου εχει ζεστα χερια και το ηρεμει ή 2) δεν του αρεσει καθολου και απομακρινεται.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάλλον το πρώτο!!! Very Happy

Το ξέρεις πως όταν με το καλό ο μπεμπάκος σας γεννηθεί, θα ηρεμεί με την αγκαλιά σου πρώτα απ' όλα, με τη φωνή σου και τη φωνή του μπαμπά;;; θα πάθετε πλάκα αν το παρατηρήσετε!

Ε, κάνε πάντως μια έρευνα αγοράς για κούνια και καθισματάκι αυτοκινήτου. Τα βασικά της πρώτης εβδομάδας δλδ.
Σερβιέτες; χμμμ... εγώ βρε παιδιά έβαλα 2 μέρες τα τέρατα που μας έδιναν στο Λητώ, κάτι σαν τις πάνες ακράτειας τις λεπτές, και μετά συνέχισα με τις always νύχτας, μωβ αν θυμάμαι καλά. Για 4-5 ημέρες. Μετά κανονικές ώσπου να καθαρίσουμε.

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτο το διλλημα εχω με τις σερβιετες... να παρω αυτες που ειναι σαν πανες ή κανονικες. Ντρεπομαι και λιγο να φοραω πανα βρακακι αλλα αν χρειαστει καλυτερα να εχω ε? μαλλον θα παρω και τα δυο.

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΧΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ δεν είναι πανα βρακάκι!!!! είναι σαν τεράστιες χοντρές σερβιέτες. Στο εσώρουχο σου τις βάζεις. Αλλά πχ αν τις φορέσεις με πιτζάμες διαγράφονται και είναι πολύ αστείο... Embarassed Embarassed Embarassed

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama έγραψε:ΟΧΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕ δεν είναι πανα βρακάκι!!!! είναι σαν τεράστιες χοντρές σερβιέτες. Στο εσώρουχο σου τις βάζεις. Αλλά πχ αν τις φορέσεις με πιτζάμες διαγράφονται και είναι πολύ αστείο... Embarassed Embarassed Embarassed

Μα κατι ΤΕΝΑ για ακρατεια και λοχεια που εβλεπα τωρα στο internet ετσι ειναι...σαν πανες βρακακι. Δεν παιρνουμε αυτες Embarassed Αχ το εχω ξαναπει δεν υπαρχει πιο ασχετο ατομο απο μενα,τι να πω, sorry για τις βλακιες μου Embarassed

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αφού δεν έχεις ξαναγεννήσει, πως να ξέρεις;; χε! κάτσε να βρω να σου δειξω πως είναι...
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10604&itmid=2095593

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama έγραψε:Αφού δεν έχεις ξαναγεννήσει, πως να ξέρεις;; χε! κάτσε να βρω να σου δειξω πως είναι...
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10604&itmid=2095593

HappyMama ευχαριστω για μια ακομη φορα.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα μοναδικες μανουλες!!!!
Yianna 76 τελεια τα νεα σου!!! Μπραβο στο νινι!!!!
Evelin κ εγω ασχετη ειμαι σαν εσενα!! τις ιδιες αποριες εχω!! χαχαχαχαχα
κ δεν εχω ξεκινησει ακομη τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης....αργησα!! λετε να προλαβαινω τωρα???
HappyMamma δωσε μας τα φωτα σου σε ολα τα θεματα!!! Laughing

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ προσπαθώ να θυμηθώ τι μου είχε λείψει, τι ήταν άχρηστο κλπ.
Ψυχοπροφυλακτική να κάνετε! Πάνω απ' όλα θα σας φύγει βρε ο φόβος και το άγχος! sanimas αν πας στο Ελενα ή πάρεις τηλ. οργανώνουν συνεχώς.
2 φορές τον μήνα, οπότε σε βλέπω μέσα για τον Μάη!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMamma με εχεις σωσει!! για οοοοοοολα εσυ!!! Μεγαλη η βοηθεια σου!!! να εισαι καλα!!!!
Πεμπτη που θα παω θα τα δω ολα!! για μαθηματα,τα δωματια κ το κοστος τους..ολα,ολα!!!!!!

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
samimas έγραψε:καλησπερα μοναδικες μανουλες!!!!
Yianna 76 τελεια τα νεα σου!!! Μπραβο στο νινι!!!!
Evelin κ εγω ασχετη ειμαι σαν εσενα!! τις ιδιες αποριες εχω!! χαχαχαχαχα
κ δεν εχω ξεκινησει ακομη τα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης....αργησα!! λετε να προλαβαινω τωρα???
HappyMamma δωσε μας τα φωτα σου σε ολα τα θεματα!!! Laughing

Αν εχεις τη δυνατοτητα να αρχισεις τα μαθηματα αρχισε και τωρα δεν ειναι καθολου αργα. Απ οτι βλεπω εγω εχω σχεδον ενα μηνα πριν απο σενα πητ και εχω κανει 2 μαθηματα. Εσυ εχεις ολο το χρονο μπροστα σου.
Κοριτσια με κανετε και αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου, δεν εχω και κανενα να μιλησω... βρηκα ωραια παρεουλα εδω περα.

Nanete

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια, σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα πηρα την αποφαση να εμφανιστω! Καταρχας με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας! Ζηλευω αυτες που γεννανε αρχες ιουνιου!η δικη μου Πητ ειναι μεσα ιουλιου...
Ενω γενικα εχω μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη, δεν μπορω να πω οτι την απολαμβανω. Με ενοχλουν οι αλλαγες στο σωμα μου κ εχω τον φοβο οτι ακομα κ οταν γεννησω δεν θα μου κοπει η ορεξη...κ δεν θα ξαναγινω ποτε οπως ημουν...ξερω οτι ειναι αμαρτια να λεω τετοια γιατι μεγαλωνει ενας ανθρωπος μεσα μου αλλα ετσι αισθανομαι.
Εμεις περιμενουμε κοριτσακι κ ειναι το πρωτο μας παιδακι!! Κ θα γεννησουμε Ιασω.Απο ετοιμασιες εχω παραγγειλει τα παντα, αλλαξιερες,κουνια , καροτσι, λικνο...με μωρουδιακά ρουχα δεν εχω ασχοληθει καθολου..νιωθω οτι αυτο ειναι στην επομενη φαση.
Σκεφτομαι ομως σοβαρα να παω στο ιασω για μια ξεναγηση στις αιθουσες τοκετου για να ξερω τι θα αντιμετοπισω κ να μου ειναι λιγο πιο γνωριμα ολα, μηπως κ φρικαρω;; Σκεφτεται να το κανει καμια αλλη?(που δεν εχει ξαναγεννησει βεβαια)

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama σωζεις αξιοπρεπειες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 22 654316

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nanete έγραψε:Γεια σας κοριτσια, σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα πηρα την αποφαση να εμφανιστω! Καταρχας με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας! Ζηλευω αυτες που γεννανε αρχες ιουνιου!η δικη μου Πητ ειναι μεσα ιουλιου...
Ενω γενικα εχω μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη, δεν μπορω να πω οτι την απολαμβανω. Με ενοχλουν οι αλλαγες στο σωμα μου κ εχω τον φοβο οτι ακομα κ οταν γεννησω δεν θα μου κοπει η ορεξη...κ δεν θα ξαναγινω ποτε οπως ημουν...ξερω οτι ειναι αμαρτια να λεω τετοια γιατι μεγαλωνει ενας ανθρωπος μεσα μου αλλα ετσι αισθανομαι.
Εμεις περιμενουμε κοριτσακι κ ειναι το πρωτο μας παιδακι!! Κ θα γεννησουμε Ιασω.Απο ετοιμασιες εχω παραγγειλει τα παντα, αλλαξιερες,κουνια , καροτσι, λικνο...με μωρουδιακά ρουχα δεν εχω ασχοληθει καθολου..νιωθω οτι αυτο ειναι στην επομενη φαση.
Σκεφτομαι ομως σοβαρα να παω στο ιασω για μια ξεναγηση στις αιθουσες τοκετου για να ξερω τι θα αντιμετοπισω κ να μου ειναι λιγο πιο γνωριμα ολα, μηπως κ φρικαρω;; Σκεφτεται να το κανει καμια αλλη?(που δεν εχει ξαναγεννησει βεβαια)

Καλως ηρθες Nanete με το καλο η μπεμπουλα σας.

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin σιγα σιγα να τα παρεις μην τα αφηνεις τελευταια ωρα γιατι θα αγχωθεις
εγω εχθες εφτιαξα καιτην βαλιτσα και ειμαι ετοιμη Very Happy

Nanete καλως ηρθες στην παρεα και με το καλο να δεχτεις την μπεμπα Very Happy σκεφτηκα και εγω να του πω του γιατρου να παω να δω πως ειναι αλλα δεν ξερω αμα δεχτει

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, το ίδιο ισχύει για όλες μας, η μία μαθαίνει απ' την άλλη κι εγώ είμαι καλύτερα που έχω εσάς για παρέα, είμαι και πολυλογού και έχω κάποιον να με ακούει.. Laughing Laughing

Nanete, καλως ήρθες και με το καλό κι εσύ! Αυτο που λες για τις αίθουσες δεν ξέρω αν θα σου επιτρέψουν, αλλά είναι και χειρουργεία μαζί. Εγώ δεν θα το έκανα, μόνο άγχος θα προσθέσεις στον εαυτό σου νομιζω. Δες και εσύ τα μαθήματα, έτσι προετοιμάζεσαι!

Nanete

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πρεπει να ακολουθησεις μαθηματα ή μπορει 2-3 πραγματακια να σου τα δειξει/μαθει η μαια...;εμενα τα πολλα σεμιναρια,μαθηματα με αγχωνουν κ δεν ειμαι σιγουρη αν εκεινη την ωρα με το αγχοσ,τον πονο θα τα κανεις πραξη..

Γενικα ειμαι υπερ του βλεποντας κ κανοντας.. Κ με το θεμα του τοκετου κ με τον θηλασμο..

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ στο είπα χωρίς να έχω κάνει, δεν είχα προλάβει την πρώτη φορά και τώρα πάω για καισαρική οπότε δεν με αφορούν.
Για τον θηλασμό είχα διαβάσει τόοοοοοοοοοοσα πολλά, μα πάρα πολλά και πιάστηκα κορόϊδο.. δεν είχα διαβάσει πουθενά αυτό που μου συνέβη. Είχα το μωρό στην ΜΕΝΝ και δεν ήξερα πως πρέπει στο μεταξύ να βγάζω το γάλα με θήλαστρο και μάλιστα ανά τρίωρο. Καταλαβαίνεις συνέπειες. Ισως στα μαθήματα να το είχα μάθει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις