1 ΣΟΚ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ!! ΒΟΗΘΕΙΑ! Σαβ Απρ 13, 2013 1:34 am
barbie!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! ειμαι νεα μανουλα κ εχω μια μπεμπουλα 5,5 μηνων.....δυστυχως πριν 3 μερες κολλησα οξια γαστρεντεριτιδα κ εχτες πηγα στο νοσοκομειο κ μου εδωσαν ισχυρη αντιβιωση δυστυχως οχι συμβατη με τον θηλασμο...μου ειπαν να την παρω για 7 μερες κ μετα για αλλες 5 μερες να μην θηλασω για να καθαρισει τελειως ο οργανισμος κ να τραβαω με θηλαστρο το γαλα! το προβλημα ειναι οτι η μπεμπουλα μου ειχε μαθει καθε 2,5 με 3 ωρες να ειναι στο στηθος...κ μονο το βραδυ καποιες φορες επινε συμπληρωμα....με αποτελεσμα τωρα που πρεπει να πιει μονο απο μπουκαλι...να μην τρωει καθολου!!!! εχω σκασει κ δεν ξερω τι να κανω....τρωει 20....30 μλ κ το πεταει το μπουκαλι!!! τι να κανω??????? συν οτι εχω αγχωθει πολυ μην μου κοπει το γαλα τοσες μερες....κ καθε ποτε πρεπει να τραβαω γαλα για να διατηρηθει το γαλα μου κ να μην κοπει???? εχω δωσει τεραστιο αγωνα σε ενα περιβαλλον που ολοι ηταν με ενα μπουλακι στο χερι κ με πιεζαν να δωσω στο μωρακι μου ξενο γαλα....μαλωματα ιστοριες ατελειωτες για να καταφερω να την θηλασω...κ τελικα τα καταφερα...κ πανω που ειχαν καπως στρωσει ολα ετυχε τωρα αυτο! σας παρακαλω αν καποια ξερει ας με βοηθησει γιατι ειμαι σε πραγματικα πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση....
υγ. επισης ολοι αυτοι που με πιεζαν να μην θηλασω τωρα εχουν αρχισει εξαιτιας αυτου να μου λενε οτι πλεον το μωρακι δεν περνει τιποτα...κ οτι ηταν να παρει το πηρε κ οτι αν συνεχισω μετα τον 6ο να θηλαζω ειναι υπερβολικο κ κατι τετοια.....δεν ξερω αν ισχυει...αλλα εγω δεν νοιωθω ετοιμη να σταματησω αν εχω μεχρι γαλα.......
υγ. επισης ολοι αυτοι που με πιεζαν να μην θηλασω τωρα εχουν αρχισει εξαιτιας αυτου να μου λενε οτι πλεον το μωρακι δεν περνει τιποτα...κ οτι ηταν να παρει το πηρε κ οτι αν συνεχισω μετα τον 6ο να θηλαζω ειναι υπερβολικο κ κατι τετοια.....δεν ξερω αν ισχυει...αλλα εγω δεν νοιωθω ετοιμη να σταματησω αν εχω μεχρι γαλα.......