51 Απ: ΣΟΚ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ!! ΒΟΗΘΕΙΑ! Τρι Απρ 16, 2013 2:55 pm
LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ πολύ!! με καλυψες πλήρως!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
LindakiS έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!! με καλυψες πλήρως!
barbie! έγραψε:καλημερα κοριτσια!! τελικα ολα πηγαν μια χαρα με το θεμα του θηλασμου! η μπουμπου πλεον πινει μια χαρα το μαμαδογαλατακι της...κ εμενα η παραγωγη μου εφτιαξε πληρως!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο!!!!
barbie! έγραψε:καλημερα κοριτσια!! τελικα ολα πηγαν μια χαρα με το θεμα του θηλασμου! η μπουμπου πλεον πινει μια χαρα το μαμαδογαλατακι της...κ εμενα η παραγωγη μου εφτιαξε πληρως!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο!!!!
Μπραβο σας!!!!barbie! έγραψε:καλημερα κοριτσια!! τελικα ολα πηγαν μια χαρα με το θεμα του θηλασμου! η μπουμπου πλεον πινει μια χαρα το μαμαδογαλατακι της...κ εμενα η παραγωγη μου εφτιαξε πληρως!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο!!!!
δεν εχει σημασια ποσα ml βγαζεις με το θυλαστρο το μωρο σου αφου εφτασε 5,5 μηνων και αναπτυσετε σωστα μην ακουσ κανεναν κι εγω θηλαζω αποκλειστικα εδω και 5 μηνες με πολλες δυσκολιες για τι οπως ειπες ολοι ηταν με ενα μπουκαλι στο χερι εκανα μεγαλο αγωνα για να τους πεισω οτι το μωρο μου χωρτενει με το γαλα μου. δεν προκειτε να σταματησω τον θυλασμο και το μεγαλιτερο λαθος ειναι αυτο που λεν οτι το γαλα της μητερας δεν ειναι θρεπτικο γιατι δηλαδι το αγελαδινο γαλα ειναι πιο θρεπτικο για το παιδι μου απο το δικο μου μηπως μεγαλωνω μοσχαρακι και δεν το ξερω? το αγελαδινο γαλα ειναι καλο μονο για τα μοσχαρακια και οχι για τα μωρα μας. γνωμη μου... αλλαξε παιδιατρο και βρες εναν φιλικο προς τον θυλασμο... εχουν λυσαξει ολοι γιατι δεν αγοραζουμε τις φορμουλες που μας πουλαν και χανουν λευτα... και πες στον αντρα σου αν δεν πηστευει εσενα να μπει στο intrnrt και να ψαξει για τον θυλασμο και να μην πευτει σε παγιδες των ετεριων που πουλαν φορμουλες γαλα...ενημερωσου εσυ καλα για να εχεις επειχιριματα. δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο για τα μωρακια μας απο το γαλα μας και νομιζω πως πρεπει να ακουσεις την συμβουλο...barbie! έγραψε:Δεν το ειπα νομιζεις???? Μου λεει....αυτο ειναι αγνο γαλατακι...(για την κονσερβα!!!!!!!) ενω με το θηλασμο θα του καταστρεψω τα νεφρα λεει του παιδιου.....τον μπριζοσε κ ο παιδιατρος οτι ειμαι υπερβολικη που θελω να θηλασω μετα τον 6....δεν ηταν που δεν ηταν κ υπερ του θηλασμου...κ ηρθε κ εδεσε....!!! Μπορει να μπω κ στο φεις μηπως με βοηθησουν...κ ελπιζω με 2....3 μερες αντλησης να μην κοπει το γαλα!! Εντομεταξυ καθε αντλγση βφαζω 20....40μλ.....δεν ειναι πολυ.λιγο??????? Ενα τεταρτο περιπου αντλω....
barbie! έγραψε:ευχαριστω για το ενδιαφερον κοπελα μου! πλεον θηλαζουμε κανονικα....το ξεπερασαμε ευτυχως το προβλημα...!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης