976 Απ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013!!! Δευ Απρ 29, 2013 8:48 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτά εγω είχα ΠΗΤ 7 /10 και μετα την αυχενικη μου το υπολόγισε 4/10 .εσενα δλδ τι μετακίνηση σου έκανε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Εvinaki μου μεγάλο μου είπε -λές να εννούσε ψηλό;- και έχω τρομάξει! 1.66 είμαι εγώ αλλά ο άνδρας μου είναι πολύ ψηλός. Μάλλον είναι κοριτσάκι μας είπε.evini7 έγραψε:Paramythenia καλησπέρα! Μπράβο για το μωράκι σου, κι εμένα ψηλό το βλέπει κι είμαι 1.60.... Φύλο ξέρετε?
Κοίτα, το ποσοστό είναι καλό, το ξέρω. Αλλά στις 11 εβδομάδες είχε πολύ μικρό ρινικό οστό (υποπλαστικό).
Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μίλησα τηλεφωνικά με τον γιατρό μου και μου είπε όλα καλά και θα τα πούμε από κοντά.
Σήμερα που πήγα στο προγραμματισμένο ραντεβού του μήνα το συζητήσαμε διεξοδικά και φυσικά σαν γιατρός που θέλει να είναι καλυμμένος μου είπε πως ΑΝ θέλω το ψάχνω.
Διαφορετικά το αφήνουμε και το ξαναβλέπουμε στην επόμενη μεγάλη εξέταση.
Ουφ! Σας ζάλισα...Δεν ξέρω, νομίζω πήραμε σωστή απόφαση.
Θα μας φύγει ένα μεγάλο άγχος.
Eva Evaki μπράβο για το μωράκι σου!!!! Κοριτσάκι λοιπόν!
tsiritri έγραψε:Επέστρεψα κι εγώ.....
Δόξα το Θεό όλα καλά, ΑΛΛΑ!!!!
Ρε κορίτσια αφενώς περίμενα να κρατήσει πολύ περισσότερη ώρα από όσο κράτησε.
Μπαμ μπαμ με ξεπέταξαν είδε τη μυτούλα, μέτρησε και κάτι εκεί στον αυχένα, μέτρησαν και το μήκος και τέλος!
Ούτε μου εξηγούσαν, ούτε είδα τίποτα περισσότερο από τον απλό υπέρηχο...
Ούτε για φύλο μου είπαν τίποτα....
Δε ξέρω έφυγα λιγάκι απογοητευμένη να σας πω την αλήθεια...
Εν τω μεταξύ έκανα και όλες τις αιματολογικές που μου είχε γράψει (όσες γραφόντουσαν πλήρωσα μόνο συμμετοχή) και έδωσα 372 ευρώ!!!
Έπαθα σοκ να πω την αλήθεια μου....
Βέβαια μου είχε γράψει να κάνω και κυστική ίνωση που μόνο αυτή είχε 140 ευρώ αλλά και πάλι πολλά λεφτά....
Τώρα πάλι έχω 9 του μήνα ραντεβού και οι εξετάσεις βγαίνουν στις 10! Θα τις στείλουν κατευθίαν στο γιατρό βέβαια....μόνο η κυστική ίνωση θα βγει τέλος Μαίου...
Klaramaria τι έγινε?
Το είδες το νινάκι???
Μαιμουδάκι πήγες για καφεδάκι να απολαύσεις τον ήλιο?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης